X

Adrian Wiener, senator USR este de acord cu EXTERMINAREA persoanelor care se împotrivesc VACCINĂRII obligatorii

USR solicită coaliției PSD-ALDE-UMDR să deblocheze de urgență Legea Vaccinării, aflată de peste un an și jumătate în Parlament.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Ar trebui legiferat un mod de exterminare ai acestor oameni cu adevărat periculoși pentru societate, mai degrabă decât declararea stării de epidemie”, a scris utilizatorul care a primit aprobarea lui Wiener. 

“Vaccinarea este expresia medicală a altruismului. Ne vaccinăm atât pentru a ne proteja pe noi cât și pentru a-i proteja pe cei cu care intrăm în contact; pentru a nu deveni o verigă într-un lanț epidemiologic care poate duce în final la moartea unui om. Gripa a făcut 29 de victime doar în luna ianuarie! În săptămâna 7 – 13 ianuarie 2019 s-au înregistrat la nivel național peste 1.150 cazuri de gripă clinică comparativ cu 80 cazuri înregistrate în aceeași săptămână din 2018, de 14 ori mai multe.

USR solicită imperativ ministrului Sorina Pintea să declare epidemie de gripă, măcar în orașele sau județele cu cele mai multe cazuri confirmate, precum București, Constanța și Argeș, Arad, Olt. Se impune luarea unor măsuri urgente pentru a opri răspândirea gripei: instituirea unei celule de criză și o mai bună comunicare cu DSP-urile. Vom aștepta să moară peste 100 de oameni, așa cum s-a întâmplat anul trecut?

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea nu face decât să ne spună, de câteva săptămâni încoace, că URMEAZĂ o epidemie, dar lipsesc campanii ale ministerului care să explice cetățenilor importanța imunizării anti-gripale și cum se face aceasta.

USR solicită coaliției PSD-ALDE-UMDR să deblocheze de urgență Legea Vaccinării, aflată de peste un an și jumătate în Parlament. Chiar dacă vaccinul anti-gripal nu este obligatoriu, mecanismele prezente în lege ne pot pregăti, ba chiar pot preveni o nouă criză. România se numără printre țările cu cea mai scăzută rată de vaccinare anti-gripală din Europa: 5.2%! Vă îndemnăm să vă vaccinați singuri, cumpărați vaccinul de la farmacii și aveți singuri grijă de voi și familiile voastre. Imunizarea nu pare să fie o prioritate pentru guvernul Dăncilă”, a scris Wiener pe Facebook.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Iată așadar, cum îi zic ei binelui rău și răului bine.

Și iată ce vor ei să ,,pricepem” noi: Vaccinarea înseamna altruism. Deasemenea, EXTERMINAREA persoanelor care se opun vaccinării obligatorii este tot ALTRUISM.

Și vor fi oameni care vor zice ca ei…, căci manipularea va funcționa.

Mergând mai departe, vedem că din toată ofensiva mass-mediei din ultima vreme iese la iveală faptul că legea vaccinării obligatorii a carei adoptare a fost amânată reprezintă o necesitate imperioasă în îndeplinirea agendei lor obscure și antihristice.Amânarea îndelungată înseamnă un timp pe care nu și-l mai permit sa-l piardă.

Deasemenea, mesajul este clar:  vor călca la propriu peste cadavre.Și nu se feresc să ne-o spună în față.

Citiți vă rog și:

Organizația Mondială a Sănătății instigă la ură: ,,Antivacciniștii sunt o AMENINȚARE la viață! Din cauza lor se va DECLARA epidemie de gripă”

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

  1. Dar Wiener este senator USR.și nu PSD. Speram că pe acest portal nu se practică dezinformarea. Observ derapaje grave, nu numai acum Probabil unul din editori este tefelist. Admir tehnica de a șoca chiar din titlu !

  2. Vaccinurile moderne inhibă sau chiar distrug ,,gena Lui Dumnezeu” din codul genetic,așa numita VTMA 2.Este gena responsabilă cu sentimentul religios.Se observă deja diferențe enorme de mentalitate la generațiile de după 2000. Găsiți mai multe detalii pe Anticrist.news.

  3. Derbedeul acesta USR-ist si sorosist sa stea in banca lui si sa nu dicteze romanilor ce sa faca. De ceva vreme toate televiziunile se opintesc sa ne convinga ca e mare pericol, ca urmeaza epidemia si probabil pe fondul acesta vor scoate legea din sertar. Sa se vaccineze ei in fiecare zi impotriva tuturor bolilor pamantului.

  4. Să spună repede care e scopul ascuns al isteriei privind obligativitatea vaccinarii! Să nu mai umble cu minciuni prefacandu-se că, prin vaccinare, poartă grija sănătății noastre!

  5. Gindire nazista ghidata pe principiul: “Cine nu e cu noi e impotriva noastra”
    Acest derbedeu slefuit pe creier nu este singular. Ca el sint multi altii si fereasca Dumnezeu sa nu ajunga in functii cheie ca iar luam de la cap comunismul bolsevic care e frate geaman cu nazismul.

  6. Exact! Să fie amenințați cu afurisenia! Nu cred că in acest caz este păcat, pentru ca vaccinurile amenință viața și sănătatea poporului român.

    1. @ Neaosul

      Bravo, cinste tie om curajos…si de Hristos iubitor

      Daca esti cu adevarat pe calea Adevarului atunci te adaugi si tu celor 3 pe care ii stiu si cu tine se fac 4…e totusi o mica problema….la o tara numita Romania , 4 preoti nu e prea putin????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button