X

Prorocie despre supraviețuirea în vremea lui antihrist. Foarte important: nu mai căutați să vedeți minuni

Image result for

În perioada vremurilor de pe urmă nu vă uitaţi la cer: aţi putea fi înşelaţi de minunile ce se vor petrece acolo – puteţi să greşiţi şi să vă pierdeţi.

Adepţii lui antihrist vor umbla dezgoliţi. Creştinii însă vor fi îmbrăcaţi cuviincios. Conform canoanelor bisericeşti femeia nu trebuie să poarte haine bărbăteşti. Îmbrăcămintea omului arată starea lui duhovnicească.

Diavolul are 666 de mreje. În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceia sunt demoni.

Despre lupta sfinţilor proroci Enoh şi Ilie cu antihristul se va transmite la televizor.

Când icoana Preasfintei Născătoare de Dumnezeu de la Iviru („Portăriţa”) va purcede să părăsească Athosul, va începe dangătul clopotelor, bisericile în mod văzut i se vor închina, pentru a o petrece. Toate acestea vor fi arătate la televizor.

Aceasta-i mila Domnului”, spunea stareţul.

Va veni timpul, oamenii vor pleca în munţi. Dar să nu vă duceţi câte unul… În păduri şi munţi să mergeţi în grupuri mici.

Pentru creştini cel mai mare chin va fi faptul, că ei singuri vor pleca în păduri, apropiații lor însă vor primi pecetea lui antihrist. Produsele pe care pun semnul lui antihrist nu vă pot dăuna. Aceasta încă nu este pecetea. Trebuie rostită rugăciunea „Tatăl nostru”, de însemnat cu sfânta cruce, de stropit cu aghiasmă şi astfel se va sfinţi orice hrană.

Dacă vei fura, vei încălca una dintre cele zece porunci. Cine va proceda astfel îl va primi pe antihrist.

Omul credincios va nădăjdui în Dumnezeu. Iar Domnul în ultimele vremuri va săvârşi aşa minuni pentru poporul său, încât o mică frunzuliţă din copac îi va ajunge pentru o lună întreagă. Şi pământul nu va scădea; îi vei face cruce şi îţi va da pâine.

Nu vă temeţi. Principalul este să nu fie primită pecetea lui antihrist pe mâna dreaptă şi pe frunte.

Nu mâncaţi pâinea celui care a primit pecetea lui antihrist.

În ultimele vremuri adepţii lui antihrist vor umbla la biserică, se vor boteza şi vor predica poruncile evanghelice.

Însă nu-i credeţi pe cei care nu au fapte bune. Doar după fapte se poate recunoaște adevăratul creştin.

Credinţa adevărată îşi află loc în inimă, şi nu în minte (raţiune). Antihrist va fi urmat de cel ce are credinţa în minte, iar cel ce are credinţă în inimă, lesne îl va recunoaște.

Acum se încep evenimente importante. Astfel de pericol n-a fost pe pământ de la facerea lumii. Este ultimul… Imaginaţi-vă mama a cinci copii: cum poate să-i hrănească, fără a primi pecetea lui antihrist? Vedeţi ce curse întinde antihristul oamenilor. La început aceasta se va face benevol. Dar când antihristul se va înscăuna şi va deveni stăpânul lumii, le va impune la toţi să primească această pecete. Pe cei care nu o vor primi îi va declara trădători. Atunci va trebui de plecat în păduri; grupuri a câte zece-cincisprezece oameni. Însă nu vă duceţi câte unul sau doi: nu vă veţi salva… Veţi fi păziţi de Duhul Sfânt. Niciodată să nu vă pierdeţi nădejdea. Dumnezeu vă va da înţelepciune cum să procedaţi. La sfârşitul vremurilor oamenii se vor mântui prin dragoste, smerenie şi bunătate. Bunătatea va deschide porţile Raiului, smerenia îi va duce încolo, iar dragostea îl va arăta pe Dumnezeu.

Arhimandritul Gavriil Urghebadze (1929 -1995)

Categorii
Profeții
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

19 comentarii

 1. „Atunci va trebui de plecat în păduri; grupuri a câte zece-cincisprezece oameni.”
  Care paduri, alea defrisate sau incendiate?

