X

AGENDA 21 = MOARTE. Cititi si va ingroziti despre PIESA DIN PUZZLE CARE LIPSEA. Veti intelege totul mai bine

de Saccsiv

Image result for agenda 21 illustration

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In preambul, ca sa intelegem mai bine subiectul propozitiei, sa ne reamintim de:

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

Iata acum ce putem citi la AGENDA 21 = DEATH de pe Infowars:

 

Programul de urbanism al naţiunilor unite transformă populaţia în simpli sclavi (iobagi) care sînt uşor de controlat de către guvern.

Semnat în 1992 de către multiple naţiuni, printre care şi Statele Unite, programul de dezvoltare sustenabilă al naţiunilor unite numit Agenda 21 este un plan de urbanism (un plan de acţiune) care cere, ca în cele din urmă, guvernul să preia controlul total al utilizării terenurilor, fără a mai lăsa nici o putere de decizie în mîinile proprietarilor terenurilor.

Intenţia generală a agendei 21, care poate fi descrisă cel mai bine ca neo-feudalism, este să extindă puterea guvernului în detrimentul libertăţilor individuale, făcînd ca populaţia să devină mai dependentă de infrastructura oraşului, infrastructură controlată de guvern.

Unele din trendurile curente ale planificărilor urbanistice ale Agendei 21 includ următoarele, fără însă a se rezuma doar la acestea:

-Eliminarea utilizării publice a terenurilor din zonele rurale şi erodarea dreptului de proprietate asupra terenurilor din mediul rural.

-Dezvoltarea unor clădiri de apartamente cu multiple întrebuinţări, clădiri în care primul etaj este rezervat pentru firmele la care vor lucra chiriaşii de la etajele superioare, în acest fel încurajînd locatarii să rămînă mai tot timpul aproape de casă precum şerbii sau iobagii din evul mediu.

-Lipsa intenţionată a accesului facil la drumuri rapide în marile oraşe, ceea ce, în mod similar paragrafului anterior va asigura de faptul că locatarii nu se vor aventura niciodată prea departe de cartierul în care locuiesc.

-Construirea unor sisteme costisitoare şi ineficiente de transport public feroviar (Metrou?) în marile oraşe pentru a spori şi mai mult controlul centralizat al guvernului în timp ce se va reduce sau chiar se va interzice utilizarea formelor private de transport cum ar fi maşinile.

-Implementarea accelerată a drumurilor cu taxă, îndeosebi a drumurilor cu taxă care să descurajeze conducerea unui automobil prin creşterea preţurilor în situaţiile în care călătoreşti singur sau în zonele foarte aglomerate.

-Utilităţile monitorizate de „contoare inteligente” care să poată fi citite şi chiar oprite de la distanţă de furnizorii publici de utilităţi.

În timp ce cei care propun Agenda 21 susţin că implementarea acesteia este pur şi simplu una voluntară, acesta este deja un subiect de controversă atîta timp cît deja atît de multe oraşe americane implementează Agenda 21 care în mod clar oferă beneficii guevrnului în detrimentul cetăţenilor.

 

Despre Agenda 21 am amintit si la EI SA FIE? Miscarea “MOTIVATIA: ROMANIA”, toti unul si unul: CALIN GEORGESCU – DAN PURIC – OVIDIU HURDUZEU – PAVEL CHIRILA, deoarece Calin Georgescu a fost intre 1996 si 2008 Project Manager pentru implementarea Local Agenda 21[6].

Pentru a intelege mai bine si materialele de mai jos, sa ne amintim ca Alice Bailey este intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust.

