X

Stagiu new-age cu produse halucinogene la Cluj

Vara e sezonul distracțiilor. După Untold, Neversea&co vara se va sfârși apoteotic, cu o petrecere new-age.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pardon, de fapt un “retreat de evoluție”.

Pentru moment, doar la Cluj, dar ei sunt dispuși sa-si extindă afacerea si in alte orașe, daca exista persoane interesate. 

Se încearcă crearea unui nou model familial. Cei cu care te droghezi vor deveni noua ta familie, cu care te vei bucura de experiența înțelegerii, iubirii și libertății….sub ochiul bland al legii.

In unele tari s-au format “biserici” in care expansiunea conștiinței umane se face cu ajutorul  diverselor halucinogene. 

 

 *RETREAT DE EVOLUȚIE INTERIOARĂ ÎN ROMÂNIA 

 ÎNCEPÂND DE JOI, 29 AUGUST, PÂNĂ DUMINICĂ, 1 SEPTEMBRIE* 

 Cu participarea invitatului nostru special, Erick Moreno 

 Organizând retreaturi în peste 20 de țări de-a lungul a patru continente și fiind cea mai mare companie multinațională din lume în acest domeniu, Inner Mastery se dedică la expansiunea conștiinței umane, creând spații care îți oferă posibilitatea să te reconectezi cu propria esență și cu ceilalți. În acest scop, utilizăm diferite instrumente, precum remedii ancestrale, tehnici de integrare psihoterapeutică conștientă și terapii dinamice de grup. 

 Acum, ne deschidem porțile pentru prima dată și în România, oferind primul retreat de evoluție interioară cu uz conștient al substanțelor enteogene. 

 În continuare poți citi mai multe informații, pentru a-ți putea face o idee mai bună în legătură cu structura programului și cu ceea ce oferim. 

 Unul dintre cele mai importante aspecte ale retreaturilor oferite de Inner Mastery este sesiunea zilnică de integrare psihoterapeutică conștientă. Aceste sesiuni oferă posibilitatea de a integra în viața de zi cu zi toate experiențele trăite în timpul retreatului și, de asemenea, oferă claritatea necesară pentru ca fiecare participant să poată aplica în mod practic noile învățături și experiențe. 

 În fiecare dimineață se desfășoară sesiunile de Kambo. Denumit și „vaccinul junglei”, Kambo este o substanță care provine de la o broscuță din Pădurea Amazoniană. Aceasta produce un efect de detoxifiere profundă și, de asemenea, îți reîntărește sistemul imunitar. 

 Înainte de prânz poți opta pentru Bufo Alvarius, care provide din deșertul de Sonora și este cunoscut ca și substanța etneogenică cea mai puternică din lume. Bufo îți poate oferi o experiență transcedentală de unitate, îndepărtând iluzia în care trăim zi de zi, și astfel revelând faptul că în realitate suntem cu toții conectați. 

 În timpul nopții se realizează sesiunile de Ayahuasca. Aceasta este o băutură vizionară, utilizată de șamani timp de mii de ani. Atunci când o beau, majoritatea oamenilor experimentează o reconectare cu ființa lor spirituală. Alții experimentează o conexiune splendidă și magică cu universul, natura și sensul vieții. Iar alții experimentează o deblocare emoțională sub forma unei depurări organice. 

 Acest remediu natural ne permite să intrăm în lumea viselor, să călătorim printre noi dimensiuni, unde totul este posibil. Toate aceste experiențe transcedentale literalmente deschid un vast spațiu în care se revelează noi adevăruri și unde cu toții ne putem aminti că suntem mult mai mult decât ceea ce credem că suntem și că fiecare dintre noi are un potențial infinit. 

Au oferit câteva explicații suplimentare din care reiese ca nu v-a fi nici un medic prezent care să supravegheze participanții la stagiu.. 

Un pahar de Ayahuasca costa 160€.

Un pahar de Kambo sau Bufo, “doar” 110€.

 

 

 

Când intram pe pagina organizatorilor Inner Mastery , aflăm că ei ajută oamenii sa devină excepționali. 

Ei au ținut o conferinta in Italia care s-a axat pe revoluția spirituală care are loc acum în întreaga lume și pe utilizarea instrumentelor șamanice și entheogene ale pădurii și deșertului. 

În stagiile new-age propuse de ei, au fost realizate meditații OSHO pentru eliberarea emoțională. 

