X

Chestiunea cipului ține de Apocalipsă. Dacă nu pricepem asta, suntem pierduți

de Saccsiv
Foto: blog.screenweek.it

Dupa cum probabil ca deja stiti, noile cărți de identitate biometrice au fost adoptate de Consiliul UE.

In titlu, prin cip intelegandu-se intregul angrenaj: documente cu cip – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash – card bancar.

Prin documente cu cip intelegadu-se: pasapoartele, buletinele, cardurile de sanatate, carnetele de sofer, etc.

Prin Apocalipsa (in traducere: revelatie, dezvaluire, descoperire) intelegandu-se vremurile antihristice descrise in Apocalipsa, semnul fiarei 666, antihrist.

Principalul motiv al scrierii Apocalipsei a fost Parusia, adica a doua venire a Domnului. Caci  Antihrist nu este finalul, ci mai urmeaza Parusia, Judecata de Obste, Iazul de foc, etc. Insa nu va fi Parusia fara ca mai inainte sa fie antihrist:

Sfantul IOAN DAMASCHINI: Trebuie sa vina ANTIHRIST / Il vor primi IUDEII / Va fi OM nascut din curvie si va primi toata energia lui SATAN / La INCEPUT va lua chipul SFINTENIEI …

Iar vremurile antihristice sunt descrise astfel la Sfânta Evanghelie după Matei, Capitolul 24:

 1. Deci, când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt – cine citeşte să înţeleagă –
 2. Atunci cei din Iudeea să fugă în munţi.
 3. Cel ce va fi pe casă să nu se coboare, ca să-şi ia lucrurile din casă.
 4. Iar cel ce va fi în ţarină să nu se întoarcă înapoi, ca să-şi ia haina.
 5. Vai de cele însărcinate şi de cele ce vor alăpta în zilele acelea!
 6. Rugaţi-vă ca să nu fie fuga voastră iarna, nici sâmbăta.
 7. Căci va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi.

Despre legatura dintre cip (cum l-am descris mai sus) si vremurile antihristice ne-au vorbit Sfinti si mari duhovnici, precum Sfantul Paisie Aghioritul:

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

Asadar, o “strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi”. Verset despre care aminteste si marele duhovnic Adrian Fageteanu atunci cand vorbeste despre actele cu cip:

O stramtorare impotriva careia nu poti lupta lumeste: Ce spun Sfintii Parinti despre FUGA de ANTIHRIST?

O stramtorare despre care avem obligatia sa vorbim fratilor nestiutori, dupa cum ne-a invata si marele duhovnic Justin Parvu în celebrul său mesaj „Soluții omenești nu sunt”, din 2009:

„De aceea, va rog sa nu mai cau­tati solu­tii. Solu­tii omen­esti nu sunt, dragii mei! Solu­tia este moartea pen­tru Hris­tos.”

„Sin­gurele noas­tre arme sunt numai cele duhovnicesti: rugaci­unea, smere­nia, dragostea, dar si mar­tur­isirea. Nu se poate dragoste fara mar­tur­isire. Dragostea este jert­fi­toare, iar noi daca ne temem sa mar­tur­isim ade­varul, ce jertfa mai avem? Sau daca nu ne pasa de aproapele nos­tru care este in nesti­inta si noi nu il infor­mam si il lasam sa cada prada aces­tui sis­tem, ce dragoste mai avem? Cei care se mai lupta astazi sa trezeasca pe fratele lor, care nu au ramas nepasatori fata de viitorul unei natii si al unei Bis­erici, aceia sunt fii ai dragostei lui Dumnezeu, care isi pun viata pen­tru fratii lor.”

„Nu este sufi­cient sa mar­turis­esti un ade­var numai celui de sub epi­trahilul tau, ci tre­buie sa il propo­vaduiesti in auzul tuturor, avem dato­ria sa scoatem ade­varul la lumina. Te mai poti retrage din strate­gie, dar cat dureaza aceasta strate­gie, mai? Sufera poporul asta de atata strate­gie si nu mai facem nimic.”

Ca atare, chestiunea cipului trebuie prezentata asa cum este: APOCALIPTICĂ.

Din pacate insa, prea multi dintre cei putini anticip prezinta chestiunea strict lumeste, ca pe o treaba de Big Brother impotriva carora cauta alternative strict lumesti. Opozitia lor la documentele cu cip e strict lumeasca in cadrul dezbaterilor publice, in justitie sau la mitinguri. Rar aduc in discutie motivul, sa-i zicem, religios. Ba mai rau, ii ataca furibund tocmai pe … “apocaliptici” (adica pe cei ce vorbesc despre vremurile antihristice ce bat la usi) si prezinta solutiile lor lumesti ca fiind singurele corecte.

Altfel spus, prea multi dintre si asa putinii anticip fac taman pe dos fata de cele ce ne invata parintele Justin Parvu cand spune ca solutii omenesti nu sunt sau parintele Adrian Fageteanu la minutul 3:40 din inregistrarea de mai sus.

Sigur, din anumit punct de vedere poate fi considerat ca fiind bine sa pui cate bete poti in roata sistemului folosind tocmai cadrul sau juridic, astfel incat sa mai obtii o amanare ba chiar si alternative la unele documente cu cip. E insa foarte rau a prezenta aceste actiuni ca fiind singurele corecte, ba chiar si salvatoare. Caci buletinul biometric pana la urma tot va fi, incluzand si cardul bancar dar si societatea fara cash. Tot se va ajunge la momentul implantului (sau al tatuajului electronic) fara de care nu se va mai putea cumpara sau vinde. Adica orice am face si oricat ne-am judeca, sfarsitul vremurilor tot se va petrece, cu tot cu antihrist si semnul fiarei 666. Deci tocmai “alternativa” poate duce la pierzare daca te culci pe o ureche si nu te pregatesti.

In concluzie

Avem datoria de a fi “apocaliptici”. Adica, dupa ce-am inteles ce vremuri traim si incotro se indreapta omenirea, avem datoria de a trezi fratii vorbindu-le despre antihrist si stramtorarea cea mare care va veni:

De ce e obligatoriu ca orice creștin să se preocupe de ANTIHRIST și SFÂRȘITUL VREMURILOR? Azi, nu mâine

Ideea e simpla: nu primim documentele lor cu cip si constientizam ca antihristul e pe aproape.

Solutia “alternativei” (daca e si cata e) la documentele cu cip e strict temporara si este pentru cei ce inca nu se pot rupe de sistem. Ea nu este salvatoare si este extrem de grav a amana pregatirea noastra si a motiva amanarea trezirii fratilor pe motiv ca … “deocamdata avem alternativa”.

Solutia reala este nadejdea in bunul Dumnezeu. Sigur, nu-i rau sa ne mutam cat mai repede la case cat mai departate de orase, ca cei nascuti pe asfalt sa se invete cu iarba sub picioare si sa nu-si rupa degetele cand bat un cui. Nu-i rea nici miscarea chiar si la sala, ca sa nu-ti iasa plamanii cand urci un deal cu o greutate in spate. Dar toate acestea nu-s decat un soi de antrenamente eventual necesare pentru artificialii nascuti la orase. Nu trebuie cazut nici in ispita de a le considera si pe acestea ca solutii salvatoarea, caci dupa cum spunea Sfantul de la Petru Voda, solutii omenesti nu sunt.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Antihrist
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

51 comentarii

 1. Nu sunt solutii nici daca poporul o cere in strada ? Ca asa e la moda acum. Mitinguri, proteste, referendum… Problema e ca n-ai cu cine.

  1. Care popor? Cate mii de oameni s-ar strange? Sau mai degraba sute? Ca la protestele antivaccinare cam tot atatia participa de obicei. Iar cei antivaccinare cred ca sunt mai multi decat cei anticip.

  1. Doamne ajuta @Dacia Mare, iti scrisesem si aterior 🙂

   Ultimul comm. al tau l-ai dat bine in sesul ca Hristos spune „Prin rabdarea voastra va veti dobandi sufletele”.

   Referitor la primul tau comentariu, insusi articolul este raspunsul, nu sunt solutii punct , priveste prin filtrul credintei nu umanist social de care vorbeam ca e doar un idol ce mascheaza a virtute.

   Nu e problema ca nu ai cu cine, se gaseste cineva , problema e ca si daca ai cu cine sitemul antihristic global in care traiesti si care administreaza Romania are planul „B” si „C” si toate literele si variantele variantele posibile pentru ori ce eveniment de eventuala rabufnire spre libertate a populatiei, sunt mai vicleni ca dracii. Ei cei ce manipuleaza chiar vor rabufnitori , pt ca asa se legitimizeaza mai usor in detractori.

   Profetiile acum sunt pe repede inainte.

   Solutia e individuala, scapa cine poate, sa ne rugam , sa postim , rabdator,i iertatori, sa facem mislostenii acum ca nu vom mai putea incurand, prin milostenii sa ne intarim pentru ce va urma

   Tu singur acum croieste-ti soarta in Hristos, nu astepta adunari si proteste, nu vor fi adevarate si de le vei vedea. Ex: „Valea Uzului” sa obtinut efectul scontat . Ori ce ai face ca stai si nu misti nu-i bine , ca iesi si vrei sa strigi libertate nu-i bine.

   Solutia> cum zic Hristos si Sfintii , „Iesiti si osebiti-va de ei”

   Lot nu a protestat in Sodoma fiind ci a actionat in casa lui cand i sa cerut, dupa care a iesit dintre ei. Ninivitenii, fiecare s-a pocait pe cont propriu individual in frunte cu imparatul, nimeni n-a protestat ca de ce …? , Sfintii in prigoane , se osebeau , pana cand le venea instiintarea ca e vremea muceniciei, sf. Gheorghe, sf. Teodor Stratilat, Sf.Andrei Stratilat toti genarali de osti in armate PAGANE SI PENTRU IMPARATI PAGANI, nu au protestat organizat impotriva paganitatii , ci doar cand li sa cerut marturisirea in circumstantele vremii.

   Haide-ti sa ne intarim toti pentru vremurile ce urmeaza!

   Mantuire tuturor

 2. Pr Adrian Fageteanu despre actele electronice 2009 01 20

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=_HUqY_TftHo

  REPORTER: Noi, tocmai pentru PROBLEMA asta am venit…CU CIPURILE!
  PR.FĂGEȚEANU: Mda..deci, putem vorbi! Deci, SFATUL MEU ESTE SĂ NU PRIMEASCĂ NIMENI!
  REPORTER: Mulțumim.
  PR.FĂGEȚEANU: Dacă puteți, dacă aveți buletine vechi sau, chiar cartea din asta, cum îi spune?
  REPORTER: Carte de identitate?
  PR.FĂGEȚEANU: Da, carte de identitatea veche, aia țineți-o! SĂ NU PRIMIȚI NIMIC DIN CE VĂ DAU ĂȘTIA! (dar și C.I. tot de la ”ăștia” provine….). PENTRU CĂ SUNT VICLENI, VICLENI, VICLENI!
  REPORTER: Copiii care acum trebuie să primească buletine și documente, ce vor face? Copiii care trebuie să primească documente….
  PR.FĂGEȚEANU: AM SPUS: PĂRINȚII LOR SĂ PĂSTREZE CE AU CA ACTE, CHIAR DACĂ NU AU BULETINE: CERTIFICATUL DE NAȘTERE, TOT CE AU…PENTRU IDENTITATEA LUI (atât a părintelui cât și a copilului…) ȘI SĂ NU PRIMEASCĂ CE SE DĂ DE-ACUMA ÎNAINTE…
  (Da, dar și certificatul de naștere are CNP…și-l au și părinții, și copiii! La noi, cizmarul ne-a înfometat și ne-a ținut în frig, pe întuneric din pricina Acordului cu FMI, prostindu-l pe arogantul semi-analfabet pentru împrumut, DAR plătind CU VÂRF ȘI ÎNDESAT PROSTIMEA, iar ca totul să fie cu CAPAC, din 1978 ne-a băgat pe gât și CNP-ul…la ruși, abia în anul 2000! Adică ne-a dat dracului din 1978 până în prezent și-n viitorul apropiat!
  Dar vin eu cu o întrebare chiar post-mortem dar și pentru cei vii: DE CE TREBUIE SĂ FIM CETĂȚENI AI UNUI SISTEM ANTIHRISTIC, CÂND PUTEM FI/RĂMÂNE DOAR CREȘTINI, PRIN CERTIFICATUL DE BOTEZ , NICIODATĂ CERUT NICI DE CĂTRE PĂRINȚI, NICI DE CĂTRE NAȘII DE LA BOTEZ, NICI CHIAR DE CĂTRE OMUL AJUNS LA MATURITATE?!
  De ce îmi trebuie probată identitatea DOAR lumește, NU și duhovnicește? Pentru că trăim într-un stat laic? Buun…dar din ce este format Statul? Nu dintre cei care apar cu verigheta pe mână, au cruci la gât, își botează, cunună și-i înmormântează pe-ai lor din punct de vedere religios, fiind purtători de nume de sfinți?
  Dacă Statul o ia razna, cum a luat-o acum prin supunerea românilor sistemului antihristic, globalist, BOR ca reprezentat al Bisericii văzute, al cărui Cap este Hristos, trebuie să urecheze Statul și să-i spună că a luat-o pe arătură!
  Iar dacă Statul nu înțelege după prima, a doua și a treia mustrare, să fie avertizați că-s dați afară din Biserică și ANATEMEI, ca niște antihriști ce sunt!
  Iar prin purtătorul de cuvânt, enoriașii să fie sfătuiți să nu mai legitimeze prin încredere, vot, citire din ziare ori vederea la televizor sau de pe net a celor care-s împotriva lui Hristos luptând împotriva fraților Lui mai mici, mirenii!)
  REPORTER: Cei care vor să fie șoferi, care dau examen pentru carnet de șofer…NICI EI NU SĂ NU IA!
  PR.FĂGEȚEANU: Vă spun ceva: diavolul este atât de viclean, încât atrage prin MINCIUNĂ. Odată, fariseii și cărturarii i-au spus Mântuitorului, ”Noi nu suntem din curvie…” adică din păgâni! ”Suntem urmașii lui Avram și-a lui Iacov…”, da? Mântuitorul a spus, ”Cei care se abat orice milimetru de la învățătura Mântuitorului sunt FIII Tatălui Minciunii, acesta fiind urător și ucigaș de oameni”.
  REPORTER: Așa este!
  PR.FĂGEȚEANU: Deci, ăștia vin pentru ”binele și sănătatea cetățenilor”, să-i ”reprezinte” pe toți și să-i înregistreze, ”să-i conducem ca pe vaci!”
  REPORTER: Așa este, întocmai! Dar sunt unii care le-au primit din neștiință! Aceia ce să facă?

