X

SATANA și Globurile de Aur 2019. Actorul Christian Bale i-a mulțumit DIAVOLULUI chiar pe scenă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pentru foarte mult timp, lumea a asociat succesul actorilor cu un pact făcut de aceștia cu Satana. Acum s-a demonstrat că această legătură ar fi adevărată.

Actorul Christian Bale, care a câștigat duminică premiul pentru cel mai bun actor, i-a mulțumit lui Satana pentru tot ce a reușit până acum, lucru puțin bizar în opinia oamenilor care au luat parte la ceremonie, scrie Dailymail.

El a fost premiat pentru cel mai bun actor într-un film de comedie la Globurile de Aur 2019, pentru rolul din „Vice”, unde l-a interpretat pe politicianul Dick Cheney, fost vicepreședinte al SUA, într-o satiră politică.

„Mulțumesc, Satana, pentru că mi-ai dat inspirație să joc acest rol”, a spus actorul despre personajul lui Dick Cheney.

La scurt timp după această declarație, reprezentanții Bisericii lui Satan au dat o replică pe Twitter.

„Pentru noi, Satana este un simbol al mândriei, libertății și individualismului, care ne servește cas o proiecție metaforică a întregului nostru potențial. Și cum talentul domnului Bale l-a ajutat să câștige premiul, acest lucru se potrivește. Trăiască Christian (joc de cuvinte, Christian înseamnă și creștin) Trăiască Satana!”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Unii spun ca Bale ar fi crestin ortodox, ca si sotia lui de origine sarba.

    https://taxalia.blogspot.com/2014/03/10-celebrities.html

    Remarca despre Satan mi se pare mai degraba o gluma. Dupa ce Bale spune in gluma ca a fost distribuit in film pentru ca regizorul cauta pe cineva complet lipsit de carisma si criticat de toti (doar urma sa-l interpreteze pe Cheney), referirea la Satan pare o alta intepatura la adresa lui Cheney – un fel de “ca sa il interpretezi pe Cheney, trebuie sa fii inspirat de Diavol”.

    1. Ce ortodox s-ar juca cu astfel de cuvinte? Cu siguranta, daca este ortodox, nu stie despre ce e vorba, iar faptul ca inca mai este in breasla actorilor spune multe…

      1. Este un pic evidenta gluma din discursul lui Bale la adresa lui Cheney. Cred ca se interpreteaza gresit intentia lui. Desigur, poate nu e potrivit ca sa te pronunti asa, nici chiar in gluma, dar de la ‘greseala’ lui de a vorbi cu asa indraznala in gluma pana la constatarea cum ca el chair ar fi multumit la modul serios lui Satan e o diferenta destul de mare. S-ar putea ca noi sa pacatuim mai mult decat el in momentul ironiei lui atunci cand il judecam pe nedrept cu astfel de acuza. Si va rog explicati mai mult ce ar trebui sa intelegem prin ultima fraza “ca inca mai este in breasla actorilor”. Reiese ori ca “a fi actor” e egal cu “a fi la un nivel moral foarte jos” ori ca “nu si-a ales bine breasla”… chiar este actoria un domeniu profesional atat de demoralizator?

          1. cred ca generalizati prea mult. Sfantul Ioan Gura de Aur vorbeste despre teatru si actori ca raspuns la vremurile lui. Si, adevarat este, sunt pana in zilele noastre astfel de nelgiuiri faptuite in domeniul actoricesc asa cum apar in articol, dar cu siguranta ati putut vedea si un film crestin. “Ostrovul” de exemplu, este totusi un film iar cel care actioneaza in film ca fiind acel pustnic este in acel moment de profesie actor. Este adevarat ca domeniul este unul extraordinar de compromis, dar sunt sigura ca nu toate actele cinematografice sunt demoralizatoare. Si a fi un politist crestin e foarte greu acum, si a fi un politician crestin e foarte greu acum si a fi un avocat, un judecator, ori, mai nou, sa fii un preot cu adevarat crestin e ceva rar (conform multor informatii utile de pe acest site)… sunt unele domenii foarte dificile de a le practica, bun crestin fiind.. pentru ca se fac foarte multe nelegiuiri in acel domeniu nu inseamna ca toti cei care se afla acolo sunt in aceeasi “breasla”. Ma iertati ca indraznesc. Oricum, deviem de la ideea articolului de mai sus. Este sau nu cu adevarat valabila constatarea cum ca el chiar ar multumi in mod serios Satanei? Ca a glumit e problema lui, dar ce se insinueaza aici cred ca e exagerat.

          2. exemple precum Ostrovul sunt de-a dreptul inafara cinematografiei… astazi e si mai demonizata aceasta breasla, pentru ca pregateste mentalul oamenilor pentru acceptarea lui antihrist, considerat mesia de evrei (ce controleaza si aceasta industrie) si mai imorala pentru prezentarea explicita a tuturor faradelegilor… multa vatamare se produce prin vizionarea de filme, mai ales de persoane neavizate care sunt bantuite mai apoi de acele imagini si idei otravite

    2. Salutare. Nu trebuie deloc sa fi inspirat diavol că sa interpretezi un rol anume, și nici nu sunt de acord sa mulțumești diavolului pentru succesul tau, nici în glumă. Lui Dumnezeu trebuie sa mulțumești pentru tot ce poți face in viața de zi cu zi.

    3. Sta in biblie scris!in puterea limbii sta moartea ssu viata..cea ce spui cu gura declari ceva!diabolul nui o gluma!de ce trebue sai dea lsuda?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button