X

Site-ul “LifeSite” pus pe lista neagră de furnizorul serviciilor de găzduire web

Drew Angerer/ Getty Images

Site-ul creștin “LifeSite” pus pe lista neagră de furnizorul serviciilor de găzduire web

LifeSite, o publicație creștină pro-viață, a fost pusă intenționat pe lista neagră de furnizorul său de servicii de găzduire web și i s-au dat numai 12 ore să-și găsească altă găzduire web, altfel riscă să rămână offline.

”LifeSite a primit numai un email la 8:30 p.m. EST, de la compania care asigură găzduirea web, alertându-ne că ne vor închide site-ul în 12 ore, dacă nu mai devreme” a pretins LifeSite sâmbătă, într-o declarație. ”Nu am primit nicio avertizare cu privire la această decizie.”

”Dezvoltatorul nostru web se străduiește acum să instaleze o soluție temporară, necesară pentru a păstra live site-ul web. Cu toate acestea, vom fi nevoiți să trecem prin încercări și cheltuieli pentru mutarea grupurilor de servere”, a continuat publicația. ”De asemenea, intenționăm să luptăm împotriva acestor atacuri, ceea ce va genera costuri juridice semnificative.”

Într-o actualizare făcută după declarația inițială, LifeSite a adăugat: „Dezvoltatorul nostru web a fost treaz toată noaptea, implementând măsuri temporare pentru a menține site-ul nostru online, chiar dacă furnizorul nostru actual de găzduire web și-a pus în practică amenințarea cu privire la închiderea serviciilor noastre. Îi suntem extrem de recunoscători pentru munca sa grea de sâmbătă noaptea. Totuși, aceasta este doar o soluție temporară. Căutăm în prezent o companie de găzduire web, care să nu creeze amenințări de acest tip.”

Pe site-ul web, LifeSite se descrie ca ”serviciu non-profit de internet, dedicat problemelor culturii, vieții și familiei”, lansat de organizația pro-viață Campaign Life Coalition în 1997, care ”subliniază valoarea socială a principiilor iudeo-creștine tradiționale, dar respectă de asemenea toate religiile și culturile autentice care cinstesc viața, familia și normele universale de moralitate.”

LifeSite nu a fost singurul site web pus săptămâna aceasta pe lista neagră de furnizorul său de găzduire web, ci alături de rețeaua socială de exprimare liberă Gab, care și-a pierdut gazda web Joyent sâmbătă târziu, dându-i-se termen doar până luni dimineață pentru a migra la o altă gazdă.

Sâmbătă, Gab a susținut că interzicerea ar putea lăsa rețeaua socială offline pentru câteva săptămâni, iar în timp ce scriem, Gab este în prezent offline.

”Până migrăm la un nou furnizor de găzduire web, Gab va fi inaccesibil pentru o perioadă de timp. Lucrăm în permanență pentru ca Gab.com să revină online”, a declarat rețeaua socială într-un comunicat. ”Vă mulțumim și amintiți-vă să vorbiți liber.”

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Avort
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Sigur, nefiind ortodox, e eretic, dar nu asta e subiectul propozitiei. A fost trecut pe lista neagra deoarece este anti avort.

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Se instalează tirania fățiş. Românii cu sangele lui Hristos in vene sa puna buletinul in plic recomandat si sa-l expedieze la emitentul numit evidenta populatiei, anexa MAI, cu cererea urmatoare:

    Subsemnatul N, nascut la data N, cu ultimul domiciliu N, returnez acest act de identitate pe care nu il recunosc incepand cu data N. Actiunea mea are o motivatie personala si prin ea declar ca nu recunosc CNP-ul alocat acestui act, actul de identitate in sine, incepand cu data amintita.

    Data N Semnatura N

    Catre Evidenta Populatiei din localitatea N

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.