X

Mesajul procip al doamnei doctor Gabriela Naghi („cea mai valoroasă autoare a siteului Mărturisirea Ortodoxa”)

Foto: https://www.marturisireaortodoxa.ro/marturisire-spre-inviere-trei-ani-de-rezistenta-antiecumenista-in-bor-sinaxa-interortodoxa-botosani-ii-1-mai-2019/

Se incearca pacalirea opiniei publice cu ideea conform careia toti cei din grupul Botosani II ar fi anticip. Doar ca nu sunt toti.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am scris pana acum de preotul Vasile Iovita, cel ce-i apara greselile preotului doctor Theodoros Zisis:

EU CRED CA GREȘEȘTE: Preotul Theodoros Zisis spune ca Sfântul Paisie Aghioritul a fost influențat de neoprotestanți și liniștește credincioșii asigurându-i că nu există cifra 666 nici în cipuri și nici în buletine

Sau de preotul Matei Vulcanescu, si el autor al blogului Marturisirea Ortodoxa:

Preotul Matei Vulcănescu scrie pe blogul “Mărturisirea Ortodoxa” ca „Atâta timp cât cineva primește un buletin cu cip sau card, etc și nu i se cere să se lepede de Hristos atunci nu îl afectează în viața lui cu Dumnezeu.”

Atat preotul Vasile Iovita, cat si preotul Matei Vulcanescu fac parte din grupul Botosani II, chiar daca n-au fost prezenti la Sinaxa. Voi vorbi astazi si despre un vorbitor de la Botosani, doamna doctor Gabriela Naghi, prezentata de teologul Mihai-Silviu Chirila ca fiind „cea mai valoroasa autoare a siteului Marturisirea Ortodoxa”:

[VIDEO] Niciun cuvânt anticip la Sinaxa de la Botoșani, dar un atac împotriva portalului OrtodoxINFO căci și-a permis să ceară un astfel de mesaj…

Iata comentariul sau procip, postat recent pe blogul preotului Vasile Iovita:

HRISTOS A INVIAT!

„*Urmarind trambitele autodeclarate ale luptei anti-cip si anti-antihrist, putem vedea unde trag: la rupere. Deja nu se mai vorbeste de cadere sau de racire … ci de pierderea harului ceea ce implica vrand-nevrand schisma si prin aceasta putem intelege si ce doreste diavolul prin acest cal troian care este cipul: decimarea noastra. Mai intai dupa o lupta cruncena si indelungata cu cipul, ideea salvatoare – neprimirea cipului – ni se arata precum un cal troian, un trofeu al victoriei: frumos, maginific, salvator. Incet-incet patrunde in minte o idee si pe masura ce o acceptam si simturile noastre bune (adica minimul bun-simt) se lasa imbatat, dusmanii pe care ii poarta in ea (semintele schismei) ne vor deschide portile sufletului la dusmanii din afara cetatii (toti fiii mandriei care duc la erezie) care ne vor distruge inainte sa apucam sa ne inchinam lui antihrist (adica ne vor rupe de Biserica).”
Noi nu ne mai uităm dacă suntem sau nu împreună cu Hristos, dacă îndeplinim sau nu îndeplinim poruncile Lui, daca ţinem credinţa lui Hristos sau nu o ţinem, ci ne uităm la faptul dacă am primit sau nu paşaportul, dacă ambalajul are cod de bare sau nu. Adică oamenii încetează să se uite la esenţă şi sunt abătuţi de la ea. Sfântul Andrei al Cezareei spune că, aşa cum noi primim pecetea Duhului Sfânt prin miruire, la fel şi antihrist va da pecetea cea rea, necurată. Şi aici problema nu este de mijloace tehnice – asta este o gândire îndreptată în direcţie greşită. Pentru că o pecete poate fi aplicată şi cu o mână obişnuită, cu orice. Sensul acestei peceţi nu constă în mijloacele tehnice, ci în faptul că oamenii de bunăvoie vor trece de partea duşmanului.
Mi-am tot pus intrebarea: de ce se insista atat de mult ca cipul este pecetea sau ca primirea lui inseamna lepadare? care este scopul acestui joc? cred ca intrebarea are mai multe raspunsuri, in sensul ca se urmaresc mai multe scopuri simultan.

Sfântul Ipolit spune aşa:

„Ce vor spune oamenii, primind pecetea antihristului? Ei vor spune – eu renunţ la Dumnezeu, Creatorul cerului şi al pământului, la Unicul Său Fiu Iisus Hristos, la Duhul Sfânt, la Sfânta Biserică şi singur mă predau ţie”. Afirmaţia că Hristos nu este singura cale spre Dumnezeu, acesta este calea spre antihrist. Afirmaţia că există mântuire în afara Bisericii – aceasta este calea spre antihrist.
Ravna exagerata a unora impotriva cipurilor si a cardurilor electronice duce la trecerea in umbra a ereziilor sinodului mincinos Creta 2016 si abat atentia de la problemele stringente cu care se confrunta ortodoxia actuala: prezenta BOR in CMB si in celelalte organisme ecumeniste afiliate, atitudinea BOR fata de schisma ucrainieana, fata de vizita ereticului Papa Francisc, fata de cancerigenul ecumenism care ravaseste intregul trup al Bisericii al carui Cap este Mantuitorul Hristos, fata de abaterile membrilor sinodului, de la Sfanta, Neprihanita si Iubita Ortodoxie, fata de miscarea antiecumenista a clerului si pleromei ortodoxe ingradita de erezie conform articolului 15I-II Constantinopol.

Scopurile ar fi:
-retragerea crestinilor din lume, din lupta antiecumenista, izolarea si iesirea lor din viata cetatii, care asigura drum liber celor ce vor sa tarasca omenirea in iad.
Apar mereu la orizont foarte multi crestini ortodocsi a caror minte este puternic marcata de Apocalipsa care vine: fortele anti-hristice sunt coplesitoare, imbatabile, implacabile, infailibile, nu putem face nimic, totul este pierdut, etc, etc…
– producerea unei schisme in biserica, a unor inselari pierzatoare ale mantuirii, prin negarea harului, orientarea unora catre stilism, autoizolarea lor la domiciliu si neparticiparea la Sfanta Euharistie in ascultare fata de Preotii lui Hristos care au intrerupt pomenirea, inselati fiind ca astfel nu risca contaminarea cu erezia.
– indepartarea de Hristos. este un fapt foarte usor de constatat: fiecare secunda in care te gandesti la cip (de exemplu), este o secunda in care il ignori pe Hristos, iar asta este tot ce vrea diavolul.
Astfel putem constata ca de multe ori propaganda anti-satanista este de fapt propaganda satanista… mecanismul este urmatorul: avand pretentia ca denunta si apara, toata panoplia de mizerii sataniste este expusa apologetic (nu fac aici absolut nici o insinuare…) inaintea cititorului, cu scopul real (si ascuns) de a-i intina mintea si de a-i induce o spaima obsesiva, un comportament obsesiv, adica sa ii acapareze constiinta si sa nu se mai gandeasca la nimic altceva.
Este interesant de remarcat ca cei care cad in aceasta capcana devin de multe ori ei insisi, agenti (inconstienti) ai acestei propagande si uneori spioni versati cu dubla apartenenta.
Din aceasta cauza este greu sa ne dam seama daca cineva este rauvoitor sau este doar cazut in inselare…ambele situatii fiind ingrijoratoare.
Sa luam aminte ca Antihristul va poza in mod fatarnic, ca un vehement luptator impotriva actelor cu cip. Este modul subtil prin care sefii ocultei masonico-sioniste isi finiseaza lucrarea, alegand pe cei mandri si trufasi ca agenti de propaganda cu simbrie sau fara(cei naivi si caldicei in credinta, mandri de armura din panza de paianjen cu care au fost investiti). Doar cei care vor fi dobandit duhul pocaintei adevarate si harul dumnezeiesc nu se vor lasa inselati.
Se lucreaza intens in laboratoare de taina la manipulari psihologice in masa, de mare finete.
Dam un exemplu pe care va rog sa-l analizati cu discernamant duhovnicesc, si anume ca asociatii si ONG-uri, cu agenda fatis anticrestina si anti-traditie, manifesta o puternica opozitie fata de actele biometrice. Doar in sectele neoprotestante se face caz la modul extrem de actele de identitate si de iesirea din sistem pe un asemenea motiv.

