X

Nu purtați bocanci cu cruce în talpă

de null

Imagine similară

Ca sa nu calcati pe Cruce:

Protosinghel Nicodim Mandita (1889 – 1975) – NU PUNETI SEMNUL CRUCII PE UNDE NIMERITI: covoare, dusumele, asternuturi, canapele …

Daca bocancii vostri au cruci pe talpa, taiati-le una dintre laturi.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Rubrica începătorului
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

25 comentarii

 1. Acum depinde de interpretare. Asa zisele cruci de pe talpile bocancilor pot fi vazute mai degraba ca semne aritmetice pentru adunare (plus). Crucea adevarata are doar 2 laturi egale, nu toate 4…

 2. Doamne ajuta,

  Bravo admin.

  Mantuire

  P.S Multumesc si de sfatul cu taiatul laturilor, eu chiar aveam talpa prezentata in poza.

 3. Andrei Eugen Baciu , ai dreptul la o părere , dar încearcă să pătrunzi înțelesul cuvintelor : ,, încălțămintea este a Cezarului ” -adică a marilor producători care câştigă de pe urma acestei afaceri, şi care pot cere designerilor să nu folosească şi crucea ca model în confecționarea de încălțăminte.
  – ,, crucea este a lui Cristos ” – când te închini faci semnul sfintei cruci în numele Domnului nostru Isus care pe cruce sa jertfit pentru noi.
  – ,, voi vă temeți de Dumnezeu sau de musulmani ? – iată şi înțelesul acestor cuvinte : când sfinții părinți au spus ,, să nu călcăm în picioare crucea” , marii industriaşi nu au ascultat şi şi-au văzut în continuare de afaceri arătând că nu le pasă şi nu au teamă de Dumnezeu.
  – În ceea ce îi priveşte pe musulmani , iată : – un mare operator comercial a scos crucile de pe toate mărcile greceşti de alimente care se vând în Europa.
  – o țară vecină vrea să înlocuiască Crucea Roşie cu ceva care să nu-i ofenseze pe musulmani.
  – persoane care au purtat cruciulițe la gât au avut de suferit agresiuni când s-au întâlnit cu musulmani.
  Poate că acuma înțelegi sensul cuvintelor de mai sus.

  1. Buuunn!!! Cine vrea sa incedieze casa lui cand dansul nu este acasa si se va duce sa incedieze Biserica? Cum te simti cand casa ta va lua foc cand dormi? (incendiu violent)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.