X

ALERTĂ Aparate de zbor americane doborâte de artileria rusă din Siria

Secretarul de stat în ministerul Apărării ruse, Alexander Fomin, a declarat că o bază rusă din Siria a fost atacată de 13 drone ale SUA. 

El a declarat că baza aeriană Hmeymim a fost lovită de mai multe aeronave americane fără pilot, controlate de Poseidon-8 (avion de spionaj american) echipat cu tehnologie modernă. Fomin a adăugat că dronele au fost distruse de sistemul de securitate aerian al Rusiei.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

”Când cele 13 drone s-au confruntat cu ecranul nostru electronic de război, s-au îndepărtat, au primit informațiile necesare și au început să atace”, a declarat Alexander Fomin, conform The Sun.

Purtătorul de cuvând al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că nu exclude o eventuală discuție pe această temă între președintele rus, Vladimir Putin, și președintele SUA, Donald Trump.

Cei doi urmează să aibă o întrevedere, pe 11 noiembrie, la Paris.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Dronele sunt niste rahaturi care pot fi construite de un inginer cu cateva mii de euro. Adica au fost niste drone ieftine:
    https://www.youtube.com/watch?v=SW88Q1r5XzA
    Dronele ieftine sunt totusi periculoase ca pot simula o drona scumpa si poate ca o racheta de interceptare e foarte scumpa comparativ cu dronele astea artizanale. Probabil atacul a fost un test.

    1. Se verifica nivelul tehnologiilor. Nimeni nu scoate ce are mai bun !
      In timpul WW2, tancul T34 si katiusele au aparaut tarziu in august-septembrie, cand nu mai era cale de intors. T34 era spurior patzerelor gemane ca mobilitate si calitate a blindajului. Tarziu, in 1943 nazistii au scot Tigerul. In cantitati insuficiene, cand pierdusera suprematia aeriana si cand rusii aveau armament antitanc de infsanterie.

  2. @Grigore: “Dronele ieftine sunt totusi periculoase ca pot simula o drona scumpa si poate ca o racheta de interceptare e foarte scumpa comparativ cu dronele astea artizanale. ”

    Altul e mesajul: un program eficient de iteligenta artificiala, rulat pe un telofon mobiul, poate coorona o escadrila aeriana mai eficient decat un senior general/colonel de aviatie. Daca la atac au participat simultan 10 drone, probabil ca s-a dorit testarea softului. Cand va veni ziua Z, se vor scoate jucariile adevarate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button