Ne mentinem pe calea imparateasca si nu suntem de acord cu actele cu cip si nici cu cele care vin de la tatal minciunii:
– a spune ca primirea actelor cu cip este lepadare si pierderea harului preotiei sau de botez
– a face din opozitia fata de actele cu cip inceputul, mijlocul si scopul vietii noastre crestine (adica a provoca oamenilor obsesii si psihoze)
– a indemna oamenii sa moara cu zile si sa provoace inutil autoritatile, punandu-i sa isi vanda bunurile, casa, sa iasa din sistem, sa refuze ingrijirea medicala, sa scoata copiii de la scoala, sa se retraga aiurea (nici macar la sate), in munti si pesteri.
In inchisorile comuniste si lagarele de tortura, prizonierii nu erau strigati si identificati dupa nume, ci dupa numar. Nu a lipsit insa pe nimeni acest lucru de harul botezului si de propria integritate a constiintei. Si numarul asociat persoanei, pentru identificarea sa, este practicat demult, pe scara larga, pe plan mondial (nu peste tot inca). Nu a lipsit insa pe nicio persoana acest numar de libertatea vointei si de vocea constiintei.
“Atunci când va veni antihristul adevărat, toate aceste persoane care se tem de primirea pecetei vor primi adevărata pecete de bunăvoie.
Deoarece vor căuta pecetea acolo unde nu va fi ea”.

*Gigel Chiazna-Cipul troian
Martiriul unui apologet al ortodoxiei. Pr. Daniil Sâsoev. Iurii Maximov, Ed. Sophia, 2010

Distinsa doamna il citeaza masiv pe Gigel Chiazna, un celebru activist procip despre care am scris déjà cu ani in urma:

FUDULIA si INCOMPETENTA lui GIGEL CHIAZNA

Lui GIGEL CHIAZNA nu-i plac profetiile. Normal, caci e pro cip si neascultator de marii duhovnici Justin Parvu, Arsenie Papacioc, Adrian Fageteanu

Iar postarea doamnei a fost mult apreciata de preotul Vasile Iovita:

Adevarat ca a inviat.
Minunate remarcile Dumneavoastra. Nadajduiesc sa pot face un articol din contributia aceasta.

Deci, despre ce vorbim?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

47 comentarii

 1. Ce dezamăgire!
  M-așteptam să fie anti-cip Pr.Ioviță…parcă așa afirma pe-aicea!
  Și dacă vrem să ne punem autorități în/pe cap, ca niște adevărați creștini care-L iubesc pe Hristos, nu pe Mamona, UNDE, CARE-I PROBLEMA?

  Este atât de serioasă treaba, vremurile sunt dramatice cu adevărat, tragismul întinzându-se spre noi vertiginos, ca apa inundată care pătrunde în toate cotloanele casei tale udându-te la picioare, încât nu-mi vine să cred că nu se conștientizează ceea ce urmează să vină peste noi, pe rând, așa cum a spus Otroc Veaceslav, Cuv.Pelagia și mulți alți sfinți, inclusiv cei din tagma preoțească rusească, încă din 2007, datorită obligativității impunerii cărticelei de plastic, unice, mondiale, de culoare gri pentru toți rușii, exact cum a fost prezis…ca, ”nimeni să nu poată cumpăra sau vinde decât cel/cea care are numele sau numărul numelui fiarei,” destui cipați filmați prin autobuzele lor….mirosind a mort și belalii de cap, așa cum spunea mama lui Otroc – AMESTECUL DE CREDINȚE (CATOLICIZAREA BISERICILOR ORTODOXE), FOAMEA, CRIZA ECONOMICĂ, RĂZBOIUL ȘI APARIȚIA LUI ANTIHRIST.

 2. Doamna e pe arartura rau de tot! Deci,

  antihristul va face propaganda anticip (se vede, toti guvernantii taie zilnic din codul de bare de pe produse, elimina CNP, condamna actele biometrice, etc),

  “sa provoace inutil autoritatile” cat e doamna de grijulie fata de autoritati (nu m-as mira sa o aud laudand lupta pt pace, democratie, stabilitate si, binenteles, iubire a SUA, EU, etc)

  “a provoca oamenilor obsesii si psihoze” asa este, dupa cum stim (sarcasm) calea mantuirii este calea simpla, cool si plina de succese (asa “bine” au trait si nenumarati mucenici)

  “Si numarul asociat persoanei, pentru identificarea sa, este practicat demult, pe scara larga, pe plan mondial ” deci, hei, fratilor, ati curvit, barfit, pacatuit mai demult, e simplu, tineti linia pacatului pana la moarte ca, deh!, e lumea plina de pacatosi

  “Ne mentinem pe calea imparateasca”= vrem si mantuire si trai bun, adica sa ii slujim si lui Hristos si lui mamona

  “a indemna oamenii sa moara cu zile si sa provoace inutil autoritatile, punandu-i sa isi vanda bunurile, casa, sa iasa din sistem, sa refuze ingrijirea medicala, sa scoata copiii de la scoala, sa se retraga aiurea (nici macar la sate), in munti si pesteri” saracii oameni, auzi, sa fie interesati de ce spun sfinti autentici, in loc sa isi ridice vile, sa traiasca confortabil, sa-si urmeze cariere (cu orice pret) si, exact cum spunea Sf Paisie Aghioritul, sa-si faca raiul aici pe pamant

 3. Da.Cipul nu este pecetea dar este funia cu care suntem legați și mânați spre pecetluire.

  1. Și eu sunt de acceasi parere. Dacă antihristul ar avea ca pecete cip-ul Dumnezeu cum își pecetluieste aleșii? Clar vorbim de o pecete spirituala. Dacă observam în cartea Apocalipsa Dumnezeu sigilează aleșii Lui cu pecetea Lui pe frunte și cei rai primesc semnul fiarei pe frunte sau pe mână. Deci ce se ascunde sub frunte? Centru moralității, voinței, etc. Deci eu conștient și în mod voit respect adevărata închinare și primesc adevărul. Ceilalți pot primi semnul fiarei (respect pentru alta autoritate, alta decât cea venita de la Dumnezeu) pe frunte deci însemnă ca sunt convins ca este adevărata închinare sau pe mână ceea ce semnifica ca nu sunt de acord cu acest sistem însă obligat sa nu-mi pierd serviciul, casa îl voi respecta.

   1. Oameni buni, Hristos a înviat !
    I. Geo: ”Dacă antihristul ar avea ca pecete cip-ul Dumnezeu cum își pecetluieste aleșii? Clar vorbim de o pecete spirituala.”
    Dăunăzi cineva a remarcat (sau a citat ?) că numai Dumnezeu pecetluieşte, iar diavolul nu pecetluieşte, ci însemnează. Această constatare se bazează pe faptul că termenul de pecetluire este asociat în Sfânta Scriptură numai lui Dumnezeu, pe când la diavol se vorbeşte întotdeauna numai despre semn.
    Bineînţeles că Dumnezeu ne pecetluieşte. Mirungerea nu este pecetluire ? Când pune preotul untdelemn sfinţit la mâini şi la frunte, în semnul crucii, aceea oare nu este pecetluire ?
    Se amăgesc cei care cred că pecetluirea va fi numai spirituală. Omul este o fiinţă formată din trup şi suflet. Numai când cele două sunt împreună el este om întreg. Acesta este unul din motivele pentru care vom avea trupurile înviate în care vor sălăşlui sufletele.
    Cum omul le are pe amânduoă realităţile, înseamnă că lucrurile care se petrec în plan duhovnicesc au şi un corespondent în plan fizic. Omul crede în Dumnezeu şi vrea să devină creştin, urmate de actul fizic al afundării în apă, al mirungerii. Te pocăieşti duhovniceşte, te pocăieşti şi fizic (metanii, chinuirea cu postul, milostenii, etc). Vrei cu duhul să te împaci cu Dumnezeu ? Mergi şi fizic la spovedanie, unde spui fizic păcatele, stai în genunchi fizic, preotul pune epitrahilul pe creştetul tău fizic etc. Vrei duhovniceşte să te uneşti cu El , fizic te împărtăşeşti şi fizic din Trupul şi Sângele Domnului. Te împărtăşeşti cu sufletul, prin cuvânt, te împărtăşeşti şi fizic.
    La pecete oamenii poate cu nu vor vrea în mod conştient să fie cu satana, dar aici partea spirituală a fost făcută prin toate căderile şi compromisurile de dinainte, prin care mintea omului s-a întunecat.