 3. PR.FĂGEȚEANU: păi, cine-i din neștiință, POATE SĂ LE DEA ȘI PE FOC, SĂ FACĂ CE VREA!
  REPORTER: am înțeles…ne gândeam că, poate că ar fi fost mai bine să-i conștientizăm pe creștini…..
  PR.FĂGEȚEANU: Înainte….
  REPORTER: să-i conștientizăm pe creștini să forțeze Statul, să le dea voie, să purtăm acte vechi!
  PR.FĂGEȚEANU zâmbind ca în fața unei copilării, dând din mână a lehamite, a ceva de genul ”lasă-mă, să te las…” în privința unei atari cereri, spune: acuma vorbiți, ca cei mai mari romancieri din lume!
  REPORTER: Așa e! Dar fără luptă, nu se poate!
  PR.FĂGEȚEANU: vă spun CEVA: LUPTA TREBUIE CONTINUATĂ, dar să nu faceți ca cel care a spus, ”dacă toți Te vor părăsi, eu…NU!” (Sf.Petru)
  REPORTER: Nicidecum! Nu, nu, nu….
  PR.FĂGEȚEANU: asta se cheamă BRAVARE.
  REPORTER: Asta am învățat…cu ajutorul Lui Dumnezeu!
  PR.FĂGEȚEANU: Nu, ce-aveți în suflet, NUMAI Dumnezeu să știe! Nu și dușmanii voștri!
  REPORTER: Am înțeles…
  PR.FĂGEȚEANU: Mântuitorul spune ceva: ”când veți fi prigoniți într-o cetate, fugiți în alta! ”
  REPORTER: Da, da, da…așa este!
  PR.FĂGEȚEANU: Eu, le dădeam sfatul să fugă în Rusia dar ALEXEI (patriarhul Rusiei), a fost mai întâi omul securiștilor, acuma e al antihriștilor!
  REPORTER: a murit Alexei!

  PR.FĂGEȚEANU: Știu! Dar el a caterisit pe cei mai vrednici episcopi care apărau ortodoxia!
  REPORTER: Da, așa este….Diomid!
  PR.FĂGEȚEANU: Deci, acuma…când veți auzi că în Rusia, cel puțin s-au ales episcopi ortodocși, să-mi spuneți și mie!
  REPORTER: mai sunt vreo câțiva! Dar și aceia, foarte prigoniți!
  PR.FĂGEȚEANU: vor fi din ce în ce mai prigoniți, pentru că Mântuitorul, în Cap.24 din Sfânta Evanghelie după Matei spune că relele și prigoana va fi mult mai mare și mai grea decât a fost de la începuturi de lume și până acum, și nu va mai fi !
  Adică mai rea decât au prigonit împărații romani, comuniștii și ateii, și toți! Spune că, durata….CÂT VA DURA ACEASTĂ PRIGOANĂ, NU ȘTIU NICI ÎNGERII DIN CER…spune Mântuitorul, nici Fiul Omului, ca OM! NUMAI CA DUMNEZEU ȘTIE!
  REPORTER: Și numai Tatăl….
  PR.FĂGEȚEANU: Adică, Sfânta Treime! Mântuitorul este și om adevărat și Dumnezeu adevărat! Ca om, nu știe! ”Nu vă este dat vouă, a tâlcui vremurile!”
  REPORTER: Da, aceasta este a Duhului Sfânt !
  PR.FĂGEȚEANU: Da.
  REPORTER: Buun, Părinte…acum știți că, PĂRINTELE IUSTIN de la Petru Vodă, de unde am venit noi, a lansat un APEL CĂTRE CREȘTINI….și îi stau foarte mulți împotrivă, inclusiv dintre ierarhi!
  PR.FĂGEȚEANU: Eu îl admir, dar i-aș spune și Părintelui ceva…
  REPORTER: v-ascultăm!
  PR.FĂGEȚEANU: eu îl admir foarte mult, el a suferit mai mult ca mine și ca alții, a fost prigonit mai mult ca mine și ca alții, eu am fost condamnat la 20 de ani muncă silnică, iar el a fost prigonit mai rău! Și Părintele Papacioc a fost prigonit mai rău! Mai mult ca mine…DAR, ca să fii mucenic…”plăcută este moartea dinaintea Domnului, a cuvioșilor Lui”…da? Foarte plăcută!
  CEA MAI MARE PREȚUIRE ARE DUMNEZEU PENTRU MARTIRI, PENTRU MUCENICI!
  DAR…CINE VREA, spune Mântuitorul! ”cine vrea să vină după Mine!”
  REPORTER: Da, așa e! Cine vrea! Fiecare e liber!
  PR.FĂGEȚEANU: Da, cine vrea! Dumnezeu să ne ajute !”
  Sfârșit.

 4. Pentru că tot a vorbit Pr.Făgețeanu despre Capitolul 24 după Evanghelia Ap.Matei, urmăriți și:

  Parintele Adrian Fageteanu – Talcuire Evanghelia dupa Matei Cap 24 [Partea 1/3]
  https://www.youtube.com/watch?v=F6kHn759Ce8 Parintele Adrian Fageteanu – Talcuire Evanghelia dupa Matei Cap 24 [Partea 2/3]
  https://www.youtube.com/watch?v=dIeUk7By5lw
  Parintele Adrian Fageteanu – Talcuire Evanghelia dupa Matei Cap 24 [Partea 3/3]
  https://www.youtube.com/watch?v=RDhg2cSTyAY

  REPORTER: Să vorbim despre Capitolul 24 din Evanghelia după Matei: Dărâmarea Ierusalimului, A Doua Venire a Lui Hristos și Sfârșitul Lumii. Când va veni ceasul acela? ”Și ieșind Iisus din Templu, S-a dus și s-au apropiat de el ucenicii Lui, ca să-I arate clădirile Templului. Iar El, răspunzând, le-a zis: Vedeți toate acestea? Adevărat grăiesc vouă, nu va rămâne aici, piatră pe piatră care să nu se risipească. ”
  PR.FĂGEȚEANU: Deci, Domnul nostru Iisus Hristos, cu toți ucenicii Lui, apostolii erau la Templu, la slujbă, după slujbă a ieșit din Templu și voia să meargă spre Muntele Măslinilor.
  Ucenicii Lui au început să admire splendoarea Templului care era plin cu aur, marmură, pietre scumpe, cu lemnul cel mai bun din lume și Mântuitorul le-a spus: ”Vedeți toate-acestea? Nu va rămâne aici, piatră pe piatră care să nu se risipească!” Mântuitorul spunea PIATRĂ, la TĂRIA DE CREDINȚĂ, nu la piatră, la marmură, la bazalt, la granit. (Bine…sensul de a nu rămâne piatră pe piatră a fost și la propriu, ne-rămânând fizic, în picioare din Templu, decât Zidul Plângerii cu Poarta de Aur pe care a ieșit Hristos, dar va intra Antihristul); când i-a spus: ”Fiule a lui Iona, de-acum te vei numi Petru pentru că ai să ai tărie în credință, de aceea pe această TĂRIE DE CREDINȚĂ voi zidi Biserica Mea și nici Porțile Iadului nu o vor dărâma.”
  Deci, nu pe Templu voi zidi Biserica Mea, ci pe TĂRIA DE CREDINȚĂ! Și Mântuitorul S-a dus la Muntele Măslinilor, și-atunci, s-au dus în mod deosebit, fără alți credincioși, fără alt popor să-L întrebe numai între ei, în taină, CÂND VOR FI TOATE?
  REPORTER: ”Și șezând El pe Muntele Măslinilor, au venit la El ucenicii deoparte, zicând: Spune-ne nouă când vor fi acestea și CARE este SEMNUL VENIRII TALE ȘI AL SFÂRȘITULUI VEACULUI!” Răspunzând Iisus, Le-a zis: ” Vedeți să nu vă amăgească cineva, căci mulți vor veni în Numele Meu zicând ”Eu sunt Hristos” și pe mulți îi vor amăgi. Și veți auzi de războaie și de zvonuri de războaie. Luați seama să nu vă speriați, căci trebuie să fie toate! Dar încă, nu este sfârșitul, căci se va ridica neam peste neam și împărăție peste împărăție și va fi foamete și ciumă și cutremure pe alocuri. Dar toate acestea sunt ÎNCEPUTUL DURERILOR.
  PR.FĂGEȚEANU: Deci, acestea sunt doar ÎNCEPUTUL DURERILOR ! Adică, Mântuitorul vrea să explice să fie foarte atenți ei, că vor veni foarte mulți care vor spune că ei sunt Hristosul!
  Prima dată, SATANA s-a revoltat împotriva Lui Dumnezeu că a vrut să se ridice peste Tronul Lui Dumnezeu, NUAMI CU CEATA LUI, CEATA A DOUA. A doua oară, s-a ridicat Satana împreună cu oamenii care au fost satanizați, îndrăciți și au vrut să facă Turnul Babel, peste Tronul Lui Dumnezeu, mai sus de Tronul Lui Dumnezeu.
  În limba franceză, cei care zidesc un turn, se numesc masoni. Iar cei care vor libertate absolută, nu libertate…libertinaj, peste Voia Lui Dumnezeu, se numesc francmasoni.
  În timpul Revoluției Franceze, francmasonii au strigat:”Striviți-L, distrugeți-L pe ”infamul” de Dumnezeu! Noi vrem libertate absolută, să facem ORICE, să nu ne oprească! Să nu spuie: nu minții, nu fura, nu desfrâna, nu ucide, de vrem parada homosexualilor, nu ne veți omorî, șamd…”
  De aceea, URMAȘII CELOR CARE-AU FĂCUT TURNUL BABEL SE NUMESC FRANCMASONI ȘI EI VOR FI SLUGILE ANTIHRISTULUI împotriva ”infamului” Dumnezeu, a tot ce poartă numele de creștin vrând să instaureze DICTATURA LIBERTĂȚII ABSOLUTE, A LIBERTINAJULUI!
  Deci, francezii care au făcut Revoluția Franceză, au făcut donând americanilor, Statuia Libertății. Americanii, vor însă, Statuia Libertinajului!