Iar Lucis Trust este Non-Governmental Organization in cadrul Natiunilor Unite !!! La indicatia ei, in cladirea ONU se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia, unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale:

un01_05

Mai multe la:

Radio LUCIFER Publishing Company …

 

Iata acum si ce putem citi la http://www.green-agenda.com/earthcharter.html:

Agenda verde

„Scopul real al Cartei Pămîntului este acela ca aceasta să devină precum cele 10 porunci”

Maurice Strong

În 1992 Maurice Strong era secretarul general al summitului Naţiunilor Unite ale Pămîntului, ediţie istorică ce a avut loc la Rio. Pentru a asigura succesul summit-ului soţia lui Strong, Hanne a avut o întrevedere cu „Păzitorii înţelepciunii”, o grupare de „transformalişti globali”. Cu ajutorul cercului sacru de foc, al bătăilor de tobă şi al meditaţiei, gruparea a menţinut „tiparul energetic” pe durata adunării. Aşa cum am menţionat şi în articolul meu anterior, Agenda 21 a fost principalul subiect al summitului. S-a spus la acel moment de timp că „această schiţă pentru secolul 21” va aşterne fundaţia necesara pentru o următoare „nouă convenţie globală între pămînt şi umanitate”.

La scurt timp după încheierea summitului, Strong a format „Consiliul Pămîntului” un grup de „enviromentalişti vizionari şi filosofi” şi a început crearea acestei „noi convenţii globale”. Diverse versiuni de proiecte au fost formulate, dar natura radicală şi complet transformatoare a documentului a fost întîmpinată cu rezistenţă din partea membrilor mai conservatori ai birocraţiei Naţiunilor Unite. În 1997 „Consiliul Pămîntului” şi „Crucea Verde Internaţională” fondată de Mihail Gorbaciov şi-au unit forţele pentru a forma „Comisia Cartei Pămîntului”. Comisia, condusă în parteneriat de către Strong şi Gorbaciov, pretinde că a consultat 100.000 de „cetăţeni îngrijoraţi” de pe tot globul. Cei 23 de membri ai comisiei, printre care şi nouă membri ai „Clubului Romei” pretind că au „meditat ca la rugăciune asupra fiecărui cuvînt şi asupra fiecărei virgule”. Mă întreb oare cui se roagă ei?

Comisia cartei Pămîntului a aprobat textul final al cartei pămîntului în 2000 şi de atunci a fost îmbrăţişată de către Naţiunile Unite, de către mulţi lideri religioşi de pe tot globul, de către marea majoritate a guvernelor lumii şi de către nenumărate organizaţii non-guvernamentale (ONG) şi grupuri de activişti. Urmînd lansării cartei, o serie de forumuri internaţionale numite „Dialogurile Pămîntului” au fost ţinute la Naţiunile Unite pentru a discuta cum va putea fi convins publicul general să adopte „convenţia cu pămîntul” într-un mod cît se poate de real şi personal.

Probabil cel mai elocvent a fost forumul pentru grupurile Inter-religioase şi liderii spirituali. Aşa cum s-a menţionat în primele minute oficiale ale întîlnirii, intenţia a fost aceea de a se ocupa de „etica dreptăţii intolerante şi lăcomia cîştigurilor pe termen scurt deoarece acestea nu pot duce la o dezvoltare sustenabilă. Este clar că instituţiile noastre religioase abia au început să articuleze valorile de bază ale dezvoltării sustenabile. În formele lor fundamentaliste şi fanatice, religiile de-a lungul istoriei au justificat terorismul, jihadul şi cruciadele împotriva unor oameni care deţineau credinţe diferite şi împotriva pămîntului însuşi.” Deci putem vedea clar cine consideră aceştia a fi inamicul lor.

Cu toate că adepţii Cartei Pămîntului consideră religiile moneteiste tradiţionale a fi principalul obstacol în calea coexistenţei în pace şi în mod sustenabil a vieţii pe pămînt, aceştia nu propun eliminarea completă a spiritualităţii. Carta Pămîntului intră în detalii privind nevoia pentru credinţă şi spiritualitate a omenirii. În introducerea Cartei Pămîntului susţine: „Spiritul de solidaritate umană şi bunătate faţă de toate formele de viaţă este consolidat atunci cînd trăim cu veneraţie făţă de misterul de a exista, recunoştinţă pentru minunatul dar al vieţii şi umilinţă privind locul omului în natură”