Pe pagina italiană mai putem citi: 

Una dintre temele de importanță vitală pentru transformarea ființei umane este: UN NOU MODEL FAMILIAL

Cum să se elibereze oamenii de modelele familiale și credințele care îi rănesc pe copii, adolescenți și tineri? 

Organizația noastră este o FAMILIE, există multe familii în multe țări și ne bucurăm de experiența înțelegerii, iubirii și libertății care ne oferă acest nou model de relație și comunicare.” 

In imagine Erick Moreno care v-a fi prezent și la Cluj.

Din mesajele publicitare pe care și le fac in Romania, aflam ca la petrecerea lor se vor folosi substanțe enteogene: Ayahuasca , Kambo si Bufo Alvarius. 

Ayahuasca este considerată in mod eronat o singura planta, ea este de fapt o combinație din doua plante: frunze de Chacruna, cunoscuta și sub denumirea de Psychotria viridis și tulpina plantei agățătoare Banisteriopsis caapi 

Chacruna conține o substanța numita dimetiltriptamina (DMT), o substanța foarte similara ca structura cu serotonina și un compus prezent in ciupercile magice. 

Oamenii au in corp în mod natural cantități mici de DMT, care poate fi găsită și in legumele cu frunze verzi. Consumata ca atare, substanța nu are efect psihedelic, pentru că enzimele de monoamino oxidaza (MAO) în intestine și descompun DMT înainte ca aceasta sa ajungă în sânge. 

DMT este un acronim pentru dimetiltriptamină, o substanță psihoactivă, mai precis un halucinogen din familia triptamintelor. Ea se găsește în anumite plante, și arbori cum ar fi acacia, dar este și produsă natural în corpul multor mamifere, inclusiv în cel uman, prin intermediul glandei pineale. DMT-ul poate fi și sintetizat și adminstrat în diferite metode.

Amesetecul shamanic Ayahuasca folosit în anumite triburi amerindiene din Amazon și nu numai, are ca substanță de bază DMT-ul și se administrează oral cu ajutorul unui inhibitor MAOI. 

Rolul prezenței DMT-ului nu este în totalitate cunoscut, speculații destul de frecvent întâlnite fiind că acesta creează conștiința sau sufletul, deoarece este secretat prima dată în viața unui om în embrion. De asemenea, DMT-ul are un rol în producerea viselor, fiind eliberat de glanda pineală de fiecare dată înainte de somn.  

Alte momente în care este eliberat sunt la moarte (cea mai mare cantitate de pe durata vieții) – ceea ce a născut mitul/teoria cum că DMT-ul este “poarta către viața de după moarte” și momentele în care subiectul este aproape de moarte (numite NDE – “near death experiences“), cum ar fi cele datorate șocului produs de accidente sau chiar moartea clinică. Pacienți care au trecut prin asemenea experiențe susțin frecvent că au văzut un “tunel colorat” sau alte viziuni similare, efecte ce sunt foarte asemătoare DMT-ului sintetizat. 

Ayahuasca are alcaloizi beta-carbolini printre care harmina, harmalina si tetrahidroharmina care blochează acțiunea enzimelor de monoamino oxidaza si permit DMT sa rămân activă. Odată ingerată, substanța trece bariera sânge-creier si nu este decât o chestiune de timp pana când DMT va ajunge la receptorii din creier, declanșând reacția neuronilor. Efectul băuturii apare in aproximativ jumătate de ora de la consum și persistă aproximativ șase ore. 

Ayahuasca (sau Yagé) este un decoct preparat din coaja și tulpini de o liana din genul Banisteriopsis și un aditiv necesar pentru efectul psihotrop, consumată în mod tradițional de șamani din triburile indiene ale Amazonului, folosită pentru capacitatea sa curativă asociată cu credințele și practicile locale. 

Termenul Ayahuasca poate fi tradus ca “liana spiritului”, “liana sufletului” sau “liana morții”. 

Ingestia ayahuasca care este laxativă, purgativă și halucinogenă; provoacă un fel de intoxicare (mareacion), cu diaree, greață și vărsături. 

CHIAR DACĂ WIKIPEDIA NU INDICĂ NICI UN ACCIDENT, MAI MULTE PERSOANE AU MURIT. 

Mulți turiști merg în regiunea Amazonului și vor să “guste” această băutură, care pretinde că vindecă rănile sufletelor și trupurilor. Există chiar și organizații pe internet care oferă cursuri privind practică șamanilor, a vrăjitorilor sau stupidități similare, folosind, printre altele, produse halucinogene și care pun viața în pericol .

