X

Pedepsele păcatului vrăjitoriei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cei care fac vrăji și merg la vrăjitori fac mare păcat împotriva Duhului Sfânt, căci părăsesc pe Dumnezeu și cer ajutor diavolilor.  Renunță la Sfânta și Dumnezeiasca Biserică și intră în casele satanei.

Se leapădă de slujitorii lui Hristos preoții) și se duc la slujitorii satanei (vrăjitorii). Adică părăsesc harul lui Dumnezeu din Biserică și pentru interesele lor pătimașe cer ajutor vrăjmașilor lui Hristos, adică diavolilor și slujitorilor lor (vrăjitorii). Se leapădă de adevăr și primesc minciuna și amăgirile diavolești.

Acest păcat atât de mare împotriva Duhului Sfânt nu se iartă celor vinovați: ”nici în veacul de acum, nici în cel ce va să vină”, după cum ne spune Mântuitorul Iisus Hristos, de nu se vor pocăi toată viața.

Ca urmare a acestui păcat, se abat tot felul de greutăți și primejdii asupra celor vinovați (cei care aleargă la vrăjitori).

Mai întâi îi chinuie mustrarea conștiinței că au lăsat pe Dumnezeu și au cerut ajutorul vrăjmașului lui Dumnezeu, apoi este oprirea de la Sfânta Împărtășanie de la 7 la 15 și chiar la 20 de ani.

Cei ce cred și aleargă la vrăji scot din inima lor darul lui Dumnezeu și aduc în casa și inima lor duhul diavolului.

Cei ce fac vrăji și cred în ajutorul lor se leapădă de Hristos și se unesc cu diavolul, ei nu se mai numesc creștini (fii ai lui Dumnezeu după har), ci fiii diavolului, apostați. Iar dacă nu se spovedesc la preot și nu-și plâng păcatul acesta cu lacrimi toată viața nu se pot mântui.

Vrăjitorii și cei ce cred și aleargă la ajutorul diavolului, dacă nu părăsesc acest păcat și nu se pocăiesc, se leapădă cu totul de Biserică, adică se despart de Hristos și se dau de bunăvoie în mâinile vrăjmașului, iar dacă mor în acest păcat nici nu se îngroapă de preot ci, asemenea celor păgâni și lepădați de credință se muncesc în iad în vecii vecilor.

Pr. Daniil de la Rarău,
Rugăciuni pentru izbăvirea de vrăji, farmece, blesteme și vrăjmași,
Editura Anestis

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Familia mea a avut de-a face cu vrajitoare…. Matusa mea este o vrajitoare, vecinii mei sunt vrajitori, bunica mea este descantatoare, vecina bunicii mele este vrajitoare, aceste persoane diavolesti, aceste persoane ale raului cand ne-au luat sporul, cand ne-au facut sa ne certam, cand ne-au pus piedici, toata viata au facut numai rau.
    Insa este adevarat ca Dumnezeu e Bun, am simtit asta pe pielea mea, Bunul Dumnezeu mereu ne-a ajutat, tot timpul a fost alaturi de noi. Sa nu va pierdeti credinta in Dumnezeu, noi dreptslavitorii crestini, ca vremurile sunt grele, dar cel ce va rabda pana la sfarsit, acela se va mantui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button