 5. ASTA VOR FRANCMASONII ACUM! Și toți cei care s-au ridicat împotriva Împărăției Lui Dumnezeu, și Karl Marx…n-au propovăduit ”fericirea proletariatului”, nici în Israel, nici în Anglia, nici în țările francmasone ci, NUMAI ÎN ȚĂRILE ORTODOXE, CA SĂ DISTRUGĂ CREDINȚA ÎN DUMNEZEU! Deși au introdus ateismul, acum va fi și mai rău decât în timpul comunismului pentru că ei, au propovăduit ateismul în GRECIA, în BULGARIA, în ROMÂNIA, în RUSIA…erau ȚĂRI ORTODOXE!
  AICI AU AJUNS LA CONDUCERE CEI CARE AU CONDUS ȘI CONDAMNAREA MÂNTUITORULUI…SINAGOGA SATANEI că, la răstignirea Mântuitorului, Soarele s-a întunecat, pietrele s-au despicat, pământul s-a cutremurat mai mult decât în vremurile obișnuite, mai mult de gradul 4, 6 sau 7….DIN TEMELII, iar cel mai important ceea ce s-a petrecut: CATAPETEASMA TEMPLULUI CARE ERA LA INTRAREA ÎN SFÂNTA SFINTELOR , CARE ERA UNICAT, NU ERA ȚESUTĂ SAU CUSUTĂ DIN DOUĂ PĂRȚI, CI DINTR-O SINGURĂ BUCATĂ, U N I C A T…CE SIMBOLIZA UNITATEA DE CREDINȚĂ A POPORULUI EVREU!
  În Antichitate, toate popoarele credeau în idoli, care erau diavoli, idolii erau mult mai răi decât toți păcătoșii, zeii și Jupiter, și Venus, și Mercur, și toți….erau mai răi decât păcătoșii de rând, iar Catapeteasma Templului simboliza UNICATUL CREDINȚEI ÎNTR-UN SINGUR DUMNEZEU, A POPORULUI EVREU. Această catapeteasmă s-a rupt în două, apostolii, femeile mironosițe și toți care au urmat pe Hristos 2000 de ani, două milenii, AU MERS DUPĂ HRISTOS, iar ceilalți – AU MERS DUPĂ SATANA!
  Deci, s-a subțiat partea cealaltă, s-a rupt în două din ce în ce mai mult, cei care L-au condamnat pe Mântuitorul…arhiereii, cărturarii și poporul care a strigat: Răstingnește-L, răstignește-L, răstignește-L…au mers după Satana, iar ceilalți au urmat mereu pe Hristos, ÎN TOATE ȚĂRILE.
  Pentru că, apostolii propovăduiau numai pentru evrei, Mântuitorul a ales pe prigonitorul creștinismului, pe Saul din Tars devenit Apostolul Pavel, apostolul neamurilor care a creștinat pe păgâni, iar pentru că pe Mântuitorul nu L-au primit, de aceea a chemat pe NEAMURI care vor să vie la Hristos, care s-au lăsat botezați, convinși de Apostolul Pavel și de urmașii lui.
  Iar Mântuitorul spune aicea, că VOR FI HRISTOȘI MINCINOȘI.
  Chiar în timpu Lui, după ce a făcut un pogorământ de smerenie să fie botezat în Iordan de către Ioan Botezătorul, Înainte-mergătorul…așa, Ioan a trimis la EL pe Sf.Ap.Andrei, întrebând ”Tu ești Acela pe care l-au proorocit, sau pe Altul s-așteptăm?”
  Iar Mântuitorul le-a spus: ”spuneți că orbii, văd, sărecilor li se bine-vestește, bolnavii umblă și devin sănătoși, șamd…deci, profețiile legate despre Mine, se împlinesc.”
  Abia mai târziu, la ”Schimbarea la Față”, pentru că, la Botezul Domnului, la Iordan Tatăl a spus: ”Acesta este Fiul Meu Iubit întru care am bine-voit”, iar mai târziu, la ”Schimbarea la Față” a Mântuitorului, Tatăl Ceresc spune: ”Pe Acesta să-L ascultați!”, nu pe altul…deci, Mântuitorul spune că vor veni hristoși mincinoși, falși care vor ”propovădui” FALSUL!
  Iată, a început și la noi, în țara noastră și în toată Europa să apară filme și scrieri care sunt împotriva Lui Dumnezeu, să spui că acelea sunt ”adevărate”, iar Adevărul e fals…acum a început să spuie că Hristos a ”trăit” cu Maria Magdalena, că a ”avut” fiu, pe Iuda și alte lucruri…EXACT CONTRARE ADEVĂRULUI!
  REPORTER: ” Și veți auzi de războaie și de zvonuri de războaie…
  PR.FĂGEȚEANU: ȘI CIUMĂ…ȘI EPIDEMII ȘI DE TOATE…ȘI CUTREMURE!
  REPORTER: Acum, zice aicea că, ”se va ridica neam peste neam”…asta înseamnă exact ce se întâmplă acum că au început și nouă, să ne aducă în România: negrii și chinezi și tot felul…indieni….
  PR.FĂGEȚEANU: DA! Iară o BABILONIE …
  REPORTER: noi mergem în America și în alte țări…
  PR.FĂGEȚEANU: Da, așa cum POPORUL EVREU când a fost robit în Babilon, și le-a spus: ”cântați din cântările Domnului!” Și ei au spus: ”Cum să cântăm din cântările Domnului în pământ străin? ”
  Au început să plângă și au atârnat harpele în sălcii, sălcii plângătoare de pe maluri…cum să facă cântarea în pământ străin, înaintea străinilor care să râdă, să-și bată joc de cântările Lui Dumnezeu?
  AȘA VA FI ȘI LA NOI pentru că, Mântuitorul, în convorbirea pe care a avut-o cu samarineanca Fottini la Fântâna lui Iacob și a întrebat, ”Unde să ne rugăm?
  În Ierusalim sau aici, în munte?”, MÂNTUITORUL i-a spus: ”VA VENI VREMEA, CÂND NU NE VOM PUTEA RUGA NICI ÎN IERUSALIM, NICI ÎN MUNTELE GRIZIM, CI NUMAI ”ÎN DUH ȘI ADEVĂR!”

  REPORTER: ”Atunci vă vor da pe voi spre asuprire și vă vor ucide și veți urâți de toate neamurile pentru Numele Meu. Atunci mulți se vor sminti și se vor vinde unii pe alții; și se vor urî unii pe alții. Și mulți prooroci mincinoși se vor scula și vor amăgi pe mulți.

 6. PR.FĂGEȚEANU: Da, vă explic iarși: acesta este SISTEMUL lui Satana și a tuturor slugilor lui. Dumnezeu este Cel care unește, iar diavolul, cel care dezbină. DIAVOLUL a emis ideea DIVIDE ET IMPERA/DEZBINĂ ȘI STĂPÂNEȘTE! La noi în țară, când a fost tirania comunistă, ACELAȘI SISTEM L-AU FOLOSIT SECURIȘTII CARE NU ERAU CREȘTINI, CA SĂ DEZBINE PE CREȘTINI!
  În Rusia, conducerea comunistă a spus: ”noi n-avem nimic împotriva Bisericii Noi, ortodoxe și pravoslavnice! Numai pe cea Veche o vom prigoni!
  Și întâi au omorât milioane, peste sute de milioane…și pe cei vechi, și pe urmă, și pe ceilalți…dar mai întâi i-a despărțit în două, ca să se urască!
  Să se pârască între ei, să se vândă între ei. Acest sistem, îi aplică EI peste tot!
  Spre exemplu, eu am fost bătut ca să bag pe alții în pușcărie, și N-AM VRUT! Dar, EI ce făceau?
  Cel mai mare chin nu l-au folosit la Aiud unde am fost și eu, deși acolo au omorât foarte mulți…chiar pe părintele Daniil Tudor, pe care l-au omorât în bătăi și l-au aruncat în groapa comună…pe mine m-au bătut mai des ca pe ei dar nu m-au omorât pentru că Dumnezeu a hotârât să mai trăiesc, dar la Pitești a fost mult mai rău pentru că acolo erau studenții minori și elevii.
  Și acolo i-a pus: doi din sinagoga satanei, ca ei să se omoare-ntre dânșii! Spre exemplu, venea unul la Părintele Calciu căruia îi spunea: ”Vezi că acela o să te omoare!
  Omoară-l tu pe el și-atunci noi te ajutăm și te eliberăm! ” Îi puneau să se omoare unul, pe altul….și s-au omorât ei, între ei…ACELAȘI SISTEM îl aplică și în alte părți.
  REPORTER: ”Iar din pricina fărădelegii, iubirea multora se va răci.”
  PR.FĂGEȚEANU: Iubirea creștină se va răci foarte mult, încât unii, mai ales acum va fi MARE DEZBINARE pentru că UNII IERARHI DE-AI NOȘTRI ECUMENIȘTI…ecumenism înseamnă unirea între ortodocși și cei care sunt de altă părere! UNICAT este cel care nu este unit! CATAPETEASMA simboliza UNICAT, nu unire între două! De aceea, masonilor de la noi, le place Hora Unirii, NU unitate! De aceea ei respectă și admiră pe Cuza care era francmason! Care, nu și-a respectat nici soția, nicio lege, nu numai creștină, nici umană, care era împotriva lui Dumnezeu, ca și francmasonii…pentru că așa au reușit francmasonii să-l aducă domnitor în țară. ACTUALA CONDUCERE i-a făcut statuie, la Catedrala Patriarhiei…deci, CREȘTINSMUL NE DESPARTE ACUM ÎN DOUĂ, ORTODOXIA! Și, mare îngrijoare pentru toți pentru că, așa cum au făcut comuniștii în Rusia că n-au nimic împotriva ecumeniei, ei vor numi pe cei care respectă Vechea Lege Ortodoxă, îi vor numi fundamentaliști și vor proceda ca atare, că ei au spus: să-i distrugem pe ei și averea lor, totul!
  REPORTER: Tot ați zis acum de ecumenism…știți că la Sibiu va fi mare conferință ecumenistă. Ce credeți că ar trebui să facem?
  PR.FĂGEȚEANU: Oricine lămurește și spune Adevărul, înseamnă că face ceea ce trebuie pentru Dumnezeu pentru că a spus și Mântuitorul apostolilor: mergând învățați neamurile, începând de la Ierusalim până la marginile lumii propovăduind toate cele câte v-am poruncit vouă și să vie la Adevăr, care e Unicat!
  Mântuitorul spune să fim blânzi ca porumbeii și înțelepți ca șerpii. Șarpele, tot timpul pândește, de aceea i se si spune viermele neadormit.
  Cine bravează, greșește! Numai cine face legătura cu Dumnezeu ÎN DUH ȘI ADEVĂR, să nu facă reclamă, nici pe internet, nici să braveze ca Petru care-a spus ”dacă toți Te vor părăsi, eu, nu…”
  (pentru cei mulți care nu știu ce-i așteaptă, a spune despre ceea ce va să vină peste omenire, nu e un act de bravură, ci o datorie față de semenii tăi care n-au timp, nu citesc, n-au citit despre așa-ceva…ieșirea în spațiul public cu asemenea informații vitale pentru suflet sunt necesare dacă nu dormim egoist pe-o ureche știind toate-acestea ca fiind numai pentru noi…cei ”aleși”! Aaaa…că nu trebuie să te grozăvești ca Petru, e una! Dar ca să mărturisești ceea ce-ai aflat, nu e bravură! E un act de curaj în vremurile-astea anti-hristice dar și o purtare de grijă pentru cei care nu știu, nu le-a spus nimeni!).
  Dumnezeu nu-i place să faci pe erou, pe martirul! Blând și smerit! Zice să nu faceți ceva vizibil…pe tăcute! Dacă se poate, cum a făcut milostenie Sf.Nicolae, pe ascuns, noaptea! Adică, să aruncați banii, fără să-i dați în mâna omului…dacă dai, fă să nu te vadă nimeni!
  (Părintele, aici nu știe ce vorbește, exagerând…dacă îi arunci, îi fură alții, nici nu ajung la cine trebuie! Că nu trebuie să trâmbițezi binele făcut, cum fac alții…DA, dar să nu cazi în extreme!)
  REPORTER: Deci, să nu ieșim ÎN FAȚĂ așa, ca eroii!

 7. PR.FĂGEȚEANU: Nu, nu! Asta ar vrea ei! Să se pornească CEVA împotriva lor! Că la noi, dacă vor face așa, conducerea de stat vor îmbrăca câțiva unguri în cămeși verzi, vor mitralia câteva femei și copii, iar tot poporul le va spune: ”bine le-a făcut că i-a omorât! Uite că au omorât femei și copii”
  REPORTER: ”Și se va propovădui această Evanghelie a Împărăției în toată lumea spre mărturie la toate neamurile și ATUNCI va veni sfârșitul.”
  PR.FĂGEȚEANU: Da. Deci, va fi DICTATURA LUI ANTIHRIST ȘI AMESTECUL ACESTA DE BABILONIE, CUM VA FI LA SIBIU ȘI ÎN TOATE PĂRȚILE, ȘI ABIA PE URMĂ VOR PROPOVĂDUI DIN CREȘTINI EVANGHELIA, NU ASTA…A LUI MATEI, ci tot ceea ce-a făcut Mântuitorul, și atunci vor vedea oamenii care e Adevărul sau nu! Iar evreii, vechi, vechi…care vor căuta Adevărul Testamentului Vechi, se vor întoarce mai întâi la credința lor în prooroci și pe urmă vor reveni și la credința creștină.
  Așa spune Sf.Ap.Pavel și Sf.Ioan Gura de Aur că, cei care nu L-au primit pe Hristos, de aceea El a fost propovăduit la neamuri, la păgâni, iar când și evreii vechi vor afla Adevărul, se vor întoarce la creștinism și atunci se vor altoi mai bine la rădăcina veche decât cei care s-au altoit de pe vremea Mântuitorului.
  REPORTER: Dar, se vor creștina cei mai mulți dintre evrei sau numai o parte?
  PR.FĂGEȚEANU: Depinde CINE va propovădui Vechiul Testament, CINE va afla Vechiul Testament că le-au ascuns acum…
  REPORTER: ”Când veți vedea Urăciunea Pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt, cine citește, să-nțeleagă! Atunci, CEI DIN IUDEA SĂ FUGĂ-N MUNȚI!
  PR.FĂGEȚEANU: Deci, Mântuitorul, toată lumea contemporană cu EL, a recunoscut că n-au văzut în viața lor, chiar militarii și toți aceștia trimiși de împărații romani în Palestina, în Israel, la Ierusalim…au recunoscut că, în viața lor n-au întâlnit pe unde au trecut prin atâtea țări, UN BĂRBAT MAI FRUMOS CA IISUS.
  Iar, și românii, și țăranii și toți din toată lumea spun că CEL MAI URÂT E DIAVOLUL! Deci, când FIUL DIAVOLULUI, ANTIHRISTUL se va înălța în loc sfânt, atunci va veni SFÂRȘITUL, prin domnia lui Antihrist.
  REPORTER: ”Cei din Iudea să fugă în munți…
  PR.FĂGEȚEANU: AICI, e un alt înțeles: Iudeea e o provincie a Israelului unde e ca un șes perfect, cum e la noi Bărăganul.
  Cei care au numai grija lumească, pământească, înseamnă că sunt LA ȘES.
  Femeia gârbovă de care vorbește Sf.Evanghelie avea numai grijile pământești…la noi, la slujbe, la Liturghie se spune, ”toată grija cea lumească, ACUM s-o lepădăm…” deci, nu putem avea legătură cu Dumnezeu, dacă nu lepădăm toată grija cea lumească, cea pământească! Asta înseamnă să fugi din Iudea în munți, iar femeia gârbovă când a citit din Psaltirea lui David ”să ridici ochii la munți…de unde va veni ajutorul”, s-a rugat de Mântuitorul să o vindece de gârbovenia ei că toată șira spinării ei era numai la orizontală, ca și gândirea, ca și sufletul, ca și inima! Iar Mântuitorul când a ridicat-o pe verticală, ea a spus: ”ridica-voi ochii mei la Domnul, Cel de unde va veni ajutorul meu, Cel care a făcut cerul și pământul”, deci și în viața viitoare, nu numai în cele pământești.
  REPORTER: ” Cel ce va fi pe casă să nu se coboare…cel ce va fi în țarină…”
  PR.FĂGEȚEANU: acelaș înțeles…
  REPORTER: ”Vai de cele însărcinate, de cele ce vor alăpta în zilele-acelea.”
  PR.FĂGEȚEANU: Nu-i de acord Mântuitorul cu ce propagă aici la noi, un erodiacon – Visarion Iorgulescu – care spune la tineri să nu se însoare și la fete să nu se mărite, să nu-i găsească sfârșitul lumii însărcinate. Mântuitorul spune, Nu! Și la sfârșit de lume se vor însura și se vor mărita pentru că vrea dăinuirea neamului omenesc și vrea ”creșteți și vă înmulțiți…să dăinuiască mai departe neamul omenesc.

