X

SAMIZDAT: Copiați masiv textele și clipurile de folos, căci în curând libertate nu va mai fi

Foto: https://www.incorectpolitic.com/curiozitatea-saptamanii-samizdat/

De ceva vreme a inceput o crancena cenzura. Cateva exemple celebre:

Giganții internetului au decis cenzurarea lui Alex Jones

GOOGLE cenzurează Natural News

Site-ul “LifeSite” pus pe lista neagră de furnizorul serviciilor de găzduire web

Iar acesta e cel mai nou episod:

CENZURĂ. YouTube va ELIMINA milioane de videoclipuri despre PAMANTUL PLAT sau variante neoficiale despre 9/11

Unii dintre voi considera ca Alex Jones este un intrus iar altii considera ca Pamantul nu este plat (oricum, fix sigur e), insa cu totii sper ca sunteti de acord ca cenzura nu-i normala. Nu-i normala, dar a inceput si va ajunge la proportii grotesti.

Asa ca e obligatoriu sa incepeti sa copiati la greu materialele ce le considerati importante caci revin vremurile textelor samizdat.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Anti-sistem
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.