Recent, în Peru, Ayahuasca a dus la moartea lui Kyle Nolan, de 18 ani, care căuta “un nou început”. 

Șamanul peruvian care i-a provocat moartea, a mărturisit că a îngropat corpul într-un câmp, după care a anunțat dispariția fetei.  

 

O turistă din Franța, în vârstă de 43 de ani, a murit în Peru. Moartea ei este legată de pierderea conștiinței după o experiență mistică șamanică, inclusiv prin ingestia unei băuturi pe bază de ayahuasca. 

 În raportul său din 2009, misiunea interministerială de vigilență și luptă împotriva derivelor sectare (Miviludes) a consacrat deja un întreg capitol pericolului ayahuasca, clasificat ca fiind narcotic în Franța și, prin urmare, interzis.  

Ingestia de ayahuasca poate da reacții deosebit de violente“, o “călătorie” dureroasă (cu vărsături, convulsii fizice, suferințe psihice profunde …) chiar și atunci când această substanță este absorbită în “condiții bune”, adică sub supravegherea cuiva“, scrie Miviludes. 

Potrivit autorităților franceze, centre care oferă stagii șamanice unde se consumă ayahuasca sunt tot mai numeroase în Peru și în Guyana.  

Unele dintre aceste centre care au filiale în Franța, funcționează ca niște “comunități terapeutice„ care efectuează călătorii in Peru, prin agenții de turism specializate în turism spiritual 

Dar, avertizează Miviludes, nici un control și nici o consiliere medicală nu sunt prevăzute în timpul acestor „ retreat-uri“. ” Este nevoie de cea mai mare prudență. 

Potrivit jurnalului “Le Parisien, în urmă cu trei luni, un argentinian sa sinucis prin plantarea unui cuțit în piept, după ce a ingerat ayahuasca, în timp ce în Ecuador, doi italieni au dispărut după ingerarea ayahuasca. Ei au fost găsiți tăiați în bucăți într-un râu. 

Mulți francezi se bucură de plăcerile” oferite de ayahuasca.

Fabrice Champion, fondator al Arts Sauts, a murit în Peru, în centrul Anaconda Cósmica aka Espíritu de Anaconda. 

Voia să facă unvoiaj interior, dar, nu sa mai întors niciodată.

Fabrice Champion, în vârstă de 39 de ani, a decedat pe 26 noiembrie lângă Iquitos, Peru. Corpul său a fost găsit în unemaloca, o comunitate mare, unde localnicii se dedau la ritualuri șamanice. Cu o zi înainte, co-fondatorul companiei de acrobație Arts Sauts a participat la o ceremonie de inițiere la ayahuasca. 

La fel ca Fabrice Champion, mulți francezi merg în Peru pentru a face șmecherii șamanice și pentru a bea ayahuasca. O nebunie care a fost accentuată în 2004, odată cu lansarea filmului Blueberry, de Jan Kounen. Vincent Cassel este văzut având o serie de halucinații terifiante după ce a consumat băutura. În același an, regizorul a descris în documentarul D’autres mondes viziunile obsesive – șerpi, crocodili, jaguari – pe care el le-a avut în timpul șederii sale la centrul Espiritu din Anaconda și care l-au ajutat sa-si înțeleagă eu-ul interior. 

De atunci, operatorii de turism au surfat pe valul șamanic.

Astfel, sute de agenții de turism oferă, pentru 150 de euro în medie, inițierea la ayahuasca. 

 

Ateliere clandestine în Franța

Începând din august 2011, când o franțuzoaica a murit, la Centrul de Ecoturism Sachawawa din Tarapoto din nord-estul Peru, Ambasada Franței în Lima avertizează călătorii împotriva consumului plantei.  

Utilizarea ayahuasca poate avea consecințe medicale grave care pot duce la moarte.”  

În Franța , ayahuasca este înregistrată în registrul narcoticelor din 2007.

Acest lucru nu împiedică pseudo-terapeuții să organizeze ateliere clandestine șamanice“, spune Guy Rouquet, președintele Psychothérapie Vigilance, o asociație care luptă împotriva exceselor sectare.  

 

Radio Canada informează  

Trei grupuri pot importa și consuma ayahuasca, un halucinogen puternic, dar ilegal în țară.