 8. (Cum să ”dăinuiască”, când…odată cu Judecata A Doua, se TERMINĂ lumea asta știută de noi, iar în cea nouă, prin învierea trupurilor celor morți și transfigurarea celor vii rămași până la Venirea Mântuitorului pe norii Cerului, TOȚI NE VOM SCHIMBA: ”nu se vor mai mărita și nu se vor mai însura…VOR FI CA ÎNGERII LUI DUMNEZEU DIN CER!?” așa li s-a răspuns unora care iscodeau în privința asta! Adică DISPAR diferențele astea dintre sexe dpdv spiritual pur și simplu prin (în)DUHovnicire, transfigurarea trupurilor omenești în trupuri nestricăcioasei, ne-supuse stricăciunii prin boală și moarte (va fi doar osândă veșnică și fericire veșnică în Sionul cel ceresc), deci, oamenii nu vor mai pătimii trupește, datorită Bucuriei Învierii care depășește și întrece orice plăcere lumească cunoscută, așa cum spune apostolul pentru cei care ajung în Sionul cel ceresc: ”ceea ce ochiul n-a văzut, urechea n-a auzit și la inima omului nu s-a suit…celor care-L iubesc pe Dumenzeu”.

  Ce spune Pr.Făgețeanu era pentru veacurile imediat următoare Căderii lui Adam și Eva când au stat destul de mult fără să se împreune ca bărbat cu femeie, dorind Cerul, cu Rai cu tot, cum menționează Pr.Cleopa! Pentru vremurile din urmă, astea pe care le trăim noi, sfinții părinți spun DIMPOTRIVĂ, că-s vremuri de căință, de pocăință și că greșesc cei ce vor să se mai îndulcească trupește când prigoana și sălbăticia vremurilor se desfășoară sub ochii noștrii gradat datorită ucenicilor, înainte-mergătorilor Antihristului, până la scala/scara cea mai de sus a nebuniei urii prin însăși venirea lui Antihrist, ceea ce înseamnă că ne cheamă la rugăciune cât mai multă și la smerire de bună-voie, deci- smerenie! Numai cei trupești, care nu vor să audă de mântuire și nu cred nici în Rai, nici în Iad, nici în Dumnezeu, nici în existența Satanei, se mai însoară și se mai mărită!)
  REPORTER: Dar totuși aici zice că va fi vai de cele care vor naște și vor alăpta…
  PR.FĂGEȚEANU: Da, sigur…va fi greu!
  REPORTER: ”Rugați-vă ca să nu fie FUGA voastră nici IARNA, nici SÂMBĂTA!”
  PR.FĂGEȚEANU: Adică, CÂND SE VA RĂCI DRAGOSTEA CREȘTINĂ, va fi ca o iarnă geroasă! NU vei vedea prieteni adevărați în jurul tău și, te vor pârâ, te vor vinde, te vor urâ, se vor distruge unii pe alții…
  REPORTER: deci, IARNA asta are înțeles…nici SÂMBĂTA…
  PR.FĂGEȚEANU: Nici în Zile de Sabath, adică de prăznuire!
  REPORTER: ”Va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum, și nici nu va mai fi!”
  PR.FĂGEȚEANU: Strâmtorare sau chin mare…dacă un împărat roman dădea ordin ca un bărbat-creștin prins, să-i fie legat piciorul drept și mâna dreaptă de o cămilă sau de doi arbori aplecat, și-i dădea drumul să fie sfâșiat în două de viu, ceea ce era durerea cea mai mare.
  Acum, O SĂ FIE SFÂȘIAT SUFLETUL ÎN DOUĂ, cum a fost sfâșiat sufletul Maicii Domnului când a fost despărțită de Mântuitorul…deci, SFÂȘIEREA SUFLETEASCĂ VA FI MAI MARE DECÂT CEA TRUPEASCĂ!
  REPORTER: ”și de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpă niciu trup!”
  PR.FĂGEȚEANU: Adică n-ar mai scăpa niciun creștin în viață! Dar Dumnezeu, pentru cei ALEȘI va scurta timpul!
  REPORTER: ”Dar pentru cei aleși se va scurta acele zile…” ”Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeți! Că se vor ridica hristoși mincinoși și prooroci mincinoși și vor da semne mari și chiar minuni ca să amăgească de va fi cu putință, chiar și pe cei aleși!”
  PR.FĂGEȚEANU: Da…TEHNICA MODERNĂ poate să PROIECTEZE PE CER MINUNI FALSE, cât vrea! Cu un alt Hristos înconjurat de miliarde de îngeri, cu muzici mecanice, cu tot…PRIN SATELIT! Așa că vor încerca și vor înșela și dintre cei ALEȘI (ALEȘII sunt cei care sunt scriși în Cartea Vieții, în virtutea Botezului creștin-ortodox).
  REPORTER: ” Iată, v-am spus mai dinainte! Deci, de vă vor zice vouă: iată, este în pustie, să nu ieșiți! Iată, este în cămări, să nu credeți! Căci, precum fulgerul iese și se arată de la Răsărit până la Apus, așa va fi și Venirea Fiului Omului! Că, unde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii. Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, Soarele se va întuneca și Luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din Cer și puterile Cerului se vor zgudui! ” (acolo unde spune despre stelele care vor cădea, se referă la creștinii care vor cădea…)
  PR.FĂGEȚEANU: Deci, TOTUL se va zgudui mai mult decât la Răstignirea Mântuitorului…dacă e alt Soare, alt Cer, alt Pământ…numai cuvintele Mântuitorului sunt eterne!
  REPORTER: ”Atunci se va arăta pe Cer SEMNUL FIULUI OMULUI (adică Crucea) și vor plânge toate neamurile pământului și vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii Cerului cu putere și cu slavă multă. Și va trimite pe îngerii săi, cu sunet mare de trâmbiță și vor aduna pe cei aleși ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor, până la celelalte margini! Învățați de la smochin pilda când mlădița lui se face fragedă și odrăslește frunze, cunoașteți că VREMEA este aproape!

 9. Asemenea și voi, când veți vedea toate acestea, să știți că este APROAPE, LA UȘI! Adevărat grăiesc vouă, că nu va trece neamul acesta până nu vor fi toate acestea!
  Cerul și Pământul vor trece, dar Cuvintele Mele, nu vor trece! Iar de ziua și de ceasul acela, nimeni nu știe, nici îngerii din Ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl! Și, precum a fost în zilele lui Noe, așa va fi și la venirea Fiului Omului, căci precum în zielele acelea înainte de potop, mâncau, beau, se însurau și se măritau…”
  PR.FĂGEȚEANU: Deci, Mântuitorul confirmă că se vor însura și se vor mărita, până la sfârșit.
  REPORTER: ”până în ziua în care a intrat Noe în corabie și n-au știut până n-a venit potopul și i-a luat pe toți, la fel va fi și Venirea Fiului Omului! Atunci, din DOI CARE VOR FI LA ȚARINĂ, UNUL SE VA LUA ȘI ALTUL SE VA LĂSA! DIN DOUĂ CARE VOR MĂCINA LA MOARĂ, UNA SE VA LUA ȘI ALTA SE VA LĂSA…
  PR.FĂGEȚEANU: Deci, doi bărbați care vor fi în țarină…ca o surpriză plăcută, Mântuitorul este atât de bun, că de ploaie la vreme și peste cei buni și peste cei răi, dă soare la vreme și pentru cei buni și pentru cei păcătoși.
  A dat Dumnezeu și ploaie și soare LA TIMP…recolta a fost foarte bună, unul se hotărăște să dea din recolta asta și la unul care are mulți copii și are salariu mic, va da și la unul care e bolnav și n-a putut să lucreze el, ACELA SE VA RIDICA LA CER!
  Altul din Evanghelie care va face hambarele mari stând zeci și zeci de ani fără nicio grijă, Mântuitorul i-a spus: ”nebune, în noaptea asta diavolul îți va lua sufletul, și toate cui vor rămâne? ”
  Deci, UNUL SE VA LUA LA CER, ALTUL, LA IAD!
  Două care merg la moară, tot așa: una face în cuptor pâine bună și dă și la alta cu mulți copii săraci, alta spune: nu dau la nimeni, nici măcar acasă, la soț și la copii, întâi îmi cumpăr un inel, giuvaericale și pe urmă dau restul…așa și aici: UNA SE VA LUA LA CER, ALTA SE VA DUCE LA IAD!
  REPORTER: Da…”privegheați deci, că nu știți în care zi vine Domnul Vostru! Aceia cunoașteți…că de-ar știi stăpânul casei la ce strajă din noapte vine furul, ar priveghea și n-ar lăsa să i se spargă casa.
  De aceea și voi fiți gata că în ceasul în care nu gândiți, Fiul Omului va veni! Cine este oare sluga credincioasă și înțeleaptă pe care a pus-o stăpânul peste slugile sale, ca să le dea hrană la timp? Fericită este sluga aceea pe care venind stăpânul său o va afla făcând așa. Adevărat zic vouă, că peste toate avuțiile sale îl va pune !
  PR.FĂGEȚEANU: Adică, Dumnezeu, pe cei care hrănesc pe alții nu numai cu alimente ci și cu un sfat bun, o povață…că nu poți să ajuți pe toți săracii cu bani sau cu alte lucruri, dar cu un sfat, cu o vorbă bună când e în suferință, să fii alături de el, oricine poate, nu? Atunci, Dumnezeu îl va pune la fericirea veșnică, viața veșnică!
  REPORTER: ”Dar dacă acea slugă, rea fiind va zice în inima sa: stăpânul meu întârzie și va începe să bată pe cei ce slujesc împreună cu el, să mănânce și să bea cu bețivii, veni-va stăpânul slugii aceleia în ziua în care nu se așteaptă și în ceasul pe care nu-l cunoaște, și o va tăia din dregătorie și partea ei, o va pune cu fățarnicii. Acolo va fi plângerea și scrâșnirea dinților. ”
  PR.FĂGEȚEANU: Deci, dacă acea slugă, de frică că va suferi dacă nu acceptă pecetea pentru că nu va putea să cumpere, să vândă și nici să mănânce, va trece de partea răilor, de partea Antihristului și va începe să pârască și să vândă pe frații lui, pe creștinii ortodocși, și va bea și va mânca cu ei, cu anti-hriștii, cu cei care conduc, veni-va stăpânul care îl va tăia din dregătorie, adică din Cartea Vieții și va ajunge acolo unde-i plângerea și scrâșnirea dinților. Gata….s-a terminat!”
  Sfârșit.

 10. E inutilă încercarea de a merge la sală sau de a te muta la țară. Degeaba te pregătești fizic pentru Apocalipsa ca poti muri înainte de Apocalipsă .Trebuie sa fim atenti , mai ales sa nu cadem in păcate . Poti cădea în păcate și muri înainte de Apocalipsă. O atenție mare trebuie să o acordam rugăciunii pentru a deschide si mințile celorlanti . E foarte bine să urmărești și sa fii atent la mersul lumii și dacă poți să deschizi ochii oamenilor . Dar cam atât putem face. Apocalipsa se întâmplă datorită căderii duhovnicesti a omului . Și această cădere se datorează mai ales manipulării prin televizor. Cu ajutorul televizorului omul a fost pervertit și indobitocit. Prea multe optiuni nu sunt.