Deci, mai exact ce conţine Carta Pămîntului? Comparată cu cele mai multe publicaţii ale Naţiunilor Unite este foarte scurtă, are doar patru pagini, directă şi la obiect. Aşterne în mod clar Constituţia pentru un Nou Ordin Verde. „Alegerea este a noastră” susţine; „Formaţi un parteneriat global pentru a avea grija de Pămînt şi unii de alţii, sau riscaţi distrugerea umanităţii şi a diversităţii formelor de viaţă. Sînt necesare schimbari fundamentale în valorile noastre, în instituţii şi în modul nostru de viaţă”

Carta poate fi citită pe website-ul oficial al Cartei Pămîntului. Site-ul descrie Carta ca „o declaraţie a valorilor fundamentale şi principiilor pentru a clădi o societate globală corectă, sustenabilă şi pacifistă a secolului 21. Creată de către cel mai mare proces global de consultare asociat cu o declaraţie internaţională, sprijinită de mii de organizaţii care reprezintă milioane de indivizi, Carta Pămîntului caută să insufle în toţi oamenii un sentiment de interdependenţă globală şi responsabilitate comună pentru binele marii familii umane şi al mai marii lumi a vieţuitoarelor. Este o expresie a speranţei şi totodată un apel pentru a ajuta la crearea unui perteneriat global într-un punct critic al istoriei.”

Documentul începe cu o introducere care sumarizează problemele prin „situaţia globală”, de ce o Cartă a Pămîntului este necesară pentru a aborda aceste probleme şi soluţiile pe care Carta le va oferi. Apoi enumeră 16 principii generale care susţine că ar trebui să guverneze viaţa pe această planetă. Carta se încheie apoi cu o serie de concluzii intitulate: „Drumul către înainte”. În loc de a trece prin tot documentul rînd cu rînd voi furniza cititorului doar introducerea şi încheierea, care de fapt sumarizează celelalte părţi ale Cartei. Ţineţi minte în timp ce veţi citi următorul text că acestea nu sînt aiurelile vreunei grupări ecologiste idealiste. Este o convenţie care a fost oficial susţinută de UNCED, UNESCO, UNEP, multe guverne şi mii de organizaţii mai mici.

 

INTRODUCERE

NOTĂ OrtodoxINFO

In traducere si luand-o pe scurtatura: trebuie sa ne unim, ca sa fie bine. Si e esential sa ne unim inclusiv acceptand “noua religie mondiala a venerarii Pamantului”.

Intelegem astfel mai bine de ce tacaneala cu Ora pamantului:

Sambata e ORA PAMANTULUI, adica momentul CAND APRIND TOT CEEA CE CONSUMA CURENT ELECTRIC

Sau filme precum Avatar:

Film artistic: AVATAR, o mega productie SF ce promoveaza pe fata reala NOUA ORDINE MONDIALA

Sau ecumenismul total:

Video: ECUMENISM TOTAL in BRAZILIA – PIRAMIDA „Templul bunei vointe” si „Parlamentul mondial” …

Despre ECUMENISMUL TOTAL si ANTIHRIST

VIDEO – Chemare la ECUMENISM TOTAL: duminica, 26 septembrie 2010, la Ierusalim. Crestini, evrei, musulmani, budisti, samani sunt indemnati sa se roage simultan (care la ce stie) pentru pace …

ASTANA: The Congress of Leaders of World and Traditional Religions …

Video – ECUMENISM TOTAL: Papa vrea in 2011 un ASSISI 2, adica o adunatura de reprezentanti ai tuturor religiilor (inclusiv yoghini si samani) care sa se roage pentru pace …

ECUMENISM TOTAL la MOSCOVA: “Park of Unity and Harmony” – cu biserica Ortodoxa, sinagoga, moschee, templu budist. Caci la o RUSIE CIPUITA trebuie si o RELIGIE a unitatii si armoniei

Asadar, vorbim despre “legătura dintre GAIA, încălziea globală şi guvernul mondial”. Si veti intelege astfel si de ce scriu ceea ce tot scriu de ani de zile referitor la:

Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

Cititi va rog si link-urile din cuprinsul articolului:

