X

30 de ani de la inventarea World Wide Web la CERN. Dar cine a creat CERN (cel cu logo 666)? Stiati ca www înseamnă 666 în ebraica iar fără internet nu se pot implementa nici documentele cu cip și nici dispariția banilor cash?

Pro tv: World Wide Web împlineşte azi 30 de ani. Cum arăta prima pagină de internet din lume

World Wide Web este subiectul celui mai nou doodle de la Google. Gigantul din Mountain View ne amintește de aniversarea internetului printr-un logo special.

World Wide Web (www), internetul modern, împlineşte marţi 30 de ani. Fizicianul britanic Tim Berners-Lee a fost cel care a propus, pe 12 martie 1989, un sistem descentralizat al managementului informaţiei.

World Wide Web.Tim Berners-Lee a inventat World Wide Web în timp ce lucra la CERN (Organizaţia Europeană pentru Cercetări Nucleare; Geneva). Decizia lui din 12 martie a dus la naşterea www, folosit astăzi de miliarde de oameni.

[…]

Asadar, www a fost inventat la CERN. Ce are acest logo:

Adica trei de 6:

Cine a creat CERN?

Savantii evrei au creat prima bomba atomica, ce a fost lansata impotriva civililor japonezi. O spun chiar ei:

Ce spun evreii despre… EVREII ce au produs BOMBA ATOMICĂ ce a spulberat Hiroshima și Nagasaki

Dupa Al Doilea Razboi Mondial, o parte dintre acesti savanti evrei au creat CERN (Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire).

Sa vedem ce aflam chiar din site-ul oficial al Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire realizatorul mega acceleratorului de particule Large Hadron Collider (LHC):

Robert Oppenheimer, Niels Bohr si Lew Kowarski (devenit mai apoi director CERN) au fost pionierii, vizionarii crearii unui laborator de cercetari in fizica atomica la nivel european. Apoi in 1950, laureatul Nobel Isidor Rabi a facut lobby la Conferinta Generala UNESCO de la Florenta pentru incurajarea formarii unui astfel de laborator stiintific international. Astfel, in 1951 la Paris s-a adoptat iar doua luni mai tarziu 11 state au semnat. Asa s-a nascut CERN. In aceeasi perioada in care a aparut si embrionul numit mai apoi Uniunea Europeana.

In 1959 in staff intra si Georges Charpak, ce in 1992 va castiga premiul Nobel.

Intre 1961 – 1965 Director-General of CERN devine Victor Weisskopf.

In 1968 li se alatura Jack Steinberger, castigator al premilui Nobel in 1988, cunoscut pentru studiile sale privind neutrino.

De-a lungul timpului s-au construit mai multe acceleratoare de particule iar prima ciocnire proton – proton s-a efectuat in ianuarie 1971 .

Pe baza teoretizarilor lui Steven Weinberg din anii ‘ 60, se descopera mai apoi particulele W si Z.

Tematica principala a cercetarilor devine crearea de particule de anti-materie, precum si studierea ciocnirii dintre acestea si cele de materie. Inceputa initial cu ciocnirea proton – anti proton, s-a ajuns dupa un timp la crearea de anti hidrogen. Cercetatorii au mai calculat o asimetrie in univers intre materie si anti-materie, nefiind in parti egale cum au presupus ei ca ar fi fost la Big Bang. 96 % ar fi partea invizibila.

In februarie 1985 incep excavarile pentru constructia Large Electron-Positron (LEP), cel mai mare accelerator de particole de pe planeta, cu o circumferinta de 27 km.

In septembrie 1995 se declara crearea primului atom de anti-hidrogen, dar cu o viata foarte scurta. Se spera sa i se lungeasca existenta in conditii de frig extrem, pentru a fi studiat pe indelete. Apoi se va trece la studiul ciocnirii hidrogen – anti hidrogen.

FASCINANT, NU-I ASA?

