X

RUGACIUNEA MASONILOR adresata SATANEI / MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu / Citate celebre ale unor masoni

de Saccsiv

This depiction of Baphomet by Eliphas Levi’s from his book Dogmes et Rituels de la Haute Magie (Dogmas and Rituals of High Magic) became the “official” visual representation of Baphomet.

„Vino, Lucifere, vino! Tu, pe care preotii te-au clevetit.  Tu, cel condamnat de imparati. Vino, vino sa te imbratisam, sa te strangem in bratele noastre!

Iar tu Adonai[1], Dumnezeu Hraparet, Dumnezeu nedrept, te renegam!… Cat timp umanitatea va jura pe numele tau mizerabil, calcarea juramantului va fi temelia societatii.”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Vizionati va rog si:

Video: RITUAL MASONIC FILMAT IN TURCIA. Prima parte – INITIERE. A doua parte – INCHINARE LA LUCIFER

Iata si cateva citate celebre ale unor masoni si stalpi new age faimosi:

 

Madame Blavatsky (H. P. Blavatsky), (1831 – 1891), scria in The Secret Doctrine„, vol. 1, pag 319 – 320:

 

In antichitate si realitate, lucifer sau luciferus, este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei.„

 

lucifer este lumina divina si terestra, „spirit sfant„ si „satan„ in acelasi timp

   

Manly Palmer Hall (1901 – 1990), mason gradul 33, ritul scotian, in cartea „The Lost Keys of Freemasonry„, pag. 48, scria:

 

Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale

 

Lucrarea “ The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist .

   

Eliphas Lévi (1810 – 1875), cel ce avea sa aiba un mare impact asupra Hermetic Order of the Golden Dawn, spunea:

   

„Ce este mai absurd si mai lipsit de evlavie decat sa i se atribuie numele de lucifer diavolului. Intelectul lui lucifer este spiritul inteligentei si dragostei . Iar lucifer corporal este cel mai mare agent al magnetismului universal„

 

Albert Pike (1809 – 1891), mason, gradul 33 ritul scotian a formulat dogma divinităţii lui lucifer în „Morals and Dogma”:

 

Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu 

 

Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste.„

 

Iar Dumitru Staniloae (1903 – 1993) spunea:

 

Eu nu prea sunt pentru ecumenism! A avut dreptate un sarb, Iustin Popovici, care l-a numit panerezia timpului nostru! Eu il socotesc produsul masoneriei. Iara relativizeaza adevarul, credinta adevarata. De ce sa mai stau cu ei, care au facut femeile preoti, care nu se mai casatoresc, homosexualii in America si cu Anglia…

 

Si intr-adevar, este produsul masoneriei luciferice:

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

De aceea purtatorul de vorbe al Patriarhiei a si dat raspunsul care l-a dat de curand:

Răspuns halucinant din partea Patriarhiei Române cu privire la MASONI

Sa detaliem insa care-i treaba cu lucifer si masoneria. Intr-o Scrisoare deschisă a Mitropolitului Serafim de Pireu către Consiliul Suprem de grad 33 al ”Marii Loje Masonice a Eladei” publicata de Graiul Ortodox, gasim urmatoarele pasaje:

 

Deci, tradiția completă a gradului al III-lea menționează că îngerul luminii Evlis, Duhul Focului, s-a îndrăgostit de Eva, care s-a supus iubirii lui și astfel s-a născut Cain, întru totul superior lui Abel. Că Dumnezeu Adonai, invidiindu-l pe Cain pentru duhul pe care i l-a transmis îngerul luminii Evlis, l-a izgonit pe Adam și pe Eva din rai. Că acest dumnezeu invidios a frământat materie pentru a-l crea pe Adam și i-a dat un suflet supus (slugarnic). Și i-a fost frică de sufletul liber și autonom al lui Cain.

Cain, alungat pe nedrept de Adonai, l-a omorât pe Abel, iar Adonai, dumnezeul care a vrut să înnece atâtea mii de oameni în apele potopului, a caracterizat uciderea lui Abel ca fiind un păcat de neiertat. Că nerăzbunătorul urmaș al lui Cain, pe nume Hiram, fiu al Duhului Focului, și-a pus tot talentul și energia lui pentru construirea templului pe care mândria lui Solomon l-a ridicat în cinstea necruțătorului dumnezeu Adonai, a cărui ură persecută de secole neamul lui Cain. Că după distrugerea mării de aramă, Hiram s-a dus la strămoșul lui Tuvalcain, în mijlocul focului, în centrul pământului, în sufletul lumii, în împărăția lui Evlis și a lui Cain, acolo unde încetează să mai existe tirania invidiosului Adonai și unde se hrănesc din roadele pomului cunoașterii. Hiram intră acolo în altarul focului și Tuvalcain îi explică neputințele și patimile josnice ale zeului Adonai, care își urăște creația și o condamnă să moară, după ce o va judeca pentru binefacerile pe care duhurile focului le-au dăruit ei. În fine, Tuvalcain profețește dominația urmașilor lui Hiram, care vor impune pe întreg pământul cultul Focului, punând capăt tiraniei lui Adonai.

[…]

Destinul masoneriei, așadar, este strâns legat de aceste 25 de ordine, printre care este și cel cu numărul 3, care se referă la tradiția secretă a gradului al III-lea (Învățător), care stabilește ca dumnezeu al masoneriei pe Lucifer (Satana, Diavolul) ! Masoneria nu poate fi concepută fără aceste 25 de ordine!

Landmark numărul 3 este, din acest motiv, cheia pentru descoperirea deplină a tainei masoneriei; el stabilește următoarele:

”Tradiția gradului III. Nu există nici un tip de masonerie unde să nu se învețe elementele principale ale acestei tradiții. De altfel, oricare grad în masonerie care ar omite sau ar modifica această tradiție, ar înceta să se mai numească masonerie liberă!”

