X

Bună dimineața, părinți! Proteste anunțate împotriva propagandei (homo)sexuale din școlile românești

Mai multe grupuri de părinți intenționează să protesteze, în aceste zile, față de creșterea exponențială a propagandei homosexuale în școlile românești.

FOTO: https://romanialibera. ro/imagini/880/660/crop/758252-1540473690-parintii-impotriva-propagandei-homosexuale-in-scoli-merg-la-miting-in-fata-guvernului.jpg

Numeroși părinți se organizează, în prezent, pe rețelele sociale, pentru a realiza proteste față de cooptarea profesorilor din școlile românești în planul de reeducare a elevilor în sensul acceptării homosexualității drept un comportament normal.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Reacția părinților îngrijorați a apărut după ce Asociația ACCEPT, organizație de promovare a intereselor homosexualilor, în colaborare cu Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, a trecut la etapa reeducării profesorilor în scopul glorificării homosexualității în școli.

Părinții deranjați de expunerea elevilor la propaganda homosexuală în școli intenționează să picheteze în aceste zile sediul Guvernului, dar și locația unde se desfășoară în aceste zile una din etapele reeducării profesorilor în sensul glorificării homosexualității în școli.

ACCEPT și CNCD organizează, în aceste zile, la hotelul Carpați din Predeal, proiectul „Parteneriat pentru Egalitatea Persoanelor LGBTI”, finanțat de Uniunea Europeană, potrivit comunicatului comun transmis de cele două organizații. În cadrul proiectului, ACCEPT și CNCD invită „profesorii consilieri școlari” să învețe cum să crească „capacitatea autorităților publice și a profesioniștilor din domeniul justiției, sănătății, educației și asistenței sociale de a relaționa cu petenți, pacienți, elevi, studenți, clienți care aparțin comunității LGBTI”, se menționează în comunicat.

„În cadrul sesiunilor de formare, cursanții vor avea ocazia de a dezbate și de a aprofunda teme precum: informații de bază privind problematica LGBTI, istoria comunității din România, informații generale privind prevenirea și combaterea discriminării”, precizează ACCEPT și CNCD.

„Deși sesiunea de la Predeal e dedicată unui grup de «20 de profesori consilieri școlari», proiectul general vizează reeducarea a 160 de specialiști, printre care judecători, procurori, avocați, profesori și consilieri școlari, asistenți sociali, psihologi și endocrinologi”, potrivit CNCD și ACCEPT.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Vizualizați, vă rugăm, și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. “proiectul general vizează reeducarea a 160 de specialiști, printre care judecători, procurori, avocați, profesori și consilieri școlari, asistenți sociali, psihologi și endocrinologi”

    Pregatesc aparatul de decadere al parintilor din drepturi. De aceea spala creierele si seteaza judecatori, procurori si asa mai departe.

    Nu e vorba doar de sistemul de invatamant ci si de cel juridic.

    1. Judecători și procurori pentru decăderea din drepturi a oamenilor sănătoși mintal.
      Avocați pentru apărarea poponarilor. Profesori și consilieri școlari pentru spălare pe creier.
      Asistenți sociali pentru a primi cu forța copii nespălați pe creier. Psihologi pentru a minți.
      Endocrinologi pentru a justifica transsexualitatea. Inversiune normal-anormal. Chiar așa am ajuns!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button