X

AGENDA 2030 = LUMEA ANTIHRISTULUI

de Saccsiv

Imagini pentru AGENDA 2030

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dupa cum stiti, pe 24 octombrie  a fost:

ZIUA NATIUNILOR UNITE / Cateva chestii mai putin stiute despre ONU: Terenul cladirii a fost donat de ROCKEFELLER, Camera de Rugaciune LUCIFER, influenta doctrinelor lui ALICE BAILEY.

Asa ca, s-au tinut discursuri si s-au transmis mesaje.

Iata ce putem citi la 24 octombrie, Ziua Națiunilor Unite. Agenda 2030 urmărește eradicarea sărăciei şi realizarea dezvoltării durabile în privinţa educaţiei, mediului, sănătăţii, energiei în următorii 15 ani de pe Unirea:

 

ONU marchează, în 24 octombrie, aniversarea a 72 de ani de existenţă și îşi continuă misunea de a lucra pentru dezvoltare sustenabilă, pace şi respectarea drepturilor omului.

În fiecare an, la 24 octombrie, se celebrează Ziua Națiunilor Unite, pentru a marca intrarea în vigoare, în 1945, a Cartei Organizației Națiunilor Unite (ONU). Prin ratificarea acestui document fondator de către majoritatea semnatarilor săi, inclusiv a celor cinci membri permanenți ai Consiliului de Securitate, Organizația Națiunilor Unite și-a început oficial activitatea.

Marcată din anul 1948 în toate statele membre, Ziua ONU este o sărbătoare publică dedicată informării cu privire la obiectivele şi realizările organizaţiei.

Lumea noastră se confruntă cu multe provocări grave. Extinderea conflictelor și inegalitățile. Vremea extremă și intoleranța. Amenințările asupra securității – inclusiv armele nucleare. Avem instrumentele și posibilitatea de a depăși aceste provocări. Tot ce ne trebuie este voința. Problemele lumii depășesc orice granițe. Trebuie să depășim diferențele pe care le facem, pentru a transforma viitorul. Când drepturile omului și demnitatea umană vor fi respectate, lumea va fi mai pașnică, durabilă și dreaptă. Astăzi, de Ziua Națiunilor Unite, „Noi popoarele” să facem această viziune reală. Thank you.  Shokran.  Xie Xie.  Merci.  Spasibo.  Gracias.  Obrigado. Yet” – este mesajul secretarului general ONU, Ban Ki-moon.

Agenda 2030 pentru dezvoltare durabilă, adoptată de Organizaţia Naţiunilor Unite în 25 septembrie 2015,  stabileşte un cadru global pentru eradicarea sărăciei şi realizarea dezvoltării durabile în privinţa educaţiei, mediului, sănătăţii, energiei în următorii 15 ani.

Agenda 2030 include un set de 17 obiective care mobilizează toate ţările şi actorii interesaţi –  parlament, guvern, oraşe, zone rurale, antreprenori, mari corporaţii, societatea civilă,  mediul academic şi oameni de ştiinţă – şi pentru prima oară, acţiunile vizează în egală măsură statele dezvoltate şi cele aflate în curs de dezvoltare.

Lumea se mişcă în sfârşit dincolo de concepţia de a vedea arderea combustibililor fosili drept o cale către prosperitate. Într-un timp al încălzirii globale record, statele membreau adoptat Acordul de la Paris asupra schimbărilor climetice, în timp record. Aceste măsuri decisive vor intra în vigoare în 4 noiembrie şi de ele sunt legate şansele noastre mai bune pentru o lume mai verde, mai curată.

Şi ONU este în tranziţie, de la al optulea la al nouălea secretar general.

Sunt mândru să fi servit pe  “noi, popoarele lumii” în ultimii zece ani. Împreună, am pus fundamentele unui progres comun – pe care trebuie să-l construim lucând şi mai mult pentru emanciparea femeilor, implicarea tinerilor şi susţinând drepturile omului pentru toţi – spune actualul secretar general Ban Ki-moon, care are între marile realizări ale celor două mandate ale sale chiar promovarea dezvoltării sustenabile.

Mulţumesc oamenilor din toată lumea pentru sprijin şi îi îndemn să-i dea tot sprijinul şi secretarului general-desemnat Antonio Guterres în continuarea misiunii noastre globale pentru pace, dezvoltare sestenabilă şi drepturile omului – mai spune Ban Ki-moon în mesajul adresat cu ocazia Zilei ONU.

Ziua ONU marchează intrarea în vigoare a Cartei ONU, la 24 octombrie 1945, tratatul prin care se înfiinţa Organizaţia Naţiunilor Unite. Evenimentele organizate în această zi în cele 193 de state membre sunt dedicate promovării obiectivelor şi realizărilor Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Sursa: stiri.tvr.ro

 

Ati inteles ceva? Cititorii vechi ai blogului saccsiv, probabil ca da. Cei noi, probabil ca nu.

