X

Teoria genului mai are un scop: INNEBUNIREA FORTATA

de Saccsiv

Același sistem al ”progresivismului” care cere în acest moment să vezi un bărbat, dar să îl strigi femeie, va cere mai târziu să spui ”ZECE” atunci când vezi scris 5+3.

“Va veni vremea ca oamenii să înnebunească şi când vor vedea pe cineva că nu înnebuneşte se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor”. (Sf. Antonie cel Mare)

Cu doar cu o generatie in urma, un barbat care intra la toaleta femeilor motivand ca-i femeie, era bagat in camasa de forta si depus intr-un institut de boli mintale. Pentru ca era considerat nebun.

Intre timp, lucrurile au “evoluat”. Iata ce putem citi la https://ro.wikipedia.org/wiki/Transsexualism:

Transsexualismul (denumit și transsexualitate) se caracterizează printr-o identificare puternică și persistentă cu celălalt gen. Persoanele în cauză simt că sunt victime ale unui accident biologic și sunt închise într-un corp care nu se potrivește identității lor de gen. Cei care manifestă această afecțiune poartă denumirea de transsexuali. Această percepție și convingere este considerată o boală psihică, motiv pentru care se încadrează în lista tulburărilor psihice.[1] Societatea americană de psihiatrie a revizuit Manualul de diagnostic și statistică al tulburărilor mintale (DSM) și nu mai cataloghează transsexualismul ca fiind o tulburare mintală.[2] Organizația Mondială a Sănătății își va actualiza, pentru prima oară în zeci de ani, lista cu boli psihice. Categorizarea revizuită va fi publicată în 2018, iar vestea legată de această modificare vine după ce un studiu publicat în The Lancet Psychiatry explică de ce transsexualismul nu ar trebui diagnosticat ca boală psihică.[3]

De ce o scot de pe lista bolilor psihice? Pentru ca asa e politic corect.

De ce transsexualimul este pe lista activistilor LGBT? Pentru ca activismul gay este, de fapt, o unealta in mana papusarilor, folosita pentru bifarea mai multor puncte din agenda lor satanica:

Despre innebunire vom discuta in acest material.

 

INNEBUNIREA PRIN PROPAGANDA

In preambul, cateva paragrafe din Natural News:

Aceeași agendă culturală ”progresistă” care a dus la acceptarea homosexualității, a drepturilor homosexualilor și a căsătoriilor între homosexuali, se luptă în acest moment și pentru acceptarea transsexualității de către societate, încercând să pună egalitate între transsexual și homosexualitate. Persoanele ”progresiste” spun că insultele adresate în acest moment persoanelor transsexuale au fost cândva adresate homosexualilor. A fi homosexual sau transsexual este o ”alegere”, iar această alegere trebuie să aparțină individului.

Ce ar putea să fie în neregulă cu acest argument?

Multe, s-ar părea. A fi homosexual este o alegere cu privire la sexual partenerului tău, dar acest lucru nu duce la o disociere a identității biologice reale, prin urmare bărbații homosexuali știu că sunt bărbați, iar femeile lesbiene știu că sunt femei. Alegerea sexului partenerului este o preferință, nu o respingere a sinelui biologic născut.

Mai mult, o persoană gay nu cere societății să o recunoască ca fiind ceva ce nu este. Pe cealaltă parte, transsexualitatea impune societății să ”pretindă” că persoana este ceva ce nu este….cu alte cuvinte, să pretindă că bărbatul este femeie și femeia este bărbat. Prin urmare, ”normalizarea” transsexualității este o capcană socială puternică care CERE oamenilor să-și abandoneze rațiunea și să fie de acord cu o iluzie socială, alimentată de presiunea unor grupuri sociale. Hainele cele noi ale împăratului sunt frumoase, nu?

Un scurt rezumat ar fi următorul: normalizarea transsexualității impune o ”distorsionare a realității sociale”, care cere oamenilor să-și abandoneze realitatea și să  se ”joace” cu o iluzie care nu are nicio legătură cu realitatea biologică.

Cum să proiectezi la nivelul societății o tulburare psihică individuală și apoi să ceri ca iluzia să fie aprobată de toți cetățenii

Aici descoperim prima daună a normalizării transsexualității. În loc să încurajăm persoana ce suferă de tulburare disociată a personalității să caute tratament și consiliere psihologică, noi proiectăm boala întregii societăți și cerem tuturor să fie de acord cu această iluzie (boală). În final, acestă abordare este dăunătoare persoanelor care suferă de tulturare disociată a identității. Nu putem spune că ajutăm persoana bolnavă prin proiectarea propriei imagini distorsionate la nivelul întregii societăți, ci ajutăm doar în momentul în care persoana bolnavă caută tratament și consiliere psihologică pentru a se reintegra în societate și a redevenii un întreg.