 11. PĂRINTELE IUSTIN PÂRVU:

  -Părinte, asistăm la o pasivitate generală şi la o paralizie a voinței poporului român, încât aproape nu mai este nicio reacție, nici atitudine față de toate aceste bombardamente anticreştine. Cum se explică acest fapt?
  -Asta şi pentru că sărmanul popor nu mai ştie ce să creadă, nu mai are încredere în niciun lider politic, în niciun formator de opinie, nici în Presă sau televiziune.
  De aceea este aşa de rece şi indiferent la tot ce apare. Această stare de lucru este de altfel şi indusă, programare la care s-a lucrat cu multă sârguință, astfel încât să desființeze modelele şi elitele unui popor şi să strice reperele oamenilor. Acum are mai multă credibilitate în fața omului de rând cel care ştie să ofere mai bine pâine şi circ.
  Se mai trezeşte câte unul din somnolența asta şi, supărat, caută să facă o mică revoluție. Dar revoluția asta ține numai până la Dealul Patriarhiei sau de la Cotroceni şi de acolo se împrăştie, nu mai rămâne nimic din revolta lui; rămâne el singur revoluționar. Păi ce era o grevă altădată?
  Înspăimânta tot poporul, prin seriozitatea şi hotărârea protestatarilor. Acum sunt atâtea diversiuni că nu mai ştii pentru cine şi ce protestezi de fapt; acum nu mai ai încredere nici în fratele de lângă tine.
  -Mă uitam că foarte puțini medici au protestat împotriva regimului inuman sanitar prin care Ministerul Sănătății desființează sute de spitale, introducând în schimb cardul de sănătate cu cip electronic

  -Este o realitate tristă „intelectualii noștri au fost şi rămân cei mai slabi în atitudine, fricoși, cedează uşor, să îşi mențină posturile.
  Am observat asta şi în închisoare „mult mai uşor mărturiseau oamenii simpli decât intelectualii; intelectuali erau câțiva, dar omul simplu pătrundea mai repede cu inima realitatea lucrurilor.
  Intelectualul nu are exercițiul luptei, al greului, el s-a obișnuit cu un salariu, cu o stare bună materială şi s-a retras astfel din orice acțiune.
  Ei s-au aliniat partidelor politice în primul rând ca să-şi apere moşiile, averile.

  -Bine, dar salariile medicilor acum sunt foarte mici

  -Ei, medicul acum e ca şi popa. Are el salariul mic, dar are şi salariul mare, pe care îl ia din buzunarele necăjitului, şi se îmbogățeşte fără să aibă el salariul mare.
  Medicul nostru de azi nu mai are spiritul sacrificiului.
  Acum, pentru că au salariile mici, dau bir cu fugiții în străinătate, unde să câştige mai mult, dar până la urmă şi statele occidentale vor ajunge la starea în care ne aflăm noi, nu va mai dura mult nici la ei, pentru că are grijă socialismul european de realizarea acestui plan.

  SISTEMUL A LUCRAT CA PE ȚĂRAN SĂ ÎL TÂMPEASCĂ, IAR PE INTELECTUAL SĂ ÎL COMPORMITĂ.

  Păi capacitatea ruşilor de inteligență este foarte redusă, datorită alcoolului cu care au fost „hrăniți” de către comunişti. Că dacă îi întrebai unde e Berlinul, îți spuneau: „aici, după deal”. Copiii de bețivi ajung, sărmanii, majoritatea nişte analfabeți, reduşi mintal.
  Medicul a şi fost un factor prin care Sistemul şi-a realizat şi își realizează în continuare lucrarea satanică de decimare a populației prin vaccinuri şi alte otrăvuri chimicale.
  -Această calitate de toleranță a avut-o românul dintotdeauna sau e recent dobândită?

  -Măi, nici vorbă, nu era românul nostru aşa. Păi Ştefan cel Mare a avut luptători din aceștia? Toleranța a pătruns prin secolul 18 când a început omul să se degradeze moral, prin influența masonilor care au pus ochii pe frumusețea aceasta a țării noastre şi care au făcut orice au putut să ne dezmoştenească de bogăția Ortodoxiei.
  Bunătatea țăranului a dat greş aici, pentru că nu şi-au dat seama ce înseamnă să vină un străin în țara ta. Iar tinerii care au încercat să orienteze poporul în perioada asta „™22 -™44 , să îl pună pe un drum bun, au fost denigrați, ucişi de marea familie masonică carolingiană (Carol al II-lea).
  Atât răsăritenii cât şi occidentalii au fost nişte persecutori puternici ai ideii româneşti, ai neamului nostru.
  Şi azi când aud occidentalii de poporul român, e ca şi cum auzi de un călugăr din Petru Vodă.
  Se duce un călugăr din Petru Vodă undeva şi îl întreabă de unde este -Aaaa „de la Petru Vodă”? Îți întoarce spatele şi pleacă.
  Poporul este bine prelucrat mai întâi în şcoală, apoi în armată, şedințe şi conferințe prin care îți aplicau o educație de aşa manieră încât nu puteai să mai vezi altfel decât ca un membru de partid.
  Nu crezi în nimic decât în ce îți spune Partidul.
  Partidul gândea, Partidul conducea, Partidul era totul în viața poporului român.
  Acum intelectualii noştri au văzut că e bine să ai o casă frumoasă, să mergi la băi, în stațiuni, în străinătate „şi nu mai au ei timp să ia atitudini de apărarea a neamului şi astfel ajung şi țăranul şi intelectualul unelte ale „burgheziei”, de pe urma cărora ei trăiesc.
  -Dar cum poate totuşi un intelectual, care vrea să își depăşească condiția asta mizeră, să iasă din ea?
  Nu poate ieşi decât dacă are o elită intelectuală conducătoare, dar cu aşa paraziți de conducători paraziți ies şi subalternii, medici sau primari, sau învățători.

 12. Mai ales că nu e uşor să conduci poporul român, pentru că el are o rădăcină ortodoxă şi o sensibilitate aparte; tipicul masoneriei nu se aplică la poporul român cu o cultură şi spiritualitate atât de complexe şi bogate.
  Ca şi altădată, OMUL E CONDUS DE SIMȚUL DE SLUGĂRNICIE. FAȚĂ DE ALTE POPOARE, ROMÂNUL NOSTRU ARE O FIGURĂ DE AMĂRÂT, CHIRCIT: UNDE-L VEZI, ”STĂ CU PĂLĂRIA ÎN MÂNĂ ȘI CU CAPUL SUPUS SE ÎNCHINĂ LA D-L SENATOR, LA D-L PRIMAR, CU PLECĂCIUNE PÂNĂ LA PĂMÂNT.

  Dar ACEASTĂ SLUGĂRNICIE S-A IMPRIMAT ȘI ÎN VIAȚA BISERICEASCĂ.
  PĂI GRECU, STĂ CU MÂINILE LA SPATE ȘI AȘA SE UITĂ LA PREȘEDINTE ȘI LA MITROPOLIT, NU SE PLEACĂ CHIAR CA O SLUGĂ.
  A fi slugarnic nu înseamnă că respecți Biserica.

  RESPECȚI BISERICA DAR CU DEMNITATE, NU ÎNSEAMNĂ SĂ DEVII O RÂMĂ, SĂ LINGI TOATE CIZMELE.

  Când am mers cu câțiva români în Sfântul Munte să ne închinăm la icoane, păi făceam metanii mari la fiecare icoană, cu trei închinăciuni în mijlocul bisericii, apoi sărutam mâna la stareț, aşa cum se face la noi „se uitau foarte mirați grecii la noi.
  Ei se închinau mai degajați şi nici vorbă să se ducă la stareț, să se întoarcă înapoi.

  NOI SUNTEM AICI SUB INFLUENȚA ASTA SLAVONEASCĂ CE A FORMAT UN ALT SOI DE OM, CARE NE-A ADUS ÎN STAREA ASTA DE DEFORMARE CU ”SMERENIA”.

  ACEASTĂ AȘA –ZISĂ SMERENIE A LUAT NAȘTERE ÎN URMA TERORII.
  PE NOI NE CARACTERIZEAZĂ ACUM, FRICA ȘI ATEISMUL.
  Românul nostru ştie să mai facă doar bancuri. Îmi povestea un cetățean aici un banc ce circulă prin popor.
  Cică: „Un anume preşedinte merge să consulte o vrăjitoare. Vrăjitoarea închide ochii şi îi spune:
  – Vă văd trecând pe un bulevard foarte mare, într-o maşină decapotabilă şi lumea strigând de bucurie.
  – Preşedintele zâmbeşte şi o întreabă:
  – Deci mulțimea este fericită?
  – Da, ca niciodată!
  – Şi oamenii aleargă după „maşină?
  – Da, aleargă în jurul mașinii, ca nebunii. Poliției îi este foarte dificil să facă loc mașinii.
  – Sunt şi oameni care poartă drapele?
  – Da, drapele şi bannere cu cuvinte de speranță pentru un viitor mai bun.
  – Chiar aşa? Şi oamenii strigă, cântă?
  – Da, oamenii strigă fraze de speranță: Oh! De-acum încolo totul va fi mai bine!Poporul este în sărbătoare.
  – Şi eu, eu cum reacționez la toate astea?
  – Nu pot sa vad! Coşciugul este închis”.
  Ei, cam aşa se amăgeşte bietul român, cu un banc, cu o glumă, dar să facă el ceva concret, o faptă eroică „nu.
  -Şi cei în care mai zvâcneşte încă o viță de român, o viță nobilă, cum pot depăşi această frică şi să îi poată mobiliza şi pe ceilalți?
  -Nu se poate mobiliza acum nimic, pentru că nu ai ajuns nici măcar până acasă şi ei te-au şi depistat ce lucrezi şi ce vrei să faci tu.
  Ce era securitatea altădată şi ce este acum, vă dați seama cu mult mai avansată. Nu are cine să se opună acum partidului, atâta vreme cât copiii celor ce ar avea un cuvânt de spus sunt în Germania, în Franța, studiază, burse, toate pe seama poporului român „
  -Cu CARDUL DE SĂNĂTATE cum e bine să procedăm, că se trezeşte omul cu el la poştă şi trebuie să semneze pentru el?
  – NU ÎL PRIMIM DELOC. NU SEMNAȚI PENTRU EL, CI ÎL TIRMITEȚI PRIN POȘTĂ, DE UNDE A VENIT.

 13. TREBUIE SĂ FIE UN ACT DE MĂRTURISIRE AL NOSTRU ȘI ESTE ȘI PENTRU EI O OCAZIE SĂ VADĂ CĂ POPORUL SE POUNE ÎN MASĂ.
  -Dar de ce credeți, părinte, că persecuția asta electronică este mai antihristică decât celelalte persecuții păgâne, în care te obligau să te închini şi la idoli?

  -Pentru că şi viclenia vrăjmaşului e mai mare conform cu vremurile în care trăim. El are mii de ani de experiență şi e normal să îşi desăvârşească metodele de ispitire a lumii. Toate fenomenele care se aplică în istoria omenirii sunt în raport cu gradul de civilizație al omului.
  Observați acum la ce nivel de cunoaştere a ajuns ştiința, după cum s-a dezvoltat tehnica.
  Cu cât e mai performantă tehnica oamenilor, cu atât şi persecuția este mai ascuțită şi mai subtilă.
  Şi pe oamenii aştia îi vad ca pe nişte slugi ale satanei şi eu aşa şi cred „cei care folosesc tehnica asta în rău, în defavoarea omului, sunt nişte înaintemergători ai lui antihrist.

  -Nu vedeți cum au ştiut să protesteze grecii în jur de 15 mii de oameni împotriva actelor cu cip, şi numai pentru faptul că ulterior, oricând ei pot adăuga la acele informații din cip şi cifra 666?
  -Măi, EU AM VISAT acum într-o noapte, după ce am venit de la Sfânta Liturghie, la o jumătate de oră după ce adormisem, şi AM AVUT 3 VISE CHINUITOARE, LA RÂND CUM OAMENII ERAU PECETLUIȚI DE CĂTRE SLUJITORII LUI ANTIHRIST.
  ÎI ADUNAU DE PE STRADĂ ȘI-NTRUN LABORATOR AL LOR, ÎI PECETLUIAU FORȚAT CU UN CIP ELECTRONIC DE MĂRIMEA UNUI SÂMBURE DE PRUNĂ. Bineînțeles că nu trebuie să dăm crezare viselor.
  Dar vedeam un lucru foarte interesant „CEI CARE ERAU CÂTE DOI SAU MAI MULȚI LA UN LOC REUȘEAZU SĂ SCAPE SĂ RĂMÂNĂ NEPECETLUIȚI, DAR CEI CARE ERAU SINGURI, ERAU UȘOR RĂPIȚI ȘI PECETLUIȚI.
  Şi spun aceasta, nu că sunt eu vizionar „nici vorbă! „cred însă că dacă vom crea o unitate duhovnicească şi ne vom opune împreună, Domnul îşi va face milă cu noi.
  Pentru că singuri nu vom rezista şi de aceea ei şi urmăresc să ne dezbine unul de altul.
  Dragostea şi rugăciunea vor avea multă putere şi tehnica lor va deveni neputincioasă, după cum spune şi Domnul în Evanghelie: „Că unde sunt doi sau trei, adunați în numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor”(Mt. 18:20).
  Ei folosesc acum şi mijloace hipnotice. Nu vedeți cum tehnica asta îl face pe om să nu mai poată dormi, să nu mai poată judeca, să obosească foarte repede? Această tehnică asupra psihicului uman are efect mai puternic decât alcoolul, e un drog periculos.
  -Considerați că pecetluirea este aproape?