Health Canada le-a acordat o derogare pe baza libertății religioase. 

Apartamentul lui Jessica Rochester arată ca un muzeu. Există imagini ale Fecioarei Maria, cristale și imagini psihedelice. 

Jessica Rochester este numită MadrinhaNașa – in biserica pe care a fondat-o în 1997. Treizeci de adepți au un sacrament: ayahuasca folosita de ei ca și Euharistia de la catolici. 

Slujbele au loc la fiecare două săptămâni si fiecare slujbă poate dura până la 14 ore.

Pentru majoritatea canadienilor, aceasta este o băutură ilegală, deoarece ceaiul conține un halucinogen puternic, DMT.

Din anul 2017, Céu do Montréal a fost autorizat să importe 30 de litri de ayahuasca pe lună și să o folosească într-un cadru religios. Folosirea unui drog religios este o premieră din țară. 

După ce Jessica Rochester a consumat ayahuasca în Brazilia în 1996, “spiritul plantei” ia dat o misiune, spune Madrinha.

Misiunea mea a fost să aduc în Canada religia Santo Daime, să înființez o biserică legală.     

Două alte grupări religioase au obținut, de asemenea, o scutire pentru importul și servirea ayahuasca în scopuri religioase. Health Canada revizuiește în prezent două noi cereri. 

Dar majoritatea adepților preferă să consume băutura ca parte a ceremoniilor șamanice, ilegale în Canada. Este folosit ilegal în Quebec, așa cum este peste tot în lume. 

În ultimii douăzeci de ani, turismul axat pe ayahuasca a crescut exponențial. Mii de turiști se întâlnesc in Iquitos, Peru, Mecca din Ayahuasca, in fiecare an.

Fenomen de modă, experiența mistică, tratament medical: toată lumea găsește motive să călătorească.

O duzină de turiști au murit la ceremoniile ayahuasca din Peru, inclusiv canadianca Jennifer Logan, în vârstă de 32 de ani, în 2015.

Circumstanțele acestor decese sunt neclare. 

Psihiatrul Laurent Coulloudon lanseaza un avertisment:  

Ayahuasca nu este pentru toată lumea. Este imposibil să se prevadă modul în care o persoană va reacționa la o substanță halucinogenă.   

Persoanele care au avut deja psihoze sau care au slăbiciuni în acest sens ar trebui să evite această substanță.  

De asemenea, persoanele care iau antidepresive ar trebui să evite această substanță. 

Ayahuasca poate duce la complicații fizice care pot duce la deces. 

 

Iată efectele lui Ayahuasca – noul medicament în vogă în Silicon Valley în corpul și creierul tău 

Ayahuasca este un amestec psihedelic – similar cu LSD și psilocybin 

Este uimitor ce poate face în doar una sau două nopți“, a spus scriitorul Tim Ferriss. 

Ferriss explică faptul că substanța a fost foarte penibilă pentru el și că ia dat impresia de a fi “tăiat și ucis de o mie de ori pe secundă timp de două ore“.

De asemenea, i-ar fi permis să înlăture furia pe care o simțise de zeci de ani. 

În această fotografie din 5 mai 2018, șamanul Pablo Flores pregătește ayahuasca în Pucallpa, Peru. AP Photo / Martin Mejia 

Prepararea ayahuasca necesită Banisteriopsis caapi (o liana tropicală) și unele componente ale unei plante numită Psychotria viridis. 

Odată ce toate aceste substanțe sunt combinate, planta eliberează un halucinogen puternic numit DMT (dimetiltryptamina), iar creierul eliberează componente care permit ca DMT să dureze ore întregi. 

Efectele cele mai semnificative ale DMT sunt sentimentele de a fi în afara propriului corp, de a trăi într-un mediu supranatural, de a întâlni ființe mistice sau de altă lume, având o percepție modificată a timpului, 

Pedro Tangoa, un șaman, îndeplinește un ritual pentru fotograf după ce a băut o băutură care conține ayahuasca în Lima, la 23 aprilie 2007. REUTERS / Enrique Castro-Mendivil 

DMT și ayahuasca pot crește temporar frecvența cardiacă și tensiunea arterială. Majoritatea consumatorilor experimentează ceea ce este denumit în mod obișnuit purjare, care se manifestă prin vărsături și diaree uneori foarte intense. 