Sa vedem asadar, care-i treaba cu AGENDA 2030. Pentru a intelege mai bine materialul de mai jos, recititi va rog insa:

AGENDA 21 = MOARTE. Cititi si va ingroziti despre PIESA DIN PUZZLE CARE LIPSEA. Veti intelege totul mai bine

Asadar, iata ce putem citi la At UN Summit, World Rulers Adopt Agenda for Global Socialism:

summit2015

 

Agenda 2030 ONU: un plan de instaurare a unui socialism global

Un plan pe termen lung pentru a impune socialismul pentru intreaga omenire, denumit „Agenda 2030” si „Agenda Dezvoltarii Sustenabile” a fost prezentat vineri, 25 septembrie 2015, in fata Adunarii Generale a Natiunilor Unite, si primit de participanti cu aplauze furtunoase. Toate cele 193 de delegatii guvernamentele adunate la aceasta adunare ONU – de la regimuri comuniste, dictaturi islamiste pana la „democratiile” din vest – au promis ca vor sustine implementarea acestui plan.

Faptul ca cele 17 obiective de „dezvoltare sustenabila” din „Agenda 2030” sunt un plan de raspandire a socialismului la nivel global nu mai este o afirmatie controversata. Multi analisti au discutat acest aspect in ultimele saptamani. De exemplu obiectivul numarul 10 cere fiecarei persoane de pe planeta sa „reduca nivelul de inegalitate din interiorul fiecarei tari dar si dintre natiuni”. Pentru a atinge acest obiectiv este necesar „ca bogatia sa fie impartita echitabil si diferentele de nivel de venit sa fie corectate”. Dictatura comunista din China a vrut sa sublinieze ca a avut un rol „crucial” in elaborarea acestei agende globale. Insa documentul ONU precizeaza ca pentru combaterea inegalitatii socialismul la nivelul national nu este suficient, fiind necesar un nou socialism international.

Mai simplu, platitorii de taxe din vest ar trebui sa fie pregatiti ca economiile lor sa fie redistribuite la nivel international. Bineinteles ca in practica bogatiile vor ajunge in mana celor ce le vor imparti – guvernul ONU si guvernele din tarile sarace – si nu locuitorilor din zonele defavorizate, acestia fiind folositi doar ca un pretext, asa cum au fost folositi pana acum de sute de ani.

Documentul ONU, denumit „Sa transformam lumea: Agenda 2030 pentru Dezvoltare Sustenabila” a fost adoptat vineri, 25 septembrie, chiar la inceputul summitului de 3 zile tinut in New York. In discursul tinut la ceremonia de deschidere, Secretarul General al ONU, Ban Ki-Moon a facut cateva aluzii despre magnitutinea acestui plan. „Noua agenda este o promisiune a tuturor liderilor catre oamenii de pretutindeni”, a declarat el, plasand astfel toti liderii in aceeasi „oala”, inclusiv „lideri” precum Kim Jon Un, Raul Castro sau Robert Mugabe. „Este o viziunea universala ce va transforma intreaga lume intr-un loc mai bun”.

Precum ne-am obisnuit cu orice proiect socialist sau totalitar si agenda ONU foloseste platitudini de genul, „sa cream o lume mai buna” sau „sa eradicam saracia” – sloganuri folosite de tirani de sute de ani. „Este un plan pentru toti oamenii de pe Pamant, sa eradicam saracia toate felurile”, a continuat Ban Ki-Moon. „Este un plan pentru o bunastare impartasita de toti, un parteneriat pentru pace, bazat pe importanta de a actiona pentru a evita schimbarea climatica si pe respectarea drepturilor tuturor oamenilor si a egalitatii dintre genuri. Chiar mai importanta este promisiunea de a nu lasa pe nimeni in urma.” Apoi a adaugat „dar adevaratul test va fi implementarea acestui plan, avem nevoie de actiunea tuturor oamenilor, oriunde s-ar afla ei. Ce avem acum este un plan, o schema a succesului la nivel planetar”.

„Acum a venit vremea sa folosim aceste obiective pentru a schimba lumea. Institutiile trebuie sa se pregateasca pentru a putea indeplani un mare plan. Trebuie sa implicam toti actorii, asa cum am facut-o si pentru a crea aceasta Agenda. Trebuie sa implicam parlamentele de pretudinteni si guvernele locale, sa lucram atat cu orasele cat si cu zonele rurale. Trebuie sa atragem antreprenorii si marile corporatii. Trebuie sa implicam societatea civila in implementarea acestor noi viziuni. Trebuie sa ascultam mediul academic si oamenii de stiinta. Trebuie sa imbratisam o noua revolutie a informatiei. Si cel mai important, trebuie sa ne apucam de treaba – acum.” a concluzionat Ban Ki-Moon.

