X

Cristoiu: Generalul Gheorghiţă Vlad face declaraţii de o iresponsabilitate imensă! Generalii simt nevoia să bată câmpii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cunoscutul jurnalist și scriitor Ion Cristoiu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție a emisiunii sale.  Cristoiu a comentat declarațiile prăpăstioase ale generalului Gheorghiță Vlad, șeful Statului Major al Apărării.

Generalul a declarat, zilele trecute că România trebuie să se pregătească pentru conflict cu Federația Rusă.

„Generalii, inclusiv cei de la NATO, au o problemă: când nu e război și bate vântul a pace, ei se simt cel mai prost. Acum, ei au ieșit și simt nevoia să bată câmpii.

De regulă, până a început războiul din Ucraina, generalii noștri au fost destul de discreți. Acum, au început să vorbească.

Șeful Armatei devine foarte important prin ideea că trebuie să ne pregătim de război. Ce a spus omul acesta este o iresponsabilitate majoră. Dintr-o dată, el îmi aduce o neliniște care este de luat în seamă”, a declarat Ion Cristoiu.

Totuși, acesta consideră că Marcel Ciolacu a reacționat adecvat la declarațiile șefului Armatei.

„Ar trebui ca legile privind răspândirea fake news-urilor să introducă și această chestie în care nu ai voie să îngrijorezi populația”, a mai spus scriitorul, în emisiunea ”Marius Tucă Show”.

Generalul-locotenent Gheorghiță Vlad, Șeful Statului Major al Armatei Române, a avertizat cu privire la posibilitatea unui conflict armat cu Rusia. Un subiect intens dezbătut în spațiul public. Dar și în cadrul dialogurilor oficiale la nivel internațional și printre analiștii politici.

Acesta a subliniat că această problemă a fost discutată inclusiv în cadrul Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT).

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. totusi, cred ca generalul nu bate campii, desi cristoiu se sperie, la cata lipsa de diplomatie si slugarnicie exista la noi, nu ne miram de asa perspectiva; chiar pe site ul vostru e o profetie care spune ca rusii vor ajunge si pe aici si ne vor ajuta sa ne eliberam de sub jugul ocupatiei

  2. Starețul Dositei “Geogene” a spus în 2014 : ……… Când Rusia va lovi Ucraina și când conflictul se va aprinde cu adevărat, Rusia va coborî (spre sud) ca un Urs rănit, pentru a se răzbuna (pe Turcia) pentru ajutorul pe care l-a acordat Ucrainei și NATO……
    10. Starețul a spus pe 1 octombrie 2019:
    ,,În trecerea sa, Rusia spre Turcia va crea un “PERICOL” pentru NATO din aer, pe mare și pe uscat în Marea Neagră și în alte părți….”.
    11. Starețul a spus: între cele 3 conflicte-războaie, ar putea exista o lovitură turcească asupra Greciei – după o lovitură turcească asupra Greciei, Ciprul ocupat de turci va fi liber, turcii vor fi nevoiți să-și retragă trupele din Cipru pentru a închide o parte din multele fronturi pe care le-au deschis….. vor trebui să se confrunte printre altele cu Iranul!!! Ursul Rusesc, înfuriat de trădarea Turcilor în conflictul cu Ucraina, va coborî împotriva Turciei pentru a se răzbuna, se va prăbuși ca lava și va arde pe toți cei pe care îi va găsi în calea sa…”

  3. https://ortodoxinfo.ro/2020/01/08/profetia-unui-parinte-grec-cu-privire-la-al-3-lea-razboi-mondial-va-fi-un-atac-al-americii-si-israelului-impotriva-iranului/

    “…Turcia va fi lovita cu ferocitate și distrusa complet. Anterior rușii au invadat Georgia, Ucraina, Armenia și Azerbaidjan si au expulzat trupele americane. Vor fi invadate și cucerite pe rand la Nord toate țările nordice Finlanda, Norvegia, Suedia pentru că în timp ce acestea aparent păstrau o poziție neutră, au planificat cu mare succes in tarile lor o mare prigoana împotriva populației civile ruse. Dezastru care-l vor avea de suferit va soca intreaga omenire. Apoi, rușii vor invada Polonia, Republica Cehă, Slovacia, România și Republica Moldova. Popoarele statelor ortodoxe din Balcani (sârbi, români, dar bulgarii???) se vor ridica să răstoarne guvernele lor (care ii transformase in sclavi), aliindu-se cu rușii..

  4. 𝑆𝑢𝑟𝑠𝑎: 𝑃𝑎‌𝑟𝑖𝑛𝑡𝑒𝑙𝑒 𝐼𝑜𝑎𝑛𝑛𝑖𝑠 𝐾𝑎𝑙𝑎𝑖𝑑𝑖𝑠 (1925 – 2009), 𝑝𝑎𝑔 120…☦️ “Oricât am încercat să-l prind pe nepregătite, Părintele Ioan nu mi-a spus niciodată nimic despre data predării orașului (Constantinopolul). Am tot insistat și am încercat să-l surprind relaxat în momente nesperate, dar Harul impenetrabil nu-i permitea să îmi dezvăluie nimic relevant. După un timp, însă, am aflat, printr-o altă cunoștință, că i-a dezvăluit că “vom lua Orașul în anul în care Paștele cade pe 5 mai”! (Paștele cade la această dată în 2024… Cine știe? Rămâne de văzut…)”

  5. Generalul Gheorghiță Vlad, șeful Statului Major al Apărării.
    Ha! Ha! Ha! Râsu-Plânsu!
    Mai degrabă chef la Statul Minor al Apărării – preşul NATO.

  6. Parintele Ioan de la Rarau a profetit de peste 1 an ca vom avea razboi cu rusii… Si ca va fi rau… In Ungaria germanii de la Reinmetal fac fabrici de obuze, de taciurei Leopard si blindate de lupta; ungurii au contracte de blindate si cun turcii iar noi cumparam de la elvetiani si de la americani. Vehiculele Pirania nu pot traversa nici un rau ca Siretul… Suntem foarte vulnerabili militar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button