X

Profeția unui părinte grec cu privire la al 3-lea război mondial: “Va fi un atac al Americii și Israelului împotriva Iranului”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aici sunt cuvintele unui parinte grec actual rostite in septembrie 2007

Vom vedea daca se confirma cele spuse de el atunci. A dorit sa-si pastreze anonimatul iar proba adevarului se va face in timpul scurt care a ramas pana la indeplinirea celor spuse.

Al 3-lea Război Mondial se va face în 7 etape consecutive – conflictele vor avansa treptat.
Fiecare parte va fi mai înverșunata datorita războielor din trecut și va implica mai multe națiuni, în timp ce vor exista si intervale de pace. Oameni ale căror țări sunt în război se vor ruga la Dumnezeu, dar nu vor fi ascultati. Oamenii care vor trăi în țări non-beligerante nu vor sintetiza aceste calamități petrecute la vecinii lor insa vor cere război și distrugere pentru a se răzbuna pe vrăjmașii lor. Război în cele din urmă se va răspândi treptat în întreaga lume. Ruine, distrugere, foamete, mizerie, revoluție, jafuri și boala va domina lumea.

Primul război a fost între Rusia și Georgia.

Rusia, mai târziu va accepta o altă provocare – un atac din Georgia și Rusia va distruge complet aceasta tara. Din păcate, pierderile populației civile din Georgia vor fi terifiante. Rușii vor interveni pentru ucrainieni in conflictul cu Georgia in care americani vor crea multe provocări intense împotriva lor. Turcia va permite apoi navelor si aeronavelor americane pentru a trece prin Strâmtoarea Dardanele și spațiul aerian național pentru a lovi pe ruși. Apoi, va începe numărătoarea inversă până la distrugerea turcilor. Rușii se vor înțelege foarte bine cu ucraineni și vor fi primiti cu entuziasm în orașe. Mai presus de Ucraina sunt interesele pentru Marea Neagra si se vor lupta pentru prima dată armatele americane și ruse insa rușii ii vor copleși. În Turcia se va impune dictatura și kurzi vor fi foarte rebeli. Va urma criza economice globala, încetarea de plăți, prăbușirea unei economii după alta, revoltele populare din întreaga lume cerintele economice si refuzul europenilor pentru recrutare.

Va fi un atac al Americii și Israelului împotriva Iranului, dar războiul va izbucni si în vecinătatea noastră.

Citiți și: Prorocie despre supraviețuirea în vremea lui antihrist. Foarte important: nu mai căutați să vedeți minuni

Albanezi, croați, musulmani bosniaci, puțini americani și NATO, față de Rusia și Serbia (ortodoxă). Guvernul din Grecia va cadea și vor fi noi alegeri. In acest context junta care va conduce Turcia ne va ataca, dar rușii se vor muta rapid spre sud, cât mai repede posibil pentru a preveni ca NATO sa-i vina in ajutor Turciei. Turcia va fi lovita cu ferocitate și distrusa complet. Anterior rușii au invadat Georgia, Ucraina, Armenia și Azerbaidjan si au expulzat trupele americane. Vor fi invadate și cucerite pe rand la Nord toate țările nordice Finlanda, Norvegia, Suedia pentru că în timp ce acestea aparent păstrau o poziție neutră, au planificat cu mare succes in tarile lor o mare prigoana împotriva populației civile ruse. Dezastru care-l vor avea de suferit va soca intreaga omenire. Apoi, rușii vor invada Polonia, Republica Cehă, Slovacia, România și Republica Moldova. Popoarele statelor ortodoxe din Balcani (sârbi și români, dar bulgarii) se vor ridica să răstoarne guvernele lor (care ii transformase in sclavi), aliindu-se cu rușii.

