X

Senatorul Șerban Nicolae în lupta anti-fascistă…

După cum știți, Senatorul Șerban Nicolae este printre inițiatorii legii anti-creștine:

Scrisoare deschisă către Președintele României pentru a trimite legea antisemitismului la Parlament spre revizuire

I-a mai venit o idee și a anunțat la Antena 3 cum ca:

”Mă gândesc să mai fac o propunere, sper să nu se supere nimeni, ca organizațiile de tip fascist și cele care se pretind succesoare ale unor organizații de tip fascist, să fie interzise în România. Dacă te pretinzi că ești succesor al unui grup fascist… să fii interzis în România!”

 

Categorii
Interne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

 1. @Ionut, Doamne ajuta,

  far suparare cred ca „bati campii” , daca vroia cineva sa scoata din schema FDGR ca apartenenta interzisa , o facea de mult existand cadrul legal.

  Ce zice „dregatorul” din articol e cu dedicatie pentru cei ce sustin miscarea Legionara a si a Sfintilor nostri din inchisori. Nu Care cumva sa existe un filon integru de fior Romanesc si moral in populatia actuala. Se iau masuri pentru ca „stapanii”i zoresc, si bietii de trepadusi alde Serban nici nu sesizeaza moartea ce li se pregateste de catre „binefactaorii lor”.

  Putem sa visam noi cat vrem de frumos la solutii lumesti Ionute (nu exista) dar se pregateste ceva asa de cumplit incat cei ce se vor invrednicii, asemenea vor fi ca cei ceau fost mai inainte Sfintii Romani ai Inchisorilor .

  Zicea cineva „Victoria nu sete obligatorie , ci obligatorie e Lupta ” avand in vedere marturisirea ca solutie.

  Mantuire

  Mantuire

  1. Nu e nici o suparare, orice critica facuta in sens constructiv e binevenita. Noi trebuie sa ne tinem de poruncile lui Dumnezeu si sa ne straduim sa nu ne ingrijoram de altceva. Parerea mea e ca noi trebuie sa ne dorim si sa credem ca lucrurile se vor indrepta si sa actionam in acest sens, nu sa ne asteptam la un dezastru.

   Cum zice Domnul Iisus?:

   „Du-te, fie ţie după cum ai crezut.” si „O, femeie, mare este credinţa ta; fie ţie dupa cum voieşti.”

   În ceea ce priveşte propunerile lui Şerban Nicolae, dacă se gândeşte cumva la Mişcarea Legionară, o eventuală lege ar fi degeaba, întrucât „Tribunalul Internațional de la Nürnberg a scos Garda de Fier de sub acuzația de fascism-nazism.” (wikipedia)

   Sau „Conform sentinţelor Tribunalului de la Nürnberg, singura organizaţie de pe teritoriul României care a fost declarată ca fiind „fascistă” a fost «Grupul Etnic German», al cărui patrimoniu a şi fost confiscat de stat pe baza sentinţei de la Nürnberg.” (http://www.justitiarul.ro/7324-2/)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!