X

Natural News: Argumentul rațional împotriva normalizării transsexualității

Aceeași agendă culturală ”progresistă” care a dus la acceptarea homosexualității, a drepturilor homosexualilor și a căsătoriilor între homosexuali, se luptă în acest moment și pentru acceptarea transsexualității de către societate, încercând să pună egalitate între transsexual și homosexualitate. Persoanele ”progresiste” spun că insultele adresate în acest moment persoanelor transsexuale au fost cândva adresate homosexualilor. A fi homosexual sau transsexual este o ”alegere”, iar această alegere trebuie să aparțină individului.

Ce ar putea să fie în neregulă cu acest argument?

Multe, s-ar părea. A fi homosexual este o alegere cu privire la sexual partenerului tău, dar acest lucru nu duce la o disociere a identității biologice reale, prin urmare bărbații homosexuali știu că sunt bărbați, iar femeile lesbiene știu că sunt femei. Alegerea sexului partenerului este o preferință, nu o respingere a sinelui biologic născut.

Mai mult, o persoană gay nu cere societății să o recunoască ca fiind ceva ce nu este. Pe cealaltă parte, transsexualitatea impune societății să ”pretindă” că persoana este ceva ce nu este….cu alte cuvinte, să pretindă că bărbatul este femeie și femeia este bărbat. Prin urmare, ”normalizarea” transsexualității este o capcană socială puternică care CERE oamenilor să-și abandoneze rațiunea și să fie de acord cu o iluzie socială, alimentată de presiunea unor grupuri sociale. Hainele cele noi ale împăratului sunt frumoase, nu?

Un scurt rezumat ar fi următorul: a fi homosexual este o preferință, nu presupune cereri iraționale din partea societății. A fi homosexual este o alegere personală și privată. Pe de altă parte, normalizarea transsexualității impune o ”distorsionare a realității sociale”, care cere oamenilor să-și abandoneze realitatea și să  se ”joace” cu o iluzie care nu are nicio legătură cu realitatea biologică.

Cum să proiectezi la nivelul societății o tulburare psihică individuală și apoi să ceri ca iluzia să fie aprobată de toți cetățenii

Aici descoperim prima daună a normalizării transsexualității. În loc să încurajăm persoana ce suferă de tulburare disociată a personalității să caute tratament și consiliere psihologică, noi proiectăm boala întregii societăți și cerem tuturor să fie de acord cu această iluzie (boală). În final, acestă abordare este dăunătoare persoanelor care suferă de tulturare disociată a identității. Nu putem spune că ajutăm persoana bolnavă prin proiectarea propriei imagini distorsionate la nivelul întregii societăți, ci ajutăm doar în momentul în care persoana bolnavă caută tratament și consiliere psihologică pentru a se reintegra în societate și a redevenii un întreg. (De aceea, până și Organizația Mondială a Sănătății consideră transsexualitatea ca fiind o boală psihică).  

Mai rău este precedentul de a considera ca fiind reale toate cererile de acceptare a iluziei transsexualității. ”Contractul” ce stă la baza acceptării transsexualității presupune că fiecare persoană din societate ar trebui să pretindă că cineva este ceva ce în mod vizibil nu este. Participând de bună voie în jocul acesta copilăresc de-a pretinde ceva ce nu este, deschidem ușa pentru nivelul următor de sminteală: Transanimalismul.

Transanimalismul este următorul pas: Nu, nu ești un Leopard Tibetan!

În ceea ce privește transanimalismul, oamenii cred că sunt feline, urși sau alte animale. Pentru cei care suferă de transanimalism, imaginea personală afișată societății este la fel de convingătoare ca cea afișată de cei care sunt transsexuali. Prin urmare, dacă folosim logica comunității transsexualilor, ar trebui să fim cu toții de acord că transanimalii sunt cu adevărat feline, urși, câini, bufnițe sau oricare altă sminteală manifestată în acel moment.

De fapt, noi trebuie să fim de acord cu aceste sminteli deoarece asta impune corectitudinea politică, în loc să le spunem adevărul gol-goluț: ”Nu ești o felină. Ești o ființă umană. Du-te și tratează-te!”

În realitate, refuzul tot mai răspândit de a spune cuiva un adevăr care ar putea, în orice mod, să îl ”ofenseze” este caracteristic persoanelor de stânga ”progresiste”, persoane caracterizate printr-o slăbiciune a minții, ce deseori se numesc ”fulgi de zăpadă”. A spune cuiva ce nu vrea să audă un adevăr clar și obiectiv – ”Nu ești un Leopard Tibetan” – este văzut ca fiind un gest de ură, ce duce la mai multe acuzații precum intoleranță, fanatism și rasism. (Exact! Persoanele care strigă în gura mare ”rasism” habar nu au seminificația acestuia. Se pare că orice persoană care câștigă în fața unui ”progresist” de stânga cu argumente este un ”rasist”).