Mai rău este precedentul de a considera ca fiind reale toate cererile de acceptare a iluziei transsexualității. ”Contractul” ce stă la baza acceptării transsexualității presupune că fiecare persoană din societate ar trebui să pretindă că cineva este ceva ce în mod vizibil nu este. Participând de bună voie în jocul acesta copilăresc de-a pretinde ceva ce nu este, deschidem ușa pentru nivelul următor de sminteală: Transanimalismul.

Transanimalismul este următorul pas: Nu, nu ești un Leopard Tibetan!

În ceea ce privește transanimalismul, oamenii cred că sunt feline, urși sau alte animale. Pentru cei care suferă de transanimalism, imaginea personală afișată societății este la fel de convingătoare ca cea afișată de cei care sunt transsexuali. Prin urmare, dacă folosim logica comunității transsexualilor, ar trebui să fim cu toții de acord că transanimalii sunt cu adevărat feline, urși, câini, bufnițe sau oricare altă sminteală manifestată în acel moment.

De fapt, noi trebuie să fim de acord cu aceste sminteli deoarece asta impune corectitudinea politică, în loc să le spunem adevărul gol-goluț: ”Nu ești o felină. Ești o ființă umană. Du-te și tratează-te!”

În realitate, refuzul tot mai răspândit de a spune cuiva un adevăr care ar putea, în orice mod, să îl ”ofenseze” este caracteristic persoanelor de stânga ”progresiste”, persoane caracterizate printr-o slăbiciune a minții, ce deseori se numesc ”fulgi de zăpadă”. A spune cuiva ce nu vrea să audă un adevăr clar și obiectiv – ”Nu ești un Leopard Tibetan” – este văzut ca fiind un gest de ură, ce duce la mai multe acuzații precum intoleranță, fanatism și rasism. (Exact! Persoanele care strigă în gura mare ”rasism” habar nu au seminificația acestuia. Se pare că orice persoană care câștigă în fața unui ”progresist” de stânga cu argumente este un ”rasist”).

Conform afirmațiilor, adevărul care ”afectează” imaginii distorsionate și fracturate a unei persoane cu tulburări, ar trebui ”pus la zid” în cadrul societății ”tolerante”. Cu toate acestea, dacă toleranța este încurajarea tulburărilor mentale și a batjocorii, atunci definiția ”toleranței” este foarte suspectă. Oare locuitorii orașului erau ”toleranți” atunci când glorificau hainele minunate ale împăratului gol, în timp ce acesta mergea pe jos dezbrăcat, în mod irațional ”etalându-și” tulburarea psihică? Nu, erau iraționali și idioți. Doar un copil inocent ce nu fusese încă ”școlit” în contorsiunile mentale ale corectitudinii politice a putut striga ”Împăratul nu are haine!”

Astăzi dau o ripostă mai lungă: ”Transsexualitatea este o boală mintală care presupune tratament plin de compasiune, pentru a ajuta victimele să facă față adevărului și să se reintegreze pentru a deveni un întreg!”

Glorificarea bărbaților transsexuali care pretind că sunt femei este o insultă la adresa adevăratelor femei

Cu siguranță nu îi ajutăm în momentul în care suntem de acord cu fantasmele și iluziile false ale acestora. Practic, prin celebrarea bărbaților transsexuali, aducem insulte la adresa marilor femei ale societății noastre, femei adevărate, nu persoane care ”pretind” că sunt femei.

Caz concret: Când o revistă la modă l-a numit pe Bruce Jenner (care pretinde că este ”Caitlyn Jenner”) ”Femeia Anului” a adus o insultă la adresa tuturor femeilor adevărate. Mesajul a fost ofensiv și stupid: ”Acest BĂRBAT se pricepe mult mai bine să fie femeie decât toate femeile reale!”

Se pare că revista nu a putut găsi o singură femeie care să fie mai bună la ”a fi femeie” decât  Bruce Jenner care ”pretinde” să fie femeie. Cu toate că Bruce este o persoană agreabilă, drăguță și curajoasă, din punct de vedere biologic el nu este o femeie. A susține că Bruce Jenner este o femeie nu este decât un exercițiu a unei iluzii sociale comune, ce reflectă, în mare, creșterea bolilor mintale din partea societății ”progresiste”.