Apoi, rușii vor merge în jos spre Sud pentru a ajuta aliații lor, în special arabii și iranienii care vor fi atacați de americani. Americanii vor cuceri o fasie din coasta Iranului după lupte grele, dar nu vor fi capabili să se deplaseze în interiorul țării, din cauza rezistenței foarte mari a persanilor. Rușii vor matura peste Persia(Iran) și distruge forțele SUA-NATO. Apoi vor invada Irakul, Siria, Iordania, Liban, Kuweit, și în cele din urmă vor ajunge în Israel. Atunci va fi prima încercare de a se folosi arme nucleare din SUA și Israel, dar se vor neutraliza de catre rușii care vor intrerupe alimentarea cu energie și comunicații la nivel mondial. Apoi vor merge in Egipt si ocupa Canalul Suez. În timpul marșului rușilor catre Egipt, vor alimenta trupele lor din aer și de pe pământ vor folosi spațiul grec foarte rapid fara sa provoace daune Greciei. Vor avea capacitate sa poate muta trupele si volum mare de tehnica într-un timp scurt si va fi un avantaj strategic asupra rivalilor lor. Apoi se vor întoarce în Balcani pentru a ajuta pe sârbi, care au fost atacati de NATO , de țările musulmane și catolice din Balcani și vor câștiga.

Ce-i va slabi pe rușii si duce la redistribuiri de trupe, este trădare din partea Chinei. Deși inițial au fost aliati, chinezii se vor intoarce împotriva rusilor pentru ca nu fost niciodată de acord cu posesia Siberiei de catre rusi,China va permite trupelor inamice pentru a lovi pe ruși din spate.
Rușii se vor plia în Tracia de Est și țările opuse din Asia Mică. Occidentalii vor debarca în Albania (3.000.000 de militari) Dar, din cauza pagubelor importante care vor fi in rețeaua de drumuri vor canaliza cea mai mare parte a forțelor NATO sa treaca prin Grecia, Via Egnatia. Acest lucru se va face din cauza rețelei de drumuri din Grecia care a suferit pagube minore Grecia find neutră iar rușii nu au atacat o tara neutra si prietena. Occidentalii nu ii vor avea la inima pe greci, deoarece ei nu au luptat împotriva rușilor nici nu au suferit astfel de devastari și pierderi precum au fost in tarile lor. Vai de greci, care vor cădea în mâinile lor. Vor întreba fiecare agricultor și păstor dacă trupele lor sunt aproape sau departe de oraș și ii vor tortura până la moarte (” Vor întreba dacă e departe orașul… nu spune-ti adevărul, pentru că va vor abuza-Sf Cosma Etolia-).. Trupele se vor abate de la cursul și vor ataca orașe.Abuzurile din Cruciadele papale se vor repeta. Casele vor fi jefuite, femeile de toate varstele vor violate cetățeni nevinovați, bisericile vor fi arse și răul va fi continuă, deoarece unitățile militare vor urma una după alta. Singura salvare ar fi să fugă în munți și păduri O parte din trupele NATO vor fi canalizate prin Tesalia. Distrugere teribila ii aștepta pe locuitori din împrejurimi. Satele din câmpia vor fi distruse, deoarece acestea nu au nici o acoperire naturale va scăpa doar satele de la poalele Muntelui Olimp și Kisavos In satele din apropierea drumurilor cei mai mulți vor fugi .Satele din câmpie vor suferi mari distrugeri în timp ce pe muntele Kissavos oameni simpli vor dormi si trezi linistiti afara de cei din casele cele mari. Stancile și gropile vor fi pline de oameni -(Sf.Cosma Etolianul). Forțele militare a noilor Cruciati din Tesalia și Egnatia se vor uni în afara orașului pierderile lor vor fi grele și devastatoare la zidurile de Constantiopolelui (rușii vor preda cetatea la greci) Locuitorii din orasele Bougazi ,Krapsi și Musina nu vor suferi pagube atunci cand vor trece numeroasele trupe in drum spre Constantinopole.Acesta armata nu va ajunge in oraș, la mijlocul drumului vor afla că războiul sa terminat.In oras (Constantinopole) va curge atât de mult sânge incat va trece de gleznele unui vitel-(St. Cosma Etolianul-).

