X

Doctorul Radu Balanescu a fost reales la conducerea Marii Loje Naționale din România

Foto: https://www.dcnews.ro/radu-balanescu-reales-la-conducerea-marii-loje-nationale-din-romania_621513.html

EVZ: Alegeri în Masoneria română. Procent zdrobitor în favoarea unui candidat. Breaking news!

Doctorul Radu Bălănescu a fost reales sâmbătă la conducerea Marii Loje Naționale din România, singura structură masonică regulară din țara noastră.
Alegerea în funcția de Mare Maestru s-a făcut la Conventul Marii Loje. Delegații au votat pentru Bălănescu în proporție de 94,2%, restul optând pentru contracandidatul său.

Radu Bălănescu, 55 de ani, este, în viața profană, director medical al Spitalului clinic de urgență pentru copii Grigore Alexandrescu.

La conducerea Masoneriei a fost ales pentru prima oară în 2010. În 2014, el a devenit secretar general al Conferinței Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare, cea mai înaltă demnitate internațională obținută de un mason român.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Este si lector universitar Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București – Catedra de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică.

Sotul doctoritei Laura Balanescu:

Laura Bălănescu, doctorița de la Sanador care l-a operat pe băiețelul care a MURIT este soția șefului MASONILOR

Fostul premier Mihai Tudose a fost si consilierul personal al lui Radu Bălănescu.

De la stanga la dreapta: Herman van Rompuy, Jerzy Buzek, Radu Bălănescu si José Manuel Barroso. Foto: http://ec.europa.eu/avservices/photo/photoDetails.cfm?sitelang=fr&ref=019969#15

Cititi va rugam si:

RUGACIUNEA MASONILOR adresata SATANEI / MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu / Citate celebre ale unor masoni

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button