Sa vedem acum cine sunt personalitatile stiintifice de mai sus:

Robert Oppenheimer (1904–1967),evreu american, director al Manhattan Project, supranumit “tatal bombei atomice“ a depus eforturi deosebite pentru realizarea ei la Los Alamos National Laboratory. In 1933 invata sanscrita si citeste Bhagavad Gita scrisa in limba de origine. Invatatura aceasta orientala avea sa-i devina filosofia vietii.
Referitor la Trinity test (denumirea primei testari a unei explozii nucleare realizate pe teritoriul SUA pentru studierea grozaviei ce va fi la scurt timp lansata asupra Japoniei), Oppenheimer cita din Bhagavad Gita:

Dacă lumina a o mie de sori ar exploda odată pe cer, ar fi ca frumuseţea celui puternic. Acum am devenit Moartea, distrugătorul lumilor

Tot in anii 30 este influentat de idei comuniste.

Niels Bohr (1885–1962), evreu danez, premiul Nobel 1922. Participant principal la Manhattan Project. Cunoscut ca fiind prim consultantul “tatalui bombei atomice“
Lew Kowarski (1907–1979), evreu rus, incepe studiile energiei nucleare in 1939. A lucrat in Anglia, Canada, dupa razboi in Franta.

Isidor Isaac Rabi (1898–1988), evreu din imperiul austro-ungar, laureat Nobel, director asociat din 1940 la Massachusetts Institute of Technology, in cadrul departamentului ce a dezvoltat constructia bombei atomice. Fost student al lui Oppenheimer. Era unul din putinele exceptii caruia i se permiteau intrari – iesiri din ultra secretul Los Alamos.

Steven Weinberg (1933- ), evreu american, laureat Nobel. Cartile sale de popularizare a stiintei sunt un amestec de istorie, filisofie, stiinta si ateism. Intr-una din ele spunea:

Religia este o insulta a demnitatii umane. Fara religie, oamenii buni ar face lucruri bune iar oamenii rai ar face lucruri rele. Ca sa convingi un om bun sa faca lucruri rele ai nevoie de religie

Victor Frederick Weisskopf (1908-2002), evreu din imperiul austro-ungar, ateu, a lucrat la Los Alamos, in cadrul Manhattan Project.
Jack Steinberger (1921- ), evreu germano-american, premiul Nobel 1988, a studiat indrumat de evreul Edward Teller (“parintele bombei cu hidrogen”).

Georges Charpak (1924- 2010), evreu polonez, in 1959 intra in staff-ul CERN.

Asadar, savantii ce au construit bomba atomica s-au straduit mai apoi sa infiinteze si acest CERN, unde se joaca cu energii terifiante… Putem avea incredere in ei? Si pana la urma ce urmaresc de fapt? Evident ca pe de o parte doresc sa „demonstreze” ca basmul cu Big Bang ar fi corect. Despre acest basm citiți vă rugăm mai multe la:

KABBALAH – Sursa teoriei BIG BANGULUI și a împielițatei EVOLUȚII

Pe de alta parte probabil ca mai urmăresc ei ceva.

Shiva este zeul distrugerii in religia hindusa. Si are o statuie la CERN:

Foto: https://www.universetoday.com/130392/humans-just-sacrificed-jobs-cern/

www = 666 (ebraica)

In 1989 Tim Berners-Lee concepe ceea ce in 1990 va deveni World Wide Web. Inventia fiind realizata in cadrul CERN, cei din staff isi dau acordul pentru ca www sa poata fi folosit de publicul larg. Tim Berners-Lee se muta apoi la Massachusetts Institute of Technology (MIT), unde infiinteaza si conduce World Wide Web Consortium (W3C).

Litera w este vav, a sasea litera din alfabetul ebraic. Unii considera chiar ca vav deriva dintr-o hieroglifa ce reprezenta un carlig, o momeala.