=======================

Un război nuclear de 3 zile va urma evenimentelor de mai sus . Sf. Haralambie , Nebun pentru Hristos a proorocit cu privire la al treilea război mondial , că Rusia va deveni timp de 5.5 luni o superputere in lume , dar în cele din urmă va fi învinsa de către americani care cu greu vor găsi mâinile pentru a aplauda victoria . În esență, nu va fi nici un câștigător iar intreg pământul va fi transformat într-un vast cimitir . Așa cum a spus bătrânul America va fi si ea complet distrusa, iar 90% din cetățenii ei vor fi pedepsiti cu moartea ( căderea curvei babiloniene din Apocalipsa )

Pentru atacul Turciei pe mare a declarat următoarele: turcii au un plan pentru a intra si ocupa unele insule grecești . Acestia vor folosi musulmani imigranții din țara noastră le vor furniza echipamente militare și de operațiuni de sabotaj poduri , drumuri , incendieri , distrugeri de apeducte ( posibil de contaminare a apei potabile ) etc .. În cele din urmă ei vor încerca surpriza finala. Va trimite trupele pe nave și vor fi direcționate pentru a debarca din Kavala la Atena , și vor ataca și în Cipru , unde vor fi date lupte înverșunate insa nu vor fi pierderi grele în armată și populația civilă . Va ajunge la o distanta de la scopul lor doar de 6 mile marine de la coastă (‘ Examilia care a proorocit Sfântul Kosmas Etolianul ) , dar din cauza metodei rapide de venire a rușilor vor fi nevoiți să-și retragă toate forțele lor să-și apere patria lor. Apoi, forțele greco – cipriot vor prelua teritoriile ocupate . Din păcate, evenimentele vor produce si o purificare etnică .
► Pentru criza economică , a declarat următoarele : Se recomandă ca toată lumea să aibă grijă de cele necesare pentru familiile lor. Criza are radacini , încercând să semene disperare și panică . Oamenii vor pierde depozitele lor și vor pierde locul de muncă . După un val de criză în primele zile , se pare că totul este sub control . Dar apoi criza va lovi mai tare și fără milă. Plățile de împrumut va crește de zece ori peste noapte . Oamenii vor comite suicid , magazine și bănci jefuite și incendiate , economia s-ar prăbuși se va impune taxe fără precedent , chiar și la animale domestice ( ” Ai pus un impozit pe puii de găină și ferestre . ” , ” Vor da bani cu sacul , dar nu vor avea șansa de ai obține înapoi . ” – Sf Cosma Etolianul – ) . Războiul care se apropie le va anula pe toate .

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

35 comentarii

 1. Un an binecuvântat tuturor fraților ortodocși de pe acest site! Nu va pot dori la mulți ani, deoarece aceștia sunt în mana lui Dumnezeu, dar vă doresc trăire infinita în Împărăția lui Dumnezeu!

   1. Anul 2020 nu va fi un an bun, mai rau de caum a inceput, cu prefigurarea celui de-al 3-lea razboi mondial….acum nu ne putem dori decat sa fie macar pe jumatate de bun cum a fost 2019

     1. Sa ne ferească bunul Dumnezeu de acest război mondial. Deși este absolut esențial pt a se duce la împlinire tot ce este scris, mi-e mila de oamenii și animalele care vor muri fără rost. Doamne ai mila de noi pământenii și ne mai iartă in bunătatea și îndurarea Ta! Nu ne da precum meritam ci Te îndura de noi și ne mai da zile și ani sa ne căim și să ne întoarcem de pe căile noastre rele și blestemate.

     2. Mare a ta iubire?Cand a omorat reporteri, a doborat avioane cu oameni ca mine si ca tine, pt asta il iubesti??Inseamna ca tu esti satanist, imbecilule..

     3. Vladimir Putin adevarat din 2007 nu mai este in viata, comparati pozele de pina in 2007 si dupa, chiar si fosta lui sotie a recunoscut asta pentru un ziar german, era recunoasterea ei pe internet in rusa, nustiu daca este si in romnina

 2. Se leagă cu ce a profetit germanul Irlmaier, in sec. 19: „Al Treilea Razboi Mondial va incepe in Orientul Mijlociu, dar miza este in Balcani”

 3. Dupa sintaxa frazelor,textul e tradus din lb. Engleza….poate fi fake. Fara nume autor, fara sursa,nu stiu ce sa zic….

 4. Doamne ajută,

  Înțelegând că unii cititori au avut probleme cu citirea Noului Testament din Biblia 1914 în format Word (paginile par mici și e mai greu de manevrat), prezentăm aici Noul testament din Biblia 1914 în format PDF, pentru o mult mai ușoară citire:
  https://cititorulhome.files.wordpress.com/2020/01/noul-testament-1914-text-integral.pdf

  Metoda de lucru a fost îmbinarea mai multor scanări, care nu erau exact cum trebuie în mod separat.
  Găsiți și alte materiale aici: https://cititorul.home.blog/

 5. A dorit sa-si pastreze anonimatul…

  Nu pot sa citesc mai departe. Vad ca se propaga in continuare ideile de genul “mi-a spus mie un parinte” si se adauga des metoda parinte athonit sau grec, ca sa para mai de incredere, desi stramosii nostri ne-au invatat ca grecul cu lingurita iti da dulceata si cu coada iti scoate ochii.