Conform afirmațiilor, adevărul care ”afectează” imaginii distorsionate și fracturate a unei persoane cu tulburări, ar trebui ”pus la zid” în cadrul societății ”tolerante”. Cu toate acestea, dacă toleranța este încurajarea tulburărilor mentale și a batjocorii, atunci definiția ”toleranței” este foarte suspectă. Oare locuitorii orașului erau ”toleranți” atunci când glorificau hainele minunate ale împăratului gol, în timp ce acesta mergea pe jos dezbrăcat, în mod irațional ”etalându-și” tulburarea psihică? Nu, erau iraționali și idioți. Doar un copil inocent ce nu fusese încă ”școlit” în contorsiunile mentale ale corectitudinii politice a putut striga ”Împăratul nu are haine!”

Astăzi dau o ripostă mai lungă: ”Transsexualitatea este o boală mintală care presupune tratament plin de compasiune, pentru a ajuta victimele să facă față adevărului și să se reintegreze pentru a deveni un întreg!”

Glorificarea bărbaților transsexuali care pretind că sunt femei este o insultă la adresa adevăratelor femei

Cu siguranță nu îi ajutăm în momentul în care suntem de acord cu fantasmele și iluziile false ale acestora. Practic, prin celebrarea bărbaților transsexuali, aducem insulte la adresa marilor femei ale societății noastre, femei adevărate, nu persoane care ”pretind” că sunt femei.

Caz concret: Când o revistă la modă l-a numit pe Bruce Jenner (care pretinde că este ”Caitlyn Jenner”) ”Femeia Anului” a adus o insultă la adresa tuturor femeilor adevărate. Mesajul a fost ofensiv și stupid: ”Acest BĂRBAT se pricepe mult mai bine să fie femeie decât toate femeile reale!”

Se pare că revista nu a putut găsi o singură femeie care să fie mai bună la ”a fi femeie” decât  Bruce Jenner care ”pretinde” să fie femeie. Cu toate că Bruce este o persoană agreabilă, drăguță și curajoasă, din punct de vedere biologic el nu este o femeie. A susține că Bruce Jenner este o femeie nu este decât un exercițiu a unei iluzii sociale comune, ce reflectă, în mare, creșterea bolilor mintale din partea societății ”progresiste”.

A fi acceptat într-o societate iluzorie presupune să fii capabil să te exprimi fluent în privința iluziei care este la modă în acel moment

Potrivit societății ”progresiste”, acceptarea socială nu mai are la bază conexiunile tale cu realitatea ci, mai degrabă, fluența cu care expui cele mai populare și mai noi iluzii sociale.

Pentru a fi glorificat într-o societate iluzorie, trebuie să te asiguri că iluziile tale sunt asemănătoare cu cele ale ”gloatei progresiste”. Apropo, iluziile ”progresiștilor” se schimbă constant! Persoanelor care nu sunt de acord cu părerile iluzorii la modă sunt aruncate în dizgrație și făcute de rușine, ceea ce înseamnă că este aproape imposibil să eviți ”punerea la zid” deoarece nicio persoană nu poate prezice cum se vor schimba iluziile de la o zi la alta. Un exemplu perfect privind această nebunie îl găsim în cazul primului model masculin (cu aspect de transsexual) al revistei Cover Girl (Fata de pe copertă), care a fost aspru criticat de către gloata progresistă de stânga, deoarece a scris pe Tweeter că Ebola ar putea fi găsită în Africa.

James Charles este un model transsexual al revistei Cover Girl ce a fost descris de către Yahoo! News ca fiind ”un tânăr de 16 ani cu viziuni mult peste anii săi” (a se nota faptul că această distincție este acordată unui băiat care nu face altceva decât să se macheze ca o femeie). Mai jos regăsiți o poză a ultimei ”senzații” progresiste, în cazul în care v-ați întrebat ce este la modă în acest moment la ”adunătura progresistă”:

Conform celor descrise în acest articol de către Natural News, James Charles a făcut greșeala de a scrie pe Tweeter ceva care era în fapt corect, dar total nepopular. Într-o călătorie către Africa, el a scris pe Tweeter ”Nu îmi vine să cred că ne ducem azi în Africa…dacă vom lua Ebola?”

Răspunsul imediat al comunității ”progresiste” (delirante) a fost acela că mesajul lui Charles este rasist deoarece presupune că toți africanii sunt plini de boli. James nu a afirmat niciodată acest lucru și este cât se poate de adevărat că Ebola este originară din Africa, iar ultima epidemie a avut loc tot în Africa.

În momentul în care a scris pe Tweeter despre ceva ce are la bază un adevăr clar (dar nepopular), James Charles a fost ”eviscerat” de aceeași comunitate de ”progresiști” care l-au urmărit și aclamat anterior pentru fantezia iluzorie de a pretinde că este o femeie.

