X

Cărțile de identitate fără date biometrice, desființate; familia formată din persoane de același sex, legalizată. Avertisment puternic: Ne îndreptăm spre controlul total asupra persoanei!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ne îndreptăm rapid spre o epocă a controlului total asupra persoanei, a avertizat, luni, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, menționând că luni a fost votată o lege prin care se desființează cărțile de identitate fără date biometrice. 

„Se strânge șurubul! Azi, în Senat s-a votat o lege prin care se desființează cărțile de identitate fără date biometrice. Doar AUR s-a opus.

Mulți români au optat, cu ani în urmă, pentru pașapoartele simple, neelectronice, din motive de conștiință, religioase sau care țin de propria libertate. În curând, nu vor mai avea dreptul de a alege.

Ne îndreptăm rapid spre o epocă a controlului total asupra persoanei.

Tot astăzi, Ministerul Familiei a anunțat că intenționează să propună o lege prin care să fie recunoscută și „familia formată din persoane de același sex”.

La aceste inițiative se va relua curând, fără îndoială, aceea de eliminare a plăților în numerar.

Iată de ce este nevoie să facem ÎN ACEST AN un referendum prin care să ne apărăm familia și libertatea.

Dacă mai ezităm, din pricina diferitelor frici, vom păți precum grecii”, a transmis, luni, pe Facebook, Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.

Votați în continuare PSD-PNL-USR, trădători de țară si neam!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. Satanistilor sa luați foc !!! Isus vă va arde și vă va arunca în iad pe toți, de vii !!!! Dumnezeu este atotputernic, iar voi cu satan veți fi distruși !!!!! Partea voastră e iazul de foc, moartea a doua, pregătită diavolului și celor care îl urmează !!!!

      1. In ce limba – in chineza?
        OrtodoxINFO sa studieze istoria limbii române si apoi sa faca asemenea afirmatii!
        Adica fiecare popor ortodox are voie sa scrie numele Mantuitorului in limba stramosilor lui numai noi nu? Sau voi sunteti adeptii teoriei conform careia Isus cu un “i” = magar intro-o limba inca neinventata?!

          1. Pai tocmai că cea mai veche grafie în limba română cu caractere latine cunoscută a fost Jssus (Catehismul lui Petrus Canisius iezuit german în limba română tradus de George Buitul, 1701, – a fost un iezuit de origine română, profesor la Alba Iulia, apoi rector al misiunii iezuite din Caransebeș.)
            Vezi influenta mesterilor tipografi kieveni –
            pentru ca stim că Mitropolitul Ghedeon al Moldovei (fost episcop al Huşilor), pe când se afla la Moscova, trimis de Voievodul Gheorghe Ştefan (1653-1658) într-o misiune cu caracter politic la Ţarul Alexei (1645-1676), a participat chiar la sinodul din mai 1656 care a decis asupra chestiunii „Isus/Iisus”. In rusa Iisus se scrie tot cu 2 i – Иисус, iar in greaca Ιησούς (Iisoús).
            Așa cum ortodoxia nu vine de la greci sau ruși nici numele Mântuitorului nu vine de la ei.
            Iată ce ne spune George Pruteanu – politician și filolog român – “Numele “Isus” era un nume obişnuit în acele vremuri, “de început de călindare” (vorba lui Ion Barbu dintr-o poezie nu chiar dintre cele mai reuşite ale sale). În Biblie găsim 15 indivizi cu numele Isus, iar în secolul întîi d.Cr., istoricul evreu Flavius Iosephus citează nu mai puţin de 20 de persoane cu acest nume. Era deci un nume curent la evrei. Amintesc doar cîteva dintre personajele biblice cu acest nume.
            Isus sau Ioşua Navi a fost un conducător al poporului evreu după moartea lui Moise; e sărbătorit la 1 septembrie.
            Isus, fiul lui Eliazar, este chiar amintit în lungul arbore genealogic al Mîntuitorului din Evanghelia lui Luca (3, 29).
            În unele manuscrise, tîlharul eliberat de Pilat din Pont, la cererea poporului, în locul lui Cristos, poartă, pînă şi el, numele de Isus Baraba.
            Un colaborator al Sf. Pavel se numea de asemenea Isus (i se mai zice şi Justus).”