Si ca o paranteza, dupa cum stiti, in codurile de bare EAN-13 si UPC regasim din nou 666:

VIDEO: 666 in codurile de bare EAN-13 si UPC

Iar inventatorul codului de bare 666 este … evreul George Joseph Laurer de la IBM:

Inventatorul codului de bare 666 este evreul George Joseph Laurer de la IBM…

Internetul si semnul fiarei

Fara internet, cipul din documentele biometrice n-ar fi decat o bucatica de siliciu fara absolut nici un folos sistemului. De asemenea, fara internet nu s-ar putea implementa nici internetul obiectelor si nici eGuvernarea. Iar disparitia banilor cash ar fi imposibila.

Cititi va rugam si:

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Categorii
Antihrist
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

14 comentarii

 1. Am citit acum ceva timp, pe nationalisti.ro cred…despre experimentul făcut la CERN când tartorița-șefă, a forțat experimentul accelerării, cu mult peste medie…drept pentru care, la sfârșit, după o lumină orbitoare și zângănit puternic…din ea, n-a mai rămas decât textilele, pantofii și ochelarii, iar martorii (îngroziți) au văzut de-atunci UMBRE CIUDATE, ne-omenești prin accelerator, în cabina de protecție, etc…

 2. Ce stiu eu e ca CERN-ul nu prea merge. Au avut la inceput niste esecuri rasunatoare, dupa care au reluat experimentele ca sa ne arate ce a fost acum 14 miliarde de ani, povestea cu big-bang-ul. De multe ori nu pricepem ce se intampla sub ochii nostri, ei stiu ce a fost cu miliarde de ani in urma! CERN-ul consuma sume fabuloase si are un numar imens de angajati, din mai toate tarile. Sfantul Apopstol Pavel scria prin anul 65 dupa Nasterea Mantuitorului despre ,,impotrivirile stiintei mincinoase” (I Timotei 6, 20). La CERN avem de-a face cu o stiinta mincinoasa, menita sa tagaduiasca creatia, ca opera a lui Dumnezeu. Asta e ambitia cuiva si asta trebuie sa demonstreze CERN-ul.
  Sanatate si foloase duhovnicesti in Sfantul si Marele Post al Pastilor tuturor marturisitorilor, care afirma raspicat ca Dumnezeu e ,,Facatorul cerului si al pamantului, al tuturor celor vazute si nevazute”.
  Celelalte sunt povesti.
  Doamne ajuta.

 3. https://caplimpede.ro/scrisoarea-unui-fizician-de-la-cern-care-ne-da-fiori-am-facut-ceva-ce-nu-trebuia-sa-facem-ce-siluete-au-aparut-in-accelerator/

  Scrisoarea unui fizician de la CERN care ne da fiori! „Am facut ceva ce nu trebuia sa facem”! Ce siluete au aparut in accelerator
  Va rog sa luati aminte la urmatoarele:
  1 – Incalc legile internationale privind obligatiile contractuale si secretul de serviciu publicand aceste informatii.
  2 – Nu am sa va divulg locatia mea intrucat stiu ca orice incercare sa dovedesc ceea ce am vazut sau la ce am luat parte va rezulta in exterminarea mea imediata si definitiva.
  „Numele meu este Dr. Edward Mantil si eram (teoretic inca sunt) fizician la CERN, situat in Geneva, Elvetia.
  Sunt specializat in cercetare subatomica si a particulelor, cu precadere interactiuni de tip quark.
  Cu alte cuvinte, studiez particule minuscule si felul in care interactioneaza intre ele la viteze foarte mari.
  Pana Joi 15 Ianuarie 2014 eram un om de stiinta absolut normal care lucra in campusul de la CERN. Majoritatea oamenilor de stiinta implicati in aceeasi bransa de cercetare ca si mine locuiesc aici in campusul CERN din Geneva si ies foarte rar, doar ca sa mai socializeze si ocazional sa-si viziteze familiile.
  Majoritatea dintre dumneavoastra, care ati auzit de CERN, cu siguranta ati auzit de LHC (Large Hadron Colider) Gigantul Accelerator de Particule, cel mai mare instrument stiintific, cu un diametru de peste 20 de mile care se intinde pe teritoriul a doua tari (Elvetia si Franta).
  Opinia publica a fost informata cum ca af fi fost construit cu costul a zeci de miliarde de Euro in scopul de a studia cum a luat nastere Universul si ca, coliziunile care au loc inauntrul acceleratorului ne permit noua sa ne facem o oarecare parere despre un anume fenomen, care poate fi observat doar atunci cand particulele intercationeaza intre ele la viteze foarte mari.
  Acesta NU este motivul pentru care a fost creat acceleratorul, si nici lucrul care s-a facut cu aceasta masinarie de la pornirea ei.
  Scopul principal al CERN cand a construit acceleratorul a fost sa, ei bine sa deschida un portal.
  Dati-mi voie sa va explic: Ideea de portal a luat nastere in ani 1960, scrie efemeride.

