X

CENZURĂ. YouTube va ELIMINA milioane de videoclipuri despre PAMANTUL PLAT sau variante neoficiale despre 9/11

Youtube anunță că a pornit un război împotriva videoclipurilor conspiraționiste, precum cele care spun că pământul este plat, sau care vorbesc despre teorii bizare ale atacurilor turnurilor gemene din 11 septembrie.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În urma reclamațiilor privind numărul de videoclipuri nedorite care apar în recomandări, Youtube spune că intenționează să încerce să le elimine. 

Reprezentanții Youtube afirmă că videoclipurile se apropie de încălcarea regulilor comunității și că “dezinformează utilizatorii într-un mod dăunător”.

“Vom începe să reducem recomandările conținutului și conținutului limită care ar putea dezinforma utilizatorii în moduri dăunătoare – cum ar fi videoclipurile care promovează un tratament miraculos pentru o boală gravă, cele care pretind că pământul este plat sau care spun lucruri false despre evenimente istorice precum 9 / 11.”Decizia va afecta mai puțin de 1% din videoclipuri – dar asta înseamnă totuși milioane de clipuri.

“Considerăm că această schimbare dă un echilibru între menținerea unei platforme de liberă exprimare și asumarea răspunderii noastre față de utilizatori”, a spus YouTube.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. E păcat că șterg aberațiile despre pământul plat, ne amuzam și noi, mai ales cei cu studii specializate în fizica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button