X

Laura Bălănescu, doctorița de la Sanador care l-a operat pe băiețelul care a MURIT este soția șefului MASONILOR

Medicul chirurg pediatru Laura Bălănescu de la Sanador, care l-a operat pe băiețelul de un an și opt luni care a murit în weekend, este soția doctorului Radu Bălănescu, șeful masonilor din România, scrie Newsweek.

http://1.bp.blogspot.com/-Eh2XWQGMXkg/UUHxM2uCSQI/AAAAAAAAbWs/mPlVi7dpDJw/s1600/radu+balanescu+mare+maestru+mlnr.jpg

„Am primit şi alte informaţii, informații pe care nu am căderea să le fac publice, dar pot să vă spun că acestea vor constitui subiectul unei adrese, unei solicitări pe care o să o facem Colegiului Medicilor”, a spus ministrul sănătății Sorina Pintea la TVR.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Radu Bălănescu este directorul medical al Spitalului „Grigore Alexandrescu” din Capitală, președintele Marii Loji Naționale din România și cadru didactic la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”. Potrivit declarației de avere depusă în mai 2018, Bălănescu câștigă pe an 126.074 lei ca șef al masonilor, peste 81.500 lei ca profesor universitar și încă 78.000 lei de la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Soția lui, Laura Bălănescu (Topor), este medic primar la același spital, Grigore Alexandrescu, de unde cîștigă peste 109.000 de lei pe an, și cadru didactic la UMF Carol Davila, de unde ia peste 47.000 lei pe an, potrivit declarației de avere a soțului ei. Ea mai câștigă, cu PFA-ul cu care prestează servicii medicale, peste 262.000 lei pe an.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Doamna este un chirurg de mare excepție, are o calda omenie și este extrem de onesta și integra. A făcut multe operații mult mai grele, cu ajutorul cărora, a salvat mii de copii (cum ar fi copilul meu).
    Nu stiu ce s-a întâmplat. Poate ca a făcut o greșeală regretabilă. De acord. Dar nu se poate pune intr-un con de umbra întreaga ei cariera pentru o greșeală. Doar cine nu muncește nu greșește.

  2. Să fi fost o crimă ritualică?ăștia sunt în stare de orice;oamenii lui satan nu au limite,dovadă fiind agresivitatea cu care se promovează ecumenismul,avortul,educația lgtb în școli,vaccinarea obligatorie,introducerea cipurilor în toate actele și ducumentele personale și alte scârboșenii de ale lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button