X

Masonii din România și-au ales marele maestru, în persoana actorului George Ivașcu, fost ministru al Culturii

Exclusiv. Alegeri in Masonerie! Actorul George Ivașcu este noul Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Actorul George Ivașcu, fost ministru al Culturii, a fost ales noul Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România. George Ivaşcu a depus Jurământul Masonic din postura de Mare Maestru ales, sâmbătă în jurul orei 10.50, imediat după ce Conventul Naţional a votat şi noua Constituţie, informează Fanatik.

George Ivaşcu, Noul Mare Maestru, ales prin vot democratic de reprezentanţii Lojilor din toată ţara, a precizat: „Ne-am trezit, ca un pugilist, din lovituri şi ne-am ridicat ca să ne salvăm pe noi înşine, să ne salvăm demnitatea şi să salvăm Ordinul. În ciuda vremurilor, în ciuda blocajelor, în ciuda tuturor atacurilor, suntem la momentul reuşitei!”.

Într-o scrisoare trimisă Fraţilor Francmasoni regulari, George Ivaşcu a menţionat:

„În această perioadă, m-am tot gândit la menirea mea ca om şi mason şi cred că cel mai bine ne reprezintă un poem de-al lui Mario de Andrade. Cred că-l ştiţi, dar mi-a apărut dintr-odată ca şi cum l-aş fi scris eu şi am sentimentul că, de fapt, este scris pentru fiecare dintre noi. Se numeşte „Timpul preţios al persoanelor mature”.

(…) Mă simt ca un copil care a câştigat un pachet de dulciuri: pe primele le mănâncă cu plăcere, dar când şi-a dat seama că au rămas mai puţine, a început să le guste imens. Iubiţii mei Fraţi, nu mai am timp să sprijin persoane absurde care, în ciuda vârstei lor cronologice, nu au crescut. Timpul meu este prea scurt şi vreau esenţa, pentru că sufletul meu se grăbeşte!”.

„Vreau să trăiesc lângă oameni umani, foarte umani, care ştiu să râdă de greşelile lor şi care nu sunt umflaţi de triumfurile lor, care îşi asumă responsabilitatea pentru ei înşişi şi, în acest fel, demnitatea umană este apărată şi ne îndreptăm spre adevăr şi onestitate. (…) Motto-ul meu este: „Avem două vieţi, iar a doua începe când îţi dai seama că ai doar una”, se mai arată în scrisoarea trimisă de George Ivaşcu Francmasonilor români.

Moment halucinant pe 29 ianuarie 2018, în Comisia de Cultură, acolo unde a fost audiat actorul-mason George Ivașcu, avizat pentru funcția de ministru al Culturii! Întrebat ce jurământ va respecta mai întâi, cel de mason, sau cel de ministru, Ivașcu a refuzat să răspundă! George Ivaşcu era la acel moment Mare Colector şi Ospitalier în Supremul Consiliu de Grad 33 şi Ultim al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din Romania al Marii Loji Naţionale din România.

Trebuie subliniat că alegerea lui George Ivașcu în această funcție, cumulată de prezența lui Stelian Nistor în fruntea Ritului Scoțian Antic și Acceptat din România, arată că masoneria regulară românească este condusă de artiști și de oameni de cultură, ceea ce spune multe despre gradul de intoxicare ideologică al celor ce se adapă din sursele de cultură oficiale.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Bufonul asta cu fata de drac,a ajuns acum pe cea mai adanca treapta a iadului,ca tot isi doresc ei marire si faima…

    1. @Ancu:
      Imi spui te rog, sincer, daca l-ai fi vazut pe actorul G. Ivascu la tv. , inainte sa citesti articolul de mai sus, ai fi zis ca are fata de d…, ti-ai fi dat seama ca e ceva neinregula cu el?

  2. Si cand te gandesti ca in anii ’90 facea foamea prin Bucuresti… Manca grisine si covrigei, prin metrouri, de la studentii de la Arte. Ce-ti e si cu masoneria asta! Te scoate din kkt, ce sa mai zici! :)))

  3. ratatul asta este acela care a fugit din lift lasandu-si companioana “atacata” de un :instabil: la farsa tv facuta in urma cu multi ani? A FUGIT DIN LIFT SI A LASAT-O PE FEMEIE SINGURA IN LIFT CU “NEBUNUL”! Asta spune extrem de mult despre acest individ nevertebrat! Ceausescu un dictator, insa A FACUT BINE CAND A SCOS IN AFARA LEGII MISCAREA MASONICA! O MISCARE AFILIATA LA ALTE SECURIMI MONDIALE DE DIRIJARE A OMENIRII DIN UMBRA! TOATA MASONERIA SE UNESTE IN MISCAREA MONDIALA Z S ZIONISTA – ALDE SOROS, ROCKEFELLER, ROTHSCHILD, MULTE DINTRE FAMILIILE REGALE SUNT AFILIATE LA GRUPURI MASONICE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button