    II. Doamna Gabriela Naghi greşeşte când zice că treaba noastră e numai să lucrăm duhovnicia. Trebuie să ne îngrijim şi de pocăinţă, dar şi să nu acceptăm lucrurile satanei. Este absurd să lucrezi faptele credinţei dar în acelaşi timp să accepţi să fii însemnat cu fierul înroşit al satanei şi să intri în turma lui. Este ca şi cum ai lupta cu străşnicie împotriva gândurilor de curvie, dar pe stradă ai merge gol. Ridicol !

    III. Doamna are dreptate când ne atrage atenţia să ne ocupăm de viaţa duhovnicească şi nu numai de pecete. Dacă refuzi pecetea, dar te afli în curvie, ce vei face ? Cum vei scăpa ? Intri la cei spurcaţi. Dacă ne prinde moartea cu lăcomia pântecelui, ce vom face ? Că intrăm la închinătorii la idoli. Sfântul Pavel a spus clar că lăcomia pântecelui este închinare la idoli.
    Unul din cuvintele Domnului, un verset care ne urmăreşte pe toţi, este acesta: ”Afară câinii şi vrăjitorii şi desfrânaţii şi ucigaşii şi închinătorii de idoli şi toţi cei ce lucrează şi iubesc minciuna!” (Apocalipsa 22, 15). Câinii sunt ereticii, vrăjitorii sunt vrăjitori, la închinătorii de idoli intră cei cu pecetea dar şi lacomii, cei care ţinem la bani, la carieră în detrimentul lui Dumnezeu, cei care ţinem la alte lucruri din care am făcut idoli, inclusiv la noi înşine – aceasta fiind un idol cioplit la care dăm cu dalta de vreo 20-30-40 de ani (aici să pună fiecare vârsta lui minus vreo 5 ani). Cei ce lucrează şi iubesc minciuna sunt cei ce îşi contruiesc viaţa lor pe niste minciuni. Am dat bani la şcoală ca să trecem examenele, am dat ca să intrăm la şcoală, am dat ca să intrăm pe un post bun, am dat ca să luăm carnetul, am dat ca să ieşim la pensie cu anticipaţie, am dat bani să ni se facă pensie specială fară să fim bolnavi. Am minţit fata spunându-i că n-am mai fost cu nimeni, noi fiind deja sătui de toate perversunile. Doamne, iartă-ne pe noi păcătoşii. Ce fel de adevâr, ce fel de dreptate este asta ?
    Dar la mincinoşi s-ar putea să intrăm şi cei care tot spunem aceleaşi păcate la spovedanie. Pentru că o dată cu mărturisirea se presupune că avem o hotărâre puternică să nu mai greşim. Iar dacă luăm după carte, penitentul trebuie să făgăduiască faptul că nu va mai face acele lucruri. După carte preotul nici nu are voie să-l dezlege dacă nu făgăduieşte că se lasă de păcate şi că îşi va face canonul. Conform învăţăturii, dacă îl dezleagă aşa, toate păcatele omului trec asupra lui !
    Desfrânaţii sunt cei ce fac lucrările desfrânării, care sunt malahia, curvia, homosexualitatea, adulterul, gomoria, diverse perversiuni.
    Dar nici cei care ne uităm cu poftă la femei nu ştiu cum vom scăpa! Părintele Vichentie Mălău, acela care îl învăţa pe părintele Cleopa despre răbdare, a spus că cei ce se uită cu poftă la femei sunt socotiţi împreuna cu desfrânaţii, şi până nu se lasă de acest păcat nu se pot împărtăşi !
    Aţi citit vreodată cartea ”Fapte minunate de la părinţi atoniţi ?” La viaţa Sfântului Servie, când a murit duhovnicul acestuia a venit un înger şi i-a făcut slujba de înmormântare, şi a ţinut şi cuvânt de folos. Printre altele, a spus că nu este de ajuns să te opreşti din lucrarea păcatului, ci trebuie să-l scoţi şi din inimă. Pentru că cei care nu mai lucrează păcatul, dar se îndulcesc cu amintirea lui, sunt la fel cu cei care lucrează păcatul cu fapta !
    Deci ce vom face noi păcătoşii ? Pe unde vom scoate capul când se va arăta Hristos ? Vai de capul nostru, ce ne aşteaptă.
    Chiar şi aşa, dacă te gândeşti să refuzi cipurile, numerele, şi pecetea, bine faci. Dumnezeu va ţine cont de toată osteneala noastră. . Şi chiar acest fapt s-ar putea să te ajute să scapi de celelalte. Pentru că tu prin asta intri în stadionul muceniciei, unde sau te vei încununa, sau te vei osândi. Dar cum tu te pregăteşti să vină fiarele asupra ta să te sfâşie, nu cred că vor mai rămâne în inimă putorile păcatului. Nu se mai potrivesc cele două realităţi.

    P.S: pentru că unii s-au tulburat şi se frământă dacă cipul este sau nu pecetea de care vorbeşte apocalipsa… în Sarea Pâmântului, Cuvioasa Pelaghia etc părinţii au zis clar că va fi cipul din corp, apoi pecetea. Amândouă vor fi de la satana. Părintele Elpidie a împărţit şi cipul în două faze: mai întâi vor încerca să introducă în corp nanoparticule – prin vaccinuri, poate şi prin e-uri – apoi vor încerca să introducă cipul ca unitate centrală care va interacţiona cu nanoparticulele. Cu cipul, omul va deveni un fel de computer biologic. Acest concept nu este de domeniul sf, deoarece chiar se lucrează la computere biologice, computere bazate pe lumină, computere cuantice etc.
    Celor care vor accepta cipul în corp li se va întuneca mintea şi vor fi părăsiţi de har încât vor accepta şi pecetea, apoi se vor umple de o mare invidie când vor vedea că există oameni care n-au fost prostiţi de antihrist. Fiind plini de ură, vor încerca să-i ucidă pe cei neînsemnaţi. În acea fază va trebui să fugim inclusiv de rudele noastre, pentru că oamenii vor fi atât de îndrăciţi încât vor şterge orice graniţă a moralităţii. Tot aşa va trebui sa fugim din oraşe pe vremea foametei artificiale pe care o vor provoca păpuşarii, când vor lua dintr-o data toată mâncarea din supermarketuri şi o vor depozita în nişte frigidere uriaşe sub pâmânt. Mai bine ar fi să fugim din oraşe înainte de apariţia foametei. Caniblismul va fi un lucru care nu va impresiona pe nimeni. Oamenii se vor opri pe marginea drumului şi se vor aşeza la masă, mâncând din cadavrele în putrefacţie aflate acolo.

    1. Corect!
     Așa au spus cei enumerați de tine, dar mai ales Otroc Veasceslav, prin mama sa.
     Haideți să nu-l dăm la o parte pe copilul ăsta despre care însuși Sf.Serafim de Sarov a scris că va apare fiind ultimul prooroc al Rusiei.

   2. Ca simplu om si din cate am citit, eu ma gandesc ca acel semn este bineinteles in primul rand lepadare morala, o viata dusa in pacat, dar mai cred ca e si fizic, deoarece atunci cum s-ar explica de exemplu ca cei ce nu vor avea semnul nu vor putea cumpara sau vinde ? Asta e parerea mea personala, dar noi sa ascultam de sfintii parinti cu viata sfanta dovedita prin fapte si dreapta credință ortodoxa.

 4. Femeia asta înțelege ce scrie?această doamnă chiar crede că lumea îi înțelege balivernele ei care nu par nici academice,nici simple?pentru ce categorie de oameni scrie dânsa?dumneaei știe ce fel de oameni trăiesc în România?

  1. @ P.M.

   Femeia asta poate ca intelege ce scrie, dar ea scrie asa, pentru ca ea si cei ca ea, nu pricep cu ce se mananca tehnologia.

   Ar fi de mare folos daca s-ar gasi pe blogul Saccsiv, comentariul unui frate care se pricepe la soft-uri, in care explica cum la fiecare inceput de linie de limbaj de programare, debuteaza cu 666. Nu imi amintesc despre ce limbaj de progeamare era vorba.