Daca adultii de astazi se vor alatura acestui plan ramane de vazut. Dar cand vine vorba de copii, ONU nu risca nimic. A devotat unul dintre obiective in acest scop, pentru a se asigura ca toti copii, de pretudinteni vor deveni „agenti ai transformarii”, o denumire sinistra aleasa de ONU. Acestia se vor asigura ca planul pentru o noua ordine globala se va infaptui. „Copiii si tinerii sunt agenti ai schimbarii de o importanta critica, si vor gasi in obiectivele acestei agende o platforma in care isi vor putea canaliza capacitatiile lor fara limite pentru activism, pentru creerea unei lumi mai bune.”

Agenda explica si ce fel de activisti doreste sa obtina din copiii de astazi. „Pana in anul 2030 trebuie sa ne asiguram ca sistemul educational va instrui toti copiii sa dobandeasca competentele necesare pentru a putea promova o dezvoltare a lumii sustenabila, care sa includa printre altele, moduri de viata sustenabile, sa respecte drepturile omului si egalitatea dintre genuri, promovarea unei culturi a pacii si a non-violentei, cetatenia globala si o apreciere a diversitatii multiculturale”. Avand in vedere ca ONU intelege prin „dezvoltare sustenabila” controlul populatiei, planificarea centralizata, guvernul mondial si altele, „obiectivele copiilor” incep sa aiba o conotatie sinistra.

Totul suna atat de bine pentru actualii dicatori ai lumii, incat nu si-au putut ascunde entuziasmul pentru minunata lume noua ce se contureaza. „Aceasta agenda ne promite o lume noua minunata, a noua ordine pe care trebuie s-o construim, o noua ordine ce necesita aparitia unui nou tip de cetatean al lumii”, a declarat dicatorul marxist Robert Mugabe, conducatorul responsabil de crime in masa pentru a prelua puterea in Zimbawe, in momentul de fata este si secretarul general al Uniunii Africane. „Vreau sa cred ca ne vom putea ridica la nivelul acestor asteptari, pe care ni le-am asumat in mod voluntar si colectiv. Succesul nostru, si a lumii noi ce ne asteapta, depind de angajamentul pe care ni l-am asumat”. A promis intr-un mod vehement ca va impune obiectivele Agendei ONU 2030 pe cetatenii saraciti de catre regimul sau.

Tiranii ce conduc China comunista au fost si ei plini de entuziasm privind aceste noi obiective ale ONU – obiective la a caror dezvoltare se lauda ca au participat. Pe langa multe angajamente asumate, dictatura comunista a promis ca va aloca 2 miliarde de dolari pentru a investi in sistemele educationale ale altor tari si in sistemele de sanatate, pentru a atinge obiectivele alese de ONU, urmand ca aceste fonduri sa creasca pana la suma de 12 miliarde pana in anul 2030. Si aceasta e o mica suna din costul total al implementarii acestui plan, ONU sustine ca acest cost se va ridica la 3-5 trilioane de dolari pe an.

Administratia Statelor Unite se pare ca va ocoli Senatul american pentru ratificarea acestui plan asa cum o cere Constitutia SUA. Obama a declarat ca planul ONU este „cea mai inteleapta investitie in viitorul nostru”. El a spus ca 800 de milioane de oameni traiesc cu mai putin de 1.25 dolari pe zi, fara sa mentioneze adevarata cauza a acestei saracii: deciziile luate la nivelul marilor puteri ce si in prezent impun masuri similare cu cele descrise de noua agenda ONU. Obama care a pornit atatea razboaie neconstitutionale a declarat in mod ipocrit ca „interventii militare ar fi putut fi evitate in decursul acestor ani daca guvernele ar fi avut mai multa grija de cetatenii lor”.

Chiar si unul dintre cei mai mari lideri religiosi ai lumii, Papa Francis, s-a adresat Adunarii Generale ONU cerand guvernelor lumii sa sprijine aceasta initiativa globala. „Adoptarea Agendei 2030 pentru Dezvoltarea Sustenabila este un simbol important al sperantei umanitatii” a spus el. Nu toti ierarhii Bisericii Catolice au fost la fel de entuziasmati insa. Intr-o declaratie a ierarhilor din Africa si Madagascar, emisa inaintea summitului ONU, episcopii catolici din Africa s-au opus obiectivelor de globalizare numindu-i pe cei care le promoveaza „agenti ai civilizatiei mortii” si au asemanat aceste obiective cu reaparitia unui spirit colonialist care ruineaza popoarele sarace in numele libertatii, egalitatii, drepturilor, autonomiei, democratiei si dezvoltarii.