        1. Iisus Hristos este Mântuitorul, Fiul lui Dumnezeu.
          Isus, Christos, Cristos, Jesus sau ceilalti, NU.

  2. Orice clipa in plus petrecuta cu aceste bestii satanice autohtone in fruntea Romaniei si in viata, ne apropie tot mai mult de sclavia totala si extinctia noastra ca neam! Astazi, nu mai sunt decat 3 alternative: rascoala generala dublata de lovitura de stat, o posibila actiune a Rusiei pe teritoriul Romaniei, provocata fiind de slugoii cretini din fruntea tarii, in urma careia slugoii actuali sa piarda controlul in Colonie si implicit propriile vieti sau sclavia in lanturi digitale si demonizarea populatiei! Vom vedea in ce postura vom fi pusi, prin vointa Celui de Sus, dar si a noastra!
    Din profetii sfintilor parinti, se pare ca cea de-a doua alternativa ne va fi rezervata!

    1. Da,marile evenimente sunt aproape…”…Turcia va fi lovita cu ferocitate și distrusa complet. Anterior rușii au invadat Georgia, Ucraina, Armenia și Azerbaidjan si au expulzat trupele americane. Vor fi invadate și cucerite pe rand la Nord toate țările nordice Finlanda, Norvegia, Suedia pentru că în timp ce acestea aparent păstrau o poziție neutră, au planificat cu mare succes in tarile lor o mare prigoana împotriva populației civile ruse. Dezastru care-l vor avea de suferit va soca intreaga omenire. Apoi, rușii vor invada Polonia, Republica Cehă, Slovacia, România și Republica Moldova. Popoarele statelor ortodoxe din Balcani (sârbi, români, dar bulgarii???) se vor ridica să răstoarne guvernele lor (care ii transformase in sclavi), aliindu-se cu rușii…”Profetia unui parinte grec anonim din 2007,de pe Ortodoxinfo”… https://ortodoxinfo.ro/2020/01/08/profetia-unui-parinte-grec-cu-privire-la-al-3-lea-razboi-mondial-va-fi-un-atac-al-americii-si-israelului-impotriva-iranului/

  3. Cum adică ,,s-a votat”? Așa, peste capetele ortodocșilor din România? De aceea a venit Ursula? Și apoi domnul Claudiu Târziu ce face? Doar ne informează despre ce deja s-a votat? Cu câțiva ani în urmă, făcea parte din Forul Ortodox Român și lupta alături de creștini pentru drepturile religioase ale românilor… Acum s-a boierit? De ce nu ne-a avertizat să facem ceva să nu se voteze o astfel de lege? O dezbatere publică măcar.

    Acum ce se întâmplă? Numai minoritățile sexuale au drepturi? Chiar dacă noi, cei care ne opunem actelor biometrice din motive religioase am fi o minoritate, tot trebuie să se țină seama de noi și să ni se asigure dreptul de a ne manifesta credința ortodoxă așa cum o știm și să ne ferim de invențiile sataniste.
    Unde se trezesc parlamentarii noștri? În Satania?

    1. Nu se oate sa nu știți ca buletinele vor fi toate schimbate în unele cu cip sau fără cip. Asta implica și renunțarea la cele vechi. Dezbateri au fost pe această temă, dar nu mai este un Părinte Justin care să mobilizeze oamenii!