Ce a trebuit să facă James Charles pentru a intra din nou în grațiile comunității delirante progresiste? Evident a trebuit să șteargă mesajele corecte din punct de vedere faptic, și să emită o scuză detaliată ce conține toate cuvintele-cheie progresiste pentru auto-dizgrație acceptate în acest moment de comunitatea iluzorie progresistă.  

După cum se observă în mesajul de pe Tweeter, el a declarat că îi pare ”extrem de rău” și că este doar într-o ”călătorie educativă” și foarte ignorant, dar este ”dornic să învețe” de ce mesajul său a fost atât de ”ofensiv și înjositor”, etc.

El merge mai departe cu auto-dizgrația, vorbind cu un patos ”fracturat psihologic” despre faptul că ”este un cis-bărbat, își recunoaște privilegiile, nesubestimând acest lucru….”. Prin urmare afirmă că a luat la cunoștință de ”rușinea zilei”, realizând că biologic este caucazian, dar se dă drept o femeie în proces. (De ce nu a declarat simplu că este un negru, prin urmare renunțând la privilegiul lui de ”alb”?).

Mai jos aveți imaginea de pe Tweeter:

„Okay, nu am de gând să postez vreo porcărie de scuză. Mi s-a spus ce să scriu și nu așa ar trebui să fie o scuză. Îmi pare extrem de rău pentru tweet-ul meu și mă simt ca un rahat pentru ceea ce am spus. Călătoresc în Africa, în scop școlar, cu câțiva prieteni de-ai mei, în mod ironic călătoria este una educativă deoarece știm foarte puțin despre această țară, dar suntem dornici să învățăm. Sunt conștient că mesajul meu a fost ofensiv și înjositor. L-am postat pentru a râde de greșeala prietenului meu, dar nu m-am gândit ce ar implica în întregime acel mesaj. Intenția mea nu a fost să ofensez pe cineva și îmi pare rău. Fiind un cis-bărbat, îmi recunosc privilegiile și nu aș vrea să subestimez acest lucru, dar am dat-o în bară. Am șters absolut tot înainte ca avionul să decoleze, sperând că va dispărea, ceea ce este o modalitate greșită de abordare a unei astfel de probleme. Am aterizat acum cateva momente și am observat unde s-a ajuns cu acel mesaj și nu aș vrea să înțeleagă lumea că nu îmi pare rău sau ca nu îmi pasă. Nu am putut să văd sau să citesc nimic cât am fost în aer, am leșinat și nu am cumpărat wifi. Mă simt îngrozitor pentru ceea ce am zis în postare. Înțeleg de ce ceea ce am spus este ofensiv și ignorant. Abia aștept să explorez țara și să învăț cât mai multe despre oamenii și cultura sa, deoarece, evident, știu mult prea puține și am multe de învățat.”

James Charles este exemplul perfect privind greșeala enormă de a normaliza transsexualitatea. La fel ca toți tinerii care aleg această cale, James trăiește într-o lume iluzorie fantezistă în care se simte constant vinovat și rușinat deoarece nu este destul de progresist în gândire, toate acestea fiind cauzate de ”blestemului” său biologic de a fi un bărbat alb într-o societate intolerantă și plină de iluzii.

Ceea ce nu realizează James Charles este faptul că aceleași iluzii iraționale care stau la baza transsexualității, se pot invoca, la un moment dat, pentru a pretinde alt tip de variație biologică dorită. James Charles ar fi putut spune că este o ”femeie de culoare de 40 de ani” și ar fi pus la zid acuzatorii pentru că l-au atacat deoarece el este negru. Vezi, probabil sunt rasiști! Odată acceptată această gândire iluzorie ca fiind reală, nu va exista nicio limită până unde va ajunge stânga ”progresistă”. Mâine-poimâine vom descoperii că James Charles susține că este un bătrân de 100 de ani și că este ”cel mai în vârstă model Cover Girl” care este înzestrat și cu organe genitale de Hobbit. După cum se observă nu există nicio limită privind nebunia posibilităților.

Când nu există nicio ancoră în realitate, orice amăgire sau iluzie poate fi impusă unei societăți credule,  lipsite de voință și maleabile cu civili docili

Normalizarea transsexualității este doar un simptom din marea de ecosisteme iluzorii, boli mintale și auto-dezaprobare ce definesc acum ”progresivismul” și corectitudinea politică. Un singur individ nu poate parcurge în mod corespunzător nebunia tuturor simptomelor ”progresivismului” – nici măcar unui individ dezgustat de sine precum primul modelul masculin al revistei Cover Girl – deoarece terenul minat ce se numește ”corectitudinea politică” nu are nicio rădăcină în realitate.