   Un articol in baza acelui comentariu cred ca i-ar lamuri pe cei ca stimata doamna, sau poate nu…

   1. Nu-i nimic de lamurit, aceasta doamna a luat hotararea sa slujeasca pe mamona. Daca vede ca directia este ca fiecare cetatean din Romania, UE, s.a.m.d. sa aiba obligatoriu buletin cu cip fara de care nu poate lucra legal, nu poate lua pensia, nu poate face un contract de vanzare-cumparare, s.a.m.d., daca vede ca acel tip de cip din buletin se poate implanta in mana si unii deja o fac, daca vede ca cei care se opun acestui lucru sunt ridiculizati si trec tot mai mult in obscuritate, trebuie macar sa admita ca e posibil ca cipul sa fie pecetea, nu sa vina cu asemenea bazaconii.
    Am incercat sa caut comentariul respectiv sau sa vad despre ce limbaj de programare e vorba, n-am gasit nimic. Un lucru insa, in sistemul binar cifra 6 se traduce in 0110, iar acest numar ar avea o proprietate unica, indiferent daca este rotit de la stanga la dreapta sau de sus in jos el ramane la fel.

    1. De asemenea 011001100110 se traduce in 1638 in sistemul zecimal si in 666 in sistemul hexazecimal, nu stiu daca e o proprietate unica.

 5. Hristos a inviat!

  Imi pare rau (de fapt nu imi pare), dar nu mai citesc inca o data pe doamna doctor. Nu am inteles nimic! Nu e clar ce vremuri traim?! Trebuie privit in ansamblu: ecumenism, cipuri, carduri, 5g, internetul lucrurilor, eguvernare, viata fara cash, guvern mondial, etc.
  Daca la sfarsit se va mantui cel care va rabda, ce inseamna a rabda? Oare numai lupta antiecumenista?

  Doamne ajuta!

 6. Vorbim despre oameni care ignora pur si simplu ce spun sfintii parinti despre acest lucru.
  Nu se gandeste nimeni la cip mai mult ca la Dumnezeu..la fel cum nu se gandeste nici la ecumenism , la papa Francisc ..sau la schisma ucraineana ..etc..mai mult ca la Dumnezeu.
  Orice lucru care te face sa gandesti mai mult ca la Hristos, este gresit, indiferent ca e cip sau problema ecumenismului sau altceva.
  Cel care a inteles ca cipul sau indentificarea prin numar al omului te desparte de Dumnezeu…nu-si mai bate capul cu asa ceva , din moment ce stie. Problema e ca domna doctor..si ceilalti ca ea ,trebuie sa intelega si ei. Dar culmea, ca cei ca ea …care nu au inteles ce spun sfintii parinti, vin si-ti dau lectii !
  La fel cum ecumenismul se dezbate de fiecare data cand este nevoie (si nu se pune problema ca daca vb despre acest lucru, ne gandim mai mult la ecumenism decat la Dumnezeu)..pt a nu ne duce in directie gresita…in aceeasi masura..in paralel, trebuie vorbit si despre cip , care la fel ca ecumenismul, te duce pe un drum gresit .nu o spunem noi, ci sfintii parinti.
  Prizonierii erau strigati si indentificati dupa numar fara voia lor….in niciun caz de buna voie.
  Aici e gresala….ca se accepta de buna voie aceste numere si cipuri.
  Doamnei doctor i-a scapat lucrul asta.
  Mai repet …sfintii parinti au spus asta, nu noi….reprosatile lor ca sau gandit mai mult la problemele astea decat la Dumnezeu….aveti tupeul asta?!

 7. La ce scrie acum pr Vasile Iovita și alți administratori de pe marturisireaortodoxa, mă face să mă întreb dacă nu cumva ei sunt niște cai troieni încă de la început. Nu ai cum să te sucești așa…

 8. Era normal sa se gaseasca o solutie si pentru “pântec”,nici acum nu e clar, ca “marturisitorii” de la Botoșani II,(poate nu toti) aleargă mai mult după chestia aia numita rating,mai au un pic, dupa atitudine vorbind,si-o sa spuna ca n-a fost nimic grav în Creta, atât timp cât pe Acrivisti îi numesc mai nou *temători de contaminare cu erezie* 🙂 ,până mai ieri erau superacrivisti,u având în vedere că n-a ținut “pastila”,(fiind un termen mincinos),la fraierii din preajma a trebui să schimbe macazul,pierdeau public,Destul de bine pregătit discursul doamnei,frumos așezat în pagina,imi da sentimentul unui episod de contra-spionaj,Sa fie prezente niscaiva cozi de topor pe-acolo?Nu-i exclus?Cert e că ,dacă la cardul de sanatate am fost uniți si-am obtinut dreptul pt o a amarata de adeverinta, sa refuzăm cardul,aici ne-o “trag în freza”drept prietenasii noștri cu care am mai mâncat la masă,directionand atentia (celor care mai iau de bune ce spun ei) catre probleme la care ei demult “le-au găsit rezolvarea”….Vobesc de dezbinare cand ei sunt,Tătici în dezbinare.Trist!

 9. Un prim pas a fost punerea de coduri de bare cu marca 666 la toate produsele alimentare.
  Alt pas a fost cipuirea animalelor din ferme, animale a căror carne o mâncăm noi oamenii. De ce credeți că vor să termine cu animalele din gospodăriile oamenilor pe motiv de aviară, boala vacii nebune, gripă porcină? Ne fac cum vor ei.
  Alt pas a fost introducerea cardurilor bancare cu cip, acum și “contactless”. Ce să te mai chinui cu pinul. Prea complicat. Oamenii s-au obișnuit așa de mult cu ele, încât plata cu bancnotele murdare va deveni pe zi ce trece tot mai restrânsă. Vom fi mai curați, mai uscați.
  Alt pas a fost plata cu telefonul mobil, sau pe internet în general, de pe laptop, tabletă, folosind tot cardurile …
  Alt pas a fost introducerea cardurilor de sănătate la care tot românul a pus botul, și aproape nimeni nu s-a împotrivit, pentru că, nu-i așa, nu se va mai putea fura din sistemul medical cu ocazia asta. S-au produs în continuare fraude, în tip ce bizonii au un cip cu date personale despre sănătatea lor, date la care nu au acces. Deci știe posesorul de card de sănătate ce conține cipul din cardul lui? Păi nu știe. Tare, nu? Că TOȚI avem dosar electronic de sănătate pe care ei ni-l fac automat, chiar și celor care au refuzat cardul de sănătate, e partea a doua. Dar măcar am făcut ceea ce ținea de noi, am refuzat acest card purtător de cip.
  Alt pas este introducerea cardurilor pentru transportul în comun. mai nou și la pensionari, cel puțin în București. Mama călătorește clandestin, pentru că nu și-a făcut încă card … sau introducerea cardurilor pentru banii care reprezentau odată bonurile de masă. Poți renunța la acest tip de card, și să optezi pentru bonurile “cadou”, de hârtie, dar te taxează cu impozite suplimentare, ceea ce merită.
  Alt pas este permisul de conducere cu cip, care chiar dacă se spune că în România nu conține încă cip, dar sunt multe alte țări care au astfel de documente.
  Alt pas este emiterea de pașapoarte biometrice, cu cip și amprentare digitală sau a irisului. În România există varianta fără cip care are valabilitate un an, și pe care în realitate nu-l poți folosi decât 6 luni, pentru că sunt unele țări care cer să ai pașaport valabil peste 6 luni la data călătoriei.
  Al pas este introducerea buletinelor biometrice cu cip, la fel ca și pașapoartele.
  Alt pas este introducerea de brățări electronice pentru cei care merg la diferite festivaluri de muzică, la cei care merg în vacanțe la hoteluri gen “all-inclusive”, dar poate și în alte împrejurări.
  Alt pas este introducerea de cipuri în mână persoanelor cu diferite dizabilități și alte boli, pentru ca astfel să poată fi monitorizate spre “binele” lor.
  Al pas este introducerea în mână de cipuri pentru accesul la locul de muncă, și în incinta acestuia, lucru care ia o amploare tot mai mare în SUA, țările scandinave, Elveția și în alte țări europene, precum și în alte țări din lume.
  Al pas este emiterea de documente unice biometrice cu amprenta retinei/irisului sau amprentele degetelor, care să aibă și cip, care conține toată viața ta, și laptele pe care l-ai supt, și lucruri de care poate tu să nici n-ai habar. Acest document unic va avea încorporat buletinul, cardul bancar, cardul de sănătate, permisul de conducere, și, în general toate documentele pe care fiecare le are. Și vor spune că e mai bine să ai toate într-un singur document, pentru că e mai ușor, mai bine și mai comod așa.
  Între acest document biometric unic și pecetea lui antihrist se va termina procesul de desființare a banilor lichizi de pe piață în toată lumea, în așa fel încât omul să se obișnuiască să plătească electronic orice vinde și orice cumpără, pentru că nu va mai exista altă variantă.
  Și pentru că acest document biometric unic poate fi furat sau pierdut, se va trece la …
  Ultimul pas care va fi introducerea în mâna dreaptă sau sub frunte a unui cip, micro-cip, sau a unui alt fel de dispozitiv electronic mai avansat gen nano cip sau altceva, care va interacționa cu corpul omului până la ADN-ul acestuia și îi va controla (întuneca) mintea, făcând din el un “walking dead”.
  Dacă am uitat și alte variante de cipuri, vă rog să le menționați dumneavoastră.