 2. WW3 bate la usa!
  Coreea de Nord a lansat doua rachete balistice în Marea Japoniei
  https://www.hotnews.ro/stiri-international-23328914-coreea-nord-lansat-noi-rachete-balistice-marea-japoniei.htm
  Rusia a lansat două rachete de pe submarine
  https://jurnalul.antena3.ro/stiri/externe/rusia-a-testat-doua-rachete-lansate-de-pe-submarine-din-oceanul-arctic-si-marea-barents-819481.html
  Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, vine la Chişinău la invitaţia preşedintelui Igor Dodon, pentru a marca, alături de el 75 de ani de la eliberarea Moldovei de fascism, chiar dacă Guvernul de la Chişinău a decis că zilele de 23 şi 24 august sunt zile de doliu.
  https://www.defenseromania.ro/ministrul-rus-al-apararii-va-ocoli-ucraina-prin-u-e-ca-sa-ajunga-la-chi-inau-serghei-soigu-a-ob-inut-autoriza-ia-de-a-survola-romania_598545.html

  1. Infricosator! Ce se mai stie de Turcia? Sfantul Paisie Aghioritul a proorocit ca atunci cand se va lucra pe langa Eufrat, razboiul deja incepe.

   1. Turcia isi intareste prezenta militara in Golful Persic, la baza din Qatar!
    Turkey’s military base in Qatar to expand with air, naval elements
    https://www.al-monitor.com/pulse/originals/2019/08/turkey-qatar-military-cooperation-expand-with-air-naval.html#ixzz5xXvMg7Ll

    Si fortele aeriene chineze se pregatesc de razboi!
    Xi orders military to boost readiness during an inspection tour to a People’s Liberation Army Air Force base
    During a meeting with the PLA’s high-ranking commanders and the base’s senior officers, Xi ordered the military to keep intensifying its combat preparedness to make sure that troops are always ready to fight and are capable of defeating any enemies.
    He said that training and exercises must be realistic and close to real war and must be focused on joint operations.
    http://www.chinadaily.com.cn/a/201908/24/WS5d605d93a310cf3e355679f9.html

    1. China ii spune lui Trump ca sa nu-si mai faca planuri de razboi cu soldateii de plumb, ca va suporta toate consecintele, iar cine rade la urma rade mai bine si acela va fi cel care merge pe calea corectitudinii si justitiei.
     China calling on Washington not to „misjudge the situation and underestimate the determination of Chinese people”. „The US should immediately stop its wrong action, or it will have to bear all consequences” „history will prove that the side on the path of fairness and justice will have the last laugh.”
     https://www.zerohedge.com/news/2019-08-24/china-responds-trumps-barbaric-tariffs-vows-fight-until-end-and-have-last-laugh

  2. @ oarecine

   Am avut la in moment dat tendința sa te bănuiesc ca ai aparține serviciilor.

   Totusi, ești un mirean care selectează foarte bine informația.

   Faci o treaba foarte buna.

   Ma folosesc.

   Keep up the good work bro’!

 3. Curios este, ca majoritatea ii indeamna pe oameni sa mearga in padure! Daca e iarna ce fel de frunza sa manance? Oricat de credincios ar fi, omul anului 2019 il trimiti in padure? In momentul; in care el nu mai are nici o anduranta la traiul in mijlocul naturii? Dupa prima iarna nu vor ramane nici macar un sfert, teferi! E posibil sa vrea Dumnezeu asa ceva? Nu cred! N-am auzit nici macar o invitatie ca oamenii sa se retraga in asezarile monahale, unde in rugaciune alaturi de calugari sa implore mila Lui Dumnezeu! Eu cred c-ar fi destul sa se retraga in rugaciune si fapte bune!

  1. Asezamintele monahale in Romania sunt doar cu numele..cu f.f.putine exceptii(daca or mai fi,inca).Sunt distruse din interior (in ceea ce priveste adevarata traire monahala)cu mare si foarte fina viclenie de ierarhi sub „parinteasca”obladuire a maimarelui dinDeal.Vorbesc in cunostiinta…

  2. De ce e curios?
   Ținând cont de faptul ca in Sf Scriptura este proorocit ca biserica se va refugia in pustie, nu vad care e curiozitatea.
   Daca va fi iarna?
   Pai sa ne punem de acum pe rugaciune pt ca însuși Hristos ne îndeamnă: ” rugați-vă să nu fie fuga voastră iarna!”