  O ditai profetia despre WW3, un razboi care va aduce sute de milioane de victime, daca nu chiar miliarde asa vine, pe calea anonimatului? Sfantul Ioan Teologul cand a scris Apocalipsa asa a facut-o anonim?

  Fiind timpurile de pe urma am fost avertizati ca vor fi Hristosi mincinosi si prooroci mincinosi.

  1. Da, corect, anonimatul nu prea inspiră încredere. În plus datele sunt foarte precise (nume de orașe, țări, nr de militari etc.) iar pe alocuri în text sunt intercalate codificări masonice “…Rusia va deveni timp de 5.5 luni o superputere in lume…”, în alfabetul britanic a cincea litera este E, care inversat este cifra 3, adică 5.5 = 33, număr masonic.

   1. Aceasta prorocie circula de ceva vreme si a aparut acum iar in contextul conflictului dintre SUA si Iran. Unii o atribuie Cuv. Iosif Vatopedinul. Nu stiu cum e si cu anonimatul asta, daca nu cumva poate fi si o dovada de smerenie. E posibil si traducerea sa fie cam nepotrivita.

    1. Numarul 33 a fost popularizat incepand cu anul 1800 de catre loja masonica Scottish Rite https://en.m.wikipedia.org/wiki/Scottish_Rite. Aceasta loja a stabilit gradele masonice folosite astazi de majoritatea lojelor masonice, iar gradul 33 este nivelul suprem, pentru ca ei venereaza ingerii cazuti (33%) si totodata varsta la care a fost omorat Hristos, desigur fac asta datorita esentei satanice pe care o are masoneria.

 6. Fără supărare, Frate Administrator, această “profeție”, NU este decât o veritabilă “închipuire”! Fiindcă “duhul” ei nu este nici “proroocesc” și nici duhovnicesc! Din cuvintele “se recomandă ca toată lumea să aibă grijă de cele necesare familiilor lor…” și din modul cum descrie atât de sterp și cerebral succesiunea evenimentelor, se vede clar că aceste cuvinte aparțin unui om NEduhovnicesc, ori aflat în înșelare și închipuire de sine și amăgire…!
  Eu NU pot crede această…”proorocie”, fiindcă mi se pare mincinoasă…!
  Un An Nou, Binecuvântat vă doresc !

 7. O parte din profeție aparține Sf. Paisie din Sf. Munte Athos.
  Cred că toată această profeție este reală…
  Sf. Paisie spune că pentru a nu fi speriați oamenii să aibă provizii pentru 6 luni de zile.
  Însă, esența este ca omul să trăiască ortodox. Dacă nu trăim ortodoxia, nu ne vor ajuta
  niciun fel de pregătiri.
  Astăzi orice ortodox are de luptat pe 3 fronturi simultan: cu erezia, cu actele antihristice și cu păcatele.
  Omul trebuie să stea în dreapta credință ( să o cunoască), să renunțe la toate actele cu cip sau cod de bare ( permis de conducere, card bancar, card de sănătate, buletin/pașaport electronic, carduri de reduceri, etc. ; poate fi păstrat buletinul simplu fără cod de bare sau cip, chiar spune Sf. Paisie despre creștinii evlavioși că vor rămâne cu actele vechi ) și să lupte să nu mai păcătuiască.

  Altă cale nu este.