    2. @ apa trece

      Romanii sunt pe ultimul loc la lectrurat carti. Indiferent de care, inclusiv cele religioase. Un asemenea popor imbecil si nesimtit, in majoritatea lui, nu poate pretinde alta soarta. Vezi cazul Ukrainei. Faptul ca suntem in coada listei de vaccinare se datoreaza tot acestui dispret fata de cultura care de data asta insa, a lucrat pentru noi. Romanii nu s-au abtinut de la vaccinare pt c-ar fi inteligenti, ci pt ca nu au avut incredere in guvernanti. Faptul ca suntem nesimtiti de-a binelea rezulta din rezultatul votului la referendum si din participarea in numar foarte mic la demonstratii sau actiuni civice. Claudiu Tarziu este un singur om si este injust sa ise reproseze unuia ca el care a luptat si lupta, neajnsurile acestui popor de imbecili care comenteaza din fotolii. Parlamentarii nostri de care zici se trezesc fix exact acolo unde se afla, adica intr-o tar ade indiferenti si gura-casca. Iesiti naibii la vot si nu va mai ascundeti sub sintagme gen `pioni albi` , `boiereala` samd. Cu 1000 de oameni la un protest nu impresinezi pe nimeni si in nici un caz nu te opui unui curent satanic global. N-ai vazut afara cati au iesit si nu s-a intamplat nimic? Odata instalat un guvern, AIA E!!. Nu mai ai ce protesta. Iesiti naibii la vot, ignorantilor si nesimtitilor (aici ma refer in primul rand la retardatul de saccsiv si ai lui). Puneti mana pe carti si mai cititi, nu va cultivati numai din butoane. Analfabetilor care sunteti, voi pretindenti atitudine de la latii care si-au pus in joc banii, sanatatatea, familia, cand voi nu faceti nimic! Nu va e rusine?

  4. Mesaj primit

    Parlamentarii noștri se cred în Satania?

    Nici nu a început bine Postul Mare, post în care mulți creștini au decis să fie mai atenți la propriile păcate, nu la cele ale altora, că au și apărut niște legi anticreștine, de parcă am fi în Satania! Chiar și acolo de am fi, tot trebuie să fie niște legi care să-i protejeze pe creștini! Cum își permit să-și bată joc de acest popor creștin cei pe care îi considerăm conducătorii noștri pentru care ne rugăm?

    Mai întâi aflăm că:

    ,,Ministrul Cercetării şi Digitalizării, Bogdan Ivan, a anunțat o schimbare uriașă pentru cei care au cont la bancă. Potrivit social-democratului, va fi creată o aplicaţie în care vom avea, în format digital, mai multe acte. Este vorba despre permis, paşaport, acte de studii, care vor fi asociate cu cardul bancar.”

    (https://saccsiv.wordpress.com/2024/03/18/ministrul-digitalizarii-pana-la-finalul-anului-2024-va-fi-creata-o-aplicatie-prin-care-fiecare-roman-va-avea-in-format-digital-permisul-pasaportul-si-actele-de-studii-care-vor-fi-asociate-cu-cardu/#comments)

    Citind comentariile la cest articol, ne intrebăm și noi cine i-a întrebat pe români dacă își doresc sau nu așa ceva. Apoi se pune cumva la cale autentificarea biometrică pentru a avea acces la banii munciți ori la pensie? Cum să vină un ministru într-o țară creștină ortodoxă și să ne anunțe așa, fără jenă, că, pentru a putea vinde și cumpăra în viitor, trebuie să ne înregimentăm în Sistemul lui Antihrist?

    Dar asta nu e tot. Din articolul următor, aflăm că luni, 18 martie, adică îm prima zi a Postului Mare a fost votată o lege prin care se desființează cărțile de identitate fără date biometrice!!!

    (https://ortodoxinfo.ro/2024/03/18/cartile-de-identitate-fara-date-biometrice-desfiintate-familia-formata-din-persoane-de-acelasi-sex-legalizata-avertisment-puternic-ne-indreptam-spre-controlul-total-asupra-persoanei/)

    Când ne-a ,,avertizat” domnul Claudiu Târziu despre asta? Luni, după ce s-a votat… Mulțumim de așa avertisment, dar, chiar dacă AUR s-a opus, mai sănătos era să fim avertizați din timp și să se organizeze dezbateri publice sau acțiuni de protest care să împiedice votarea unei astfel de legi. Prin anii 2008, domnul Claudiu Târziu făcea parte din Forul Ortodox Român, care ne apăra dreptul de a viețui conform valorilor creștine, fără documente cu cip… Ce s-a întâmplat cu acel Claudiu Târziu? S-a boierit? Acum doar ne spune ce ,,s-a votat”?