Nu doar liderii guvernelor lumii sau ai religiilor au sustinut noile obiective ONU, ci si sectorul privat. Printre mega-corporatiile ce sprijina aceasta initiativa se numara: Google, Microsoft si Yahoo. Bineinteles ca acesti giganti media se folosesc de forta lor mediatica pentru o campanie propagandistica de proportii uriase in favoarea agendei ONU.

Traducere PIETRELE VORBESC:

https://pietrelevorbesc.wordpress.com/2015/10/12/agenda-2030-onu-un-plan-de-instaurare-a-unui-socialism-global/

  

O zic de ani de zile, dar trebuie repetat si pentru cei mai incepatori: NOUA ORDINE MONDIALA va fi de stanga. Socialista, sa-i zicem, chiar daca n-o vor numi astfel. Un comunism pentru mase, la varf insa fiind fix cine trebuie. Un teren pregatit antihristului.

Sinistrii inchinatori la lucifer se bucura si tot planuiesc, refuzand sa accepte ca multa vreme n-o sa tina hardughia. Si asta nu pentru ca vreo revolutie ii va invinge, ci pentru ca insusi Iisus Hristos va veni sa faca ordine. E scris. Va fi cumplit, e drept, insa marele final e al Lui.

Asa ca sa zicem si noi precum Sfantul Ioan Teologul:

Vino, Doamne Iisuse!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

 1. Slugoiul intunericului Jacques Attali a publicat in 2006 o carte numita „O scurtă istorie a viitorului”, in care a spus unele lucruri care acum incep sa se intample:

  Super-imperiul = o eră de privatizare în care societăţile [corporatiile] impun ordinea de zi. El scrie:

  „Banii il vor scăpa în cele din urmă de tot ceea ce-l ameninţă, inclusiv de statele naţiuni, care se vor distruge progresiv. Piaţa va deveni singura lege recunoscuta in lume. Un sistem de putere a cărui structura rămâne evaziva, dar al cărui scop este global.”

  Super-imperiul va face implozie şi va exista o perioadă de haos la nivel mondial. Incepand cu 2030

  Imigrarea

  „Fluxurile de imigrare se vor extinde şi vor scufunda statele naţiune. „Marea Britanie va deveni o ţară gazdă majoră, în special pentru cetăţenii din ţările Europei Centrale. In cele din urmă acestia vor spune la rândul lor, bun venit muncitorilor ucraineni, ei insisi înlocuiti de ruşi si de vasta populaţie chineza. „

  Tările durabile [ramase] vor invata ca un aflux de populaţie „este conditia ca ele sa supravieţuiasca. Într-un pasaj sinistru, Attali vorbeşte despre hoardele lumii a treia inghitind Vestul.

  Mai numeroase ca niciodata masele se vor arunca asupra porţilor Vest-ului. Ele deja numara sute de mii în fiecare lună; această cifră va creşte la milioane, apoi zeci de milioane „.

  Viitorul razboi

  În jurul lui 2030, Attali vede inceperea ” hiperconflictului „, o perioadă de violenţă extraordinară şi de revolte, total diferita de ” hiperdemocratie „; un guvern comunitar unic, va apărea în jurul lui 2060.

  „Chiar şi oraşele isi vor proclama secesiunea; minorităţilor etnice sau lingvistice isi vor cere independenţa. Împărţirea teritoriilor va merge prost. ”

  Naţiunile Occidentale ar putea fi implicate în războaie mari, Coreea de Nord fiind considerata a fi un catalizator potrivit.

  „Acum indreptate catre Japonia, rachetele Coreei de Nord vor ţinti intr-o zi Statele Unite şi China. Rachetele Pakistanului căzute în mâinile fundamentaliştilor vor pune în pericol prima data India, apoi Europa. Cele ale Hezbollah-ului – cu alte cuvinte ale Iranului – care acum ţintesc Israelul intr-o zi vor fi indreptate (de la Beirut sau de la Teheran) catre Cairo, Riyadh, Alger, Tunis, Casablanca, Istanbul, apoi catre Roma, Madrid, Londra şi Paris. ”

  Sursa: https://mucenicul.wordpress.com/2011/01/10/o-persoana-din-interiorul-evreilor-illuminati-releva-planurile-acestora-pentru-secolul-21-partea-i/

  https://mucenicul.wordpress.com/2011/01/11/o-persoana-din-interiorul-evreilor-illuminati-releva-planurile-acestora-pentru-secolul-21-partea-ii/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button