A fi acceptat într-o societate iluzorie presupune să fii capabil să te exprimi fluent în privința iluziei care este la modă în acel moment

Potrivit societății ”progresiste”, acceptarea socială nu mai are la bază conexiunile tale cu realitatea ci, mai degrabă, fluența cu care expui cele mai populare și mai noi iluzii sociale.

Când nu există nicio ancoră în realitate, orice amăgire sau iluzie poate fi impusă unei societăți credule,  lipsite de voință și maleabile cu civili docili

”Progresivismul” a ajuns aproape de punctul nebuniei deoarece un individ bine-educat, bine-informat și inteligent, în momentul unei conversații fundamentale, va fi defăimat cu răutate ca fiind ”intolerant” și ”non-cuprinzător” pentru absolut tot ceea ce va spune. Acceptarea socială va fi o răsplată dată doar celor ce vor începe comentariul cu destulă rușine, vinovăție și admiterea ”ignoranței” (dacă sunt albi sau bărbați), cu dreptate și adevăr social (dacă sunt de altă culoare), sau semnalizarea unei virtuți (dacă sunt prea bogați și vor totuși să fie acceptați de cei care nu sunt bogați).

Trebuie să realizăm că nu ajutăm pe nimeni în momentul în care participăm în labiritul gândirii iluzorii sau atunci când încercăm să fim acceptați de cei care împărtășesc această iluzie. Dacă mai sperăm să funcționăm ca o societate civilizată, rațională cu o gândire avansată, trebuie să revenim la realitate și să avem curajul să vorbim adevărul indiferent dacă cineva se va simți ofensat.

Transsexualitatea este credința ce spune că 5+3=10

Normalizarea transsexualității este capitulare în fața comodității confortului. Este o formă de obediență docilă pentru cerințele celor nebuni și bolnavi. Este o abandonare a percepțiilor, a cunoașterii și a rațiunii. După toate acestea, același sistem al ”progresivismului” care cere în acest moment să vezi un bărbat, dar să îl strigi femeie, va cere mai târziu să spui ”ZECE” atunci când vezi scris 5+3.

Acolo unde rațiunea este complet abandonată  – chiar „pusă la zid și făcută de rușine” – toată societatea va avea de suferit în urma acestei nebunii.

Pentru aceste motive normalizarea transsexualității ar trebui respinsă cu vehemență de către persoanele raționale, condamnată ca fiind dăunătoare societății în ansamblu. Ca societate nu mergem mai departe dacă ne ancorăm în adorația irațională a unor iluzii a nebunilor. Mergem mai departe când facem față realității, prin rezolvarea problemelor și prin ajutarea celor din jurul nostru să înfrunte realitatea (ajutându-i să-și rezolve, de-asemenea, și problemele).

Cititi va rog mai multe la:

Natural News: Argumentul rațional împotriva normalizării transsexualității

 

INNEBUNIREA FORTATA

In materialul Natural News este vorba despre normalizarea anormalului prin prostirea maselor. Dar papusarii nu se limiteaza la indoctrinare cu vorba. Ci au inceput s-o si impuna. De exemplu, in Canada, daca negi teoria genului te baga la puscarie si te obliga sa te supui unei instruiri anti-discriminare:

Canada DECADENTĂ adoptă LEGEA tiranică a TRANSSEXUALITĂȚII. Cei care NEAGĂ teoria de gen pot fi acuzați de discriminare, amendați, închiși

Iar sistemul care cere în acest moment să vezi un bărbat, dar să îl strigi femeie, va cere mai târziu să spui ”ZECE” atunci când vezi scris 5+3. Dar o va face cu forta.

Cititi va rog si:

Text fundamental. PROMOVAREA TRANSGENDER (al treilea gen) = CRIMA IMPOTRIVA COPIILOR. Concluzia COLEGIULUI PEDIATRILOR AMERICANI. Castrarea chimica, mutilarea genitala si bolile mintale au scapat de sub control …

Documentar interzis in mass-media. TRANSGENDER: Normalizarea unei teribile boli mintale. DE CE?

REEDUCAREA prin serviciile de protecție socială / ASISTENȚII SOCIALI din Anglia acuză o familie tradiționalistă deoarece refuză să o lase pe fiica lor să facă schimbare de sex

Noul expert LGBT la ONU: Libertatea religioasă „nu este absolută”, trebuie restrânsă dacă se opune homosexualității

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

9 comentarii

 1. ”Progresismul” este boala in sine si va impune o dictatura teribila pe Terra! papusarii vor haos prin aceste ”proiecte” si experimentari imbecile pentru impunerea NOM. Homosexualitatea si Transexualitatea sunt doar instrumente docile in mana pausarilor!