Ayahuasca este considerat un halucinogen puternic, iar cu acest tip de substanță există întotdeauna riscul ca, consumatorii să aibă o experiență înspăimântătoare. Efectele negative pot fi de ordinea anxietății sau a fricii asociate cu halucinațiile. 

 

Unii oameni experimentează moartea clinică. 

In această fotografie din 22 iunie 2016, un cazan care conține amestecul de frunze de Jagube (Banisteriopsis caapi) și Chacrona (Psychotria viridis) este adus la fierbere în timpul pregătirii unui ceai psihedelic în Ceu do Mapia, în stat din Amazonas, Brazilia. Cultul de la Saint Daime a fost fondat în 1930 de către un descendent al sclavilor. AP Photo / Eraldo Peres 

 

Potrivit unui studiu recent, există asemănări izbitoare între efectele DMT și experiențele morții clinice, pe care mulți oameni le consideră transformative, importante din punct de vedere spiritual și benefice. Mulți spun că se confruntă cu un fel de “moarte”, chiar dacă adesea o consideră benefică. 

În această fotografie din 23 iunie 2016, membrii bisericii din Saint-Daime în timpul unui serviciu religios, în zori, în Ceu do Mapia, în statul Amazonas, Brazilia. Majoritatea serviciilor durează toată noaptea. AP Photo / Eraldo Peres 

Deși substanța este în general considerată inofensivă, există riscuri. 

Bucățile de Jagube (Banisteriopsis caapi), una dintre componentele ceaiului psihedelic cunoscut sub numele de “Sfântul Daime“, se odihnesc după ce a fost zdrobită pentru a extrage sucul de la Casa de ceai din Ceu do Mapia, în starea de Amazonas, Brazilia. AP Photo / Eraldo Peres 

Un studiu al Centrului de anti-otrăvire din SUA a constatat că majoritatea utilizatorilor săi au părut să accepte bine băutura dar parte din consumatori au avut atacuri de cord sau convulsii.  

În Statele Unite, poate fi folosit în mod legal, ca parte a ceremoniilor religioase. 

 

In ziarul Le Monde putem citi: 

Ayahuasca, șamanul și inițiații 

Efectele uimitoare ale ayahuasca par teribil de puternice. 

Un francez a povestit că s-a rostogolit pe pământ și l-a mâncat, apoi s-a transformat în animal. Era terifiant, dar si o “revelație”.  

M-am confruntat cu temerile mele cele mai profunde și le-am confruntat.”  

Un muzician german a simțit că rădăcinile îi invadează creierul și se transformă în șerpi. Ce a învățat el?  

Ego-ul meu a trebuit să abdice, să se predea viziunilor, este ca și cum mi-aș fi vizitat mintea“.  

O femeie tânără raportează că a fost atacată de viziuni extraordinare ale florilor și vegetației în mișcare, iar luna îi șoptea numele. 

Ayahuasca, cu pregătire și doză identică, rămâne imprevizibilă.

Sursa 

O persoană care a luat deja o doză fără efecte adverse va avea încredere în a consuma din nou băutura. Nu există două ceremonii identice cu Ayahuasca. Pot apărea probleme legate de stres psihologic și emoțional. 

Ayahuasca este o practică serioasă și când este folosit abuziv poate deveni nociv.  

Ayahuasca este o planta medicinala si trebuie tratata ca un medicament. 

 

Kombo 

Kambo“, “campu“, “sapo“, “vacino da floresta“. Toate aceste nume sunt date secretiilor unei broscute care traieste in partea de nord-vest a junglei Amazonului (Peru, Columbia si Brazilia). Numele științific al acestei broaște este “Phyllomedusa bicolor” sau “Rana Mono Gigante”. 

Se folosește pentru a scăpa de Panema (nume dat lucrurilor negative), pentru magia vânătorii și ca medicament împotriva malariei, mușcăturilor de șarpe, febrei galbene și a altor boli endemice. 

 

Bufo Alvarius 

Interviu cu Octavio Rettig 

Octavio este unul dintre puținii oameni din lume care lucrează cu 5-meo-DMT într-un ritual – cu aprobarea ONU. Am avut șansa de a vorbi cu el. Iată ce are de spus. 

5-meo-DMT sau Bufo Alvarius este considerat de mulți ca fiind cel mai puternic halucinogen cunoscut de om.  

Această substanţă se găseşte în veninul broaştei de Colorado, cunoscută şi ca broasca de deşert Sonora .  

