X

Doi ani de la apariția portalului OrtodoxINFO

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In primul rand multumiri colaboratorilor si celor ce ne-au sprijitit financiar.

Fara primii, activitatea portalului n-ar mai fi putut continua, caci volumul de munca este urias, iar doar doua persoane (administratorii de la Apologeticum si saccsiv) nu-i faceam fata. Fara acesti frati si surori, am fi inchis pravalia si ne-am fi rezumat din nou doar la blogurile fiecaruia.

Dar nici fara milostenia celor cativa nu am fi putut continua.

Sa le rasplateasca bunul Dumnezeu inmiit tuturor!

Dar sunt putini. Mult prea putini si face fiecare cat poate. Privit din afara, pare ca portalul merge bine. Putina lume stie insa ca suntem pe avarie deja de multa vreme. Ne lipsesc editorialistii. Avem doar unul, o eroina care ne ajuta printre picaturi, cand mai prinde oleaca de timp liber la serviciu. Am mai dat cate un anunt din cand in cand, dar degeaba. Poate acum ne aude totusi cineva. Unul, doi, zece, cate un pic pe zi daca ar lucra fiecare la portal, ne-ar ajuta enorm. Daca nu ne va auzi insa nimeni, pana la urma vom cadea in cap de epuizare.

Cu traducătorii stăm bine. Ca număr. Dar doar doi traduc câte un articol aproximativ zilnic. Ceilalți la o săptămână, o luna sau chiar mai mult. Asa ca, cine vrea sa ne ajute si in acest sector, e foarte bine venit.

Financiar însă, e cel mai rău. În fiecare luna stam cu teama ca e ultima luna…

În halul asta stând lucrurile, nu știm când si nici măcar dacă vom mai reuși vreodată sa punem în aplicare și celelalte pe care ni le propuseserăm: televiziunea pe internet, documentarul despre NOM și Sfârșitul Vremurilor (cu accent pe cip, ecumenism, profețiile Sfinților Părinți și subtitrare în limba engleza), cărți, conferințe, interviuri, cantina săracilor (inclusiv un spațiu unde să se spele), etc.

Iertare. Doamne ajuta!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. Inainte de o televiziune pe internet n-ati putea face un radio pe internet? Astfel am putea asculta in timp ce facem alte lucruri, sau am putea asculta pe casti la telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button