 10. După roadele lor îi veți cunoaşte.
  E prima oară când reușesc să citesc un comentariu/articol de-al doamnei doctor. De obicei abandonez după câteva propoziţii (oare de ce ?).
  Şi ce dezamăgire ! Nu-mi vine să cred câtă orbire !

 11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE,ESTE CHIAR CONTROLUL OMULUI.BIOMETRIA,FACE CONDIȚII PENTRU PECETLUIREA (CU 666).TAINA FARADELEGII,CARE SE PRACTICĂ(PRIN MINCIUNĂ, CU VICLENIE SI IN ASCUNS),DE CĂTRE SISTEM ESTE,CONSTRUIREA SISTEMULUI DE MANIPULARE ,CU CONȘTIINȚA OMENEASCĂ A LAGĂRULUI DE CONCENTRARE BIOMETRIC!

 12. Doamna asta e cea căreia președintele consistoriului ce l-a judecat pe pr Buza i-a sărutat mâna în timpul judecății. Se înțelege ce mărturie a adus. Tot dansa e cea care se lauda că participa la agape arhierești. Acum cea mai valoroasă scriitoare ne spune că cipurile nu-s chiar atât de rele. O avea șorțuleț ? Că prea e peste tot.

 13. Doamne Ajuta @ cristina @Hilohi Bogdan, @Geo

  Cipul este pecetea, Formatul actual de pe carduri este prepecetea sau funia , dar principiul de pecete al CIPULUI exista si este purtat dupa noi ca si botezul otodox ca putere nevazuta si taina, care a avut loc fzic nu doar voit si in chip tainic.

  Diavolul, crezi ca poate pune pecetile apocalipsei ca si Dumnezeu precum zice si fratele @Geo, numai cu conclucrarea voita a omului fara partea fizica Cipul? Nici de cum , el copiaza si stalceste tot ce e dumnezeiesc de acea trebuie sa o introduca in corp prin mijloace tehnice sa imite pe Facatorul (pecetea in Apocalipsa are termenul de Incizie din greaca) . Pt ca daca ar ramane doar la nivel de constiinta, de pacat ,omul mai poate scapa prin taina spovedaniei si pocainta Dandu-si seama de grozavie, ca si cum vrajitorii care sau inchinat necuratului se pocaiesc . Insa pecetea aceasta va fi si fizica , de neinlaturat, si de nespovedit, fiind digitala, sub forma de CIP , Marker, Tatuaj, Izotopic , etc , este digitala pecetea finala pe prpincipiul CIPULUI. Va reprezenta apogeul a tot ce e lumesc, trupesc , fizic IN TRUP.

  Iertare

  Mantuire

 14. ce MeSChinarie!!! mai ieri ilustrul teolog spunea despre madam Naghi ca bate campii, iar acum o numeste cea mai valoroasa autoare de pe propriul site… cam pe astfel de ipocrizii se bazeaza relatiile lui MSC cu oamenii… in rest, conteaza doar sa fie el seful pe unde se duce…

  1. Și iată că se adeverește ‘zvonul’ de demult, cum ca Măria Sa Chibițu, dă cu subsemnatul… Unii ‘zice’ că la mosadul rusesc?

 15. Cred că în devoțiunea ei totală, în ascultarea desăvârșită, în admirația fără de margini pentru cei care au organizat sinaxa, dna Gabriela Naghi a făcut ce i s-a cerut, fără să stea pe gânduri.

 16. Liberul arbitru este cel mai mare dar facut omului de catre Dumnezeu. Fara liber arbitru, omul nu mai e om, e robot, e masina, nu isi mai justifica existenta. Si aici e vorba mai ales de libertatea interioara, libertatea de credinta.

  Prin insemnare, liberul arbitru se pierde, si ramane doar carcasa. Insemnarea este sinuciderea sufletului, trupul mai miscand inca.

  O omenire fara liber arbitru nu mai are nici un sens, si asta e limita cea mai de jos a caderii. Si atunci fara liber arbitru “se termina lumea” asa cum o stim.

  Insemnarea este apogeul stiintei omului. Materialul – cipuri si nanocipuri, care resuseste sa distruga imaterialul – sufletul. Super-stiinta si super-tehnologie sa realizezi asa ceva.

  In rest, Parintele Elpidie spune tot. face referire si la “cat?”. Generatia urmatoare. Deci, peste 20-25 de ani din 2014, adica cu aproximatie, cam peste 15-20 de ani din acest moment.

  Zic Sfintii Parinti ca si Adam in Rai a primit tema cu pomul si fructul, tocmai ca sa existe o manifestare a liberului arbitru. [Ca fara o tema, ce sens ar avea liberul arbitru? Fara tema, si Adam si Eva ar fi intrat in categoria “roboti buni”. cam asa gandesc eu]
  O omenire doar “roboti buni” sau doar “roboti rai” nu ar fi avut nici un farmec.

  “Deci ce anume a fost pomul cunoştinţei binelui şi răului, şi de ce i-a fost
  oprit lui Adam ? După tâlcuirea clasică a Sfântului Grigorie Teologul, Dumnezeu
  i-a dat lui Adam în Rai:
  „o Lege, ca o materie asupra căreia să lucreze voia sa liberă. […]”

  (mai multe in “Cartea facerii, crearea lumii si omul inceputurilor” – ieromonah Serafim Rose).

  Referitor la doamna din articol, cu vorbe ca ale acestei doamne au luat-o ric pe aratura, si acum au ajuns pro-patriarhie si pro-Daniel. Nici nu ai ce sa comentezi ca e total pe aratura. Varza verzei.

 17. Hristos a Inviat!
  Treaba cu cipurile s-a discutat si paradiscutat, deci nu-i pot banui pe oamenii astia ca ne inteleg gresit in lupta asta anti-cip, pentru care catalogheaza si judeca aiurea pe fratele Vasile si alti sustinatori ai portalului. Femeia asta vorbeste de parca este duhovnicul tuturor luptatorilor anticip si trage ea concluzia ca luptatorii astia anti-cip nu stiu de viata duhovniceasca si, probabil, sunt dornici doar de ”sange pe pereti”, cum spunea colegul ei Chirila. Nu m-am asteptat la asa ceva de la oamenii astia, dar pt mine este o noua lectie.
  Tot inainte cu privirea la crucea Domnului Hristos iar fratilor nostri nepomenitori sa le daruiasca Domnul dragostea, intelepciunea si blandetea fara de care nici teolog n-ai cum sa te numesti si nici macar un dialog constructiv n-ai cum sa pornesti!
  Domnul sa ne lumineze pe toti si sa nu parasim dragostea, fara de care devenim chimvale rasunatoare, Doamne ajuta!

 18. Trebuie sa înțelegem ca există semeni de-ai noștri care au deja acces la datele personale ale cetățenilor și, dacă ne cunosc CNP-ul și numele, ştiu ce informații se afla deja stocate despre noi. Informatizarea le permite să se simtă mici dumnezei. Nu știu câți dintre aceștia vor înțelege că au intrat intr-un joc periculos, incompatibil cu mântuirea. Poruncile evanghelice sunt date și pentru ei. Nu poți susține că îți iubești aproapele și pe Dumnezeu și în același timp să cauți informații despre semenii tăi și să le folosești împotriva acestora. Acești oameni abia așteaptă microcipul pentru a folosi și mai eficient informațiile despre noi… Chiar dacă știu teologie, chiar dacă participă la Sfânta Liturghie, aceștia răspund în fața lui Dumnezeu pentru că își îndeamnă semenii să nesocotească versete importante din Apocalipsă! ,,Vai de cei prin care vine sminteala!” – spune Mântuitorul!