 8. Bine a zis Grigore. Apocalipsa este semnata si explicata pentru cei care au urechi de auzit si ochi de vazut. De “scenarita”, nu duc lipsa “globalistii” si nici “cozile de topor cu ochi albastrii”. Poluarea globala sperie lumea, razboaiele si amenintarile, sperie si ele. Turma trebuie sa mearga la “gloaba(lizare). Fiti speriati de orice, ca au ei grija sa va convinga(vezi Iraq-arme de distrugere in masa, turnurile gemene ….. ajungem la Pearl Harbour ….. ajungem la Cain …. )si ne dam seama ca toti trebuie sa murim, sa ramana numai cine trebuie si sa poata stapani pamantul doar de cei “alesi”. Da, vor fi razboaie, zvonuri, boli, dar toate acestea trebuie sa fie, dar Apocalipsa spune si cand. Dumnezeu nu ne lasa. Suntem doar creatia Lui, nu-i asa? Cand va fi un pamant nou si o lume noua, Dumnezeu stie.

 9. Cred ca e o profetie compusa din doa sau trei legate oarecum intr-o ordine cronologica si adaptata cu evenimentele contemporane.

  Am recunoscut fragmente din profetiile Sfantului Paisie Aghioritul si Cosma Etolianul.

 10. Vreau sa se inteleaga un singur lucru,cel putin,din aceasta proorocie:ca antihristul nu va fi acum si nici intr-un viitor mai apropiat si ca razboiul va fi cu pauze.Alta idee care vreau sa se retina:ca nu s-au publicat toate proorociile si ca sunt lasate pentru ochiul public si vorbesc intr-adevar de razboi,dar cele care vorbesc despre ecumenism drept cauza numarul unul a viitorului razboi si care vorbesc de al treilea razboi mondial ca unul care,intr-adevar , va fi religios(intre religii) sunt tinute departe de public.Nu in sensul ca unele ar spune adevarul si celelalte il ascund.Departe de aceasta prostie.Spun doar asa:la capitolul proorocii s-a ciuntit mult.Stiti ca s-au spus proorocii cu referire la teritoriul Europei vizavi de durata de 9 luni de conflict turco-elen?Cand Turcia va porni pe mare spre Grecia,la scurt timp,tot aceasta Turcie va porni atac aviatic impotriva tuturor mitropoliilor,patriarhiilor,scoplilor teologice,catedralelor,manastirilor ortododoxe,catolice,greco-catolice,biserici luterane,capisti sectare:la urcarea in avioane,pilotilor li se va spune de catre superiori asa:”Mergeti in toata europa si bombardati pana la temelii toate bisericile si lacasurile crestine VOPSITE IN ALB pentru ca ele sunt lacasuri ecumeniste,idolatre,cuiburi ale diavolului,dusmanii lui Allah”.Si vor bombarda doar edificiile religioase,inclusiv Notre Dame din Paris si marile domuri din Europa.dupa fiecare bombardare de biserica sau edificiu crestin(ecumenist),pilotii turci vor ciocni sampanie in avion si vor striga:’Te-am invins,Galileiene.”Vazand ce se petrece,populatia de rand va solicita ca NATO de pe teritoriul Europei sa intervina si nu va interveni.De-abia atunci,oamenii toti se vor convinge ca NATO nu e pentru om .

  1. In cadrul acestui razboi care va veni,ecumenistii si simpatizantii acestora chiar si daca au mers o singura data la bisericile lor,vor figura in toate bazele de date si la anchetele militare care vor fi teribile la inceputul de la Ierusalim al celui de al treilea razboi mondial,vor executati pe loc prin impuscare si fara drept de apel,ca niste spioni mari si deosebit de periculosi.Mare atentie la orice aplecare spre ecumenism cu vorba si cu fapta,sau,fereasca Dumnezeu sa ingaduie cineva ceva din acesta catusi de putin.Cei cu frica de Dumnezeu,care se vor feri cat vor putea de acest ecumenism,cu toate neputintele lor omenesti si ingustimea lor de moment,ii va apara Insusi Dumnezeu ca pe unii care nu au dat drepturi satanei prin nicio ingaduinta cat de mica fata de ecumenism.Chiar din aceasta perspectiva,rupeti orice legatura cu ecumenismul si ecumenistii si,suna cam dur(dar adevarat) CHIAR SI CU POMENITORII (pentru ca nici ei nu vor scapa neexecutati atunci),daca vreti ca nu numai voi sa scapati cu viata,ci tot neamul vostru.Atunci,din motive religioase,toate statele lumii vor fi in conflict unele impotriva altora.Cine se joaca cu ecumenismul,se joaca cu focul,se joaca cu moartea.