Nu există niciun punct obiectiv de referință pentru oricare dintre tulburări. Simple afirmații a unor fapte concrete sunt considerate ”intolerante”, iar acceptarea socială poate fi obținută doar printr-un studiu elaborat și epuizant a celor mai recente tendințe delirante ale mass-mediei. Doar așa se poate ține pasul cu termenii corecți, rușinea, vinovăția și iluziile prezente în acest moment. Cu toate acestea într-o zi, tulburările vor fuziona într-un alt set de iluzii ce trebuie învățate din nou, de cele mai multe ori prin pășirea pe un alt teren minat care nu existase anterior (fiind astfel puși la zis și făcuți de rușine, în timp ce pregătim un set de scuze prin care în care ne este scârbă de noi, deoarece nu am reușit să ținem pasul cu iluzia zilei).

”Progresivismul” a ajuns aproape de punctul nebuniei deoarece un individ bine-educat, bine-informat și inteligent, în momentul unei conversații fundamentale, va fi defăimat cu răutate ca fiind ”intolerant” și ”non-cuprinzător” pentru absolut tot ceea ce va spune. Acceptarea socială va fi o răsplată dată doar celor ce vor începe comentariul cu destulă rușine, vinovăție și admiterea ”ignoranței” (dacă sunt albi sau bărbați), cu dreptate și adevăr social (dacă sunt de altă culoare), sau semnalizarea unei virtuți (dacă sunt prea bogați și vor totuși să fie acceptați de cei care nu sunt bogați).

Trebuie să realizăm că nu ajutăm pe nimeni în momentul în care participăm în labiritul gândirii iluzorii sau atunci când încercăm să fim acceptați de cei care împărtășesc această iluzie. Dacă mai sperăm să funcționăm ca o societate civilizată, rațională cu o gândire avansată, trebuie să revenim la realitate și să avem curajul să vorbim adevărul indiferent dacă cineva se va simți ofensat.

Transsexualitatea este credința ce spune că 5+3=10

Normalizarea transsexualității este capitulare în fața comodității confortului. Este o formă de obediență docilă pentru cerințele celor nebuni și bolnavi. Este o abandonare a percepțiilor, a cunoașterii și a rațiunii. După toate acestea, același sistem al ”progresivismului” care cere în acest moment să vezi un bărbat, dar să îl strigi femeie, va cere mai târziu să spui ”ZECE” atunci când vezi scris 5+3.

Acolo unde rațiunea este complet abandonată  – chiar „pusă la zid și făcută de rușine” – toată societatea va avea de suferit în urma acestei nebunii.

Pentru aceste motive normalizarea transsexualității ar trebui respinsă cu vehemență de către persoanele raționale, condamnată ca fiind dăunătoare societății în ansamblu. Ca societate nu mergem mai departe dacă ne ancorăm în adorația irațională a unor iluzii a nebunilor. Mergem mai departe când facem față realității, prin rezolvarea problemelor și prin ajutarea celor din jurul nostru să înfrunte realitatea (ajutându-i să-și rezolve, de-asemenea, și problemele).

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Anti-familie
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

 1. Ieri, Google a re-listat Natural News…. motivand absenta, „stergerea” din liste prin „probleme tehnice”…
  Desi, una este sa fie link-urile invalide (broken) si alta este sa nu aparadeloc in liste la cautare.
  Sursa:
  http://www.zerohedge.com/news/2017-03-03/mainstream-circling-wagons-theyre-coming-all-usits-orchestrated-attack-against-truth
  The Mainstream Is Circling The Wagons: „They’re Coming For All Of Us…It’s An Orchestrated Attack Against Truth”
  by Tyler Durden – Mar 3, 2017 10:55 PM

 2. Iata una care se crede…pisica:
  http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3419631/Woman-says-s-CAT-trapped-human-body.html
  A woman who believes she was born a cat has opened up about her life as a feline, describing how she has a superior sense sense of hearing and sight which allows her to hunt mice in the dark.

  Nano, 20, from Oslo, Norway, makes the revelation….

  Ce sa zici de unul care se crede…. extraterestru?!?
  http://www.dailymail.co.uk/femail/article-4274396/Man-spends-50-000-transform-genderless-ALIEN.html

  Vinny Ohh, 22, from Los Angeles in California, has had over 110 procedures…
  ….

 3. Deoarece acesti psihopati – marxistii culturlai – au ca tel des-crestinare „lumii”, ei se opun Adevarului.
  In filozofia lor, adevarul este dependent de context…
  Adica, daca-i schimbi palaria, Maria devine alta Marie…

 4. demonizati. toti homosexualii devin pedofili la batranete, e regula stiuta. Cu CAT VOR FI MAI MULTI POPONARI DATORITA ISTERIEI IN INVATAMANT si in ind. de DIVERTISMENT CU ATAT VOR FI MAI MULTI PEDOFILI. Se intoarce vremea lui LOT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.