 19. Ce credeti ca e mai bine, sa trimit CI si certificatul de nastere inapoi statului (dar ma gandesc ca poate mi le trimite inapoi) sau sa le ard?

  1. Doamne ajuta @elena,

   Daca nu mai te simti atasata de lume , cel mai bine sa le arzi si sa astepti ispitele, sa nu crezi ca scapi asa simplu .

   Mantuire

  2. Hristos a înviat, Elena !
   În mod normal ar trebui să le trimiţi înapoi la instituţia de unde le-ai luat, împreună cu o cerere de refuz. Nu cred că ţi le vor trimite înapoi, dar şi dacă le trimit, nu contează. Important este să faci mărturisirea că te dezici d ele. Dacă poţi trece pe treapta următoare, adică să ai puterea de a merge fizic în faţa lor şi să declari că te lepezi de acte, şi mai bine. Numai că trebuie să lucrăm cu dreaptă socoteală, deoarece nu ştim cum vor reacţiona.

   În Sarea Pământului părinţii spuneau de obicei că trebuie să le trimitem înapoi, cu cerere de refuz. Există un singur caz în care unul din părinţi – pare-mi-se părintele Nicolae Ragozin, care are sfinte moaşte – i-a spus unei femei în mod expres nu să le trimită la poliţie, nici să le ardă, ci să le îngroape în pământ. Femeia nu l-a ascultat şi s-a apucat să le ardă, având ispită. Aceşti părinţi erau oameni cu viaţă sfântă, făcători de minuni. Pe unii din ei i-au văzut oamenii cum zburau prin văzduh când mergeau la biserică, la fel şi când ieşeau de la Biserică. Odată unul din ei a fost văzut cum era înălţat până la acoperişul bisericii.

   Aceşti oameni erau văzători cu duhul. Ei vedeau dracii ataşaţi de acte. La cartela magnetică unul din ei a zis că a văzut vreo 10 draci. La altă cartelă a văzut cum de după ea ies nişte coarne. Se pare că Părintele Gurie Chezlov (Sarea Pământului 5) vedea câte un drac ataşat acelui voucher de la ruşi, apărut înainte de actele cu probleme.

   Deci în mod normal trebuie făcută mărturisire prin returnarea actelor. Dar Părinţii dădeau soluţii personalizate, fiind văzători cu duhul. Probabil că unele acte aveau asupra lor nişte vrăji puternice şi de aceea trebuiau îngropate, sau poate arse. A îngropa e o procedură specifică pentru lucrurile vrăjite, după care trebuie să arunci şi lopata cu care le-ai îngropat, dacă nu mă-nşel.

   În privinţa lepădării de acte, treptele ar fi acestea:
   – cea mai puternică mărturisire ar fi să trimiţi actele la instituţii, cu cerere de refuz, apoi să întocmeşti o scrioare deschisă pe care să o trimiţi instituţiilor statului, în care să anunţi public că te lepezi de lucrurile lui antihrist;
   – a doua ar fi este mergi tu însuţi la organele respective şi le predai actul, mărturisind că te lepezi, sau lăsând cererea de refuz. Asta e dură, şi trebuie să te pregăteşti pentru mucenicie, pentru că s-ar putea să urmeze represalii;
   – a treia ar fi să le trimiţi de la distanţă documentele, împreună cu cererea de refuz. Un tip de pe site spune că trebuie trimise prin poştă cu confirmare de primire;
   – a patra ar fi să scapi pur şi simplu de acte, în orice mod: prin ardere, prin îngropare, le arunci la gunoi, sau altfel. Acestea nu mai constituie neapărat mărturisire. Nu ştie nimeni ce ai făcut, nu îmbărbătezi pe nimeni prin gestul tău. Totuşi, dintre acestea pare mai bună varianta să le arzi. Zic să nu rămână nici cenuşa din blestematele astea de acte;

   De ce spun de mărturisire ? Deoarece Dumnezeu lucrează după adevărul lucrurilor. Când ai luat actele ai semnat că le accepţi. Înaintea instituţiilor statului, tu eşti căzută. Acuma dacă le arzi, ei nu vor şti asta, sminteala rămâne. Apoi este faptul că s-ar putea să te întâlneşti cu acea hârtie la judecată, adusă de draci. Ei te vor incrimina înaintea lui Dumnezeu şi vor spune că eşti a lor. Dar ca să scapi de asta, trebuie să le trimiţi organelor o cerere de refuz, semnată de tine. Pe aceasta o va aduce îngerul şi va arăta că te-ai dezis. Nu pentru Dumnezeu, că El oricum ştie toată viaţa noastră, ci împotriva duhurilor celor gâlcevitoare, care mai întâi te păcălesc să faci păcatul, apoi te clevetesc la Dumnezeu că l-ai făcut. Treaba cu hârtia şi cu îngerul a zis-o o fată din Moldova -Yana- , pe care a auzit-o probabil de la părinţii ruşi. Bineinţeles, trebuie să spui şi la spovedanie şi poate să primeşti şi canon.

   Dacă vrei să mărturiseşti cu hotărâre, adică să le-o spui în faţă, trebuie să vezi dacă eşti pregătită. Nu cumva, mergând la poliţie şi dându-le actele, aceia să-ţi facă rău. Şi, neputând suferi, să ajungi să te lepezi şi de Hristos şi de Preasfânta Treime, de unde tu vroiai să te lepezi de antihrist.
   Cel mai bine este dacă poţi găsi un duhovnic cu viaţă înaltă şi care el însuşi nu are acte. Acesta te poate îndruma cum e mai bine să faci, pentru că Hristos ne cunoaşte cel mai bine şi ştie până unde am putea merge.

   Eu am ars un permis cu cip şi nişte carduri bancare (cu cip ?!) în 2009. În mod sigur şi datorită materialelor scrise de Vasile, lucru pentru care îi mulţumesc.
   Când mi-am făcut permisul nu mi-am dat seama. După ani de zile, gândindu-mă la cele momente, îmi dau seama că acolo era ceva malefic şi că cei de acolo ştiau. Ei înşişi păreau schimbaţi.
   La scurt timp după ce le-am ars, cam la două săptămâni, m-a sunat un reprezentant de la o bancă unde aveam card înainte, şi m-a întrebat dacă nu vreau să-mi fac un card la ei … Vă spun că nici înainte, nici după aceea nu m-a mai sunat cineva să-mi propună aşa ceva … S-ar părea că acele acte dădeau semnal, iar la ei apăreau actele că emit. Când le-am ars, probabil că nu au mai emis, iar cei din respectivul centru de comandă s-au panicat. Nu pentru că aş fi cineva, că eu sunt un gunoi, dar îi deranjează actul în sine, indiferent cine ai fi. ”Cine este acest om, care îndrăzneşte să dea dovadă de atâta îndrăznire înaintea noastră, încât să NU aibe la el acte care emit semnal ? Cum îndrăzneşte să umble pe stradă fără să ştim noi ? Cum îndrăzneşte să stea în casă, fără nici o ruşine , şi să NU fie iradiat de cip, şi nici să se îndrăcească treptat ? Cum îndrăzneşte să ne sfideze chiar în faţă ? Degrabă, fără multă şovăire, să activaţi procedurile specifice şi să-l recapturaţi pe acest om în ghearele sistemului nostru.”
   _____________
   Dacă nu pentru a ne fi bine în veşnicie, trebuie să scăpăm de aceste acte pentru că vom pierde şi viaţa aceasta dacă ne punem semnul. Oamenii cu cip şi cu semn pe corp se vor îndrăci şi vor face lucruri abominabile. antihrist nu le va putea procura hrană, iar la Dumnezeu nu ştiu dacă se vor putea ruga. În afară de aceasta, Cuvioasa Pelaghia din Razeani a lăsat să se înţeleagă că ăştia îşi vor bate joc de însemnaţi. Unii vor fi aruncaţi în nişte furnale şi vor arde acolo până la a doua venire a lui Hristos, fără să moară … Pentru cei însemnaţi, moartea nu va mai fi. Unii din cei care nu au primit semnul se vor ruga să moară. Unii vor veni la mormântul Sfintei Pelaghia şi se vor ruga ei să se roage ea la Maica Domnului, ca Maica Domnului să-l înduplece pe Hristos şi să-i ia pe aceşti oameni din viaţa aceasta.

