X

,,Ora pământului” – sărbătoare New Age. Creștinii sunt sfătuiți să țină luminile aprinse


În casă, la serviciu, în instituţii publice sau chiar în centre comerciale, zeci de mii de români au făcut sâmbătă seară, toţi, acelaşi lucru. La ora 20:30 au dat „o pauză” de o oră planetei şi au stins lumina. Ora Pământului, deja celebră în întreaga lume, a fost promovată în ţara noastră şi de peste 12.000 de copii şi tineri care au sărbătorit evenimentul prin spectacole de muzică, pe întuneric. În alte zone, oamenii au ieşit la o scurtă plimbare în aer liber şi au aprins lumânări.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

[…]

Ora Pământului a fost organizată pentru prima dată în urmă cu 12 ani, în Australia, când peste 2 milioane de case şi sedii de firme din Sydney au stins luminile timp de o oră.

La nivel mondial, miliarde de oameni din 180 de ţări au luat parte la Ora Pământului, ca să atragă atenţia asupra schimbărilor climatice.

Poarta Brandenburg din Berlin a fost doar unul dintre locurile în care s-a dat stingerea. Momente similare au avut loc în întreaga lume, iar monumente şi clădiri emblematice au rămas rând pe rând în întuneric. Scopul a fost acelaşi: să inspire oameni, companii şi guverne deopotrivă să acţioneze împotriva încălzirii globale. Aşa că zgârie-norii care dau farmec Hong Kong-ului au rămas în beznă, la fel şi turnul Burj Khalifa din Dubai.

Luminile s-au stins complet şi la Kremlin, ca să mai taie din consumul mondial de electricitate. Întunericul s-a lăsat şi peste Acropola din Atena şi Turnul Eiffel. Iniţiată de World Wide Fund for Nature, Ora Pământului a devenit cea mai mare mişcare de mediu voluntară din toate timpurile.

[…]

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

“Ora Pamantului” este cea mai importanta initiativa globala legata de schimbarile climatice.

Aceasta sarbatoare a izvorat din ideologia ,,umanista”, care pe planul gandirii, a detronat credinta, aspiratia dreapta catre absolut a omului, exiland-o in relativitate, si au pretins pentru ideologia lor statutul de adevar absolut, iar  pe planul politic s-au scuturat de Biserica si de stapanirea binecuvantata de Dumnezeu si au instaurat jugul lor cel josnic.

Pornirea antihristica de a inlocui praznuirile dumnezeiesti cu cele ale noii religii sta si in spatele instaurarii noilor ore, zile, momente ale pamantului, aerului, femeii, s.a.m.d. care acum, in lumea globalizata, sunt “sarbatorite” pe tot globul, in acelasi timp, de toata lumea.

Ele, pe langa scopul mai larg al exersarii umanitatii in ritualurile Noii Ere, au si rolul mai specific de a sluji ideologiilor umaniste, fiecare dupa felul sau. Daca 8 martie slujeste feminismului si egalitarismului de inspiratie comunista, ora pamantului” slujeste ideologiei incalzirii globale mult mai eficient decat o pot face mii de “studii”, vadite si acelea drept falsuri grosolane, realizate de institutele create special cu scopul de a propaga minciuna incalzirii climei. Pentru ca, intr-adevar, perpetuatorii Noii Ere stiu foarte bine forta penetranta a ritualurilor care angajeaza mase de oameni, lumea intreaga, daca se poate.

Este o performanta sa determini oamenii, de bunavoie, sa isi stinga luminile, fie ele electrice sau ale Duhului.

Crestinii ortodocsi sa tina luminile aprinse in aceasta seara… si mai ales Lumina lui Hristos din minte si din inima si sa refuze sa se alinieze imbecilizarii globale si sa intre in turma oarba a noii “religii” antihristice.

Citi va rog si:

Sambata e ORA PAMANTULUI, adica momentul CAND APRIND TOT CEEA CE CONSUMA CURENT ELECTRIC

“ORA PAMANTULUI”. Cand ideologii noii religii seculare ne sting luminile… sau despre “sarbatorile” Noii Ere

Masurile impotriva schimbarii climei sunt gandite pentru a crea rapid GUVENUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

 1. Cea mai tare ora a pamintului s-a tinut anul acesta in …Venezuela. Papusarii mondiali au dat stingerea acestei tari de 3 ori pina acuma, ducind tara intr-un imens colaps, totul in numele democratiei mondiale.
  Doamne fereste sa nu fie si pe la noi pentru ca atunci nu o sa mai cinte copii si nu o sa mai dea interviuri tot soiul de biciclisti si new egisti spalati pe creiere.
  P.S. Parca pe Ceausescu, printre altele, tot pentru lumina taiata, ca economisire a energiei, l-au impuscat!

 2. Minciuna este instaurata pe tronul adevarului si ii se da functie de “adevar absolut” al lui mamona, care curand va fi impus cu forta de catre staul politienesc.

  Dar asta nu s-ar fi putut face decat pe o populatie imbecilizata si indoctrinata.

  De la banalele adevaruri existentiale cum ar fi bolile copilariei care ne antreneaza si pregatesc sistemul imunitar pentru viata, sau carbonul care este elementul datator de viata pentru regnul vegetal, care la randul sau il transforma in oxigen pentru aerul datator de viata pentru regnul animal si uman, pana la mecanica universala, toate adevarurile sunt pervertite si transformate in monstrii hidosi de catre statul global mamona.

  Cat de spalat pe creier trebuie sa fi, sa crezi ca CO2 – carbonul, este nociv pentru mediu?

  Acum se vad rezultatele fumatului in toaleta scolii din timpul orelor de “Cunostinte Despre Natura” din clasa a 4-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button