X

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

de Saccsiv
Burning-2
Foto: http://ddees.com/index.php/2015/09/11/david-dees-art-gallery/

Iata un fragment dintr-un interviu cu Parintele Paisie Aghioritul:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Părinte, peste cât timp se vor petrece aceste evenimente?

Întârzie din pricina ta şi a mea, ca să dobândim o stare duhovnicească bună. Dumnezeu încă mai rabdă, pentru că de se vor întâmpla acum ne vom pierde amândoi. Nu se spune nicăieri în învăţătura lui Hristos despre un anumit timp (Mt. 24:36; Mc. 13:32; Fapte 1:7; I Tes. 5:1;) însă Scriptura spune că semnele vremurilor vor înştiinţa despre venirea lor (Mt.24:29; Mc.13:24; Lc.21:25). Să fim întotdeauna gata şi le vom vedea atunci când se va apropia timpul. Atunci vom fi mai siguri. „Timpul şi experienţa le vor descoperi celor treji” (Sf. Andrei al Cezareii). Mi-a căzut în mână o carte care avea pe copertă un 666 mare. Ei, oameni lipsiţi de mărime de suflet! O fac ca să-l prezinte frumos pe 6 şi să obişnuiască lumea cu el. Astfel, încet-încet va veni şi pecetluirea.

Părinte, şi nasturii ce se cos la haine se vând prinşi pe nişte hârtii care au numărul 666.

Măi, şi diavolul ăsta! Pe cartelele de credit l-au pus de mult timp. Acum şi pe nasturi. Mulţi pun pe 666 ca firmă, ca să fie preferate produsele lor. Unul îl sprijină pe altul. Adică 666 să ia de la 666. S-a scris că atunci când va circula reclamă cu şarpele ce îşi mănâncă coada, asta va însemna că evreii vor stăpâni toată lumea. Acum şi-au pus numărul şi pe unele bancnote. 666 a cuprins şi China şi India.

Părinte, cum de ştiu şi totuşi pun acest număr ?

Sfântul Evanghelist Ioan ştia ce va face diavolul, precum şi proorocii au proorocit că-L vor vinde pe Hristos pentru „treizeci de arginţi”(Zah. 11:1-13;), că-L vor adăpa cu oţet (Ps. 68:22), că-I vor împărţi hainele (Ps. 21:19). Cu 2000 de ani în urmă s-a scris în Apocalipsă că oamenii se vor pecetlui cu numărul 666. „Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase”(Apoc. 13:18). Pentru evrei numărul 666 este simbolul economiei. Evreii, precum se arată în Vechiul Testament, au pus impozit concret neamurilor pe care le-au supus în diferite războaie. Impozitul anual era de 666 talanţi de aur (3 Regi 10:14 şi 2 Par. 9:13). Acum, ca să supună toată lumea, pun iarăşi acest număr de impozit vechi, care se leagă de trecutul lor slăvit. De aceea nu vor să-l înlocuiască cu alt număr. Adică 666 este simbolul lui mamona. L-au luat de la greutatea aurului – nu ştiau aceasta ce o spune Sfântul Ioan în Apocalipsă – dar nu încetează să fie mamona. Evanghelia însă spune: „sau Hristos sau mamona”. „Nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui mamona” (Mt. 6:24).

Cititi va rog mai multe la:

Parintele PAISIE AGHIORITUL (interviu) despre ANTIHRIST, SIONISTI si 666

Intr-adevar, 666 este in codurile de bare:

Universal Product Code (UPC)

European Article Number (EAN-13) redenumit acum International Article Number

http://www.youtube.com/watch?v=mRQQe1SRDNE

Evreul George Joseph Laurer este considerat tatal codului de bare, dar munca a inceput-o Norman Joseph Woodland, evreu si el.

George Joseph Laurer recunoaste existenta celor trei de 6, dar spune ca-i o coincidenta:

http://en.wikipedia.org/wiki/George_J._Laurer

Stim ca savantii evrei au gandit si au dorit construirea primei bombe atomice:

BOMBA ATOMICA, o afacere a elitei EVREIESTI?

Aceiasi savanti au insistat mai apoi pentru crearea CERN (Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire) cu al sau Large Hadron Collider (LHC), cel mai mare accelerator de particule de pe planeta, cu o circumferinta de 27 km.

http://www.youtube.com/watch?v=xzrOmXySvWc

In 1989 Tim Berners-Lee concepe ceea ce in 1990 va deveni World Wide Web. Inventie realizata in cadrul CERN, acestia isi dau acordul pentru ca Web sa poata fi folosit de publicul larg. Tim Berners-Lee se muta apoi la Massachusetts Institute of Technology (MIT – implicat in constructia primei bombe atomice) unde infiinteaza si conduce World Wide Web Consortium (W3C) cu suportul DARPA:

Cercetatorii de la CERN (ce au creat si World Wide Web) vor sa produca la LHC un mini BIG BANG

DARPA adica Defense Advanced Research Projects Agency:

Foto: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/IAO-logo.png

DARPA a intemeiat in ianuarie 2002 Information Awareness Office (IAO), ce se ocupa cu proiecte tehnologice si informatice foarte avansate la nivel global pentru o asa zisa securitate nationala. A fost o consecinta directa a evenimentelor din 11.09.2001 si crea oportunitatea unei supravegheri totale de tip Big Brother:

World Wide Web. CINE L-A CONCEPUT SI CINE IL STAPANESTE?