 4. Dupa ani de zile de incercari in a ascunde fenomenul OZN, incluzand o scara larga de interactiuni cu publicul cum ar fi incidentul de la Roswell si Batalia pentru Los Angeles inainte de asta, guvernele Statelor Unite, Marii Britanii si Franta, au decis sa-si uneasca fortele in speranta de a intelege ce sunt mai precis aceste obiecte neidentificate.
  Ideile erau impartite.
  Sunt oare OZN rile de pe alta planeta?
  Sunt oare din alt timp?
  Sau sunt pur si simplu isterie si deziluzie in masa cauzata de o imaginatie mult prea bogata a oamenilor care erau facuti pe ei de frica de comunisti si tehnologiile lor?
  Nu nu erau nici una din toate acestea.
  Universul nostru nu este decat o pagina dintr-o mare carte.
  Ganditi-va la o carte inchisa care sta pe o masa: vedeti fiecare pagina cum vine una peste cealalta legate intre ele de spatele dintre cele doua coperti.
  Universul nostru este doar un pagina într-o vasta si atotcuprinzatoare carte.
  Si pagina noastra nu este nici pe departe singura cu bogatii, gandire si civilizatie in ea.
  Fiecare pagina din carte reprezinta o alta dimensiune si fiecare are semnatura ei unica, propria ei istorie, si felul ei unic de diferentiere de celelalte pagini.
  Nici o pagina nu a fost facuta sa interactioneze una cu cealalta la fel cum nici cearneala nu se scirge de pe o pagina pe cealalta intr-o carte normala.
  Fiecare pagina, un Univers de sine statator.
  Dupa cativa ani de calcule matimatice si flote intregi de oameni de stiinta care lucrau sub amenintarea exterminarii daca divulgau informatii despre munca lor, ideea de carte a luat nastere.
  Desi multi nu erau de acord, calculele matematice sustineau ideea de carte, si tot matematica arata ca era imposibil ca o pagina sa interactioneze cu cealalta.
  Asta pana in ani 1980.
  Dupa miliarde de dolari investiti in cercetari in jurul anilor 1980, a luat nastere ipoteza ca daca am folosii destula energie, si destula forta, concentrate spre un punct mic (de marimea unei impunsaturi de ac), teoretic am putea strapunge pagina si am putea trage cu ochiul la pagina vecina.
  Am putea deschide o usa din universul lor spre al nostru.
  Cand FAMILIA (numele de cod al grupului de oameni de stiinta care sunt la conducerea fiecarui departament de cercetare de la CERN) a vazut prezentarea initiala in Martie 1981, multe din tematicile expuse au adus ingrijorari grave in ceea ce priveste ramificatiile deschideri unui astfel de portal.
  Insa in numele stiintei, FAMILIA a decis sa imparta aceste informatii cu guvernul care le finanta constant cercetarile.
  La o intrunire ce a avut loc in Luxemburg, sefi de state ale noii formate Uniuni Europene, impreuna cu Statele Unite si China, le-au fost prezentate planuri pentru construirea unei masinari colosale care ar fi in stare sa deschida un portal pe care l-am putea inchide la discretie apoi. Portalul s-ar deschide si nivelurile de energie ar fi masurate pentru a demonstra ca CERN si-a indeplinit sarcina, si apoi portalul va fi inchis. Deschis – Inchis, simplu si atat.
  Liderii guvernelor au inceput sa arunce cu fonduri interminabile catre FAMILIE si catre CERN in speranta de a intelege ce fel de putere se gaseste in alt Univers.
  Ganditi-va la cate posibilitati, surse de energie interminabile, mai rapide decat viteza luminii, armament care ar putea sterge distruge inamicii cu usurinta.
  Posibilitatile pentru putere erau de-a dreptul coplesitoare. Asa ca publicului i s-a servit o poveste („intelegerea universului”) si doar Familia si Guvernele stiau adevarul.
  Majoritatea fizicienilor de la CERN erau tinuti in ignoranta totala despre adevar, la urma urmei acceleratorul isi indeplinea functiunile normale si interactiona particule pentru vanatorii de finate dornici sa profite de asta.
  Insa teste pentru atingerea scopului ascuns erau facute numai in prezen ta Familiei si cativa fizicieni seletati.
  Eu sunt membrul Familie in divizia mea.
  Logic Familia initiala s-au pensionat sau am mai si murit din ei, dar exista exista acum o generatie noua, mai tineri si mai dornici de afirmare, si consecintele acestui fapt au fost si sunt in continuare dezastruoase.
  Si acum ca v-am facut aceasta mica prezentare, permiteti-mi sa va explic ce s-a intamplat joia trecuta. Era o zi normala cu acceleratorul programat sa xecute 2 coliziuni, una la 9 AM si una la 6.30 PM. Ambele au decurs perfect si experimentele au fost catalogate un succes.
  Am asistat la 2 coliziuni itregi si grupul general al cercetatorilor au fost foarte multimiti de munca lor.