Pentru cei care practică vindecarea spirituală cu substanțe psihedelice, este o cheie care poate deschide ușa sinelui și eliberează ființa ca nici o altă substanță. 

Lucrez cu Asociația Națiunilor Unite pentru Venezuela. ONU a avut un proiect cu Ayahuasca și Yopo de mulți ani, aproape zece ani, iar acum doi ani și jumătate am fost invitat în Venezuela și am împărțit remediul cu aproape 150 de oameni de acolo- inclusiv directorii asociației. 

Acum avem aceste “retreate” , care combină diferite remedii complementare – în acest caz Kambo, un purificator fizic. De asemenea, avem o ceremonie Yopo și în timpul “retreate”, oamenii pot să ne ceară o terapie de integrare. Cred că este o modalitate bună de a ajuta oamenii în procesul lor, de a crea o părtășie între participanți – de a crea o familie.

Și cred că este doar începutul! Viitorul este de a crea aceste locuri în diferite țări, de a lucra cu diferite remedii și de a face aceste remedii disponibile în școlile de artă și în tradițiile vechi de vindecare și purificare. 

Până acum, am vizitat aproape 30 de țări cu Bufo Alvarius, am avut în jur de 6000 de ceremonii in care l-am folosit și mă bucur să văd că lumea se schimbă… 

(….) avem tot sprijinul instituțional, toate actele noastre sunt în ordine și conducem această cercetare în cadru științific internațional formal. 

Sunt uimit de puterea remediului și de puterea, curajul și voința celor care-l iau. Nu este o experiență ușoară de urmărit. Oamenii vomită și țipă, iar cei din afară cred că suferă, dar nu este cazul. 

Acest remediu este mai degrabă o operație pe cord deschis sau un sport extrem – există întotdeauna riscuri mari si cred că toată lumea ar trebui să fie responsabilă și conștientă de acest lucru. Este serios, nu este ceva de făcut doar pentru a te distra. În plus, oamenii cărora le administrați Bufo Alvarius, trebuie să știe că se joacă cu focul. 

Chiar și cu accidentele sau cu decesele pe care le-am avut, după ce am lucrat atât de mulți ani, pot spune că această experiență cu vindecarea este sigură – dar nu este pentru toată lumea. Și oamenii trebuie să se afle sub supravegherea sau îngrijirea unei persoane cu adevărat pregătite în resuscitare, reanimare și astfel de lucruri. 

Nu cred că trebuie să explic de ce aceste remedii (etno botanice) sunt importante. Ele sunt legate de întreaga umanitate pe această planetă. Cred că acestea sunt calea de a depăși toată nebunia pe care o creăm, această deconectare de la sursă, să ne gândim că nu concurența dintre oameni va dovedi că suntem cei mai buni sau ceva mai mult. Cred că aceste remedii sunt o eliberare, o modalitate de a ști că ești Totul – că ești Unul cu Unitatea. Nu cunosc nici o modalitate mai bună de a permite aproape tuturor să ajungă la aceasta stare. 

Cred că este și mai benefic pentru oamenii care cred că sunt sănătoși. 

Lui Bufo Alvarius nu-i pasă dacă sunt bolnavi sau nu, pentru că în final cred că suntem toți niște drogați, suntem toți în căutarea a “ceva” și suntem întotdeauna într-o poziție în care ne putem îmbunătăți. Nu contează cine crezi că ești. Mereu te poți îmbunătăți. Cred că acest remediu este ușor, rapid și eficient. Ar trebui luat, ar trebui să fie luat de cât mai mulți oameni posibil.” 

 

Text si traduceri Vali

 

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

 1. In loc să mearga la biserica pentru a-si gasi linistea sufleteasca, aceşti oameni se duc la adunari satanice, pentru că nu mai stiu de Dumnezeu. De ce sunt lasati de autoritati la Cluj să faca ce vor ?!

 2. Lăsând la o parte halucinogenele….nu spui CINE, dar câteva persoane apropiate mie, nu de-un neam cu mine….fără a fi habotnice, având bunici/e decedați, oameni care au avut frica de Dumnezeu, au muncit la țară, au fost cuminți și buni…AU ÎNCEPUT SĂ SE ARATE ÎN VIS NEPOȚILOR (oameni în toată firea, cu nepoți la rândul lor…) CĂRORA LE ARATĂ SĂ SE UITE PE GEAM…ce văd? Oameni zoombați!