TEMPERATURA PAMANTULUI CRESTE ALARMANT – spun hominizii de stiinta aflati in slujba SISTEMULUI. Sa ne amintim ce-i cu escrocheria INCALZIRII GLOBALE si mai ales de motivul pentru care se pedaleaza pe minciuna SCHIMBARII CLIMEI din vina omului

Scrie la un moment dat in materialul tradus:

 

Abordarea continetală rămîne o cale importantă către o uniune mondială. Cineva ar putea concepe cinci uniuni continentale: Uniunea Europeană, una Americană, una Africană, una Asiatică şi una Australiană. O uniune mondială ar putea fi construită ca o super structură şi apoi instrumente politice economice şi de mediu pentru a atinge aceste obiective”

 

Fratilor, vorbim despre 1992, dar este evident ca pregatirea celor ce mai apoi au fost adopate e mai veche, cu cel putin cativa ani. E logic chiar si pentru cei ce nu simpatizeaza cu “teoriile conspiratiei”.

Dar tratatul care a pus bazele Uniunii Europene, numit și Tratatul de la Maastricht a fost semnat de abia la 7 februarie 1992. Deci ganditorii uneia au fost si ganditorii celeilalte.

Despre anul asta 1992 interesant de citit este si:

11 aprilie: Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica. Sa ne amintim si de profetia sa

Mai aflam din materialele traduse ca „Crucea Verde Internaţională” a fost fondata de Mihail Gorbaciov. Cine-i aceasta marioneta de rang inalt?

Cu ocazia celebrarii caderii zidului Berlinului (9 noiembrie), MIHAIL GORBACIOV ne aminteste ca impreuna cu PAPA IOAN PAUL II a lucrat pentru edificarea NOII ORDINI MONDIALE

Ni se mai spune despre Clubul de la Roma:

Lista membri romani CLUBUL DE LA ROMA. Adunare generala Club of Rome la Bucuresti, 1-3 octombrie 2012

Si despre Robert Muller. Acest greu al Natiunilor Unite a fost un mare iubitor de draci. Poreclit “filosoful“ ONU pentru liniile directoare pe care le trasa, era plin de idei despre guvernarea mondiala. Recunostea ca era influentat de Alice Bailey pe care o admira caci a fost contactata de “maestri ai intelepciunii“ …

Cititi va rog mai multe la:

Radio LUCIFER Publishing Company …

Despre arca aia detalii la:

http://www.arkofhope.org/

   In concluzie:

Pentru ce aceasta fantastica pregatire a GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE?

Pentru ca astfel se pregateste terenul pentru ANTIHRIST.

Puneti va rog acum aceasta uriasa piesa de puzzle alaturi de o alta la fel de uriasa: angrenajul cip – eGuvernare – internetul obiectelor – eliminarea banilor cash.

Apoi ambele alaturi de ecumenism:

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

Cum arata tabloul?

Vor intelege macar acum mai multe cei ce-i ataca furibund pe cei ce se opun cipului si se tot straduie sa avertizeze despre legatura dintre ecumenism, cip, GUVERN MONDIAL, masonerie, NOUA ORDINE MONDIALA, new age, ANTIHRIST?

Probabil intrusii cu misiune nu, dar macar celorlalti li vor aprinde oarece beculete in minte.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
1 2Pagina următoare

8 comentarii

  1. Doamne Ajuta frățiilor Rugăminte va rog din suflet vreau și eu un Duhovnic Pustnic care nu are acte și nu e de acord cu actele biometrice și ciparea să mă învețe tot ce trebuie despre Dumnezeu și cum să mă Mântuiesc nu contează distanta numai că toate rugăciunile mele și mărturisirea mea să ajungă la Tatăl Nostru. sunt din București și poate cineva mă poate îndruma să mă ierte Dumnezeu poate și aici în București pot găsi dar nu știu Mulțumesc anticipat să mă ierte Administratorul daca las datele mele de contact 0764066955 sau [email protected] [email protected] Doamne Ajuta. Cristi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE