X

Începe campania de distrugere a site-urilor anti-sistem / GOOGLE cenzurează Natural News, InfoWars și alți editori independenți…

de null
GOOGLE cenzurează Natural News… înlătură 140. 000 pagini din… arhivele de memorie ale indexului său, articole Natural News de cercetare despre vaccinuri, corupție farmaceutică, știința mincinoasă și multe altele
De Mike Adams pe 22 februarie 2017
(Natural News) La sfârșitul săptămânii trecute, am primit o amenințare directă, în care am fost avertizat că, dacă nu iau măsuri pentru a-l distruge pe Alex Jones și InfoWars, voi fi ales spre nimicire printr-o campanie de calomniere, cenzură și defăimare.
În loc de a ceda inamicului, am refuzat să înghit momeala și am publicat toate detaliile amenințării, avertizând pe toată lumea din noua media (adică de pe internet n.t.) că se căută forțe sinistre pentru a submina și reduce la tăcere orice voce anti-sistem (și pro-Trump) de pe internet.
Exact cum ne-am așteptat, astăzi întregul site Natural News a fost cenzurat de către Google, fără nici un fel de avertisment. Acesta este doar unul din mai multe acțiuni de acest gen care s-au avut petrecut în ultimele zile:
  • Weekend-ul trecut, într-un efort canalizat asupra lui Milo Yiannoupoulos s-au dezvăluit clipuri video compromițătoare, un fost editor al Breitbart News și un  homosexual conservator, care l-a sprijinit în mod deschis pe președintele Trump. Milo a fost lovit de un val “cercetare pentru opoziție” (prin care se cercetează cineva pentru a-l denigra n.t.) și a fost silit să demisioneze luni, din Breitbart, luni, citând “vânătoarea de vrăjitoare presei ironice” care l-a doborât.
  • Pe 21 februarie, InfoWars a primit bila neagră de la compania de publicitate online AdRoll.com. După spusele lui Alex Jones, respingerea de către AdRoll va costa InfoWars 3 milioane de dolari în venituri anuale, care pot determina InfoWars să renunțe la planurile sale de deschidere a unui birou în Washington DC pentru a-i oferi administrației Trump știri reale (în loc de știri false de la CNN și din altă parte).
  • Platforma de comerț electronic Shopify a fost amenințată în mod agresiv de către adepți organizați ai stângii, pentru a renunța la magazinul online Breitbart și astfel, a opri veniturile către Breitbart. Directorul șef al Shopify a refuzat să se plece în fața acestei intimidări și cenzuri, și a menținut o poziție “neutră” cu privire la aspectele politice, concentrându-se în a administra platforme de comerț electronic pentru toată lumea.
  • Astăzi (22 februarie), site-ul Natural News a fost lovit de către Google, care a cenzurat întreg domeniul Natural News și a eliminat peste 140.000 de pagini din indexul său. Reprimarea Natural News s-a petrecut în această dimineață, și urmează unui model de cenzură pe care-l vedem fiind aplicat împotriva și altor site-uri pro-Trump. Google nu a trimis nici un fel de avertisment pe adresa de e-mail care este înregistrată la “uneltele webmaster-ului”. Oprirea știrilor Natural News a fost cu siguranță o decizie umană, și nu un algoritm. Încercăm în prezent să aflăm o justificarea oficială prezentată de Google pentru cenzurarea întregului nostru site, iar sperăm să avem NaturalNews.com înapoi în indexul Google.
Unele dintre știrile care acum sunt cenzurate de Google include testarea alimentarii cu apă a SUA în laboratoarele noastre, unde am efectuat teste de laborator pentru a descoperi că 6,7% din apele din orașe sunt contaminate cu metale toxice. Google, de asemenea, a cenzurat anunțul serviciului nostru gratuit de testare a apei pentru sursele de apă americane afectate de scurgerile de petrol din conducte. De asemenea, este cenzurat articolul în premieră despre rechizitoriului penal al companiei GlaxoSmithKline făcut de Departamentul de Justiție SUA, și interviul nostru cu martorul care a ajutat la câștigarea a unor daune record de 3 miliarde de dolari din partea companiei farmaceutice penale.
Aparent, Google crede că publicul ar trebui să nu mai aibă acces la aceste articole de jurnalism de investigație … și a altor încă 139.997 de articole care tratează activismul, fraude științifice, criminalitatea industriei de farmaceutice, corupția politică și altele. Sunteți martorii unei moderne incendieri a cărților, de către Gestapo-ul internetului, care decide acum ce cunoștințe nu ai niciodată voie să le accesezi… mai ales că o mare parte din această cunoaștere poate ajuta să elibereze omenirea.
Am descris (problema n.t.) în detaliu în acest podcast: (articolul continuă mai jos)
Reducerea la tăcere a Natural News face parte din “planul” globalist de înrobire a unei populații ținută în stare de ignoranță a realității
Natural News este, desigur, una dintre primele surse de educație și activism din lume care expun minciunile medicinei periculoase, mercurul toxic din vaccinuri, știința tip vraci-corporativă din spatele OMG-urilor(organismelor modificate genetic n.t.), a fraudei industriei cancerului și așa mai departe. Prin furnizarea de informații sincere, înviorătoare și entuziasmante publicului, lezăm modelul de profit a cartelurilor medicale corupte care finanțează mass-media, fac lobby-uri guvernamentale si influențează furnizorii de internet cu bani de publicitate. (Google deja a declarat război medicinei naturiste și suplimentelor nutriționale, interzicând a le mai face publicitate pe Google Adsense.)
Îndepărtarea de site-ului Natural News din indexul Google înseamnă că milioane de oameni pot fi acum lezați în mod inutil de medicamente toxice, erbicide și de mercurul vătămător de creier din vaccinuri, deoarece sunt opriți a cunoaște “cealaltă fațetă a poveștii” care este cenzurată de mass-media controlată de corporații. Prin cenzurarea Natural News, Google se face, de fapt, părtaș industriei farmaceutice penale, care a fost acuzată de multiple activități infracționale și a fost prinsă mituind medici, modificând în mod fraudulos studii științifice, efectuând experimente medicale pe copii și înghețând prețurilor medicamentelor lor pentru a maximiza profiturile.
Efectiv, cenzura Natural News face parte din războiul sistemului contra umanității, care include măsuri de depopulare (Bill Gates), vaccinuri ce cauzează infertilitate (prezentate ca normale, desigur n.t.), campanii de dezinformare mass-media organizate de corporații și un asalt total împotriva adevărului științific și a liberei exprimări realizate în interesul public.
Cu atacurile asupra lui Milo, InfoWars și Natural News, sunteți martorii chiar acum la o reducere la tăcere coordonată a oricărei voci care se opune sistemului corupt, globalist. Toate aceste voci sunt catalogate ca “găuri de memorie”, în perioada premergătoare unei dominații în stil Orwellian peste toate informațiile, condusă de Facebook, Google, Yahoo, Twitter și alți furnizori pe internet. Toate aceste lucruri este au fost plănuite. Este un lucru nefast, sinistru și nu reprezintă nimic mai puțin decât ultimul asalt disperat pentru a înrobi omenirea prin cenzurarea adevărului.
Vizați de globaliștii anti-Trump
Este clar pentru mine că Natural News este vizată în primul rând, din cauza sprijinului pentru președintele Trump și critica sa despre siguranța vaccinelor. Este acum evident că orice persoană care se angajează în știința adevărată, gândire critică sau în orice încercare de a proteja copiii de efectele nocive ale mercurului din vaccinuri care afectează creierul va fi redus la tăcere, discreditat, clevetit și cenzurat. Aceasta este o descoperire uimitoare despre adâncimile corupției în societatea de astăzi și despre modul în care cartelurile medicale manipulează informațiile pentru a-și maximiza profiturile de pe urma suferinței umane.
Rețineți că, dacă aș fi fost de acord să-mi trădez colegii mei și să fiu de acord să particip la o campanie de denigrare împotriva lui Alex Jones, totul ar fi fost în regulă cu Natural News și nu ați fi văzut atacurile purtate împotriva noastră. Tactica urmărită de sistem acum este, “Alătură-te părții întunecate sau fi nimicit.”
Nu mă voi alătura vreodată părții întunecate, ceea ce înseamnă că voi fi redus la tăcere. Mesajul de la Google și de alte portaluri de informații este acum clar: Supune-te obedient situației impuse sau vei fi alungat de pe tărâmul digital.
Acesta este, în esență, nimic altceva decât incendiere modernă de cărți de către globaliștii anti-umani, care sunt hotărâți să țină umanitatea în stare de ignoranță (și bolnavă).
Misiunea reală a agendei globaliste urâtoare de oameni este acum arătată lămurit: Este vorba despre dominația totală asupra tuturor informațiilor, astfel încât omenirea să nu învețe niciodată că, cancerul poate fi prevenit cu vitamina D, sau că glifosatul (erbicid) cauzează cancer, sau că medicamentele statine (contra colesterolului n.t.) sunt o escrocherie medicală de multe miliarde de dolari. Oamenii fără minte (Sheeple în engleză n.t.) sunt pregătiți pentru a fi sacrificați pe altarul profiturilor Big Pharma, și oricine îndrăznește să stea în calea lor va fi neutralizat prin toate mijloacele posibile.
Ce puteți face pentru a combate această cenzură nerușinată și agresiune purtată împotriva umanității 
În primul rând, nu mai utilizați portaluri de internet anti-adevăr precum Google, Facebook, Yahoo și Twitter. Ei controlează în mod subliminal gândurile, ideile și credințele voastre prin limitarea accesului la resurse valoroase, cum ar fi Natural News.
În al doilea rând, utilizați GoodGopher.com ca motor de căutare, deoarece vă oferă rezultate de căutare necenzurate de la mii de site-uri de mass-media independentă  (multe dintre care sunt interzise sau penalizate de Google).
În al treilea rând, adăugați site-ul NaturalNews.com ca marcaj (semn de carte) în browser-ul dvs. și verificați-l cel puțin de două ori pe zi (vom posta conținut nou în fiecare dimineață și în fiecare seară). Introduceți link-ul manual în browser-ul dumneavoastră dacă trebuie. De acum înainte, nu vă așteptați ca alte portaluri de internet să vă furnizeze News Natural, pentru că acestea sunt cele care cenzurează tot conținutul nostru.
Nu uitați să vă abonați, de asemenea, la buletinului nostru informativ de pe e-mail folosind formularul de mai jos. Acest buletin informativ de pe e-mail este una dintre cele mai bune metode, prin care vă putem transmite articole fără a fi filtrate de alte surse. După cum vă puteți aștepta, Gmail cenzurează buletinele noastre informative, deci nu folosiți Gmail adresă de e-mail. (Da, cenzura este un atac pe toate fronturile.)
În cele din urmă, faceți din site-ul Censored.news o resursă primară pentru a viziona știrile de ultimă oră cu privire la evenimentele importante care sunt cenzurate de către mass-media cu știri false (CNN, WashPo, New York Times, etc.).
În cele din urmă, pregătiți-vă pentru război total asupra umanității. Mi s-a spus din alte surse că “soluția finală” vine în curând pentru globaliști, și va fi declanșată ca un război total împotriva lui Trump, libertății, libertății de exprimare, medicinei naturale și împotriva fiecărui individ care îndrăznește să se opună și să grăiască adevărul împotriva mincinoșilor globaliști și a lingăilor lor cu știri mincinoase. Motivul pentru care reduc la tăcere Natural News , InfoWars și a altor portaluri de știri se datorează faptului că ei se pregătesc pentru un atac foarte mare de tip steag fals (adică având alte obiective decât cele prezentate oficial n.t.) și nu doresc site-uri independente de media ca să le contracareze lor versiunea “oficială” a poveștii.
Vorbesc serios. Pregătiți-vă. Totul se va desfășura în curând.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Cei de la Natural News sunt pro Trump, dar să ne amintim că, de fapt, președintele Donald Trump, cu masca sa anti-sistem, nu este un luptător înpotriva noii ordini mondiale, ci împotriva falsei noi ordini mondiale…

Să nu uităm nici legăturile sale cu evreii sioniști, Al Treilea Templu și prezisa anunțare de către Trump a lui „mesia” – antihristul – așteptat de aceștia…

Citiți vă rog și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Cenura totala este incorecta, bine ca nueste blocat accesul la Internet.
    ——————————-
    Despe site am agsit multe informatii si articole mai mult decat interesante.
    Despre preluare insa, … e nevoie de retinere, am “luat” dar cu masura… este naturism (naturopathy) aici destul cat sa produca confuzie si cuiva bine intentionat.
    … desi, daca ma gandesc ce promoveaza printreinformatii corecte… site-uri auto-denumite ortodoxe:
    http://www.familiaortodoxa.ro/category/cauzele-bolilor/
    https://doxologia.ro/familie/stil-de-viata
    cu terapii de arome, presopunctura, …
    a devenit mult mai greu de evitat mai ales de catre cei care cad in deznadejdea suferintei datorata bolii.
    Cand gasesti “descoperiri” dovedite stiintific (!?!) ca e “sanatos” de consumat ce elimina alt om ca “inutil” e deja o logica degradata.
    E valabil si pentru sursa bactriala pentru probiotice (bacilii rhamnosus si bifidus provin numai DIN om), pentru orice hormon (numai cel uman, si propriu! este recunoscut de organism si folosit benefic dar al altuia modifica cenele!) fie folosit pentru terapii hormonale (FARA EFECT!), fie cosmetic si chiar “interior”. SPURCACIUNE.
    Frauda validarii hinduismului de o “stiinta” bolnava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button