 2. Înlocuirea popoarelor Europei, programată la ONU. O posibilă explicație a sabotării Referendumului. Editorial de Mirel Curea

  În urmă cu mai bine de douăzeci de ani, experți ai Organizației Națiunilor Unite elaborau un Raport-Proiecție care indica faptul că „în următorii 50 de ani, toate țările Europei se vor confrunta cu declinul și îmbătrânirea populațiilor lor”. Noile provocări, arătau pe atunci specialiștii ONU, generate de declinul și îmbătrânirea populațiilor acestor țări, „vor necesita reevaluări cuprinzătoare a multor politici și programe stabilite, inclusiv cele referitoare la migrația internațională”.

  Concentrându-se pe aceste două tendințe, de declin și de îmbătrânire a populațiilor,Raportul mai arăta că soluția pentru țările confruntate cu acest fenomen este „migrația de substituție”, de înlocuire, plecând de la cazul a opt țări lovite de flagelul fertilității în scădere: Franța, Germania, Italia, Japonia, Republica Coreea, Federația Rusă, Regatul Unit și Statele Unite. Desigur, pe noi ne interesează acum, în principal, situația din țările europene aflate în listă.

  Estimările elaborate de specialiști indicau faptul că „în următorii 50 de ani, adică în perioada 1995-2045, populațiile din aproape toate țările dezvoltate vor scădea drastic și vor fi serios îmbătrânite, ca urmare a fertilității scăzute și a longevității sporite”. „Toate țările și regiunile studiate în acest raport vor avea nevoie de imigrație masivă, pentru a preveni scăderea populației”, concluziona documentul în mai multe rânduri.

  Numărul de imigranți necesar pentru a evita scăderea populației aptă de muncă în Europa, calculat de aceiași experți, apare a fi mult mai mare decât cel necesar pentru a evita scăderea populației totale, iar în unele cazuri, cum ar fi Franța sau Anglia, acest număr este de două, respectiv de patru ori mai mare, din pricina creșterii numărului de pensionari, raportat la populația totală, pe fondul creșterii duratei medii de viață. Astfel, experții ONU prognozau că imigranții post1995 și descendenții lor vor constitui o fracțiune impresionantă din totalul populației în 2050: între 30 și 40% în Germania, Italia și Franța. În absența „imigrației de substituire”, scenariul proiectat în Raport apare a fi unul imposibil de pus în practică: „ratele potențiale de susținere nu ar putea fi menținute la nivelul actual decât prin creșterea vârstei de pensionare la aproximativ 75 de ani”.

  Studiul trece în revistă la concluzii aspectele care trebuie revizuite de urgență și indică și soluții. Astfel, printre cele care au în vedere creșterea vârstelor de pensionare și a contribuțiilor la finanțarea pensiilor și a îngrijirilor medicale ale pensionarilor, la loc de cinste apare modificarea politicilor și programelor legate de migrația internațională, în special celor de „integrare rapidă” a unui număr mare de imigranți recenți și a descendenților acestora. Deci, soluția de bază avansată de ONU, încă de la sfârșitul anilor `90, este „integrarea rapidă a imigrației de înlocuire”. Să vedem ce înseamnă asta!

  De unde atâta „imigrație” care să ne „substituie” și încă „integrată rapid”? s-ar fi putut întreba un european pe atunci, căci acum nu are rost, are deja răspunsul. De unde să apară brusc milioane peste milioane de oameni? Stați așa … „brusc” … „milioane”! Cu alte cuvinte „mulți, în același timp”! Păi, așa ceva nu se poate decât într-un singur caz, atunci când populații întregi fug în masă, ca la un semnal, de o nenorocire. O nenorocire, ce nenorocire? Păi, o nenorocire, așa cum ar fi un război! Se dă, deci, un război, iar o țară cu populație în declin, în numele ei și a altor țări cu populații pe ducă, invită o populație dintr-o țară cu un război să vină repede, până nu se termină războiul, pe teritoriul ei și al țărilor din preajmă, aflate în declin demografic și ele. Aha! Cum ar fi populația siriană, invitată de Angela Merkel să vină în Europa, strămutată „brusc”, cu „milioanele”! Ceea ce s-a întâmplat deja și se întâmplă în continuare! Acum nu mai urmează decât „integrarea rapidă”.

