X

IPOTEZĂ: Incendiile din Australia fac parte din AGENDA 2030, de strămutare a populației în “smart city”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În cazul incendiilor din Australia, asistăm practic la același scenariu cu cel al incendiilor din pădurea amazoniană, când la fel s-a exagerat cu mediatizarea, unele vedete folosind imagini false tocmai pentru a manipula oamenii.  Iată o părere culeasă de pe facebook, destul de plauzibilă:

Nu credeți tot se vehiculează în Mass Media mincinoasă despre ceea ce se întâmplă in Australia … Agenda NWO 2030 este pusă în practică pe viteza “repede inainte” și în Australia, exact ca si in California, pentru a transmuta familiile rezidenților rurali si fermierii australieni în “Smart City” unde vor fi controlati 100% de către elitele globaliste!!!

Zecile de blocuri construite si orașele goale, “ghost” din China, vor servi aceleasi scopuri murdare atunci când China va ajunge la acest pas, doar ca acolo nu este nicio urgență acum ca în Vest, căci China este un exemplu NWO si este deja foarte bine controlată de globaliști.

Această acțiune se numește “Grab Land”, si este pusă în practică de către elitele globaliste NWO pentru a confisca terenurile private ale fermierilor, căci după aceste incendii provocate de către Directed Energy Weapon (DEW), aceștia nu vor mai fi lăsați să revină la vechile locații ca să reconstruiască, din cauza asigurarilor obligatorii foarte mari sau din cauza interdicțiilor guvernamentale cu privire la siguranta publică …

Aceeași metodă de confiscare a pământurilor a fost și este folosită și după “focurile de pădure” DEW din California US, unde proprietarilor nu li se mai îngăduie să revină și să-si reconstruiască casele cu banii din asigurări pe vechile lor terenuri private !!!

Australia is building ‘smart city’ infrastructure

Citiți și:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. KIAN GOH, assistant professor of urban planning at the UNIVERSITY OF CALIFORNIA, Los Angeles (she researches urban ecological design, spatial politics, and social mobilization in the context of climate change and global urbanization):

  “California’s Fires Prove the American Dream Is Flammable”

  ”If we want to keep cities safe in the face of climate change, we need to seriously question the ideal of private homeownership.”

  https://www.thenation.com/article/california-fires-urban-planning/

  Cu alte cuvinte “Proprietatea privata, cauza a incendiilor de vegetatie”. Si nu numai proprietatea privata, ci o multime de alte lucruri care stau la baza oranduirii “vechi”.

  Asa cum era de asteptat de la o neo-marxista, solutia propusa e colectivismul, viata exclusiv urbana si strict controlata de catre stat.

 2. Noua Ordine Mondiala nu poate fi împiedicată.
  Se pregătește calea pentru omul pierzării.
  Trăim în Matrixul creat special pentru asta. Așa că toți care nu sunt tari în credință vor fi duși în rătăcire.

  Apropo! La supermarket găsim prețul de 9,99 care întors este 666. Arătând clar direcția lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button