    Tot în prima zi a Postului Mare, Cum să se numească ,,Ministerul Familiei” cu astfel de înclinații? Tot din acest articol mai aflăm că se pune la cale eliminarea plăților în numerar!!!

    A fost înștiințat Sinodul Bisericii Ortodoxe Române despre aceste legi și intenții anticreștine?

    Un referendum este bun doar dacă nu e falsificat. Există informații că Referendumul pentru familie anterior a fost sabotat și falsificat. De ce nu s-a propus referendum pentru identitatea digitală?

    Capitolele 13 și 14 din Apocalipsă sunt foarte clare și nu suportă interpretări sofisticate, așa că le poate înțelege orice creștin. Spun asta, deoarece există și clerici care pun umărul la satanizarea României spunând că actele biometrice nu reprezintă niciun pericol pentru mântuire. După cuvintele și faptele lor îi vom cunoaște pe falșii păstori. Dar iată ce ne spune textul Apocalipsei:

    ,,Cine se închină fiarei și chipului ei și primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,în potirul mâniei sale, și se va chinui în foc și în pucioasă, înaintea sfinților îngeri și înaintea Mielului. Și fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Și nu au odihnă nici ziua, nici noaptea cei ce se închină fiarei și chipului ei și oricine primește semnul numelui ei.” Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11.

    Sfântul Paisie Aghioritul a formulat avertismente clare pentru aceste vremuri, în concordanță cu versetele Apocalipsei:

    ,,Iar în spatele sistemului perfect de asigurare computerizată, ce se face prin „cartela” electronică, se ascunde dictatura mondială, sclavia lui antihrist. „…ca să-și pună semn pe mana lor cea dreaptă sau pe frunte, încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numele fiarei, căci este număr de om. Și numărul lui este șase sute șaizeci și șase” (Apocalipsa 13, 16-18). (Scrisoarea Parintelui Paisie Aghioratul referitoare la semnele vremurilor, 666 de Cuv. Paisie Aghioratul)

    „Vă vor da cartele/ carduri ca să vă obișnuiască cu ele. Când însă, le vor aduna cândva pe toate( voia să spună buletinul, pașaportul, cardul de sănătate, permisul de conducere etc) pe un singur card, pe acesta să nu-l primiți, pentru că acesta va avea legătură cu pecetluirea.” „Mărturii ale închinătorilor- Cuviosul Paisie Aghioritul 1924- 1994, volumul II” ( pg 61- 62)

    Genunchii la rugăciune, că slugile necuraților au ajuns în Parlamentul României!

    Doamne, scapă-ne de ei cum știi și cum poți și adu în fruntea acestei țări conducători vrednici de numele Tău! Amin.

    Un grup de creștini

    1. Fara o Revolutie populara sau o lovitura militara(interna sau externa) nu se mai poate! Cealalta alternativa ar fi sclavia digitala si demonizarea populatiei!

      1. Nici revoluția nici lovitura militara nu va salvează ,singur Dumnezeu pt cei care cred și își pun încrederea în el ,cei care cred în Aur ,Usr,Psd ,Nato ,UE,Putin ,Trump , o să și-o ia în barbă .Suntem in vremurile de pe urma și conform apocalipsei lu Ioan 33% din populația pământului va muri in război abia după aia vine antihristul .

  5. Sfântul Paisie Aghioritul a profeții și că al III lea război mondial va începe când turcii vor ataca Grecia care va fi eliberată de Rusia iar asta se va întâmpla primăvara, la vremea spanacului, posibil chiar în următoarele săptămâni. Așa va înceta războiul din Ucraina.
    Părintele Iustin Pârvu ne îndemna ,,să facem mici comunități creștine la munte”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button