  „Imigrația de substituție” din raportul ONU, devenită realitate în țări ale Europei de Vest, este alcătuită covârșitor din strămutați de religie musulmană. Din motive care țin de diferențele uriașe de cultură, civilizație și mod de viață dintre aceștia și populațiile catolice cu care intră în interferență, „integrarea rapidă” este foarte greu realizabilă, chiar imposibilă pe termen scurt și mediu. Deci, „rapiditatea” pare să fie exclusă! Doar pare! Asta, pentru că există o soluție. Ea este reprezentată de distrugerea sistemului de valori al creștinilor, de crearea unui ținut propice imigranților prin eliminarea oricărei rezistențe de cultură și civilizație, caz în care integrarea poate fi nu doar rapidă, ci chiar instantanee, pentru că ea nu mai întâlnește opreliști, se realizează pe un veritabil „câmp arat”, numai bun să primească noua sămânță.
  Iar partea apuseană a Europei este ca și arată: valorile creștinismului nu mai constituie o piedică atunci când în catedrale se deschid berării, valorile familiei devin desuete când ofițerii de stare civilă și preoții căsătoresc persoane de același sex, atunci când „corectitudinea politică” sancționează până la penal reflexele de apărare ale acestor valori și când, în general, toate reperele culturii și civilizației europene devin doar niște insule, bule de conservare a unor obiceiuri păstrate în comunități din ce în ce mai restrânse.

  În această cheie cred că ar trebui privit și insuccesul Referendumului pentru Familie. Cu atât mai mult acum, când devine din ce în ce mai clar că toți cei de care soarta țării depinde, de la partide politice și până la președintele țării, și-au dorit din răsputeri acest eșec.

  https://evz.ro/inlocuirea-popoarelor-europei-programata-la-onu.html?v=347635&page=1

  Despre necesitatea CRIZEI pentru SCHIMBARE, la „parintii” fondatori ai noii uniuni babilonice comuniste – UE :

  “OAMENII NU ACCEPTA SCHIMBAREA DECAT IN NECESITATE SI VAD NECESITATEA
  DOAR IN CONDITII DE CRIZA” -Jean Monnet
  “NATIUNILE EUROPEI TREBUIE SA FIE GHIDATE
  CATRE UN SUPRASTAT FARA CA POPOARELE LOR SA INTELEAGA CE LI SE INTAMPLA . ACEASTA SE POATE INDEPLINI PRIN PASI SUCCESIVI , FIECARE PAS FIIND DEGHIZAT CA AVAND UN SCOP ECONOMIC , DAR CARE VA DUCE IN CELE DIN URMA IREVERSIBIL LA O FEDERATIE”-Jean Monnet
  „…les hommes n’acceptent le changement que dans la nécessité et ils ne voient la nécessité que dans la crise. (Mémoires,éditions Fayard, 1976, p. 129)”
  „Europe’s nations should be guided towards the super-state without their people understanding what is happening. This can be accomplished by successive steps, each disguised as having an economic purpose, but which will eventually and irreversibly lead to federation.” Jean Monnet (Founding Father Of The EU in a letter to a friend 30th April 1952)
  https://www.goodreads.com/author/quotes/775052.Jean_Monnet

  SE IMPUNE URGENT :
  -IESIREA DIN UE
  -ALUNGAREA ALOGENILOR DIN FUNCTIILE PUBLICE
  -ARESTAREA POLITICIENILOR COZI DE TOPOR CARE AU CONTRIBUIT LA DEZASTRUL POPORULUI IN ULTIMII 28 DE ANI.
  -DESFIINTAREA TELEVIZIUNILOR STRAINE MANIPULATOARE.
  -ARESTAREA COZILOR DE TOPOR INDIVIZILOR PE CARE-I VEDEM SEARA DE SEARA LA TV.
  -DESFIINTAREA ONG-URILOR STRAINE.
  -INTERZICEREA BANCILOR STRAINE.
  -INTERZICEREA CORPORATIILOR SI MULTINATIONALELOR STRAINE.
  -INTOARCERA RESURSELOR : AUR GAZE, PETROL, PADURI, PAMANT STRAMOSESC, LA POPORUL ASUPRIT SI UMILIT ATITA AMAR DE ANI DE STRAINI DD ALOGENI CA LUPII LA STANA DE OI !!!