  -Pecetluirea nu este chiar aproape, dar nici prea departe. Oamenii trăiesc acum într-un confort şi ateism, încât beau, mănâncă şi nu îi mai interesează de îi judecă Dumnezeu sau nu.
  Ei fac glume şi se amuză „ei, astea sunt poveşti popeşti. Dar nu este aşa.
  Tot ce s-a scris în Scriptură trebuie să se împlinească negreşit şi sunt evidente toate aceste fenomene premergătoare.
  Lumea a ajuns la culmea desfrâului şi imoralității, încât homosexualii şi criminalii au ajuns modelele societății.
  Eu văd că şi mentalitatea copilului este foarte mult schimbată, pentru că mamele îşi lasă copiii să petreacă foarte mult timp la calculator şi la televizor, care îi transformă pe bieții copii în nişte monştri.
  Îmi povestea o mamă aici că băiețelul ei de patru ani, după ce a venit de afară de la joacă, îi spune mamei: Păi, mămică, eu am să iau pe Anişoara.
  Păi unde auzeai aşa ceva pe vremea mea? Nu se pomenea aşa ceva.
  Structura sufletească şi organică a copilului NU este pentru această tehnică satanică, că îl distrugi pe el la anii ăştia.
  Nu vedeți chipul unui copil curat, sănătos, cu o educație creştină „cât de frumos arată şi ce judecată are? Dar ia-l dintr-o familie de desfrânați, de răutăcioşi „parcă şi copilul arată ca un monstru.
  VIAȚA TEHNICĂ NAȘTE MONȘTRI,

  -Părinte, dar celor care vor fi pecetluiți forțat li se socoteşte lepădare?

  -Foarte puțini vor scăpa nepecetluiți, dar dacă vom fi pecetluiți cu forța nu noi vom răspunde, ci ei.
  IMPORTANT E SĂ NU CEDEZI ȘI SĂ ȘTII SĂ MORI MARTIR.
  Asta este important.

  -Şi cum înveți să mori martir?

  -Nu te supui la niciun soi de încercare.
  Dar aici are un rol şi partea spirituală.
  Cu cât eşti mai pregătit duhovniceşte, şi rațiunea îți va fi mai puțin atinsă sau degradată, şi vei avea şi puterea de mărturisire.
  Toată viața creştinului trebuie să fie o pregătire pentru a şti să moară martir.
  Dacă vă uitați la copii veți vedea întipărit pe chipul lor instinctul de a fi asemenea lui Dumnezeu.
  Întrebam aici un copil mic: ce vrei să te faci tu când vei fi mare? Şi el îmi răspunde: Sfânt vreau să mă fac! Copilul are sădit în el această forță de a-şi desăvârşi sufletul.

 14. De la copii trebuie să învățăm foarte mult cum să fim, „căci ca unora ca acestora este împărăția cerurilor”. „Până nu veți fi ca aceştia nu veți intra în împărăția lui Dumnezeu” „adică cu sufletul curat, cu curaj şi naturalețe. Copilul este aşa de nevinovat că pentru el totul este sfânt.

  -Cum vă explicați faptul că noi, pe măsură ce avansăm în cunoaştere, ne îndepărtăm de Dumnezeu, când de fapt cunoaşterea ar trebui să ne apropie?
  -Asta e valabil pentru cei slabi, care mai mult se afundă în cunoaştere, pentru că nu au smerenie, cercetează cu mândrie.
  Trebuie să ne temem pururi să nu ne părăsească Dumnezeu şi să nu cădem în mrejele vrăjmaşului. Fără această frică sfântă de Dumnezeu cădem în înşelările minții noastre. Să ne îngrijim să nu slăbească puterea noastră sufletească şi să nu cădem pradă răului.
  -Părinte, sunt unele persoane care se îndoiesc de această realitate a cipului, şi consideră că dacă cipul ar fi cu adevărat o problemă aşa gravă de mântuire, Dumnezeu ar lucra prin sfinții săi şi ar vesti oamenilor exact ce să facă, cu argumente clare şi fără îndoială, că nu lasă Dumnezeu Biserica Lui fără povățuire.
  -Eu consider că acesta însuşi e un semn că sfârşitul este aproape, prin faptul că nu mai avem proroci şi apărători sfinți ai adevărului ortodox.
  Este o lipsă de povățuitori, predicatori care să spună poporului de la amvon ce are de făcut.
  Nu, acum preotul trebuie să predice după cum îi dictează partidul, nu după cum îi spune Duhul.
  Mai are el habar de Duhul? Păi cum să mai lucreze aşa Dumnezeu, prin astfel de capi stricați?
  Ei dansează şi cu musulmanii şi cu ereticii şi vrem ca Dumnezeu să grăiască prin ei.
  Dar bietul om cade pradă tuturor minciunilor.
  -Cum vedeți această măsură a Uniunii Europene, şi implicit a Guvernului, prin care ni se scot din farmacii plantele şi medicamentele naturiste, pe motiv ca au efecte adverse şi nu există o testare a plantei la nivelul populației, dar în schimb ei introduc o substanță extrem de toxică, initium, în culturile de cartof, ceapă, roşii şi alte legume, fără niciun fel de testare.

  -Este o măsură de distrugere a omului cum mai spuneam. Iar românul nostru nu deschide gura, acceptă încă şi ca pe ceva bun, aşa în inconştiența şi prostia lui. El mănâncă tot ce i se oferă pe piață.
  Dacă ar pune otravă la pliculețe şi pe aceea ar manca-o.
  Îmi amintesc în „™44 când au venit ruşii cu porumbul ăsta furajer, aparent mai frumos şi cu nişte grăunțe mai mari.
  Şi țăranul nostru a aruncat porumbul moldovenesc, care era dulce şi mult mai sănătos.
  Şi a venit porumbul acesta furajer rusesc şi a înlocuit tot porumbul nostru, fără să grăiască unul ceva.

  Ţăranul nostru se uita şi se minuna: A, păi uite, măi, ăsta e porumb adevărat!
  Dar nu este o problemă asta aşa de mare dacă nu mai găsim plante medicinale în farmacii, că şi aşa numai sănătoase şi medicinale nu erau „că românul nostru ştie să culeagă şi singur de pe la țară, de pe câmp, muşețel, pătlagină şi usturoi.
  E bine să ne învățăm să nu mai primim otrăvurile lor din medicamente, ci să căutăm să ne tratăm noi singuri, prin ierburile şi rădăcinile pe care le-a lăsat Dumnezeu.
  Pentru că nu am voie să mă sinucid, bineştiind că multe din medicamentele şi alimentele lor sunt pline de otravă.

  -În cele din urmă vă urăm şi noi Mulți ani sănătoşi şi de acum înainte, odată cu împlinirea vârstei de 92 de ani şi dacă ne puteți spune cum simțiți acest an al sfinției voastre față de ceilalți?

  -Ei, maică, anii grei pentru mine au trecut. Anii bătrâneții care mi s-au adăugat, au însemnat durerile şi necazurile acestui popor.
  Dacă tu nu te gândeşti doar pentru tine, atunci ajungi să te confunzi cu nevoile şi greutățile aproapelui.
  Aşa că eu chiar dacă sunt la 92 de ani, trăiesc totodată vârsta celui de lângă mine, fie că sunt 25 de ani, fie că sunt 45 de ani.
  Şi anii pentru mine nu mai sunt ani „Noi dirijăm timpul în raport cu nevoința noastră față de Dumnezeu.
  Sfârşitul lumii este sfârşitul nostru, pentru că păcatele noastre cheamă mai degrabă mânia lui Dumnezeu.

  Şi cu cât te nevoieşti mai mult pentru celălalt, cu atât eşti mai tânăr.
  http://www.atitudini.com/2011/02/parintele-justin-viata-tehnica-naste-monstri/

 15. IUSTIN PÂRVU:
  “Noi cu noi trebuie să fim într-o unitate cât se poate mai apropiată, să ne ţinem aşa cât mai aproape unul de altul, să putem rezista aşa mai uşor. Să nu ne dispersăm, să nu ne lepădăm, să nu trădăm, … să nu ne batjocorim, într-un cuvânt”.

  ” – Şi dacă va fi prigoană cum să rezistăm, părinte?

  – Păi rezistăm, uite aşa. Ai văzut cum mai sunt nişte trăistari din ăştia aşa pe ici pe acolo? Să fii fericită dacă ai să ajungi aşa, şi să te mântuieşti.
  Sau O SĂ-ȚI LAȘI SERIVCIU DE DIRECTOR ȘI DE MARE, MĂ ROG ȘTIU EU CE, ȘI O SĂ IEI UN COLȚ DE OGOR ACOLO, SĂ LUCREZI AȘA…LA MILIMETRU, SĂ SCOȚI DE-ACOLO ȘI SFECLA ȘI PORUMBUL ȘI FASOLEA ȘI SĂ TRĂIEȘTI ÎNTR-UN BORDEIAȘ , UNDE SĂ FACI ACOLO RÂNDUIALA TA, MERGI DUMINICA LA O BISERICĂ, S-AR PUTEA SĂ MERGI LA CINE ȘTIE AL CÂTELEA SAT, CA SĂ GĂSEȘTI O BISERICĂ SAU UN PREOT CARE MAI FACE O LITURGHIE CURATĂ.

  Şi o să vină vremea când o să te prigonească chiar ai tăi. „Mă, tu eşti nebun, nu vezi că tot satul merge aşa, şi tu acum ce ai, îi fi tu mai sfânt decât celălalt?” Şi atuncea ai tăi din casă, că aşa spune Mântuitorul, când vor fi vremurile acestea când vă vor da în judecăţi, vă vor da celor mari, vă vor judeca: copii, părinţi, tată, mamă, fii, fiică. Şi lucrurile acestea trebuie şi ele să se împlinească, trebuie să le împlinească cineva. Creştinismul nostru a mers aşa, cam într-o permanentă persecuţie, aşa a fost.

  – Dar dacă s-ar putea să nu putem să răbdăm prigoana din cauză că atunci, la momentul respectiv, vom fi prea slăbiţi duhovniceşte?

  – Dumnezeu te întăreşte numai să vrei oleacă să te ţii, că Dumnezeu te întăreşte.
  Fiii lui Brâncoveanu au mers unul câte unul, ia aşa până la cel mai mititel…. Şi câţi alţii în istoria asta a vieţii nu au mai fost!…în toate temniţele.
  Şi eu, slavă Domnului, am fost într-o marginalizare permanentă, până astăzi. Nu-mi pasă mie de ei …ei cu ale lor, eu cu ale mele.
  Că zice, mă ocup de nu ştiu ce mentalitate, tulbur lucrurile normale, …dar ei cu-a lor, eu cu-a mele, fiecare cum poate.
  Şi slavă Domnului, mă chinui aşa cu bătrâneţile mele. Şi pot spune orice despre mine.
  Eu mă gândesc la Domnul care a zis – nu vă gândiţi ce veţi răspunde celor mai mari că Duhul lui Dumnezeu vă va da cuvânt.
  Aşa e şi aicea, noi suntem cu harul lui Hristos care ne întăreşte.
  Păi, ce, mergeau uriaşi în faţa lui Diocleţian? Nişte prăpădiţi de creştini îi întorceau în cuvânt, de nu le putea sta nimeni împotrivă. „Îi fi tu împărat, dar eu am pe împăratul Hristos, care-i şi peste tine“. Şi până la urmă îl convingeau şi pe el.

  – Dar dacă noi nu avem credinţa lor, ce facem?
  – Ţi-o dă Dumnezeu. Să ne-o întărim.
  – Dar ce să facem să ne întărim credinţa?

  – Pune mâna pe Biblie, ia vieţile sfinţilor model. Prin cei slabi, măi, se dovedeşte puterea harului lui Dumnezeu, nu prin cei tari. Aşa că stai liniştită, nu te teme.
  Creştinul n-are de ce să se teamă, dacă are pe Mântuitorul Hristos lângă el, Stăpân şi Împărat şi mergi cu El înainte şi nu vă temeţi de ce vă vor spune vouă, nu vă temeţi deloc. Al Domnului este pământul şi stăpânirea lui. Şi noi suntem creştini, a noastră-i toată împărăţia şi asta de pe pământ şi cealaltă. Cu asta ne pregătim pentru cealaltă. Cum spune psalmistul: „Domnul mă paşte şi nimic nu-mi va lipsi”. Dacă El mă paşte, ce mă mai tem eu că n-o să am de mâncare mâine? Dă Dumnezeu la fiecare.

  – Oricum, vin foarte multe ştiri tulburătoare peste noi…

  – Intenţia lor este ca să slăbească tăria noastră, să ne pună la îndoială, şi în felul acesta ne prăbuşim. În fine, trebuie să ne pregătim de orice, că e omul Bisericii, că e în afara Bisericii, noi cu noi trebuie să fim într-o unitate cât se poate mai apropiată, să ne ţinem aşa cât mai aproape unul de altul, să putem rezista aşa mai uşor. Să nu ne dispersăm, să nu ne lepădăm, să nu trădăm, …să nu ne batjocorim, într-un cuvânt. Să putem înfrunta primejdia cu o oarecare seninătate. Când vezi că-i băga la îngheţ pe cei patruzeci mucenici! Nu-ţi poţi imagina cum să stai acolo şi să vezi, cum te prinde frigul, cum te cuprinde ca nişte menghini, aşa, din toate părţile. Vezi, din 40 a ieşit unul totuşi! S-a lăsat ispitit şi a căzut. I-a luat coroana altul care i-a luat locul.

  – Aţi spus că şi casnicii noştri pot fi duşmani, spre mântuirea noastră. Cum trebuie să procedăm, să-i aducem pe calea cea bună sau să ne îndepărtăm de ei?

