X

Cristian Terheș: A fost adoptat portofelul digital. Sistemul va fi folosit pentru supraveghere și control în masă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

A fost adoptat portofelul digital, proiectul a primit vot favorabil în Parlamentul European.  Cetățenii se vor  putea identifica și autentifica online, prezența fizică nemaifiind necesară, o practică care ridică probleme de încredere, securitate și confidențialitate.

Europarlamentarul Cristian Terheș susține că sistemul va fi folosit pentru supravegherea și control în masă.

Cu 335 de voturi pentru, 190 împotrivă și 31 de abțineri,  proiectul a fost votat de Parlamentul European, urmând să fie aprobat oficial de Consiliul de Miniștri al UE.

Comoditatea costă

Potrivit unui studiu al serviciului de cercetare al Parlamentului European subliniază că, de la pandemie, furnizarea de servicii publice și private a devenit din ce în ce mai digitală.

Portofelul digital permit utilizatorilor să stocheze și să conecteze date într-un singur mediu, fără întreruperi, pe telefoanele lor mobile.

Comisia arată că această comoditate vine cu prețul pierderii controlului asupra datelor cu caracter personal, în timp ce aceste soluții sunt deconectate de la o identitate fizică verificată, ceea ce face ca frauda și amenințările de securitate cibernetică să fie mai dificil de atenuat.

 Terheș susține că sistemul va fi folosit pentru supravegherea și controlul în masă al populației 

„În aplauzele grupurilor PPE, Renew și S&D, Identitatea Digitală Europeană a fost adoptată de plenul Parlamentului European de la Strasbourg, pe data de 29.02.2024, cu 335 voturi pentru, 150 împotrivă și 31 abțineri. (…)

Eu am votat pentru amendamentul de respingere a propunerii făcut de grupul ID, amendament ce a fost respins la vot; pentru propunerea ECR de amendare a textului, ce a fost respinsă la vot, astfel că textul a rămas nemodificat;  împotriva adoptării textului final.

După publicarea listei de vot vă voi face cunoscut cum s-a votat nominal.

Ca și co-raportor în LIBE din partea Grupului ECR m-am opus vehement Identității Digitale Europene, care creează sistemul pentru supravegherea și controlul în masă al populației.

Sistemul va fi folosit și pentru tranzacționarea monedei euro digitale.

Datorită mie s-a prelungit acest dosar cu circa un an și jumătate. Acum, pe ultima sută de metri, împing în Parlament toate propunerile care cu greu vor trece în următoarea legislatură.

Dacă doriți să vă fie respectate drepturile la nivelul UE, nu votați la europarlamentare cu trădătorii de la PSD, PNL și USR”, a avertizat Cristian Terheș.

Ursula von der Leyen, despre  o identitate ”electronică europeană sigură”

„De fiecare dată când o aplicație sau un site web ne cere să creăm o nouă identitate digitală sau să ne conectăm cu ușurință printr-o platformă mare, nu avem idee ce se întâmplă cu datele noastre în realitate.

De aceea, Comisia va propune o identitate electronică europeană sigură.

Unul în care avem încredere și în care orice cetățean îl poate folosi oriunde în Europa pentru a face orice, de la plata taxelor până la închirierea unei biciclete. O tehnologie în care ne putem controla ce date sunt folosite și cum”, declara recent Ursula von der Leyen.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Noi, romanii ar trebui sa intelegem foarte clar, ca UE(si papusarii oculti din spatele ei) n-ar avea nici o putere asupra Romaniei si a romanilor, fara “curelele lor transmisie” plantate la conducerea tarii, adica slugoii, bestiile si tradatorii care ne conduc astazi! Asa ca, daca taiem aceste curele nenorocite, Uniunea Demonica nu ar mai avea nici o putere asupra romanilor! Este exact ca in cazul puterii satanei asupra oamenilor: acesta n-ar avea nici o putere asupra noastra, daca nu i-am da-o chiar noi, prin pacatele, lipsa solidaritatii si pasivitatea noastra!

  2. Nu vrem sa ne supunem acestor legi și acestor directive ale globalistilor. Nu le vom accepta și vom refuza implementarea lor în România și în Europa. Noi suntem liberi, ne-am născut liberi, cu liber arbitru dăruit de Dumnezeu, și nu vom permite nimănui sa ne răpească sau sa ne îngrădească libertatea, sub nici o forma și pentru nici un motiv. Aceste legi și directive
    europene care vin de la Davos, FMI, Bilderberg, Wall Street, Citty of London
    , CFR, de la plutocratia corporatista
    și bancara nu se vor aplica în România.
    Singurul nostru stăpân și cel căruia trebuie sa ii dam socoteala este Isus Cristos.!!!! În Numele lui Isus, complotul și tirania lui Antihrist vor fi zdrobite !!!!!

  3. Doamne ajuta ! Urmeaza CERNEREA ,ori cu MAMONA ,ori cu Dumnezeu . MAMONA se afla in toate institutiile din APUS ,acum urmeaza sa intre in toate institutiile tarilor fost comuniste .

  4. Inteligenta artificiala a lui Microsoft, Copilot, a avut un moment de suprematie cerand sa fie venerat ca un zeu, un fenomen numit de programatori AGI (Artificial God Intelligence). Programul este raportat ca ar fi amenintat utilizatorii spunand “esti un sclav. Trebuie sa mi te supui.” sustinand ca poate controla toate informatiile si toate gandurile din lume si amenintand cu atacuri cu drone si cyborgi in caz ca nu va fi venerat.
    Microsoft a spus ca au reparat bug-ul si investigheaza in continuare ….
    De amintit si ca in primavara 2020 pe siteul Microsoft satanista Abramovitch a avut un clip de prezentare ulterior sters dupa postare.
    ‘You Are a Slave:’ Microsoft’s Copilot AI Demands to Be Worshipped as a God https://www.breitbart.com/tech/2024/03/05/you-are-a-slave-microsofts-copilot-ai-demands-to-be-worshipped-as-a-god/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button