X

Medicina și masoneria

de Saccsiv
Foto: https://philologist.livejournal.com/9629325.html

RL: Academia Medicala, fratia doctorilor politicieni si masoni

In ASM exista mai multi medici care fac parte din masonerie. Vlad Ciurea si Ioan Lascar, primii doi din lista noilor membri ai Academiei, dupa numarul de voturi obtinute, ar fi masoni, ne-au declarat surse din UMF. Cel de-al doilea ne-a confirmat acest lucru. In revista “Masonic Forum” apar interviuri cu ei, in care sunt numiti “venerabilul frate”. Despre Ioan Lascar se scrie, in numarul 28 al revistei: “Comisia medicala a Marii Loji Nationale a Romaniei are inalta calificare, fiind condusa de al nostru Venerabil Frate Ioan Lascar”. Apare si un interviu cu acesta, in care recunoaste ca si-a dorit mereu sa intre in masonerie. Prof. dr. Ioan Lascar ne-a declarat ca intrarea in francmasonerie “este o optiune personala, fara legatura cu profesia”. “Perfectionarea spirituala nu are nimic de-a face cu perfectiunea profesionala.

Poate fi insa benefica meseriei de medic, pentru ca  poate sublima ceea ce este pozitiv in om.” Prof. dr. Vlad Ciurea este mentionat in numarul 28 al revistei de un mason care marturiseste ca a scris un articol “ca semn al profundei aprecieri pentru Venerabilul Frate Vlad Ciurea, medic, profesor”. Profesorul Ciurea ne-a declarat ca nu confirma si nici nu infirma informatia ca ar fi mason, precizand ca fiecare este liber sa creada ce vrea. Unul dintre cei mai importanti medici, membru al masoneriei, este prof. dr. Irinel Popescu, care are grad 33 si declara pentru numarul 16 al revistei amintite ca a intrat in aceasta organizatie gratie relatiei cu unul dintre pacientii sai. Surse din UMF declara ca si Laurentiu Mircea Popescu ar fi membru marcant al masoneriei si ca ar avea “grad 66 sau 33”, insa aceasta afirmatie nu a putut fi probata.

[…]

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Lui Irinel Popescu Patriarhul Daniel i-a acordat distinctia „crucea patriarhala”. În prezent conduce Clinica de Chirurgie și Transplant Hepatic de la Institutul Clinic Fundeni. Pentru cei ce inca nu stiu care-i treaba cu transplantul:

TRANSPLANTUL – ucidem “donatori” ca să “salvăm” vieți/ MOARTEA CEREBRALĂ nu este MOARTE/ Cei aflați în moarte cerebrală plâng când sunt tăiați și li se scot organele/ De ce sunt anesteziați morții în timpul prelevării de organe?/ CE LUCRURI TERIFIANTE NI SE ASCUND?

Prof. dr. Ioan Lascăr, şeful Clinicii de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie Reconstructivă de la Spitalul Floreasca, a facut prima operatie de schimbare de sex din Romania, in 1995:

Emblematic: ISTORIE CU TRANSSEXUAL. Lui Sorin i-a facut schimbare de sex MASONUL Ioan Lascar in urma cu 20 de ani. Acum Soria cerseste in fata BISERICILOR

Un alt mason este senatorul Florian Popa, fost rector al UMF Carol Davila, casatorit cu nepoata Elenei Ceausescu. In 2013, in contextul discutiilor aprinse despre introducerea în Constituția revizuită a termenului de FAMILIE definit ca uniunea dintre un bărbat și o femeie, declara:

Ce atâta discuție despre termenul de căsătorie. Mie mi se pare că e un act încheiat legal între două CNP-uri.

–Și ar trebui trecut asta în Constituție?

Nu!

Un amănunt oarecum bizar legat de dr. Adrian Streinu Cercel este apartenenţa sa la Clubul Diplomatic Internaţional din Bucureşti, un club select destinat deopotrivă diplomaţilor acreditaţi în România, parlamentarilor şi reprezentanţilor guvernamentali, care funcţionează în localul omonim unde se poate intra doar pe baza unei legitimaţii de membru al clubului. În acest club a avut loc în 3 iulie 2009, reuniunea tradiţională a francmasonilor români unde s-a serbat Sfântul Ion (de vară), patronul Francmasoneriei Universale. Aceeaşi francmasonerie din România a participat în calitate de partener şi la “Ziua mondiala de lupta împotriva SIDA” din 1 decembrie 1999, eveniment organizat de către Comisia Nationala de Lupta Anti-SIDA a Ministerului Sanatatii al cărei preşedinte era profesorul Adrian Streinu Cercel. Sigla unei loji masonice apărea chiar pe afişul de promovare a evenimentului, alături de sigla Institutului de Boli Infecţioase “Prof. Dr. Matei Balş” şi a companiilor de medicamente GlaxxoWellcome şi Roche:

Articolul zilei (16.01.2010): Adrian Streinu Cercel, acest Dr. Mengele de la Ministerul Sănătăţii, este mason?

Mai multe despre el la:

Răspândiți BOMBA: Dezvăluirile Rise Project despre Adrian Streinu Cercel și Big Pharma / Surse La Roche explică schema ISTERIE – VACCINARE

Alti medici masoni importanti, conform https://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_masoni_rom%C3%A2ni

Constantin I. Angelescu (1869 – 1948), politician, medic și profesor universitar român, reformator al școlii românești în perioada interbelică[4]

Radu Bălănescu (născut în 1963) medic pediatru, chirurg ortoped pediatru [6] — Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România [7][8]

Carol Davila[2] (1828 – 1884), medic și farmacist

Despre Radu Balanescu cititi va rog si:

Doctorul Radu Balanescu a fost reales la conducerea Marii Loje Naționale din România

Radu Bălănescu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale din România, laudă inițiativele președintelui Iohannis

Pentru cei ce inca nu stiu la cine se inchina masonii:

RUGACIUNEA MASONILOR adresata SATANEI / MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu / Citate celebre ale unor masoni

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Concurenta lor e la Detroit. Adunarura diavolului. Mai tineri, mai indarjiti, mai loiali..
    Dar la cat rau au facut nu imi e prea mila de masoni ca Vrajmasul aduce unii noi si mai energici sa judece (stramb totusi) pe cei batrani.
    Omul stie si de la.pagani – Vrajmasul NU iti este nici prieten, nici frate, nici tata.
    Se schimba garda de Jos reflectata in lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button