  – Să-i aducem pe calea cea bună, prin rugăciuni, prin tot efortul nostru, să-i dobândim pentru că nu ei sunt cei care devin vrăjmaşii noştri, ci diavolii din ei care-i stăpânesc. Noi suntem datori să-i scoatem, să desatanizăm duhul acesta, să-l transformăm din demonul care este în înger; să transformăm omul din rău cum e în bun”.
  (Extras din convorbirile cu parintele Justin Parvu publicate in noul numar, 2/2008 al revistei ATITUDINI)

 16. PR.IUSTIN PÂRVU:

  -Mai devreme aţi rostit cuvântul card, ori crucea, ori cardul. Luna aceasta, noiembrie, 2007, a apărut o lege nouă, se cheamă Strategia Naţională de Integrare în Spaţiul Schengen, etapa a II-a. În ea sunt prevăzute buletinele de identitate electronice biometrice şi paşapoartele electronice biometrice, cu termen de încheiere la sfârşitul anului 2009. Să le primim sau nu?
  PĂRINTELE IUSTIN PÂRVU: De-abia de-acum înainte începem să ne numim şi noi creştini ortodocşi, de gradul I.
  -Înaintăm în grade…
  PĂRINTELE IUSTIN PÂRVU: Să nu ne temem, că nu va dura prea mult. CEI CARE VOR LUA BULETINELE ASTEA ELECTRONICE ȘI CARDUL, VOR SUPORTA PUTEREA LUI DUMNEZEU, ÎI VOR ARDE TARE RAZELE SOARELUI, ESTE VORBA MAI MULT DE ”INELUL MAGIC” PE CARE ÎL VOR PURTA ÎN STRUCTURA LOR INTIMĂ.

  1. Cum se traduce asta: „ÎI VOR ARDE TARE RAZELE SOARELUI, ESTE VORBA MAI MULT DE ”INELUL MAGIC” PE CARE ÎL VOR PURTA ÎN STRUCTURA LOR INTIMĂ”?
   Imi pare ca soarele este intr-adevar mai puternic de cativa ani, dar nu stiu daca la asta se refera. Inelul magic ma duce cu gandul la Stapanul Inelelor, dar iar nu stiu daca la asta se refera.

   1. Hai sa nu mai fabulam. Informatii sunt deja destule si se vor mai adauga chiar si aici pe portam. Important este ca oamenii sa citeasca. Fiecare sa faca ce poate si sa-i indemne pe oameni sa citeasca, sa se documenteze.

    Nu informatia lipseste ci dorinta oamenilor de a cunoaste Adevarul. Credinta s-a raspandit de la 12 apostoli si a cuprins intreaga lume. Acum avem bloguri si cate si mai cate accesibile din orice pestera. Despre ce vorbim asadar.

    Problema consta in respectarea libertatii oamenilor nu in manipularea lor ca sa aleaga „calea cea buna”.

 17. Acum vreo 20 de ani era scandal mare ca 666 este in codurile de bare. Lumea a uitat…
  Acum 10 de ani era scandal mare ca 666 este in pasapoartele biometrice. Lumea a uitat…
  Acum 5 ani era scandal mare ca pecetea este in cardurile de sanatate. Lumea a uitat…
  Acum este valva mare ca pecetea este in cartile de identitate biometrice. Lumea va uita …

  1. Hai s-o lasam mai moale cu 3 de 6. In afara de codurile de bare unde este la vedere in celelalte cazuri ne aflam mai degraba in zona speculatiei.

   Nu vad de ce sa ne cramponam dupa cai verzi pe pereti. Ar putea chiar sa nu existe. Mai important este insa ca se creeaza un mediu virtual de are oameni vor deveni dependenti in foarte scurt timp. Dupa aceea li se poate arata oricand intr-o parte pecetea iar in cealalta … lipsa confortului care pentru majoritatea echivaleaza cu moartea.

   Din comoditate au acceptat cardul de sanatate, pasapoartele electronice si, pe acest model, pe toate cele care vor urma. ACCEPTARE LIBERA si CONSTIENTA! Nu povesti cu coduri ascunse, pecetluire pe furis si alte nazbatii sustinute de oameni usori la minte. Nu.

   Pecetluirea va fi un act de vointa libera a oamenilor care numai nestiinta nu o pot invoca. Adevarul este ca vor o viata buna si vestea asta le strica planurile asa ca mai bine nu ii dau atentie.

   1. Exact asta este ideea: toate sunt speculatii care au facut valuri si care s-au dovedit a nu avea nici un impact asupra oamenilor. Nu au nici o legatura cu pecetluirea, dar s-au scris tone de aberatii pe aceste teme si vad ca oamenii persista in noi aberatii uitand cum au aberat cu ani in urma pe chestiuni similare.

 18. DACIA MARE si CRESTINA cu SABIA trebuie reconstruita si aparata ! JOS UE ! Ardeti steagurile occidentului satanic si ateist !

  Mai bine mort si desfiintat ca natiune decat sclav la stapani fara Dumnezeu !

  1. Bre, da’ matale ce patisi? Nu ti-ai incasat solda la timp sau nu intelegi ca astfel de mesaje extremiste, evident sunt lipsite de fundament, nu fac decat sa decredibilizeze efortul pe care-l depun atatia oameni la acest portal?

   Ce impresie crezi ca-si fac cei ce citesc astfel de comentarii? Mie-mi sugereaza de dusi cu pluta nu de oameni care se problematizeaza la modul serios privind mantuirea lor, soarta tarii etc care gandesc si care merita sa fie ascultati pentru ca au un cuvant de spus.

   Iarta-ma dar spec ca pe aici nu sunt oameni cu sabia in mana dispusi sa arda steaguri. Spune-le asta la sefi si vezi ce zic.

 19. Doamne ajuta, @Andrei,

  Raspunde punctual te rog >:

  1) Pe ce te bazezi cand afirmi? : „Nu vad de ce sa ne cramponam dupa cai verzi pe pereti. Ar putea chiar sa nu existe.” Adica daca nu se vede e asa ca strutul?

  2) Sf. Iustin Parvu, Sf. Paisie Aghioritul, Sf, Lavrentie al Cernigovului, Sf. Stareti Rusi, erau „oameni usor la minte” se uitau „cai verzi pe pereti” , se acupau cu „alte nazabatii”? . Uite-te putin la ce enormitati ai scris, cu atentie, poate nu ti se pare dar sunt enormitati!

  3) Oare de ce Apostolii si Cuviosul Serafim Rose, numesc situatia actuala „Taina faradalegii”, ca sa o vezi mai bine asa semnalizata cand vine si cu cate se lucreaza?

  Multumesc de cele 3 raspunsuri.

  Mantuire

  1. @ Alexandru TM

   Multumesc f mult pt intrebari. Sper sa fie un dialog constructiv. Cu permisiunea ta voi raspunde in alta ordine intrebarilor pentru a da un curs logic discutiei.

   2) Am rugamintea de a nu scoate din context. Categoric Sf Scriptura si TOTI sfintii marturisesc Adevarul. Da, pe vremea Antihristului oamenii se vor pecetlui pe mana dreapta sau pe frunte cu pecetea care va contine si cifra 666. Neindoielnic. Tot ceea ce se petrece acum este premergator acelor timpuri. Numarul 666 este din ce in ce mai des intalnit. Se afla deja pe toate codurile de bare ale produselor din comert care folosesc sistemul EAN13, multi aleg sa-l puna la numerele de la masini, sa-si faca logo-ul companiei etc etc etc. Iar asta in partea vazuta.

   Exista si o parte nevazuta in care 666 este utiilizat intr-un mod ascuns care uneori poate fi devoalat usor (ex. atunci cand se afla intr-un desen stlizat) sau mai greu (ex. atunci cand se constituie intr-un cod de citire a unor informatii digitale).

   Noi insa avem datoria sa vorbim numai despre ceea ce stim sigur si aici urmeaza raspunsul la prima intrebare.

   1) Problema actelor electronice este veche si s-a facut multa vorbire pe aceasta tema. Toti oamenii au auzit despre ea insa doar putini o privesc cu seriozitate iar o mare parte din vina o poarta cei care au vehiculat informatii false sau imposibil de verificat printre care cea mai cunoscuta este legata de 666 cu care i-au dat toata ziua in sus si-n jos. Chiar daca unii au fost interesati de subiect au devenit repede sceptici si chiar opozanti ai ideii cand au vazut ca ceea ce se spunea despre 666 nu se poate sustine fiind mai degraba un fel de bau-bau din partea unora cu putini neuroni care nu erau capabili sa explice ce se intampla de fapt.

   Noi ar trebui sa constientizam ca sistemul care se construieste de zor si la care punem umarul cu totii intr-o masura mai mare sau mai mica (da, chiar si scriind pe acest site) face parte din lucrarea Tainei faradelegii. Iar odata devenit functional va putea avea drept cerinta chair pecetluirea oamenilor pe mana dreapta sau pe frunte. Desigur ca pecetea va fi optionala, cel putin la inceput, dar, ce sa vezi, cei care n-o vor avea nu vor putea trai in mijlocul lumii. Pecetea va contine multe informatii insa printre acestea se va afla si nr 666. Acesta nu va fi insa un numar ascuns. Toti cei care vor accepta pecetea vor sti de el la fel cum stiu de prezenta lui pe codurile de bare ale produselor si, cu toate acestea, nu se opresc in a le cumpara.

   Problema majora nu este asadar numarul in sine care va fi in primul rand un simbol ci constructia sistemului pe care se va baza introducerea lui. Ca urmare aducerea lumii intr-o stare de dependenta totala este problema majora iar nu numarul in sine care, repet, ar putea sau nu ar putea fi prezent acum acolo unde spun unii ca ar fi. Noi nu fugim de un numar ci de un sistem care la un moment dat ar putea deveni atat de puternic incat sa ne spuna ce valori sa adoptam, cui sa ne inchinam si sa ne conditioneze existenta de purtarea unei peceti pe care va putea scrie orice, inclusiv 666.

   A vorbi asadar de 666 unde exista si unde nu exista nu face decat sa treaca subiectul in derizoriu. N-am nici o indoiala ca el va fi pe pecetea finala insa opozitia, daca tot vrem sa ne opunem, ar trebui sa fie pentru a nu se ajunge la conditionarea vietii oamenilor astfel incat la un moment dat sa ajungem intr-o situatie fara iesire cand ar putea sa ne impune orice: si sa stam intr-un picior, si sa blasfemiem si sa purtam un numar si, daca tot trebuie sa-l purtam, de ce sa nu fie 666.

   Sper ca acum se intelege mai bine de ce este absurd sa cerem alternativa la documentele electronice. Alternativa nu va face decat sa adoarma constiintele oamenilor in timp ce sistemul isi vede linistit de treaba si se construieste de zor iar atunci cand va cuprinde majoritatea va incepe usor usor sa restranda folosirea facilitatilor sale de catre cei care nu vor avea documente electronice pana in momentul in care le va bloca complet accesul. Atunci insa va fi prea tarziu pentru ca cei putini care vor mai fi ramas cu documente vechi vor fi pusi direct in fata alegerii: ori pecetea ori moartea.

   Daca as fi in locul celor care vor sa implementeze sistemul m-as feri sa folosesc in orice context 666 (nici pe fata nici in ascuns) si le-as garanta ramanerea unei solutii pe modelul vechi. Numai ca atunci cand ma voi vedea cu saci-n caruta voi incepe sa le tai incet incet accesul celor cu documente vechi. Iar in scurt timp cei care nu se vor putea conecta la sistem nu vor mai putea face practic nimic. Din acel moment 666 va putea fi introdus la vedere pentru toata lumea si sa-i vad atunci pe cei care-l vor refuza pentru ca respingerea sa va insemna accceptarea muceniciei.

   3) Taina faradelegii a inceput sa se lucreze de la inselarea protoparintilor nostri in Rai si va culmina cu instaurarea Antihristului. De-a lungul timpului ea s-a lucrat sub diferite forme insa acum, odata cu apropierea vadita de vremurile din urma asa cum au fost descrise in Sf Scriptura si de parintii cu viata sfanta, aceasta lucrare este vadita si se petrece la lumina zilei.

   Ea se deruleaza pe multe planuri si are multe instrumente iar crearea sistemului bazat pe lumea virtuala este doar una dintre directiile de actiune. Virtualizarea lumii este asadar instrumentul prin care se va introduce pecetluirea oamenilor.

   Stiu ca raspunsurile sunt incomplete. Detalierea lor s-ar putea face mai degraba intr-o carte decat intr-un simplu comentariu.

   1. Iarta-ma ca-ti spun @andrei, dar din dragoste spun fara urma de inzepare sau a vrea sa am dreptate.

    Scurt: Ce ai raspuns tu mi se pare „fofilare” stii atunci cand o dam dintr-una inalta. pteai sa raspunzi simplu concret , mai jos @cristina si @magda au exemplificat.

    1)Citez: „Noi insa avem datoria sa vorbim numai despre ceea ce stim sigur si aici urmeaza raspunsul la prima intrebare.”
    Sf apostol Pavel spune , ca „credinta este adeverirea celor nadajduite” deci noi despre ce vorbim despre cea ce credem ca sistemul prin metode specifice de guvernamant , acte si politici ,implemeteaza pecetea cu pasi marunti” Deci noi credem si prin credinta stim, si se adevereste , daca e sa cati si lumeste de vrei cu atetie gaseti . Exemplu. compania Gemalto, cauta detalii despre ea , ea faciliteaza guvernele cu suporturi electronice de indentitte. vei vedea ce lagaturi dubioase au. si vazand leagturile atunci nu te astepti ca ei sa nu foloseasca principiul pecetii in produsele de legitimare si peste tot chit ca le vezi sau nu le vezi.

    2)”Problema majora nu este asadar numarul in sine care va fi in primul rand un simbol ci constructia sistemului pe care se va baza introducerea lui.”