 4. La momentul actual cel mai mare pericol sunt „frații mincinoși (ecumenist ii)” de care, extraordinar, amintea Sfântul Apostol Pavel de 2000 de ani. Ce duh profetic avea! Dacă ne vom feri de ei și, implicit de ecumenism, pe celeilalte, am credință în Dumnezeu Le va rezolva Însuși El, sunt sigur de asta!

 5. Acest articol cantareste foarte greu:
  Imaginaţi-vă mama a cinci copii: cum poate să-i hrănească, fără a primi pecetea lui antihrist? Vedeţi ce curse întinde antihristul oamenilor. La început aceasta se va face benevol. Dar când antihristul se va înscăuna şi va deveni stăpânul lumii, le va impune la toţi să primească această pecete. Pe cei care nu o vor primi îi va declara trădători.

  S-a vorbit mult aici despre semnul fiarei si exista o teorie cum ca semnul fiarei va fi benevol la inceput si obligatoriu in partea a 2-a a domniei antihristului. Eu sustin contrariul, adica semnul fiarei va deveni obligatoriu dupa ce antihristul va fi inscaunat.
  Pentru mine este foarte importanta aceasta confirmare din articolul de mai sus.

 6. Doamne ajuta ! Sf. Paisie Aghioritul ,ne invata in cartile lui sa traim cat mai mult in simplitate ,sa ne apropiem unii de altii ,in grupuri ,sa ne ajutam si sa capatam incredere intre noi etc. Trairea in simplitate ,postul si rugaciunea ,hrana cu masura si fara mofturi ,este o pregatire care nu necesita mare efort nimanui ,daca ia in serios salvarea sufletului . Grecii ,fac pregatiri f. serioase prin foarte multe conferinte ,despre aceste vremuri si cum sa traiasca in Munti ,cu tot felul de buruieni ,radacini ,melci etc. hrana . Despre dormit ,referitor cum spune un frate mai sus ,se pot zidii camere mai jos de nivelul pamantului / bordeie caci au caldura asa / ,pamant si piatra si ne intoarcem la Epoca de piatra . Insa salvarea sufletului omului conteaza ,prin credinta si nadejdea in bunul Dumnezeu . Sa folosim timpul cu folos ,spre a cunoaste Harul Lui Dumnezeu ,caci fara el ,nu se poate nica . Harul ,ajuta omul sa se dezlipeasca de cele pamantesti = casa ,vila ,afaceri ,comfort totul si mintea se gandeste numai la cele ceresti . Nu se cere = bani ,avere ,aur ,nici scoli INALTE ,decat smerenie ,spovedanie sincera dupa DREPTARUL SPOVEDANIEI , incepand dupa cei 7 ani ,pana astazi /maine fiind Duminica ,si cu zdrobire de inima cine poate si hotararea de a nu mai pacatuii cu fapta . INDRAZNITI A SPUS HRISTOS SI CURAJ SPRE DEZLEGAREA PACATELOR ,ESTE PRIMA FAZA CEA MAI IMPORTANTA ,A OMULUI Nu o face ,se afla departe de Dumnezeu si sub comanda f. deasa lui aghiuta .

 7. Aceasta tema este esentiala pentru toti cei care au habar de ce inseamna salvarea sufletului. Desigur ca acestia sunt ingraditi de erezie. Dar majoritatea oamenilor nici nu se gandeste la acest aspect. Cum sa se gandeasca, adica sa traiasca in prezent, cand ei nici macar nu vor sa inteleaga ca mergand la biserica oficiala nu fac altceva decat sa ingroase randurile adeptilor lui Antihrist.
  Adevarat este ca biserica se va retrage in pustie, caci biserica o formeaza toti cei care ingraditi de erezie fug in pustie(munti, palui duri) din calea sistemului antihristic. Antihristul nu este intronat deocamdata, dar sistemul lui lucreaza si-i pregateste calea. Desigur ca sunt destui care lucreaza pentru Antihrist fara ca sa contientizeze acest lucru.
  Doamne fereste-ne de pecetea pierzatoare de suflet!

 8. Semnele apar esalonat. Exista si Testamentul lui Ilie – in engleza – in care este descris antihristul, si vremurile de atunci. Oamenii lui Dumnezeu vor fi paziti, viitorul lor este pazit inca de la inceputul Creatiei. Majoritatea urmeaza acest plan de frica, si de frica din lipsa de cunostinte de Dumnezeu – iar cei care ar trebuie sa le spune despre Dumnezeu, ii critica, contribuind si ei la acelasi lucru. Am reusit sa citesc ap[rox 200 din cartile lipsa, informatie este clara, Biblia trebuia sa fie de proportie Biblica, undeva la 10.000 de pagini.. am reusit sa citesc aproximativ 3-4000 de pagini cu aceste carti.
  Exista o lista.

