X

S-a umplut internetul de vrăjitoare. Românii sunt naivi și cad în plasa lor

Vrajitoare (in lucru)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“Sunt tamaduitoarea prezicatoare, detin secretul tuturor ritualurilor stravechi care au cel mai puternic efect in solutionarea problemelor! Ritualuri de dezlegari si indepartare de ghinion. Ritualuri de dragoste permanente”. Iar lista continua pana la ritualuri de potenta sau care sa te ajute sa te muti fara probleme oriunde vrei in lumea asta. Facebook s-a umplut in ultimii ani de asa-zise facatoare de minuni, oferind inclusiv consultanta online sau telefonic.

Duse sunt vremurile in care pentru a avea acces la o “vrajitoare” trebuia sa te deplasezi fizic si sa platesti cash. Acum aceste facatoare de miracole activeaza in mediul online si ofera sprijin pentru inima, suflet si material, inclusiv prin chat sau la telefon. Plata in prealabil, prin transfer bancar.

Vrajitoarele apeleaza deseori la marturii pentru a-si pacali clientii

In 2011, vrajitoarele din Romania au ajuns si in presa internationala, dupa subiectul “flacarii violet” si al Oanei Zavoranu care a ramas mai saraca cu 450.000 de euro dupa ce a apelat (si platit regeste) doua ghicitoare – Vanesa si Melisa. Mai mult, tot in acei ani, oameni de stat au apelat “cu incredere” la serviciile vrajitoarelor, in frunte cu Traian Basescu.

Fast forward in 2019 si 2020 si facatoarele de minuni au tinut pasul cu vremurile – macar ele, daca institutiile publice, nu. Acum vrajitoarele fac LIVE-uri pe Facebook in care descanta si “ofera noroc” tuturor celor care le urmaresc.

Vrajitoarea Ana Maria, de exemplu, are o tactica de marketing interesanta – citeste in carti (tarot) pentru cei interesati, intr-un LIVE pe Facebook, le spune pe scurt si rapid ce probleme au in viata (informatii generale, banale), ca mai apoi sa le spuna sa o sune pentru a afla mai multe amanunte.

Unele vrajitoare au si site-uri destul de bine puse la punct unde pun la dispozitia clientilor testimoniale ale fericitilor clienti, servicii disponibile plus, bineinteles, numarul de telefon scris de cele mai multe ori cu auriu. Mare parte dintre ele raspund si pe WhatsApp, fiind extrem de deschise si “tehnologizate”.Pe langa WhatsApp, Facebook si Messenger, vrajitoarele au deslusit si tainele Google AdWords, acestea licitand pentru un loc fruntas in cautarile de profil pe cel mai mare motor de cautare din lume. Rezultatul? Ca mai jos.

Cat castiga o astfel de vrajitoare?

Sumele sunt destul de greu de aflat si, bineinteles, variaza de la una la alta. O clienta veche a uneia dintre ele, contactata de wall-street.ro, a relatat ca aceasta “face si 5-6.000 de euro pe luna. Si asta exclusiv din vorbitul cu clientii pe Facebook si la telefon, din confortul casei lor!”.

Tarifele incep, insa, in general, de la 50 de euro si cei mai multi oameni vor incantatii dedicate iubirii, banilor si sanatatii.

Este suficient “sa puna mana” pe 3-4 persoane cu bani, mai putin educate sau/si complet nefericite, si va face tot posibilul sa le creeze dependenta de “serviciile” sale. Similar videochat-ului, insa fara neajunsurile acestei meserii. Este si exemplul unui credul (sarman de aceasta data) care a ajuns la ProTV – a crezut ca o vrajitoare ii va schimba destinul si a cheltuit 400 de euro si 1.400 de lei degeaba.

Exista insa si cazuri in care victima credula este furata de sute de mii de euro – este si un caz recent in care o femeie a platit la vrajitoare nu mai putin de 400.000 de dolari pentru ca sotul ei “sa-i fie ucis prin magie alba”. In situatia relatata, este vorba de un “clan de vrajitori”.

Apoi, sunt si vrajitoare “de apartament”. Un cuplu de clienti s-au dus “la amuzament” si au povestit experienta.