Altfel spus, au creat internetul ca sa ne vada mai bine si sa ne subjuge total.

Litera w este vav, a sasea litera din alfabetul ebraic. Unii considera chiar ca vav deriva dintr-o hieroglifa ce reprezenta un carlig, o momeala. Asadar:

www = 666

Internetul nu le este insa necesar doar ca sa afle ce vorbim noi pe e-mail sau ce mai postam pe facebook, ci in primul rand reprezinta o piesa esentiala a sinistrului angrenaj documente cu cip – eGuvernare – internetul obiectelor. Caci fara net, toate acestea nu se leaga intre ele si nici fiecare in parte nu le e de niciun folos. Daca la eGuvernare treaba-i evidenta, trebuie sa intelegem ca nici cu cipul din buletine nu au ce face fara net. Caci degeaba iti citesc ei de pe cip tot soiul de date biometrice, daca nu le si pot compara cu o baza de date. Iar baza de date de aia se numeste asa, ca are un volum urias de informatii despre foarte multi oameni, deci trebuie musai o legatura intre cititorul de cip si aceasta.

Cu atat mai mult au nevoie de internet pentru … internetul obiectelor. Caci altfel nici nu-l mai numeau asa:

Video: IBM despre INTERNETUL LUCRURILOR. Fiecare om sau obiect va fi conectat prin tehnologia RFID la internet si astfel va fi o societate minunata pe acest pamant …

Dar nici astfel nu ajung inca la semnul fiarei. Ce le-ar mai trebui? Evident, sa dispara banii cash, care sa fie inlocuiti cu carduri bancare.

De carduri bancare se ocupa bancile, adica fix tot ei:

Documentarul „THE MONEY MASTERS” (1996) si o analiza a sa / Cine stapaneste bancile si ce fac ei cu banii …

Stiti cine a creat FEDERAL RESERVE?

A murit DAVID ROCKEFELLER. Ce nu vă zice mass-media?

Iar pentru disparitia banilor cash izbesc din mai multe directii: prostirea sclavului (ce cool e fara bancnote), bau bau-l cu pericolul terorist (treaba de care s-au ocupat tot ei de la 9/11 incoace) sau lupta impotriva economiei subterane:

Reusita experimentului INDIA FARA CASH e semn ca rucsacul nostru trebuie sa fie deja la usa

Si iata cum se leaga lucrurile.

De ce au ales tocmai 666 pentru codurile de bare sau pentru internet? Ne-a explicat Sfantul Paisie Aghioritul. Si nu doar ca nu se ascund, ci o fac pe fata. Stiati, de exemplu, ca Horst Feistel si colegii sai de la IBM si-au numit Lucifer primul block ciphers? Acesta a fost precursorul Data Encryption Standard folosit in electronic banking.

Ba mai mult, aleg si special anumite zile pentru anumite lansari:

Lansare după ritual antihristic: IPv6 pe data de 6.6. Noul protocol va permite implementarea INTERNETULUI LUCRURILOR

Sau il pun in logo:

SIMBOLURI: 666 in Logo CERN?

SIMBOLURI: 666 in Logo GOOGLE CHROME?

Iata si cateva chestii interesante despre greii internetului:

Video: CEASUL VAMPIR GOOGLE. De ce-i trebuie companiei sangele nostru?

EVREII Raymond Kurzweil (cercetator), Sergey Brin (co-fondator Google) si viitorul OM-ROBOT …

FACEBOOK a fost creat la cererea CIA? Evreul Mark Zuckerberg, agent secret?

Unii poate vor spune: “Avem 666 in multe locuri. Unde e insa in buletinele biometrice?”. Pe acestia ii rog sa citeasca:

TEHNIC O POT FACE. Vor adauga numarul 666 in cipurile din buletine pe ultima suta de metri?

Cititi va rog si:

Agenda Digitala Europa 2020: Orice roman va avea si in lumea virtuala o identitate. Aspectul hard va fi cardul de identitate cu cip sau cardul de sanatate. DACA NICI CAND NE-O SPUN PE FATA NU PRICEPEM …

666 si LEPADAREA

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Bitcoin va ajuta la dispariția banului. De aceea este făcut. Cei care se ocupă de așa numitele crypto (nume sinistru) coin-uri vor ajută complet la instaurarea cipului și chiar ei se vor înghesui pentru a-l lua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button