 5. In jurul ore 7 PM majoritatea echipei de cercetatori eliberase deja camera de observare, si acceleratorul fusese pus on modul stand-by.
  In timp ce camera de observare se golea, dispozitivul de identificare pe care il aveam la brau a inceput sa vibreze si pe ecranul acestuia a aparut scris „Living room”, mi-am dat seama imediat ce urmau sa faca.
  M-am uitat cu coada ochiului si am zarit pe Dr. Celine D’Accord, un al membru al Familiei si sef al departamentului de fizica plasmei.
  Si ea se uita la dispozitivul de identificare si la fel avea scris „Living Room”.
  Amandoi am inteles despre ce era vorba si am plecat. „Living room” (Sufrageria) era o camera mare din incinta situata in Sectorul A.
  Camera nu iesea in evidenta cu absolut nimic, parea perfect normala.
  Asta era si ideea ca sa ascunzi intentiile adevarate. Daca ne-am fi intalnit in vreo camera secreta pe la subsol am fi ridicat suspiciuni de fiecare data cand am fi mers sa facem un experiment.
  In time ce Celine si cu mine ne indreptam spre accelerator in Sectorul A, aerul rece al Elvetiei mi-a atins fata si m-a inviorat in timp ce traversam campusul.
  Noaptea era extrem de senina, si acest factor imi marea si mai mult suspiciunile.
  Mereu faceau aceste experimente in nopti senine ca aceasta.
  Am intrat in Sectorul A si ne-am indreptat catre cladirea principala.
  Usile s-au deschis cum ne-am apropiat si am facut drumul spre lifturi pe întinderea larga a holului cu tavane boltite.
  SEMNALUL TRANSMIS DE DISPOZITIVELE NOASTRE DE IDENTIFICARE A FACUT CA USILE LIFTULUI SA SE DESCHIDA AUTOMAT INAINTE CA SA APASAM MACAR PE BUTON. CUM AM INTRAT INAUNTRU USILE S-AU INCHIS SI LIFTUL A PLECAT. „NU O SA MA OBISNUIESC NICIODATA CU FAZA ASTA” A SPUS CELINE, REFERINDU-SE LA GRADUL RIDICAT DE AUTOMATIZARE AL CLADIRII. FUSESEM PROGRAMATI LA O INTALNIRE IN „SUFRAGERIE” SI CLADIREA STIA ASTA, ASA CA TOATE LUMINILE SE APRINDEAU PE UNDE ERA SI USILE SE DESCHIDEAU CA SA NE ARATE CALEA. MIRACOLUL TEHNOLOGIEI. AM IESIT DIN LIFT SI NE-AM INDREPTAT SPRE CAMERA DE CONSILIU, ODATA AJUNSI USA S-A INCHIS IN SPATELE NOSTRU SI INAUNTRU ERA ADUNATA TOATA „FAMILIA”. IN CAPUL MESEI ERA „FATHER” (TATAL), O TANARA SI AMBITIOASA FIZICIANA PE NUME SANDRA O’REILLY, DESEMNATA „TATAL”, INTRUCAT TREABA EI ERA SA DEA ORDINE „FAMILIEI” CU PRIVIRE LA ACESTE EXPERIMENTE CLANDESTINE. ATMOSFERA IN CAMERA NU ERA NICIODATA UNA TENSIONATA, BA MAI DEGRABA UNA DE ENTUZIASM CONTROLAT. FAMILIA INCERCASE ACEST TIMP DE EXPERIMENTE LA FIECARE 6 LUNI IN ULTIMII 10 ANI SI NU AU AVUT MARE SUCCES IN TOT ACEST TIMP. AVUSESEM MAI MULTI „TATI” DE ATUNCI, INCEPAND CU MARELE DR. BERTRAMBERG PANA LA MAI PUTIN CUNOSCUTUL, SI MEREU BAUT DR. YAO, TOTI AU ESUAT SA INDEPLINEASCA CEEA CE FAMILIA INITIALA SI-A PROPUS. MILIARDE AU FOST CHELTUITE DAR NICI UN PORTAL NU A FOST DESCHIS.