  Eu sint de parere ca pe 1 Aprilie 2021 vom vedea un semn la nivel de tara, apoi in 2029 la nivel de lume. De 4 ani cifrele astea sint in simtirea mea ca un reper, am vazut destule marturi de peste tot globul cu cei care sint alesi deIisus la ora actuala – chiar traim vremurile de pe urma – iar acum ascult Miles Munroe si ceea ce spune este chiar simplu. Exista oretea de demoni raspindita pe pamint si dirijata de Jezebel, in plus de asta entitaile demonice se inmultesc datorita celor de la CERN. Frica va juca un rol important aici, pentru ca ea vine din iad. CERN asta aduce pe pamint. Insa, toate sunt potrivite cu omul, pentru a le suporta asa cum spune scriptura.

  Iubirea este adaugata cind proclami Imparatia lui Dumnezeu. Pur si simplu D-zeu ne-a dat o lista : Cerul cu tot ce este in el, pamintul cu tot ce este in el si apa cu tot ce este in ea noi sa le stapinim. Dumnezeu arata catre acestea. Satan acuza omul si arata catre crestini, el arata catre om. El poate instiga oamenii impotriva altor oameni creeind minoritati – dezbina si cucereste – la nivel de educatie. Si apoi merge la aceste minoritati si spune ca ceilalti au facut cutare lucru, pentru a creea conflict intre aceste minoritati, si auto-anihilare. Practic teoria haosuluilui. Haosul exista atit cit exista Armonia, cind armonia a disparut, totul devine neorinduire.

  Cred ca singurul mod este sa ne unim de-adevaratelea in lumea reala , nu pe net. Iar de pe net sa scoatem stirile importante tocmai pentru a favoriza aceasta unire, pentru ca multi uita ce citesc pe net.

 9. Asa cum decurg lucrurile, sansele sa fie un grup de 10-15 persoane care sa plece la greu sunt mici. Fiecare se crede mai destept ca celalalt, fiecare se vrea lider…
  Alta poveste e ca oamenii care pot intelege gravitatea situatiei sunt cat de cat educati, asta implica ca au un stil de viata decent: se spala, gatesc curat, se informeaza. O astfel de persoana ce efort de vointa trebuie sa faca sa plece undeva unde nu are cum se spala?
  Cum suporti un alt om langa tine care miroase a nespalat, cand esti iritat de lipsuri cand ti-e frig/cald, nemancat? Te ataca insecte, faci rani de la scarpinat?
  Cu tot respectul, nu cred ca poate fi planificata o solutie. Datele problemei se schimba permanent: posibilitati materiale, stare de sanatate, oameni care se muta.
  Sa te lupti sa iti pastrezi credinta, prietenii si sa te tina Dumnezeu cu mintile intregi.
  Te poti uita la filme, sa te imaginezi Rambo, dar realitatea e diferita.
  Noi avem alta treaba: sa ne educam copiii si sa ii intarim si fizic prin sport.
  Trist este ca sunt putini cei care isi pot creste copiii la curte, sa aiba loc sa alerge si sa stea alaturi de ei. Rupti de natura si cu tableta in mana….pai dracu’ vine ca la spectacol, nu depune nici un efort sa ii inroleze.
  Cate familii mai sunt in care sotia sta cu copiii? Alta cale nu e pt ca ai nostri copii sa aiba sansa sa faca un sport, sa nu intre in anturaje periculoase, sa mai citeasca etc.
  Din multe femei pe care le stiu, si daca ar avea banii necesari, nu prea sunt dispuse sa stea la „cratita”. Vor sa se aranjeze, sa mearga la un job, sa fie admirate, sa poate fi independente financiar.
  Chiar asa, sa ai si vreo cateva doamne din astea in grupul minune care merge pe munte…
  Voi cate persoane cunoasteti care rezista la stres, sa stea nespalate, nemancate timp de cateva saptamani sa zambeasca si sa gandeasca limpede in asa conditii si pe deasupra sa fie ortodoxi? Sa excludem vreo cunostinta din Legiunea Straina care nu are treaba cu ortodoxia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.