X

VIDEO: Secventa ritualului Satanist din filmul “Eyes Wide Shut” (Cu ochii larg inchisi) / Pentru coloana sonora, realizatorii au derulat invers o inregistrare dintr-o Biserica Ortodoxa din Romania / Producatorul evreu Stanley Kubrick a murit de atac de cord la 4 zile dupa terminarea sa

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mai sus este secventa ritualului din filmul Eyes Wide Shut”.

Iata si derularea inversa a coloanei sonore:

Inregistrarea sonora a fost facuta intr-o biserica ortodoxa din Baia Mare, apoi au derulat-o invers.

Producatorul filmului, evreul Stanley Kubrick, a murit de atac de cord la 4 zile dupa terminarea sa.

Nu credem ca este o coincidenta nici alegerea protagonistilor: Nicole Kidman si Tom Cruise, ultimul fiind pentru mult timp un soi de ambasador al Bisericii Scientologice. Despre aceasta s-a scris mult, amintim aici doar faptul ca in 2008 reprezentanţii Bisericii Scientologice au luat legătura cu Mitropolitul Banatului, ÎPS Nicolae Corneanu, cu care au avut o scurtă întrevedere.

Expoziţia e o idee foarte bună, care, sunt sigur, va fi apreciată de populaţia oraşului“, le-a transmis Mitropolitul Banatului reprezentanţilor acesteia:

Biserica Scientologică a ieşit cu fast la racolat bănăţeni

Cititi va rugam si:

Astronautul rus Alexey Leonov: Stanley Kubrick a filmat de fapt parti din aselenizarea Apollo?

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

    1. Bună, Composer – mai aveți informații despre înregistrarea din 1985 pe care ați menționat-o? Sunt foarte interesat să urmăresc înregistrarea originală folosită de Jocelyn Pook. Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button