X

Radu Bălănescu, Marele Maestru al Marii Loji Naționale din România, laudă inițiativele președintelui Iohannis

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Radu Bălănescu, Marele Maestru al Marii Loji Naţionale din România, a lăudat la DCNews, inițiativele președintelui Iohannis. 

Marele Maestru a declarat:

Vă rog să faceți abstracție că sunt conducătorul Marii Loje Naționale din România și vă spun și de ce. Ce voi spune poate fi interpretat ca și politic și noi nu facem politică. (…)

Acest pact pentru educație e obligatoriu, este obligatoriu să avem liniște, este obligatoriu să avem echilibru, este obligatoriu ca lumea sau factorii politici să stea la aceeași masă.Ce a făcut dl președinte Iohannis cu acest pact pentru educație, ca și pactul celălalt, pentru Europa, e o chestiune firească, de normalitate.

Cei care s-au angajat și au semnat acest pact au dat dovadă de normalitate și de dorință de echilibru. Este esențial îndrăznesc să spun într-o construcție care acum începe să se lege și să crească. Românii, cred eu, din ce am discutat cu mulți, asta-și doresc, să știți. A trecut epoca răzbunărilor, a “noi trebuie să luăm tot, restul nimic”. Nu cred că mai e cazul să demonizăm un întreg grup, să punem o anatemă pe un întreg grup.
La alegerile din 26 mai, PSD a pierdut alegerile într-un mod foarte clar față de previziunile de pe piață, multe dintre ele hilare, pentru cine se uita, înțelegea și știa niște chestiuni. Nu spune nimeni că toți din PSD trebuie să dispară, nu, că nu se pune problema, sunt și acolo oameni buni, numai că se schimbă ideea, începe și acolo o construcție nouă, începe altceva.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Figură de specimen fără personalitate,fără suflet de viață în el.Aservit total unui sistem la care se închină și căruia nu i s-ar opune niciodată ,indiferent ce i-ar cere.Ca el sunt mulți, foarte mulți și din ce in ce mai mulți. Cred că vedem aici măștile de piatră profețite de acel sfânt.

  2. Si Iohanis are sortulet. Oricum educatia este o miza prea importanta care nu poate fi scapata din vedere. Cine vrea sa stapaneasca trebuie sa controleze educatia in primul rand pentru a se asigura atat de indobitocirea maselor cat si de cresterea elitelor.

  3. Daca urmăriți videoclipul în care se ia interviu de către domnul Chiriac pe Dc news, fiți atenți exact când maestrul incepe sa vorbească să vedeți de cate ori pronunță pe 6,hmmm ce coincidență!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button