    Gresesti: temelia sistemului este 666 . Nu s-a facut prima oara sistemul si dupaia 666 sau ori ce alt numar, Imperativ a inceput si se va termina cu 666 si Fie ca e digital sau stilizat sau scris, dependeta si confortul este doar un carlig putand fi combatut prin ascetism Acceptul de buna voie a semnului simbolului in ori ce circumstanta, mai ales ca stii e lepadare. Si noi stim ca totul in sitem are legatura cu 666 .tocmai ca pun mai multe carlige de care sa te agheti, Sanatate, confort, copii, educatie, bani, locuinta, loc de munca, hrana.

    3 )Ea se deruleaza pe multe planuri si are multe instrumente iar crearea sistemului bazat pe lumea virtuala este doar una dintre directiile de actiune. Virtualizarea lumii este asadar instrumentul prin care se va introduce pecetluirea oamenilor.

    Nu vitualizarea lumii e problema ci acceptul nostru asupra numarului-semnului fiarei.

    Oare daca unul ce traieste disociat de societate si virtual insa de buna voie folosind numarului-semnului fiarei, oare acela nu elepadat?

    NU exista solutie omeneasca de amanare, si nici alternativa nu e buna, raspunsul nostru la tot ce ne propune sitemul trebuie sa fie NU. Pt ca tot e pervertit.

    Trebuie doar sa ne asumam consecintele alegerilor cu credinta.

    Mantuire iti doresc.

    1. Dragul meu,

     Chiar daca in esenta vrem acelasi lucru avem o intelegere diferita a situatiei. Iarta-ma dar suntem pe lungimi de unda diferite. Sigur ca este bine sa primesti totul prin credinta insa asta nu exclude si nevoia unui discurs logic pentru ca oamenii se sperie in general de prezentarile apocaliptice daca sunt lipsite de argumente clare, nu fantasmagorii.

     Si crede-ma ca toata discutia asta gen hopa-mitica cu uite 666, nu e 666 a facut extrem de mult rau. Este mult mai simplu si mai logic pentru cineva sa inteleaga ca o data devenit dependent de un sistem acela ii poate impune apoi orice, inclusiv 666.

     Cand afirmi ca „temelia sistemului este 666” deja sirena suna nino, nino, nino si ti-ai pierdut credibilitatea in fata oricarui auditoriu indiferent cat de binevoitor ar fi. Da, 666 este simbolul Antihristului si stim bine ca acum se pregateste venirea sa. Evident ca ca acest simbol este din ce in ce mai mult folosit atat pe fata cat si in ascuns dar daca faci din asta o obsesie risti sa nu intelegi cum iti pierzi de fapt libertatea chiar si inainte de a folosi 666.

     Hai sa luam un exemplu. Esti de acord ca nu ar trebui folosite documente electronice de nici un fel? Daca da, esti de acord ca n-ar trebui folosit nici cardul de sanatate? Dar ce ne facem ca asta n-are 666? Eu sustin ca nu trebuie luat pentru ca devenim sclavi intr-un sistem electronic care ne va conditiona viata putand sa ne impuna inclusiv acceptarea 666.

     Tu sustii insa ca stii ca 666 sta ascuns bine nu stiu unde. Insa de fapt nu poti dovedi nimic. Si uite asa esti luat de taliban, adica un extremist cu tulburari de cognitie cu care nu ai ce discuta.

     Mult rau faceti cu nazbatiile pe care le tot sustineti aiurea.

     Multi dintre oameni nu contrazic venirea vremurilor apocaliptice numai ca nu poate ajunge la ei mesajul ca este mai tarziu decat credem din cauza celor care aiureaza cu gratie rostogolind tot felul de stiri si facand un amalgam din care nici ei nu mai pot iesi dand impresia ca nu stiu ce vorbesc.

     Crede-ma ca asta nu poate decat sa-i indeparteze de problemele reale iar rezultatul este ca sunt foarte putini dispusi sa nu accepte documentele electronice.

     1. Ai perfecta dreptate. Toata nebunia asta cu 666, actele biometrice cu cip etc . este de fapt „importata” de la „experti” dinafara.
      Grecii care au ajuns sa aiba primul prim-ministru ateist din istorie, care nu a depus juramantul pe biblie, urlau din toti bojocii ce dezastru va fi daca vom folosi codurile de bare care au 666.
      Americanii care au ajunt sa aiba primul presedinte tradator din istorie, urla din rasputeri cum vom fi toti cipati si ce dezastru este acceptarea documentelor biometrice, si ca trebuie sa ne retragem inafara oraselor, bine inarmati si cu suficiente munitii si provizii.
      Toate acestea sunt de fapt mijloace de a induce panica, frica, pentru ca oamenii aflati in aceasta stare nu sunt capabili sa mai lupte, sa opuna vreo rezistenta si nici macar sa rationeze „la rece”. Ori asta se vede foarte bine in „evolutiile” catastrofale din Grecia si SUA, de unde au emanat aceste propagande menite sa descurajeze populatia si sa induca o apatie generalizata.

     2. Doamne ajuta @Andrei,

      Cei ce vor mantuirea sincer dar nu au informatia nu se vor sminti de cele zise precum sustinirea ca fundamentul sistemul de indentitate este antihristic 666.
      Aceasta se poate spune fara tagada, atunci cei sinceri nevrand a fi partasi cu diavolul in ori ce forma stiuta si nestiuta , vor purcede la debarasarea de actele inrobitoare.

      Omului trebuie aratat esenta de care vorbeai iar daca el vrea alte argumente logice le poti da .(desi ele exista pt cine le cauta) argument suficient fiindu-i credinta.

      Cu cel ce nu crede pur si simpl nici nu poti sta de vorba , fie ca ii argumentezi stintific tot nu va primi pt ca el nu are pricipiu. Principiul absolut fiind Adevarul.

      Pecetea ca si actele sunt si vor fi foarte logice lumeste si argumentele unui sistem inrobitor nu impresioneaza cetatianul de rand ca va fi sclav si robit, el din contra dorindu-si un sistem cat mai „grijuliu”.

      Singurul lucru de trezire este perspectiva de pierdere a vesniciei, pt cei care cred in vesnicie. Deci argumentele logice desi exista sunt perimate. Perimate fiind ca noi pentru credinta nu acceptam nu pentru ca vezi tu” nu ma pot duce la spital ca nu am card” ingradinduma cumva si cu igradirea asta ar putea sa-mi faca ceva la suflet. Nu stim pe ce prioritate e sufletul pt astfel de oameni.

      Toata lumea trebuie sa auda acest avertisment din gura noastra , indiferent de catalogarea noastra de catre societate. Dar nu toata lumea va intelege.

      Asa ca draga @Andrei daca din fasa starpim principiul pecetii ai mai multe sanse de a fi intarit pt marea finala. (si acrdul de santate are 666 CIP avand) CIP=Digitalizare=Inrobire=666= logica.

      Mantuire

     3. @ Ortodox

      Te rog sa nu ma intelegi gresit. Eu sustin doar ca nu trebuie sa vorbim de 666 acolo unde nu putem demonstra ca exista. Atat.

      Ingrijorarea oamenilor este reala si vedem ca sub ochii nostri se construieste un lagar electronic de care vom deveni dependenti si care ne va impune conditiile lui, inclusiv pecetluirea cu 666.

      Si nu promovez o atitudine gen prepping – prin care facem ceea ce este omeneste posibil ca sa ne scapam pielea incercand sa supravietuim prin nu stiu ce vagauni, ci o abordare calma si constienta de apropiere mai mare de Dumnezeu, Cel care este singurul ce ne poate ajuta in aceasta situatie impreuna cu efortul nostru de a ne simplica vietile pentru ca numai asa il putem primi mai bine pe Domnul in vietile noastre.

      Sa nu uitam totusi ca alegerea Imparatiei lui Dumnezeu presupune respingerea cu tarie a Imparatiei Omului care, dupa cum stim, va fi condusa de insusi Antihrist, cel ce ne va cere inchinare si pecetluire.

 20. Singura ALTERNATIVĂ la cărțile de identitate ar fi FOSTUL BULETIN DE IDENTITATE…cu foi și coperți de carton unde la sfârșit era trecută obligatoriu grupa sanguină și Rh-ul. Punct.
  Restul…e vrăjeală!

  În privința ÎNDOIELII că nici n-ar fi 666 băgat pe-acolo…a spus-o comisarul șef de la pașapoarte că pate baleia printr-un HOPA-MITICĂ, de la butoanele calculatorului care nici nu se deschide decât prin 666 (sâc!)…numărul cu pricina, cel puțin cât timp viitor posesor, în prezența lui, va fi dispărut!
  DUPĂ…BĂGAT LA GREU!

  Să fim serioși! Ne este băgat până-n gât: pe etichetele hainelor, mâncare, băutură, chiar și pe cărțile de cult, bisericești, duhovnicești….pe spatele Psaltirii este numărul blestemat!
  Nu știu de ce BOR n-a avut bunul simț să zică STOP, până aici! Nu treceți numărul blestemat pe obiectele de cult, pe coperțile cărților folositoare de suflet, că vă ia mama dracului!

  După mine, pecetea va fi pusă și VICLEAN, dar ȘI PE FAȚĂ…în ultima fază!
  Restul…e can-can! Discutăm vorbe!
  Eu îi cred pe sfinții ruși și revelațiile sfinților greci, inclusiv ale Pr.Iustin Pârvu!

  1. Am vrut să scriu: cât timp doritorul pașaportului este prezent ACOLO, se poate aranja ca să nu fie vizibil numărul 666, urmând ca, după acordul lui și cu conștiința ”liniștită”, să i se bage numărul 666 pentru că asta a și afirmat comisarul ăla vesel de parcă i se promisese că după moarte o să ajungă la Cimitirul de la Săpânța și intrat în istorie!

 21. Vreau sa ma lamuriti si pe mine:am buletin de plastic,certificat de nastere(fara cnp!-din1966),permis de asta nou auto de plastic,am renuntat la cardul de sanatate si mai am un amarat de card de cumparaturi pe care dupa ce il umplu il predau.Ce fac mai departe?!Sunt hotarat sa nu accept noul tip de buletin(cel pe care-l am expira in2025.Va rog sa ma luminati!Adica vreau si solutii concrete,un traseu clar pentru fiecare!

  1. Doamne ajuta,

   Solutia concreta este sa renunti la buletin si la opiniile altora , inclusiv ale familiei despre tien pt Dumnezeu, cand expira. Daca ai taria mai repede sau doar certificatul sa-l folosesti daca nu are CNP, de la CNP porneste totul .

   Permisul nou are si cod de bare si 666 stilizat pe spate in forma de 3 spirale concentrice una langa alta. Deci ai un act in plus cu 666 pe langa CNP care e 6666666666……

   Mai departe trebuie sa traiesti simplu, dar asta presupune lasarea confortului in urma.

   Intrebarea nu e ce trebuie sa faci? Intrebarea este Vrem sa renuntam la ele pentru Hristos. si sa ne simplificam viata?????????

   Doar nu te astepti sa ai acelasi nivel de confort fara acestea , sau fara repercusiuni? trebuie doar sa credem ca Dumnezeu ne poarta de grija si sa facem un minim de efort sa ne intretinem simplu. Inafara societatii

   Mantuire

 22. Sunt invatat cu greul(am armata facuta!),imi fac o casa langa Iasi la marginea padurii(1-2ani)alte acte nu mai iau.Imi place si agricultura,am avut gradina la casa parohiala(sunt preot nepomenitor).Ce mai urmeaza?!

 23. Daca simplificarea vietii inseamna sinucidere acum in vreme de pace cand, slava Domnului, ai un ragaz ca sa te acomodezi cu situatia atunci ce sa mai spunem daca ai fi nevoita s-o faci nepregatita?

  Vorbesti de razboi si ce va fi dupa el ca si cum stii bine cum se vor desfasura toate. Ai un calendar cumva ca sa ne spui si noua?

  Familia de care vorbesti da dovada de multa dreapta socoteala pe care ti-o doresc si tie. Numai talibanii se situeaza la extreme. Aceasta familie face pasi importanti in directia cea buna. Nici nu stau in mijlocul lumii ca sa se netrebniceasca dar nici n-au rupt legatura cu lumea mai mult decat pot duce la un moment dat. Cu siguranta ca pe masura ce trece timpul se vor intari. Important este ca si-au umplut candele cu untdelemn si merg pe calea cea stramta. Cine crede ca se transforma peste noapte din orasean in pustnic se inseala amarnic. Toti care au incercat asta au fost inselati si n-au rezistat. S-au intors repede de unde au plecat. Din punctul meu de vedere tocmai ca sunt un exemplu demn de urmat.

 24. In anul 1666 intreaga lume era panicata ca vine sfarsitul si pe fondul acestei panici, care a apatizat lumea facand-o sa accepte cu resemnare orice, au avut loc doua evenimente cu consecinte grave:
  – In Turcia, Sabbatai Zevi, autoproclamatul „Mesia” evreu, casatorit cu o prostituata, a infiintat un cult in care orgiile erau un ritual sacru si care a adunat multi adepti, astfel incat sultanul a fost nevoit sa-l aresteze si sa-i converteasca pe toti adeptii la islam.
  https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/cum-au-fost-evreii-la-un-pas-de-a-l-gasi-de-mesia-cazul-sabbetai-tevi
  – pe 2 septembrie Londra a fost distrusă de ceea ce avea să fie cunoscut ca Marele Foc. Orașul a fost mistuit în patru zile și jumătate; 90% din londonezi au rămas fără adăpost.
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Marele_incendiu_din_Londra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.