“Voiam sa facem si asta, o data in viata, just for fun. Foarte amabila doamna “vrajitoare”. Ne-a dus intr-o bucatarie nu tocmai curata, ne-a facut cate o cafea, apoi a inceput sa “ne ghiceasca”. Era complet pe langa, nu s-a adeverit nimic, dar macar ne-am amuzat – de 300 de lei, ce-i drept, dar…”.

Presa internationala a sesizat afluxul de “vrajitorie” care emana dinspre Romania, inseland inclusiv cetateni din diaspora.

Romanii apeleaza si la “vrajitoare internationale”

Atunci cand vrajitoarele autohtone nu mai sunt de ajuns, te indrepti catre vrajitoarele internationale. Acestea insa nu se numesc “witches”, cum te-ai astepta, ci au o denumire mult mai pompoasa: PSYCHIC CHANNELER.

O clienta de-ale ei spune ca vrajitoarea “Elisabeth” face multe afaceri cu romani.

Clienta a incercat initial sa isi rezolve problemele cu vrajitoare autohtone, apeland mai apoi la o “vrajitoare” din strainatate, o “Psychich Channeler”.

Cum descrie clienta pe aceasta? “Este conectata la sursa/Dumnezeu si poate sa dea mesaje directe de la ghizii spirituali sau sinele meu superior!”.

Avand succes pe plan global, vrajitoarea nu mai face deloc sesiuni de 1 la 1, mergand doar pe “group sessions”, online, unde raspunde la 2 intrebari in 10 minute. Costul? Magica cifra de 77 de dolari.

Repetam, 330 de lei pentru 10 minute “de ghicit” sau “de raspuns la doua intrebari”. In Romania, ce-i drept, preturile sunt mai mici, pornind de la circa 50 de lei pentru “30 de minute de magie pura”.

Pe de alta parte, dupa ce a pompat bani in ghicitoare, clienta nu este tocmai satisfacuta, recunoscand ca i s-a spus ca problemele ei se vor incheia intr-o anumita data, dar nu s-a intamplat asta, deci nu este “batut in piatra”.

“Vrajitoarele” au si o plasa de siguranta – sunt infinite posibilitati de viitor!

Pentru a nu fi acuzate de inselatorie si a evita, astfel, clientii nervosi sau nemultumiti, unele dintre vrajitoare se asigura ca se fac intelese din start – vrajile lor nu sunt 100% sigure (desi asa garanteaza pe site), pentru ca, pana la urma, “viitorul depinde de gandurile pe care le ai si exista un infinit de posibilitati”.

Dar ea se va stradui sa iti spuna “cele mai probabile posibilitati”.

De ce supravietuieste si chiar infloreste acest obicei in Romania? In genere, din aceleasi motive pentru care infloresc bet cafe-urile si site-urile de pariuri – lipsa de educatie este principalul factor, urmat de dorinta de imbogatire peste noapte, la care se adauga credinta oarba intr-o divinitate care “ne vegheaza”. Atunci cand romanii vor beneficia de un sistem educational bine pus la punct si performant, treptat vor disparea si clientii vrajitoarelor si cei ai caselor de pariuri si, in sfarsit, vom parasi Evul Mediu.

Citiți și:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Profetia parintelui Ilarion Argatu:
    ” Acum exista o vrajitoare la 10 sate, dar va veni vremea sa fie 10 vrajitoare intr-un sat !”

  2. Geoana spunea ca a pierdut alegerile prezidentiale pentru ca a fost atacat cu flacara violet, dar vrajitoarele i-au sarit in ajutor lui si iata ca descantecele lor l-au ajutat pe prostanac sa ajunga numarul 2 in NATO.
    http://www.ziare.com/psd/mircea-geoana/votul-la-congresul-psd-a-fost-descantat-de-vrajitoare-pana-tarziu-in-noapte-996907
    Adrian Năstase spunea ca a pierdut alegerile prezidențiale din 2004 pentru ca a fost atacat de secta MISA cu energie negativă.
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Flac%C4%83ra_violet%C4%83

    Fara vrajitoare, cum sa se mai apere PSD-ul de fortele malefice, ca doar nu o sa se duca la preoti sa le faca slujbe?

