X

Masonul de grad 33 ALBERT PIKE (secolul 19 !!!) despre rolul ISLAMULUI in AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, despre DISTRUGEREA ATEISMULUI si despre cum omenirea va primi “lumina lui LUCIFER” …

de Saccsiv
Albert Pike. Foto: http://en.wikiquote.org/wiki/Albert_Pike

Circula pe internet de cativa ani un soi de profetie sau previziune sau plan despre cele trei razboaie mondiale. Am ales articolul Al Treilea Război Mondial profeţit de masonul Albert Pike de pe blogul lui Dan Tănăsescu, un vechi cititor al blogului saccsiv:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Într-o presupusă scrisoare din anul 1871, pe care Albert Pike, Mare Maestru mason de grad 33, i-ar fi adresat-o lui Giuseppe Mazzini, revoluţionar italian şi membru Illuminati, este expus planul ocult de instaurare a Noii Ordini Mondiale, prin trei războaie mondiale în urma cărora va fi instaurată domnia lui Lucifer la nivel global.

Adepţii acestei teorii susţin că scrisoarea s-ar afla la Biblioteca Britanică (British Library) din Londra, deşi reprezentanţii acesteia neagă faptul că acest lucru ar fi adevărat.

Iată presupusul pasaj din scrisoare care se descrie acest plan malefic:

Primul Război Mondial trebuie să fie declanşat cu scopul de a permite Illuminati să răstoarne puterea Ţarilor din Rusia și de a face această țară o fortăreață a comunismului ateu. Divergențele cauzate de “agentur” (agenți) Illuminati între britanici și imperiile germanice vor fi folosite pentru a instiga la acest război. La sfârșitul războiului, comunismul va fi construit și utilizat în scopul de a distruge alte guverne și pentru a slăbi religiile.

Al Doilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferențele dintre fasciști și sioniștii politici. Acest război trebuie să fie declanşat astfel încât nazismul să fie distrus și sionismul politic să fie suficient de puternic pentru a institui un stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, comunismul internaţional trebuie să devină suficient de puternic pentru a contrabalansa creștinătatea, care va fi apoi restrînsă și ținută în frâu până în momentul în care vom avea nevoie de ea pentru cataclismul social final.

Al Treilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferențele cauzate de “agentur” ai “Illuminati” între sioniștii politici și liderii lumii islamice. Războiul trebuie să se desfășoare în așa fel încât islamul (lumea arabă musulmană) și sionismul politic (statul Israel) să se distrugă reciproc.

Între timp, celelalte națiuni, o dată în plus divizate pe această temă, vor fi constrânse să lupte până la punctul epuizării fizice, morale, spirituale și economice complete… Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.

Sursa

Dacă analizăm istoria, primele două războaie mondiale s-au desfăşurat conform profeţiei şi s-au realizat şi scopurile expuse în textul ei, iar al treilea război mondial, dacă va începe, se va purta între lumea musulmană (Califatul arab) şi Israel (sionism), semnele începutului fiind deja vizibile.

 

Giuseppe Mazzini:

Foto: http://en.wikipedia.org/wiki/Giuseppe_Mazzini

Masoneria neaga autenticitatea scrisorii:

http://freemasonry.bcy.ca/anti-masonry/pike_mazzini.html

William Guy Carr a promovat-o in anii 50, citandu-l pe Cardinalul Caro y Rodriguez of Santiago, Chile, dar cica nu-i adevarata, autorul bazandu-se pe scrierile mult mai vechi ale altora tot cu teoria conspiratiei in cap.

Reala sau nu, merita analizate cele spuse despre al treilea razboi mondial.

Era greu de prevazut un razboi arabo-israelian in anii 50? Desigur ca nu, caci el de fapt deja incepuse:

http://ro.wikipedia.org/wiki/R%C4%83zboiul_Arabo-Israelian_din_1948-1949

Era de presupus ca s-ar putea extinde inca de atunci la nivel mondial? Desigur. Deci pana aici nimic spectaculos, in caz ca nu e decat o facatura scrisoarea aia.

In plus al treilea razboi mondial nu poate duce la distrugea sionismului din simplul motiv ca sionismul e motorul pregatirii terenului pentru instaurarea ANTIHRISTULUI. Eventual cel mult ar putea duce la destramarea Israelului ca forma de organizare statala pe care o stim azi. Asta ar avea o noima, caci uraciunea va fi intronata la Ierusalim si va conduce un imperiu mondial format din ramasitele popoarelor ramase dupa cumplita conflagratie.

Cititi va rog profetiile ortodoxe pe care chiar ne putem baza:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Razboiul arabo-israelian nu s-a extins planetar atunci, insa factorul islamic din ecuatie se prea poate sa conteze acum, caci nu putem sa nu ne gandim la papusareasca afacere a primaverii arabe cu consecinta directa ISIS. Ca e evident ca degeaba n-au creat ei monstruozitatea aia de califat:

Vigilant Citizen: ISIS = creatie CIA. Scopul? Razboi si haos in Orientul Mijlociu. Panica si MASURI ANTI TERORISTE = REPRESIUNE acasa …

Observam de asemenea invazia de refugiati musulmani in Europa si de curand astfel de declaratii:

Șeful armatei NORVEGIENE: Europa trebuie să distrugă ISLAMUL dacă își dorește să supraviețuiască

Interesanta este partea a doua despre al treilea razboi mondial din eventuala scrisoare.

Observam ca se vorbeste acolo despre un soi de revolutie. Iar asa ceva chiar se pregateste de zor sub ochii nostri:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

O revolutie care sa distruga atat ateismul, caci ANTIHRISTUL nu e ateu, dar si realii crestini, caci acestia din urma vor sesiza cine este de fapt acest “salvator”.

LUMEA DE MAINE NU VA FI ATEE, ci … NEW AGE, pentru ca dacă ANTIHRIST ar veni într-o lume de atei, cine l-ar proclama dumnezeu?

Iata si trei citate pe care, de asta data, e sigur ca Albert Pike le spus:

 

Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor…, iar cealaltă este publică…„

 

Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu

 

Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste.„

 

Referitor la luciferianism, cititi va rog si:

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

In concluzie:

Nu stim daca acea scrisoare e reala sau nu. Dar nici nu conteaza. Absolut nimic nu dovedeste daca se va descoperi vreodata ca n-a fost scrisa de Albert Pike. Oricum papusarii s-au ocupat de cele doua razboaie mondiale de pana acum si se vor ocupa si de al treilea.

Cititi va rog si:

Personalitati si organizatii: ALBERT PIKE

Giuseppe Mazzini a fost unul dintre sustinatorii crearii STATELOR UNITE ALE EUROPEI:

UNIUNEA EUROPEANA este un PROIECT MASONIC din secolul XIX / FONDATORII UE au fost ANTI CRESTINI / Iar DOCTRINA UE a fost inca de la inceput LUCIFERICA

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Bun articolul – ar trebui sa fie indicat si link-ul la un articol de zilele trecute in care norvegienii considera ca este necesar un razboi impotriva musulmanilor. Or fi citit si ei articolul de mai sus?:)

    1. Stan

      Pai l-am pus. Scrie la un moment dat in articol:

      si de curand astfel de declaratii:

      Șeful armatei NORVEGIENE: Europa trebuie să distrugă ISLAMUL dacă își dorește să supraviețuiască

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button