 3. Sfântul Lavrentie de Cernigov spunea că în aceste vremuri e bine sa deprindem Rugăciunea lui Iisus. adică rugăciunea inimii. Știa el de ce…

 4. Dumnezeu nu face nimic greșit. Dacă lasa un suflet sensibil intr-un trup de bărbat, știe ca acesta îi este de folos pentru mântuire. Dacă lasă o bărbăție spirituală intr-un trup de femeie înseamnă ca va avea nevoie de această pentru mantuire, nu pentru destrăbălare. De aceea, trebuie sa-I mulțumim lui Dumnezeu pentru daruruile primite. Leproșii nerecunoscători, oricâți bani ar cheltui pentru a fi ceea ce nu sunt, rămân nemantuiti.
  Au existat femei cu viata sfântă care s-au îmbrăcat în straie bărbătești pentru a fi ascunse de prigonitori și s-au dus în mănăstiri de călugări. În zilele noastre, prea multe femei poartă pantaloni! Cât mai mulați pe corp! Dacă se poate, și la biserică! Și se poate, căci nu prea mai face nimeni observație pentru asta! Înapoi, la fuste, dragi fiice ale lui Dumnezeu!

  Iată cum această modă nesănătoasă aduce cu sine masculinizarea femeii și abdicarea ei de la misiunea divină încredințată. Femeia are o menire sacră pe pământ.
  Iar barbatul care știe ce e postul și rugaciunea de la mama lui lupta mai ușor cu ispitele acestui veac. E nevoie de mame creștine care sa-I învețe pe copii sa se roage, sa postească, să-și limiteze pretențiile. Dacă odrasla e obișnuită sa i se îndeplinească toate mofturile, rămâne șocată când I se spune: ,,Nu!” Si vede un dușman în toți cei care i se împotrivesc.

  1. Femeile tinere din zilele noastre nu mai vor să fie frumoase și feminine precum sunt cele mai puțin tinere și precum erau toate femeile din trecut! Nu știu să poarte decât pantaloni și fuste/rochii scurte și/sau strâmte (mulate)! În schimb au alte preocupări: tocuri înalte, pensat și multe boieli pe față, păr și unghii! Există fuste și rochii moderne (să nu zică că sunt îmbrăcate precum femeile în vârstă) și decente, le poartă doar femeile trecute de 40 de ani și foarte rar cele tinere! Femeile trecute de 50 de ani poartă fuste și rochii, rar pantaloni! Și toate sunt decente! Aceasta este normalitatea! Fusta unei femei tinere trebuie să fie ori scurtă ori strâmtă, altfel nu se poate, devine prea frumoasă și feminină, nu este la modă! Turmă de oi! Tare mă tem că nu reprezintă doar o aparență (nu haina îl face pe om), ci vorbim despre sex, sex și iarăși sex, numai așa știu tinerii din ziua de astăzi să trăiască! Pentru ce fuste și rochii frumoase, decente și feminine când tot ce contează pentru ei este curvia! Pantaloni, boieli și indecență! Femeile ce au pățit? Au uitat să mai fie femei?

 5. Cateva stiri
  1. Implicarea Bruxelles-ului in referendum nu este o noutate insa Borza o confirma intr-un fel. Cu toate ca este un personaj care nu a sustinut organizarea referendumului, remarcile lui au mult bun simt: https://www.dcnews.ro/de-ce-a-picat-referendumul-borza-arunca-bomba-pact-secret-cu-birocratii-de-la-bruxelles_617670.html
  2. Serghei Lavrov vorbeste deschis despre implicarea Washington-ului in recunoasterea schismaticilor ucrainieni si disponibilitatea Rusiei de a-i apara pe cei binecredinciosi: https://www.dcnews.ro/rusia-avertisment-dur-ucrainei-vom-apara-interesele-ortodocsilor-in-caz-de-tulburari-religioase_617857.html
  3. La sondajul organizat de cititorii DcNews aproape 2/3 sunt de acord cu transformarea CpF in partid: https://www.dcnews.ro/sondaj-exploziv-peste-120-000-de-voturi-decizie-de-ultim-moment_617819.html
  4. Petitia impotriva parteneriatului civil a inregistrat un numar record de semnaturi: https://www.dcnews.ro/parteneriat-civil-record-de-semnaturi-pentru-petitia-impotriva-legii_617851.html

 6. scopul e simplu: distrugerea omului creat de Dumnezeu intr-o singura generatie, fara ca sa poti acuza si pedepsi pe cineva ! In felul asta intr-o generatie max. doua, vor ramane pe pamant doar „cei alesi” si sclavii transumanizati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.