X

#URA (Romania): Ortodocsii trebuie sa arda

Foto: De la Henryk Siemiradzki – www. abcgallery.com, Domeniu public, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=320986

Nelson Mandela:

“Siii..vrea careva sa incendiem vreo biserica ?”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Prefericitu dani:

“Prezent”

Belzebut:

“Cand?! Cand?!” 

Alexandra:

“Ma bag”

Sunt doar cateva dintre comentariile de la:

Nu purtați bocanci cu cruce în talpă

Pe celelalte asemanatoare nu le-am mai aprobat, dar cred ca poate era mai bine sa le fi lasat pe toate.

Sa ne amintim si de un alt indemn la torte:

https://www.facebook.com/sorin.enache.56/videos/1002580059756517/

De observat ca Facebook n-a sters postarea de mai sus pe motiv de discurs de ura…

Cititi va rugam si:

Comentarii edificatoare ale aparatorilor lui Oreste Teodorescu …

Pe vremea imparatului Nero, mulți creștini au fost crucificați și arși, ca și cum ar fi torțe vii, pentru a ilumina jocurile de circ, dupa cum se poate observa si in ilustratia de la inceputul artiolului. Ce-i opreste pe cei aidoma celor de mai sus sa procedeze la fel? Deocamdata legea, caci ar fi o crima. Dar cand va incepe prigoana, cum credeti ca se vor manifesta?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. Dar faptul că dumneavoastră, domnilor creștini ortodocși, nu ați modificat nici măcar acum, după zece zile informația postată de dumneavoastră pe Facebook referitoare că un senator PSD dorește exterminarea persoanelor care se opun vaccinurilor? Vă consider la fel de iresponsabili ca cei din articol ! Ați persistat în greșeală pentru a manipula, pentru a instiga la ură împotriva unui partid politic. Și au fost câteva comentarii că sunteți în eroare, dar v-ați făcut că nu le vedeți. Nu mai post avea încredere în dumneavoastră. https://www.facebook.com/OrtodoxInfo/posts/2092297524395659?comment_id=2092508017707943

    1. Vasile

      Dar tu nu esti crestin ortodox? Ce hal de gandire trebuie sa ai ca sa pui semn de egalitate intre cei din articol si povestea cu facebook…

      Prietene, am mai explicat cum e treaba cu articolele ce apar si pe facebook. Iti mai explic o data si tie, in mod special:
      Cand postam pe portal un articol, automat apare si pe facebook. Dar daca modificam ceva in articolul de pe portal (inclusiv in titlu), modificarea nu se mai face automat si pe facebook.
      Concret, tu te referi la articolul “Adrian Wiener, senator USR este de acord cu EXTERMINAREA persoanelor care se împotrivesc VACCINĂRII obligatorii”:
      https://ortodoxinfo.ro/2019/01/25/adrian-wiener-senator-usr-este-de-acord-cu-exterminarea-persoanelor-care-se-impotrivesc-vaccinarii-obligatorii/
      Articol in care, intr-adevar, initial s-a gresit in titlu si s-a scris PSD in loc de USR. S-a modificat repede, insa pe facebook a ramas la fel. Ca sa modifici si pe facebook, e greu, iar eu nu ma pricep, dar l-am rugat pe fratele de la administratie s-o faca. A zis ca da si n-am mai avut habar de subiect pana la acest comentariu al tau. Ce sa zic? N-o fi avut timp atunci, o fi amanat si apoi poate ca a uitat. Il voi mai intreba.
      Am explicat ca ne este extrem de greu si nu mai e mult pana vom claca de suprasolicitare:
      https://ortodoxinfo.ro/2019/01/20/doi-ani-de-la-aparitia-portalului-ortodoxinfo/
      Tu, de exemplu, de ce nu ni te alaturi? De ce nu vii sa pui umarul la munca la portal, macar o ora pe zi si nici macar in fiecare zi? Iti place sa fi chibit pe margine? E mai lesne, nu-i asa?
      Ca daca, din marea multime de cititori, macar 10 ar ajuta cate un pic ca editori, cu total altfel ar merge treaba. Altfel, iata ca se intampla si astfel de accidente.

      1. Aș fi șters total postarea de pe Facebook în loc să propag o minciună.
        „Dacă mâna ta cea dreaptă te face să cazi în păcat, taie-o şi leapăd-o de la tine; căci este spre folosul tău să piară unul din mădularele tale, şi să nu-ţi fie aruncat tot trupul în gheenă.”
        Din păcate, portalul a avut numeroase derapaje „tefeliste”, probabil că aveți vreun haștag rezistent prin redacție

        1. Vasile

          Hai ca deja ma acresti. Daca pe noi ai ajuns sa ne acuzi ca suntem #rezist atunci deja ai tupeu dracesc. Si mai esti si analfabet functional, daca n-ai fost in stare sa pricepi ce-am scris in comentariul meu de mai devreme.

      2. Frate sacciv știu că e greu, și multă lume chiar nu realizează volumul de muncă. Dar vă rog rezistați în continuare.
        Voi încerca și eu să ajut cu ce pot, ca de exemplu un minim început ar fi să nu mai trimitem linkuri cu știri la comment-uri, ci poți apăsă pe butonul special, cine poate traduce ar fi bine să contribue cu cât timp e posibil, cine poate dona să doneze.
        Dar luna asta chiar îmi este foarte greu, pentru că săptămâna ce a trecut, pe 31- Ianuarie, a murit mama mea ( Mariana-Aurelia), și mi-e tare greu. Sunt momente când intru în depresie și nu-mi revin din plâns. Dumnezeu s-o ierte pe mama.
        Iertați-mă dacă am supărat pe cineva

  2. Efecte sinodui talharesc din creta deja dau roadele negative. Iar ca popor, romanii au capatat prilej de a si dezbraca cugetele ,care zaceau oricum de mult timp in dansii. Acest popor care statea cuminte mai pana nu demult in Biserica, acum a rabufnit, dovedindu si inclinarea la erezii, hule si crime si minciuni si desfranari. Acum incepe hula si prigoana asupra drept credinciosilor Ortodoxi

  3. cei cu comenturile de la deal sunt niste timpiti de hipsteri ( “generatia facebook”) care lesina daca vad o picatura de singe. prigoana o sa vie din partea “structurilor” represive plus mercenari care pleaca (pe bani multi) prin “teatrele de operatii” obisnuiti cu masacrele…

  4. Au scos ora de Religie ca să bage ore de Reeducare sexuală, în care copii sunt învățați că se pot transforma din băieței în fetițe și invers..
    Îmi este greață de sataniști care se ascund sub numele de atei, oamenii care au fost plătiți să țipe precum maimuțele, oameni care în viitor vor da socoteală!
    Cei mai mari criminali din Istorie au fost toți atei, să vă fie rușine că vă dați “oi” când de fapt voi sunteți “lupul”

  5. Eu nu știu de ce vă mirați;eu mă miram dacă se întâmplau aceste lucruri într un loc în care erau foarte mulți credincioși;în România nu este cazul;că nu vreți să acceptați realitatea,asta mă miră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button