X

Iran: Dronele care au atacat Isfahan au fost lansate de pe teritoriul nostru. Se pare că presa americană a visat că Israelul a atacat Iranul. Un atac eșuat cu câteva quadcoptere doborâte nu poate fi considerat un adevărat atac oriunde în lume

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dronele doborâte de sistemele de apărare aeriană ale Iranului deasupra orașului Isfahan au fost lansate de pe teritoriul țării, a declarat un purtător de cuvânt al Consiliului Suprem al Ciberspațiului al Iranului pe pagina sa X.

Întrebat dacă „aceste drone au fost lansate din străinătate sau din interiorul țării”, Hossein Dalirian a spus: „Raza de acțiune a acestor drone este foarte scurtă, fără îndoială din interiorul țării”.

Comentând informațiile apărute în presa americană despre un atac israelian asupra teritoriului iranian, el a spus: „Se pare că presa americană a visat că Israelul a atacat Iranul. Un atac eșuat cu câteva quadcoptere doborâte nu poate fi considerat un adevărat atac oriunde în lume”.

Anterior, televiziunea ABC a raportat, citând un oficial american, că Israelul a lansat o lovitură cu rachete asupra unui loc de pe teritoriul iranian. CNN a spus, citând un alt oficial american, că lansarea a fost un răspuns israelian la un atac iranian din 13 aprilie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button