X

Șeful armatei NORVEGIENE: Europa trebuie să distrugă ISLAMUL dacă își dorește să supraviețuiască

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pe fondul situației tensionate din țările europene ce se confruntă cu amenințarea terorismului în propria ogradă, comandanții armatelor Norvegiei, Suediei și Elveției, avertizează țările Europei că trebuie să fie gata de luptă, atât diplomatic cât și militar pentru a-și apăra identitatea.

„Cred că trebuie să fim gata de luptă, atât verbal cât și acțional, iar dacă este nevoie vom folosi și armele de foc – pentru a ne apăra țara și valorile comune” a declarat Odin Johannesenn, comandantul armatei norvegiene în fața unei adunări militare în Oslo.

Făcând referire la atacurile islamiste din Paris, Johannessen a menționat că „Europa nu se mai poate aștepta la un trai pașnic și sigur, fără a-și apăra valorile și interesele. Nu poți câștiga războaie fără a avea o armată care să intervină.”

Johannessen nu este singurul oficial militar care exprimă astfel de sentimente.

Extras dintr-un document recent, șeful armatei Suedeze, generalul Anders Brannstrom, a ordonat trupelor sale să se pregătească de un eventual război în următorii ani în Europa, purtat împotriva unui inamic iscusit.

Șeful armatei elvețiene, Andre Blattmann, a avertizat, după cum citim pe freedomdaily.com, asupra riscului tot mai ridicat de neliniște socială din Europa precum și faptul că cetățenii ar trebui să se înarmeze.

NOTĂ OrtodoxINFO

Oare se mizează pe escaladarea conflictului dintre nationaliști și islamiști ca și piesă importantă în declanșarea celui de-al treilea război mondial?

Sau e doar o strategie de a liniști vocile cetățenilor care se opun islamizării Europei, pentru ca guvernanții să nu își piardă susținerea poporului, acum după ce planul de a schimba structura rasială a Europei a început demult să fie pus în aplicare?

Despre islam citiți:

 Citiți vă rog și:
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. Mai bine sa fim in pace cu ei…de ce sa i omoram…le am dat noi sufletul sau Dumnezeu?? Nu sant de acord cu moartea nimanui…mai bine sa ne pocaim cu totii si am duce o asa de binee…

    1. Prin țările nord Africane, fost crestine, pe unde au trecut musulmanii nu au rămas pocăiți ci doar morți şi convertiți la musulmanism.

  2. Asta s-a vrut dela început.Distrugerea reciprocă a europenilor(foști creștini) cu a musulmanilor. A treia parte are(zic ei) de câștigat.

  3. Oare se mizează pe escaladarea conflictului dintre nationaliști și islamiști ca și piesă importantă în declanșarea celui de-al treilea război mondial? – „Care naționaliști?…” 3 oameni?…

    Exact cei care i-au adus pe islamiști pe continent urlă că vor să îi alunge. Te apucă groaza (nu râsul!) când vezi cât de ipocriți sânt acești băutori de sânge. Și cât de „senini” te privesc în față atunci când vorbesc… Te apucă groaza. Vorba lor sună ca sâsâitul șerpilor. Toate atacurile astea sânt foarte bine organizate pentru ca oamenii singuri să ceară stăpânire militară. Este atât de simplu, fraților… Credeți voi că întâmplător au preluat mercenarii toate instituțiile medicale?… „Ei” știu că nicicând nu vor putea stăpâni doar prin forța armelor. De-acum, scapă cine poate.
    Rugați-vă. rugați-vă, rugați-vă !! Dumnezeu să ne apere.

  4. Oare cîți membri are armata norvegiană?Dar cea suedeză?De ce Norvegia nu-l eliberează pe Breivik sau cum l-o chema pe criminal,între musulmani,mai omară el cîțiva,moare și el ca un erou,facem un film și gata!Nu cumva Suedia și Norvegia au acordat cetățenie unui număr mare de musulmani(nu teroriști)?Revenind la armate,știu că cea suedeză a participat puțin in Cel de-al doilea război mondial și a capitulat în fața Germaniei,dar de cea norvegiană n-am auzit.Poate s-au reîncarnat Harald,Thor și alți luptători nordici.

  5. Nu se poate face asa ceva cum sa- i omori ,are Dumnezeu ,grija de ei noi sa ne tinem credinta noastra ortodoxa si nu e bine sa ne incaierem cu ei pentru ca musulmanii in special arabii sunt foarte violenti ,agresivi daca ii calci pe coada,( daca ii ameninti astia nu te uita asa usor ) .
    Nu vedeti ce patesc tarile din lume cu musulmanii ( teroristi ) astia sunt uniti si lupta pana la sange.
    Trebuie lasati in pace,ei au mentalitatea lor nu o poate schimba nimeni.
    Daca nu – i schimba Dumnezeu ,alt cineva nu poate.

    1. Cum adică, cum? La fel cum fac ei cu noi, creștinii, sau oricare altă persoană ce li se împotrivește! Deschide naiba ochii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button