 6. Anuntul ei a facut liniste in sala.
  Membrii familiei se uitau unul la altul, unii entuziasmati, altii foarte ingrijorati, insa toti cu o senzatie generala de neincredere.
  ” Ultimele 4 incercari au fost intre 10-20 Tera Electron Volts, nu am incercat niciodata nimic la o putere atat de mare! nu stim daca masinaria poate suporta un test de o astfel de magnitudine” a protestat Dr. Akava, seful Matematica Fizica si al Departamentului care era in masura sa spuna daca 40 Tera Electron Volts era sau nu posibil si se putea desfasura in siguranta.
  ” Am analizat toate consecintele posibile, si desi va trebui sa folosim dublul de energie din Retea, Guvernul Elvetian a fost informat si au fost de acord sa coopereze,” a raspuns imediat Tatal.
  Tonul ei linistit si controlat ajuta mult la detensionarea situatiei.
  M-am uitat spre Celine care in tot acest timp a tot scris niste calcule pe o bucata de hartie, dupa care s-a ridicat de pe scaun si a spus
  ” Tata, chiar daca am incerca sa atingem 40 TeV, calculele matematice ne arata ca asa ceva nu este posibil! Asa poutem sa dam acceleratorul la maxim pur si simplu si sa speram la ce e mai bine!”.
  ” Mai ai si alte obiectiuni pe care doresti sa le consemnam inainte de a incepe experimentul?” a intrebat Tatal, ignorand complet incercarile disperate ale lui Celine.
  Apoi Tatal s-a uitat la troti sa se asigure ca nu cumva sa mai aibe careva obiectiuni.
  ” Excellent, atunci vom proceda la efectuarea experimentului, toti sa fiti prezenti la ora 22.00 in camera de control” a anuntat Tatal si toata Familia s-a ridicat de la masa si a parasit „Sufrageria”.
  Nimeni n-a mai scos un cuvant, am plecat in liniste deplina, ne-am indreptat spre lift, si am iesit din cladire in racoarea aerului elvetian.
  Daca acceleratorul nu ar suporta vortajul de electroni, ar putea deveni instabila si sa se distruga, dar fiind ingropata in pamant ar fi evitata o catastrofa.
  Nu ar exista pierderi de vieti omenesti, insa Acceleratorul de Particule ar fi distrus si miliarde de dolari in finantari ar fi pierdute.
  De cealalta parte, daca experimentul ar fi un succes si am deschide un portal, am putea apoi oare sa inchidem ceva care funcioneaza la 40 de Tera Electron Volts?
  Calculele noastre sustineau 10 TeV, 20 TeV, la naiba hai sa zice si 30 TeV, dar nimeni nici nu a indraznit macar sa treaca vreodata peste.
  Oricum, aici rolul nostru de oameni de stiinta s-a terminat si regretabilul rol de experimentatori in secret a inceput. Tot ce puteam face era sa spunem DA. La orele 22.00, impreuna cu Familia si cativa alti angajati CERN care stiau despre adevarata natura a experimentului, am inceput marele nostru experiment.