   1. La acel razboi,fortele armatei vor gasi orice motiv ca sa te ucida,chiar vor cauta.La anchetele militare terifiante,vi se va infatisa toata viata in detaliu uluitor.Vor sti si ce a mancat mama ta cand te avea in burta.Pentru cine vrea sa scape cu viata la acele diabolice anchete ale tribunalelor militare am un sfat pretios:imediat cum intrati in acele camere,sa manifestati verbal,cea mai mare cainta pentru pacate.niciodata sa nu contraziceti judecatorii militari si chiar daca veti auzi lucruri neadevarate despre dumneavoastra,sa ziceti cu lacrimi si cu pocainta mare,la fiecare intrebare:”Ma caiesc de toate pacatele mele,imi pare rau de tot ce am facut,imi pare rau de tot ce am facut,am gresit rau inaintea lui Dumnezeu si a oamenilor”.Rezultatul?La final de tot,dupa ceva pauza si discutii intre ei,ofiterii de executie cu moartea,iti vor da 3 paturi de arma pe spate,te vor baga in aia…stiti cum e injuratura,te va sutui fiecare cu un sut in fund si iti vor zice:”Valea,bestie,de aici,zaaat,heis,iesi,dracului,golane,curva,vagabondule de aici,ca acusi te rupem in bucati,in gura… m…,dar de labagiu”.Dar vei ramane in viata si te vor bifa in sistem ca ai trecut prin verificare la sange si ca nu esti un pericol.In acele vremuri nu lasati pe nimeni sa se inroleze in armata pentru front.Toti care vor merge pe front(soldati,ofiteri,sanitari,crucea rosie,ospatari,ingrijitori,bucatari) la inrolare,vor fi cipuiti pe mana dreapta si pe frunte,iar pe parcursul razboiului,vor fi nimicite armate intregi si nu va scapa niciunul pana la finalul razboiului.

    1. La acest razboi ce va veni,tanarul de 20 de ani va muri in bratele batranului de 80 de ani.Cum asa?Tanarul acesta de 20 de ani nu va avea timp sa se maturizeze,sa se caleasca pentru viata,pentru ca el in scoala se zbenguia la ore,in pauze,pentru el scoala nu a fost o educare ci dezmat.De unde sa gasesti calire la tineri,cand scoala si parintii le-au facut toate poftele si nu s-au ingrijit in primul rand sa-i caleasca.Si acum,ca si atunci,tinerii vor fi rahitici si nu vor rezista nici macar o luna de zile de la izbucnirea razboiului:vor da coltul ca puii de gaina.

     1. Cand vor fi in tara trupe mari si de toate natiile,nu va fi de mancare si apa decat la gamela si impartite de Crucea Rosie.Sa nu luati nici mancare,nici apa de la Crucea Rosie a SUA ,NATO si a altor state vasale lor pentru ca si mancarea si apa vor fi otravite intentionat.Luati mancare si apa distribuite de Crucea Rosie Rusa care va functiona pe langa armata rusa,e drept,ca va fi apa mai clocita,mai murdara,ca mancarea va fi alterata sau mai amestecata cu un pic de noroi,dar,oricum,nu vor fi otravite si veti putea supravietui.

 11. 2022 24 februarie .
  Nimic din ce se vorbește nui real la moment .. oare profeția sia schimbat traiectoria ?

  1. Ba se cam potriveste,fiindca sunt mai multe profetii ale Sfintilor Parinti,puse intr-o ordine…doar ca deocamdata ucrainienii i-au asteptat cu flori pe rusi doar in Donbas si Lugancs…pana se conving cata manipulare si mafie era la Kiev…e “traducere” gresita,poate, la faptul ca Georgia intra in conflict cu ucrainienii…Cehia trimite arme,Finlanda vrea in NATO,”turcii au coliva pregatita”,fac dupa 88 ani slujba in catdrala Sf.Sofia…

   1. Hai ca este pe cale sa se mai implineasca o etapa din aceasta profetie…conflictul Israel(sua)-Palestina-Iran…care tocmai a inceput…miza cea mare moscheea Al-aqsa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button