X

(Adult +18) CNCD reeducă pro LGBT, si cu finantare UE, 160 de judecători, procurori, avocați, profesori și consilieri școlari, asistenți sociali, psihologi și endocrinologi

„That explains why there’s no electricity between us.” Foto: https://www.cartoonstock.com/directory/t/transgenders.asp

Stirea integrala la:

Bună dimineața, părinți! Proteste anunțate împotriva propagandei (homo)sexuale din școlile românești

Cum anume reeduca?

Legea e lege. Aceeasi pentru judecători, procurori, avocați si oameni de rand. Ce e de reeducat? Nu cumva se pregateste terenul pentru a se ajunge ca in Marea Britanie? Unde Colegiul Judiciar a stabilit intr-un indrumar ca “Adevărata egalitate nu constă întotdeauna în tratarea tuturor în mod egal”, ca explicație pentru ca judecătorii sa trateze membrii LGBT mai favorabil decât pe ceilalti. Cu cuvântul “transexual” apărând de 232 de ori, documentul detaliază amplu cum trebuie judecătorii să îndeplinească cerințele inculpaților ce se cred membri ai sexului opus.

Iar medicina e medicina. Ce mai e de reeducat si aici? Nu-i suficienta oroarea ca  transexualitatea (adica barbatul care se considerea femeie si invers) nu va mai fi considerată o boală psihică?

Teoria genului mai are un scop: INNEBUNIREA FORTATA

Ce mai vor? Ceva ca in bancurile cu nebuni?

Intra un barbat transsexual in cabinet si ii cere medicului sa-i examineze vaginul.

Transsexualul se dezbraca, se culca pe spate pe scaunul ginecologic, isi pune picioarele pe suporturile speciale si-si lasa penisul la vedere. Medicul este reeducat, asa ca nu-l contrazice pe barbat si incepe examinarea “vaginului”. Si chiar daca n-ar fi reeducat, tot nu-l contrazice, caci exista deja procurori reeducati si nu vrea sa riste un dosar penal pe motiv de discriminare.

Asa ca ii inspecteaza testiculele si ii spune ca “labiile sunt in regula”, dupa care ii balangane oleaca madularul si conchide doct ca si “colul uterin e bine”.

Pacientul este fericit si la final ii cere medicului: “Atunci va rog sa-mi implantati un sterilet”.

Lasand insa umorul amar la o parte, se prea poate sa fie vorba despre ceva cu mult mai grav, dupa cum a observat fratele Cosmin intr-un comentariu:

Pregatesc aparatul de decadere al parintilor din drepturi. De aceea spala creierele si seteaza judecatori, procurori si asa mai departe.

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

    1. Pt ca minoritatea trage sforile iar majoritatea este prea pasiva si dezradacinata ca sa mai gaseasca vreun numitor comun pt care sa protesteze. Sa ne imaginam ca 1000 de oameni o sa iasa sa protestesteze in piata victoriei impotriva lgbt, e cineva in stare sa accepte toate jignirile si amenintarile ce vor fii aruncate de cei spalati pe creier de asa numita „corectitudine politica”? Asa zic si eu

  1. Observand procesul de satanizare grabita a lumii ce a inceput de ceva timp ne putem gandi cu seriozitate ca antihrist deja s-a nascut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.