 7. „Incepeti” a fost singurul ordin pe care l-a dat Tatal.
  Membrii Familiei s-au pus la posturile lor pentru a actiona acceleratorul, si astfel fatidicul experiment a inceput.
  ” Eliberati prima proba de particule” s-a ordonat.
  La cateva secunde dupa, sunetul gazului intrand in accelerator s-a auzit.
  Gazul si-a inceput cursa de 20 de mile in jurul acceleratorului castigand din ce in ce mai multa viteza. ” Eliberati a doua proba de particule” si un alt sunet de gaz intrand in accelerator s-a auzit circuland in directia opusa fata de primul.
  Ambele castingand viteza, circuland din ce in ce mai rapid, apropiindu-se de viteza luminii.
  Ca doi alergatori alergand pe o pista circulara din directii opuse., netingandu-se unul pe celalalt.
  ” Tata, ne apropiem de 30 TeV” a spus unul dintre membri.
  „Excelent, mariti energia la 35 de TeV in urmatoarele 3 minute”, s-a auzit comanda Tatalui dandu-ne mari fiori.
  Daca era sa se intample ceva acum se va intampla.
  „Marim la 35 de TeV” s-a auzit anuntul pe systemul intercom.
  Cu toti am continuat sa ne uitam unul la celalalt, ingrijorarea noastra crescand din ce in ce mai mult. „Ajungem la 38 TeV” alt anunt s-a auzit.
  Insa nimic, nici o explozie, nici o eroare catastrofala, nimic.
  Teoretic acum 40 TeV era posibil, dar nicidecum indicat, totusi la 38 TeV, nici un semn de deteriorare structurala nu a fost observat, nimic.
  „S-a atins 40 TeV”.
  Ne-am uitat unul la celalalt uimiti.
  Am reusit ceea ce credeam imposibil: 40 TeV de energie impingea acum particulele in accelerator si puteam sa controlam aceasta putere.
  „Cand doi nori de particule au trecut unul pe langa celalalt razand, am realizat cu toti ca urmeaza sa se intample ceva diferit.
  Dintr-o data temperatura in camera a inceput sa creasca, simteam cum se incalzise dintr-o data, si prima reactie a fost de panica.
  ” OPRITI ACCELERATORUL” s-a auzit o exclamatie de la un membru al Familiei.
  „Masinaria se incalzeste, o explozie este iminenta” a continuat.
  „Asteptati” a spus Tatal, ochii ei sclipeau de la monitorul calculatorului din fata ei „uitati-va la indicatorii de temperatura, nu este nici o schimbare, totul pare normal!”