  Persoanele cărora li s-au arătat, le-au spus : ”Mult numai e! Uită-te pe geam! ” Iar pe geam, nepoata a văzut oameni care ziceai că-s morți dar mergeau precum cei din Thriller-ul lui Michael Jackson.

  Nu știu ce credeți voi dar…atât pe AXN, Paramount, Diva sau alte canale (inclusiv ProTV) dau filme numai cu Apocalipsa, monștrii, roboți (auto-boți, cu materia numită TRANSFORMER venită odată cu ei, de pe cealaltă față a Lunii …care poate lua forma a ORICE…de la un mini-aparat radio cu boxe miniaturale, până la pistol , laptop, scaun, mașină, camion…etc); în majoritatea filmelor, în afara catastrofelor naturale, majoritatea sunt induse de nave venite din spațiu…arată oameni afectați teribil – devenind aproape FIARE,fără conștiință, rațiune, discernământ nici nu mai vorbesc…care atacă semenii lor, mușcă, mănâncă din ei, au o forță teribilă, etc…

  Personal, cred că vor ataca biologic, prin aer și/sau apă, transformând oamenii în FIARE, BESTII!
  În alt film, arată cum vântul aduce un fel de virus în care oamenii, ca hipnotizați se sinucid în masă…se aruncă de pe blocuri, se pun în fața mașinii, trenului, etc…cu o calmitate nefirească, de parcă e normal ceea ce fac ei!

  Tâmpiții ăștia de americani, prin filmele lor, a tehnologiei (cu cel puțin 45 de ani în avans față de realitatea zilelor noastre), ne arată de fapt, CUM ar trebui să se întâmple, avertizându-ne parcă..

  1. Prin acest fel de filme se realizeaza un anume tip de programare a viitorului. De aceea sunt si mai multe variante. In constiinta publicului sa se cimenteze bine de tot ideea ca este posibil sa se intample cel putin una dintre ele. Sa nu se mire cand se va / vor intampla!

 3. Un ”vizitator” și-a pus în cap, cam de ieri, de la amiază, plăcându-i clipul cu băieții din ”biserică”…să se bage-n seamă cu mine, chiar dacă nu-s bărbat, nici tatuată…
  Ce vrea? De fapt, ce caută?
  Simplu! De-credibilizează ce spun alții ironizând poznaș, orice comentariu-n speță ce-ar atinge rațiunea lui ”fină”, proFUND cerebrală, atins probabil cam de ieri sau de alaltăieri, de materia neagră care l-a-ntrebat furioasă ce se tot bagă în seamă, făcând pe deșteptul, când de fapt, NU E CAZUL?
  Nu știu ce-a răspuns materiei după ce-a căzut pe spate….de uimire, el vrând doar puțină atenție, dar ne-primind din altă parte…se transformă în vizitator, băgând fitile!
  Sigur n-a sesizat cam ce-i poate ”pielea” materiei (negre), care nu folosește ciomagul precum iobagul din povestea (i)reală…dar s-ar putea să i se lipească de mutră, cerând AȘA să rămână…unit cu ea: ca un alien tentacular ce se iubește cu pielea-i de pe obraz, până se satură de grosimea și grăsimea feței lui, asemeni șoricului de porc, neputând să-l salveze nici Pegasul, nu numai caii din poveste ce s-au speriat de prostia unora…belgieni, ciobani sau simplii vizitatori care nu știu/n-au învățat că ”vizitele scurte sunt cele mai plăcute” : https://ortodoxinfo.ro/2019/06/17/video-chemtrails-cum-ne-afecteaza-si-ce-putem-face/
  Infectați de Chemtrails și Materie Neagră programabilă

 4. Eu acum m-a uitat mai atent la poza unde stau ăia la masă și se țin de mâini.
  Voi ați văzut ce au pe masă?
  Un fel de cruce, al cărui postament este format dintr-o STEA cu 6 colțuri, în mijlocul căreia este semiluna…iar brațele așa-zisei cruci – două – la întretăiere, în cerc dar și pe brațele fiecărui braț sunt înfipte zdravăn stele cu 5 colțuri…asta e noua ”cruce” a statelor unite, așa cum a văzut Sf.Ioan de Krondstat.
  Deci, batjocoresc crucea!
  În mijlocul aceluiași cerc la întretăierea brațelor crucii, la ruși am văzut băgată Steaua lui David în mijloc, tronând pe cupolele bisericilor ”ortodoxe”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button