   Fiecare deget va fi tăiat în zece bucăţi. În oraşe vor fi patrule de poliţişti îndrăciţi, care vor pune cu sila cipul şi semnul. La fel şi pe drumurile importante dintre localităţi. Vor avea detectoare şi te vor vedea dacă nu eşti însemnat. Vor opri autobuzul, te vor da jos şi acolo, pe loc, îţi vor pune semnul.

   antihrist va însemna pe deţinuţi, îi va instrui, apoi le va da drumul în lume să însemneze şi pe ceilalţi.

   Pe fiecare pătrăţică de ciocolată, pe fiecare bomboană va fi trecut 666 mic. Oamenii însemnaţi le vor mânca pe acestea, dar cei neînsemnaţi nu vor putea să la mănânce nici dacă se vor sili, ci le vor vomita.

   O vreme vor fi aceste produse însemnate, apoi nu vor fi nici astea. Oamenii însemnaţi vor recurge la canibalism.

   Nu va mai fi apă de băut pentru cei însemnaţi. În Rusia va rămâne un singur izvor potabil, unde a vieţuit o sfântă. Oamenii virtuoşi vor avea puţină apă de la nişte sălcii – pe care le-au plantat sub îndrumarea îngerilor – iar ceilalţi în loc de apă vor avea un fel de pastă bâhlită, ca un fel de sânge împuţit, dar şi pe aceea o vor bea de nevoie, după ce o vor încălzi la soare pe nişte pietre. Vor mai avea sărmanii oameni apă iradiată şi contaminată, care când o vei bea te vei simţi mai rău decât dacă te chinuiai cu setea. Dumnezeu le va spune Sfinţilor Enoh şi Ilie să închidă toate sursele de apă de pe pământ, din cauză că oamenii s-au însemnat.
   Aceste lucruri, şi altele multe, le-au spus Sfinţii Lavrentie de Cernigov, Efrem Sirul şi alţi sfinţi canonizaţi; părinţi ruşi cu viaţă de sfinţenie, precum Nicolae Ragozin (găsit neputred), Hristofor din Tula, Gurie Chezlov, Părintele Tavrion (care a stat înnecat vreo 5 ore, după care Dumnezeu l-a înviat). Pe aceştia îi găsiţi în Sarea Pământului. La fel şi Cuvioasa Pelaghia a spus multe.

   1. Multumesc pt raspuns frate @X. Am vazut si eu video-urile cu/despre acesti sfinti ai Rusiei. Acum, singurele variante pe care le am sunt, sau sa le ard sau sa le trimit prin posta. Puterea sa le inmanez unui politist sau la primarie, nu am; si la fel cum spuneati, as putea cade mai rau. Momentan lucrez, salariul il iau pe card. Am zis asa, ca acum o sa scap de CI si certificat de nastere, iar la anul cand va expira cardul, sa il ard, pt ca nu o sa.mi pot inchide contul fara CI.
    …M-au luat asa niste griji si intrebari; cum o sa ajung daca nu ma angajeaza nimeni fara sa.i arat macar un buletin, ce o sa lucrez?! Dar daca nu ma lepad de ele acum, mai tarziu o sa.mi fie si mai greu.

    1. La vremea noastră încă nu se pune problema chiar la modul ăsta, adică să-ţi facă poliţia ceva. Dacă ai vrea să le predai unui politist de pe stradă, probabil că nu o să le primească, nu intră în atribuţiile lui etc. Când am zis de treaba cu poliţia am zis aşa, ca precauţie, nu că ar fi acuma în stare ei să te agreseze. Asta cu agresiunea mi-a zis-o şi mie un tip duhovnicesc, ca posibilitate, dar el credea că vorbesc la nivelul să mă duc direct la comandantul poliţiei şi să mărturisesc. Chiar şi aşa, la momentul actual nu cred că mi-ar face nimic, de fapt nici nu m-ar lăsa să intru la comandant.

     Problema însă va fi în viitor. Fără să fiu prooroc, pare destul de clar că prima dată le va pune cipul celor din armată, celor din sistemul medical, şi la poliţişti – poate şi la funcţionarii de la primărie. Dacă poliţiştii vor fi cipuiţi nu vom mai avea ce interacţiona cu ei. Se vor îndrăci şi vor ajunge nişte zombie. În spitale deja le pune bolnavilor nişte brăţări la mână având cod de bare. Se pare că semnul însuşi va fi nimic altceva decât codul de bare format pe baza cnp-ului tău, cum este acuma codul de pe produse. Cel puţin aşa spune părintele rus care a scris Taina Fiarei. La unul din spitalele din oraşul meu am văzut la bolnavi codul de bare pe mână (pe brăţară), iar ca să intri cu maşina în curte îţi dă de asemenea un bon, care se pare că are cod de bare.

     Dintre a le arde şi a le trimite prin poştă, mi se pare mai bună a doua variantă. Numai că vezi să aibe şi cererea de refuz, pentru că ăsta e fundamentul gestului. În cerere scrie cum te luminează Dumnezeu. Refuzi actele pentru că sunt emise de un sistem antihristic, şi îţi pare rău că ai semnat şi că le-ai luat.

     Dacă vrei să închizi contul zic că e mai bine să-l închizi acuma când ai CI, apoi să arzi CI-ul. Dar eu nu sunt Sfânt Părinte. Fă cum te luminează Dumnezeu.

     Nu te îngriji prea mult de servici, roagă-te la Dumnezeu să găseşti ceva fără forme. Problema mare nu cred că e asta, ci e mai greu să suportăm amarul inimii. Când trebuie să ne smerim şi să acceptăm o poziţie sub calificarea şi cunoştinţele noastre. A accepta ceva net diferit de planurile – fantasmele – din mintea noastră. Însă mai bine vinzi cartofi în piaţă, dar să te ştii curat. Tipul din înregistrarea despre Sfânta Pelaghia lucra ca măturător de stradă, fără acte, şi era şi căsătorit. S-a rugat trei ani să-i dăruiască Dumnezeu o soţie, ca să se mântuiască.
     Sfânta Pelaghia a plecat la Domnul în 1960 şi tot nu prea era de acord cu căsătoria. Părintele Gurie Chezlov – din Sarea Pământului 5 – cu atât mai puţin, el plecând la Domnul în 2007. Cu mare greutate accepta să facă Taina Cununiei, şi numai dacă cei doi erau cu totul fără acte.

     S-ar părea că noi trăim într-o dimensiune paralelă. Existenţa noastră nu s-a racordat la noile realităţi care vin peste omenire. Noi avem impresia că va fi şi înainte cum a fost până acuma, adică să faci o şcoală cât mai bună, să intri pe un servici cât mai bun, să-ţi găseşti un partener de viaţă care să corespundă cât mai mult cu aspiraţiile tale. Aceste lucruri pot fi şi ele bune, dacă te conduc spre mântuire. Dar oare te conduc, la ora aceasta ? Ca să menţii acestea în viaţa ta, s-ar putea să accepţi compormisuri. Ce o să facă oamenii când vor fi forţaţi să-şi pună cip, altfel sunt concediaţi ? Oare vor renunţa la servici ? Ar fi bine dacă ar renunţa, dar nu ştiu dacă o vor face. Căsătoria este bună, dacă o faci cum trebuie. Dar dacă faci comproomisuri, la ce te ajută ? În loc să ajungi în rai, ajungi în iad. Căsătoria este pusă pentru mântuire. Dar ce folos dacă oamenii nasc copii şi imediat le fac certificat cu cnp şi-i aruncă în iad ? Apoi le fac vaccinuri. Apoi îi vor lăsa şi la şcoală să vină un transexual să le vorbească despre sexualitate. Poate îi va învăţa de la 7 ani cum se fac păcatele. La mine în oraş este un liceu unde în 2006 deja veneau două liceence să le vorbească la tineri despre homosexualitate, la dirigenţie.

     Este dur, dar este şi frumos. Nimic din lucrurile bune nu se câştigă fără osteneală. Trebuie să dăm dovaă de nobleţe sufletească şi să o luăm pe calea grea a mântuirii. Trebuie să ne rugăm mai mult, să insistăm în rugăciune. Este de foarte mare folos să facem acum aceşti paşi dificili, ca să palpăm lucrurile şi să dobândim experienţă. Când lucrurile se vor strica rău de tot, noi deja vom fi experimentaţi şi vom şti ce să facem.