[…]

”Când masonul va înțelege că secretul succesului este folosirea corectă a energiei vitale, atunci va înțelege secretul artei lui: marile puteri ale satanei sunt în mâinile lui și înainte de a merge înainte, trebuie să demonstreze că știe să folosească bine această energie” (Chei secrete ale franscmasoneriei – Locked Keys of Freemasonry, Manly P. Hall, p. 48)!”Da, Lucifer este dumnezeu ! Ceea ce trebuie să spunem mulțimii este: noi adorăm un dumnezeu, dar este un dumnezeu care se adoră fără vreo prejudecată. ”Ție, Mare Inspectore (?) Suprem General (așa este numit masonul de gradul 33) îți spunem ceea ce tu trebuie să spui mereu frăției de gradul 32, 31 și 30: religia masonică trebuie să respecte și să mențină, prin intermediul vostru al celor de grad inferior, puritatea învățăturii luciferice: dacă Lucifer nu era dumnezeu, atunci Adonai (Dumnezeul creștinilor), ale cărui fapte îi dovedesc severitatea, disprețul și ura față de om, brutalitatea și repulsia față de știință, ar fi putut să se întoarcă împotriva lui și să-l defăimeze, atât pe el cât și pe preoții lui? Da, Lucifer este dumnezeu și din păcate Adonai este de asemenea dumnezeu. ”Legea veșnică spune că nu există lumină fără umbră, frumusețe fără urâțenie, negru fără alb, pentru că absolutul poate să existe numai ca Dumnezeu cu două fețe: întunericul este necesar pentru lumină, pentru a servi ca opusul ei. Astfel toate cele despre satanism sunt greșite. Religia cea adevărată și plină de filosofie e cea în satana, egalul lui Adonai! Însă satana (Lucifer), dumnezeul luminii și dumnezeul binelui, se luptă de dragul umanității, împotriva lui Adonai, dumnezeul răului și al întunericului !(Indicații pentru al 23-lea Consiliu Suprem Mondial, Albert Pike, Guvernator Suprem, Episcop Suprem al Masoneriei Internaționale, 14 iulie 1889)!

[…]

masoneria știe foarte bine cine este stăpânul pentru care lucrează

  

Cu adevarat infricosator … Atat cele in care cred masonii dar si insasi faptul ca ei cred in asa ceva. Insa doctrina lor explica multe: de ce sunt motorul ascuns al ecumenismului, de ce edifica GUVERNUL MONDIAL, de ce tot pregatesc de peste 200 de ani instaurarea NOII ORDINI MONDIALE printr-un lung sir de revolutii de toate soiurile, de la cea franceza si pana la cea sexuala.

Stim ca ei sunt unealta prin care cei din varful piramidei conduc din umbra lumea: economicul, politicul, culturalul si ca stapanesc mass-media. Stiind si ca se inchina diavolului, avem tabloul intreg. Le intelegem agenda de lucru satanista, le intelegem lupta impotriva crestinismului, a nationalismului, a familiei.

Iata mai jos pasaje mai ample din scrisoarea Mitropolitului Serafim al Pireului: 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
1 2Pagina următoare

12 comentarii

 1. ” m as bucura cand o sa piara acest popor de imbecili” Martir si Marturisitor din gulagul temnitelor comuniste Petre Tutea
  …oricat de mult bine ai voi acestui ” poporul roman ” oricat de mult i ai spune nu te du acolo acolo ca i prapastie si vei pieri, ei tot la satana se inchina si tot la prapastie se duc .

  “V ati facut rai , mozaviri si mincinosi si va voi da pe mana neamurilor straine ca sa cunoasteti ca v ati abatut de la calea cea Dreapta si de la Legea mea ” asa le spunea DUMNEZEU evreilor scosi din Egipt prin Sfantul Prooroc Moise.
  …astazi conducatorii acestui popor sunt alti iudai care conduc de la Brussels si vor a impinge Boul numit si aratat de Sfinti ca fiind ROMANIA in prapastie .
  Oare asta vrea riul si ramul pierirea unui intreg Neam de pe acest pamant?

  1. Am fi pierit demult daca nu se indura Dumnezeu de noi. Cu cate nenorociri au venit peste tara asta, e de mirare ca n-a disparut. Si noi tot nu ne bagam mintile in cap.
   Aceasta tara ar putea fi cel putin a 2-a sau a 3-a din Europa, avand in vedere bogatia spirituala si materiala pe care o are.
   Asa cum e, Romania e al optulea producator agricol din UE. Si ultima sau penultima ca nivel de trai, dar prima la tot felul de boli, precum hepatita virala.

   1. “Multumesc” pe aceasta cale membrilor “somoneriei” pentru performanta de a fi facut din Romania batjocura Europei.
    Daca mai au logica unii dintre ei, ii sfatuiesc calduros sa se lepede cat mai repede.

 2. DOAMNE AI MILA de tot poporul roman cel orthodox din Neam caci fiul pierzarii vrea a face” lege “si pe acest pamant .
  Amin

 3. ANATHEMA sa fie masoneria cu toti indracitii care cu voia lor se inchina la sarsaila ” marele arhitect ”
  Anathema sa fie vrajitorii , ecumenistii , iudeii sionisti cu tot cu rabinii lor , eretici , papa Francisc sau profet mincinos .
  Anathema sa fie toti care se inchina la 666 si la noua ordine mondusla cs acestia sunt slugi la tatal minciunii.

  IUBITI ADEVARUL PENTRU A VA ELIBERA SI NU FITI SCLAVI la tatal minciunii
  Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button