    1. Reuters spune ca vrajitoarele au ajutat politicienii romani sa castige alegerile europarlamentare
      Reuters: Vrăjitoarele din România folosesc puterea internetului. Femeile fac vrăji împotriva politicienilor corupți și pentru alegerile europarlamentare
      Mai nou, vrăjitoarele spun că și-au îndreptat atenția și asupra politicii, alăturându-se curentului anti-corupție. Minca susține că a contactat online alte nouă vrăjitoare din Europa și SUA, ca să blesteme parlamentarii români pe care vrăjitoarele îi consideră corupți.
      În cadrul ședinței online, grupul a oficiat un ritual împotriva ”celor care nu își fac treaba, care au intenții rele, astfel încât să piardă puterea și să aibă probleme de sănătate”, spune Minca, citată de Reuters.
      https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23116561-reuters-vrajitoarele-din-romania-folosesc-puterea-internetului-femeiele-fac-vraji-impotriva-politicienilor-corupti-pentru-alegerile-europarlamentare.htm

      Satanismul si idiocratia au invins in Romania!

    1. Iata si alte semne, din cer!
      Mai multe studii efectuate in Mexic si Brazilia arata o corelatie intre epidemii si cresterea intensitatii radiatiei cosmice, care probabil slabeste sistemul imunitar. Nu intamplator si epidemia de coronavirus are loc acum, cand radiatia cosmica a atins un nou maxim.
      Moscow Neutron Monitor. Real time cosmic ray data.
      http://cr0.izmiran.ru/mosc/
      Cosmic Ray Anomaly Before H1N1 Outbreak
      Continuous low electron flux anomaly has been observed before the occurrence of the H1N1 pandemics in Mexico in March 2009. During the period of low electron flux anomalous rise in the cosmic ray intensityhas been recorded locally in Mexico City cosmic ray observatory.
      https://www.longdom.org/open-access/electron-flux-and-cosmic-ray-anomaly-before-hn-outbreak-2332-2594-2-113.pdf
      Cosmic rays and Zika virus outbreak
      This study suggests that the localized lowering of the earth’s magnetic field intensity and a sudden increase of cosmic rays recorded in Mexico in 2015 were causally associated with the resurgence of the Zika virus outbreak in the Americas.
      https://www.currentscience.ac.in/Volumes/115/03/0382.pdf
      Cosmic rays & the Resurgence of Yellow Fever
      Whist Brazil is still recovering from the recent Zika virus outbreak, the south-east of this country has been struck by the largest outbreak of Yellow Fever (YF) in Latin America many decades. This outbreak, which began in 2016, has rapidly and alarmingly spread eastward, reaching the most populated regions of Brazil where vaccine coverage is inadequate, so raising public health concern about high rates of urban transmission and the spread of YF beyond Brazil’s national borders. Other viral diseases that appeared to flare up in South America roughly at the same time include the arboviruses dengue and chikungunya.
      https://juniperpublishers.com/ijcsmb/pdf/IJCSMB.MS.ID.555636.pdf

      1. Lead author Chandra Wickramasinghe, of the Buckingham Centre for Astrobiology, said: “A global virus pandemic is imminent.”
        Previous viral pandemics have coincided with periods of low solar activity although scientists have struggled to find a definitive link.
        Coronavirus could turn to global pandemic as freak solar minimum means outbreak ‘imminent’
        The imminent reduction in solar activity will knock a chink in this armour while “opening the floodgates” to a “flux of cosmic rays”.
        These rays threaten to disrupt the DNA present in bacteria and viruses already present, creating super-virulent versions.
        https://www.express.co.uk/news/world/1232974/coronavirus-china-virus-pandemic-WHO

        Incepe deratizarea planetei.

  3. “Clarvazatoarea Sofia. Dezleg cununii, vindec bolile si aduc norocul. Tarot in carti, ghicit in glob si in palma” mesajul asta e pus pe un panou urias la iesirea dintr-un oras din romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button