 8. Cu totii ne-am uitat la cel mai apropiat panou de control si toate aratau ca totul este in regula, cu exceptia faptului ca termostatul din camera acum arata 35 de grade Celsius si cand incepusem erau 20 de grade, ce sa insemne asta?
  „INCEPETI SECVENTA DE COLIZIUNE” a strigat puternic Tatal in microfon. „Coliziune in 4…3…2…” vocea automatizata de la intercom s-a auzit. „1…” si o lumina orbitoare a umplut camera, nu se mai intamplase niciodata asa ceva.
  Temperatura a cazut iar la 20 de grade, si lumina ne orbea efectiv, nu ne puteam vedea nici mainile lipite de fata.
  Dintr-o data s-a auzit un tipat inspaimantator, ca si cum cineva era batut groaznic, urmat de o tacere de mormant si apoi intuneric bezna.
  „Este toata lumea OK?” se auzea Celine din cealalta parte a camerei,
  „Sunt bine!” am raspuns eu.
  “Sound off!” “Mantill, code: Fam-0113? “D’Accord, Code: Fam-0115? “Chung, Code: Fam – 0114? , membrii Familiei prezenti au inceput sa-si strige numele si codurile aferente in timp ce ochii nostrii incepeeau sa se adapteze la intunericul care se lasase in camera.
  Cu un sunet puternic, lumina rosie de urgenta a inceput sa lumineze camera intermitent.
  Puteam sa vedem umbre in accelerator dar nimic cunoscut noua.
  Deja trecusera aproximativ 2 minute de cand intunericul cuprinsese camera si nici unul din noi nu auzise pe Tatal sa-si fi strigat numele si codul.
  „Unde este Tatal: a strigat Dr. Chang.
  Cu totii ne-am intors spre scaunul unde statea Tatal si puteam vedea o umflatura pe scaun da dar nu pe ea (ca si cum se evaporase din haine).
  Am reusit sa ajung la panoul de control si sa deschid iesirea de urgenta si am iesit pe coridorul de urgenta pana la lumina de siguranta si am aprins lumina si din nou camera de control s-a luminat.
  Ma luase panica ca nu stiam ce s-a intamplat cu Tatal si am fugit repede inapoi in camera.
  Toti colegii mei erau complet uimiti, nimic in camera nu era modificat, toate erau la locul lor, si temperatura revenise la normal.
  Cu toate astea, pe scaunul unde era Tatal era doar o gramada de haine si efecte personale ale acesteia. Celine a alergat repede spre scaun si a inceput sa ravaseasca hainele si efectele personale in disperare: „A disparut!!! toate lucrurile ei sunt aici, bijuteriile, hainele, ID ul…absolut tot!”.
  Unde statuse Tatal acum erau doar lucrurile ei. A disparut pur si simplu. „

 9. Magda. Asta pare a fii bomba cu neutroni. Exact asa descrie si parintele Ilarion Argatu in viziunile sale despre sfarsitul omenirii!

  1. Tu știi că s-ar putea să ai dreptate?
   La fel spunea și Pr.Cleopa de la Neamț…că, după poruncă, ca să nu aducă vătămare pomilor, florilor, pământului, vor folosi bomba cu neutroni în care, toate rămân în picioare, în schimb oamenii DISPAR!
   Probabil că sunt spulberați pur și simplu!
   Mi-aduc aminte cum spunea că a vorbit cu un fizician care i-a confirmat EFECTUL folosirii bombei cu neutroni.
   Și DA, în viziune Pr.Ilarion Argatu, străzile Bucureștiului erau pustii, mașinile luxoase ne-atinse, cu cheia de contact în ele, cu motorul torcând încă, intrând într-o casă: în bucătărie, la masă, mămăliga pe foc, scaunele puse, masa gătită pentru a mânca, dar șorțul bucătăresei aninat pe scaun, la fel și hainele celorlalți!

   1. În proorocirile recente, singura dată în care se menționează folosirea armelor/bombelor atomice este atunci când chinezii vor năvăli peste ruși ca-n brânză până la Urali, dar mai departe forțele NATO, SUA vor folosi armele atomice și psihotropice ca să-i alunge la ei acasă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.