 20. Frate saccsiv,ma ia ameteala cand vad ce se intampla,cum se sucesc oamenii… Eu cu tine am deschis ochii spre a intelege toate pericolele care ne pandesc in aceste vremuri,de aceea nadajduiesc sa te tina Dumnezeu,sa iti dea putere si intelepciune in lupta pana la sfarsit.Sunt sigur ca sunt multi care poate nu au scris niciodata vreun comentariu,dar te-au citit ani de zile si s-au folosit.Nu te cunosc personal,poate nici nu te voi cunoaste vreodata,nu vreau sa te ridic in slavi,insa poate vor veni si vremuri mai grele si atunci,orice ar fi, TE ROG SA CONTINUI SA SCRII SI SA LUPTI PANA CAND ACEST LUCRU VA FI IMPOSIBIL,SA NU RENUNTI MAI DEVREME,FIINDCA MULTI SE FOLOSESC DIN TOATA JERTFA TA.In multe momente singurul prieten pe care l-am avut a fost site-ul tau si ceea ce ai scris.Dumnezeu sa te acopere pana la sfarsit!

  1. luigilucretiu,

   nu stiu anul nasterii, dar dupa cum arata in poze la momentul 2013, as merge pe o varsta de 55 de ani, +/- 5 ani.Deci un 1958 +/- 5 ani.

  1. Domnul sa te intareasca @elena.

   X nu zice rau, doar ca fiecare are specificul lui de abordare.

   Eu am scris din prisma mea si din actiunile mele. Avand pasaport biometric ,dupa ce am aflat si constientizat de pecetluire (am fost amprentat, scanat, fotografiat, aveam si viza de america business 10 ani minim vlabilitate, etc.) Nu puteam dormi de griji si de ce am fost in stare sa fac, fiind habauc nu stiam eu cu Dumnezeu si profetii nu stiam ce am facut. Si asa mi-a venit un gand sa-l ard, prima oara l-am bagat in microunde unde a bubuit fiind pe suport electronic, dupa care l-am aruncat in soba.

   Solutia nu e sa le luam si sa le distrugem ci sa nu le luam deloc, eu inca mai am sechele din 2009 de cand am avut actele biometrice. de permisul de conducere am scapat ca a expirat , card nu am doar cont. Mai mi-a ramas cartela electronica de acces cu cip de la locul de munca si buletinul de care nadajduiesc sa scap in viitorul apropiat. Eu vreau sa cred ca nu m-am lepadat si sa nu las duhul deznadejdii sa ma cuprinda. Acum stii motivatiile recomandarii mele de a arde actele , deoarece eu asa am simtit si m-am eliberat putand din nou sa ma odihnesc noaptea, desi am dat cu piciorul la ceva locuri de munca pe mii de euro. Dar nu regret nici o clipa renuntarea la acele acte cat si la card si permis.

   mantuire

   1. Cel mai bine, d.p.d.v. al meu, ar fi fost sa le trimit inapoi prin posta, dar tare mi.era ca nu avea sa se intample prea curand pt ca “ma tinea”…de parca tare departe era posta. In fine, le.am bagat pe foc in seara asta. La anul o sa.mi expire cardul. Acum, Dumnezeu cu mila, nu ma va lasa El.
    Va multumesc inca o data fratilor pt raspuns, chiar aveam nevoie. Harul Domnului nostru Iisus Hristos, dragostea lui Dumnezeu-Tatal si impartasirea Duhului Sfant sa fie cu noi cu toti!
    P.S. Scuzati.ma frate @X ca nu am raspuns la salut, Adevarat a Inviat!

 21. Bine ai facut si sa nu te indoiesti nici o clipa , pentru greutati si ispitele ce vor veni NU TE INDOI si FI TARE @elena toti sfintii din veac sunt cu tine in toate zilele. , De acum vei vedea mai abitir si mai clar si vei simti , purtarea de grija a Domnului si a Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu. Cu nici un chip nu te va lasa, pana-n veac va fi cu tine, Nu ramane dator Hristos nimanui pt nevointa in numele Sau.

  Mantuire

 22. Hristos a Inviat,de cind a fost aceasta sinaxa la Botosani ma cam da in calduri pe aicea,pe acest portal e destul de cald,frate Serafim scrii din suflet pentru redactie sunt intocmai de aceias parere.Mulțumesc enorm fratilor X, Alexandru TM, cam sunt in asa situatie ca Elena numai ca Elena a facut pasul eu inca nu,ma rog la bunul Dumnezeu sa-mi lumineze mintea cit nui tirziu. Doamne ajuta.

  1. Adevarat a Inviat! Frate, trebuie sa te gandesti bine pentru ce anume ti-ar mai trebuie acele acte pe care le ai tu. Graba strica treaba, mai bine ia-o usor, pas cu pas. Buletinul e radacina oricum, deci de el s-ar putea sa mai ai nevoie, insa poti incepe prin a scapa de cardul de sanatate, permis, pasaport. Eu unul n-am avut pasaport, si prima data am scapat de cardul de sanatate pentru ca il foloseam doar sa-mi iau CM pe naspa. Dupa cum ma asteptam, am racit foarte grav la o luna cred, a trebuit sa recurg la leacuri babesti si sa invat nu doar sa ma tratez singur, ci sa previn tot felul de gripe/raceli (mancare de la tara, si cat mai cruda ca sa-i dau corpului nutrientii necesari). Sistemul nostru de imunitate e tot ce avem nevoie, trebuie sa avem grija de el, sa-i oferim parametrii ideali ca sa functioneze la maxim. Dupa am inceput sa scap de toate celelalte carduri inutile de prin portofel, inclusiv cele bancare (aveam 3 conturi deschise). Mi-am inchis doua dintre ele, imi mai ramasese doar unul pe care primeam salariul. Dupa o anumita vreme mi-am facut cont la o alta banca care imi permite sa-mi scot banii doar cu buletinul, si am scapat si de ultimul card bancar. Toate bune si frumoase, pana la permis. Dupa ce am vazut la lumina ultraviolet insemnele de pe permis, m-am decis in 10 minute sa-l bag in foc. M-am gandit ca in cel mai rau caz imi iau o amenda, oricum nu am masina personala si nu conduc prea mult. Aici, s-au intetit ispitele, cel mai probabil l-am ars rau de tot pe vrajmas, ca vreo 2 zile am avut parte numai de tulburare si agitatie, si nu-mi dadeam seama de ce, cumea.

   Cum zicea si @Alexandru TM mai sus, dupa ce scapi de ele, simti altfel. Esti mai usurat, te simti mai protejat, vezi mult mai clar lucrurile, rugaciunea intra mai bine. Si eu inca mai am buletin, stiu o gramada de oameni care nu mai au NIMIC. Sunt liberi ca pasarea cerului, sunt mult mai senini, si mai plini de compasiune, de iubire. Gandeste-te extrem de bine, astfel incat sa nu trebuiasca sa fi pus in situatia de a-ti reface vreunul dintre ele. Doamne-ajuta!

   1. Hristos a Inviat da cu siguranta trebuie calculat fiecare pas cu ajutorul Domnului le vom izbuti pe toate multumesc pentru lamurire ca din asa zisii prieteni carei mai am nici habar nau despre merge vorba ori sunt ocupati cu problemele cotidiene Doamne ajuta.

   2. In cazul meu, ascultand indemnul pr Iustin si cel al sfintilor din Rusia, de mai de mult am luat hotararea sa scap de actele astea, dar ma retinea frica. Anul asta, dupa un lung timp de asteptare, cu ingaduinta bunului Dumnezeu, m-am impartasit. Negresit cred ca asta mi-a dat putere, m-a luminat sa pot scapa de ele mai repede. Credinta, nadejdea si dorinta de a fi cu Dumnezeu, inca de pe pamant cat si dupa moarte, te fac sa nu te mai intereseze ce se va intampla cu tine lepadandu-te de toate lucrurile satanei. Cand ai copii e mai greu, dar atata timp cat esti singur nu ai de ce sa te temi ca nu o sa ai ce manca, unde lucra. Ati auzit cum zice preotul “toata grija cea lumeasca sa o lepadam”, “de cine ne vom teme, cand cu noi este Dumnezeu?”, Mantuitorul nostru Iisus Hristos cand spune sa nu ne ingrijim de ce vom manca si cu ce ne vom imbraca (Matei cap 6), deci cu atat mai mult in zilele noastre de cautam sa fim numai cu Dumnezeu, El nu ne va lasa. Pr Amfilohie spune “fa tu un pas spre Dumnezeu si el va face o suta spre tine”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button