X

Mass-media evreiasca (partea 1): “WASHINGTON POST”, “FOREIGN POLICY” si “NEWSWEEK”

de Saccsiv
Foto: https://www.vanityfair.com/news/business/2012/04/washington-post-watergate

Dupa cum probabil ca deja stiti, in Parlament se lucreaza de zor la o lege ce te baga 10 ani la puscarie daca, de exemplu, promovezi “mitul despre controlul de către evrei al mijloacelor de informare în masă”:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O nouă LEGE privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea ANTI-SEMITISMULUI se află la Senat pentru dezbatere / PUȘCĂRIE GREA pentru “TEORII ALE CONSPIRAȚIEI” (gen illuminati sau controlarea de către evrei a mass-media și a băncilor), Prohodul Domnului necenzurat, etc.

Si cum azi a facut valva in presa o analiza Foreign Policy despre conflictul dintre Grecia si Turcia, sa vorbim oleaca despre aceasta publicatie, dar si despre Washington Post si Newsweek, caci au legatura intre ele.

Foreign Policy este un magazin bilunar fondat in 1970 de evreul Samuel P. Huntington si prietenul sau Warren Demian Manshel.

Warren Demian Manshel (1924–1990) a fost bancher, membru Council on Foreign Relations, a fondat de asemenea The Public Interest impreuna cu evreul Irving Kristol. Cititi va rog si:

A murit evreul IRVING KRISTOL, fondatorul neoconservatorismului american

Samuel Phillips Huntington (1927 – 2008) este cel ce a scris intre 1993-1996 lucrarea „Ciocnirea civilizatiilor si refacerea ordinii mondiale„. Si el membru Council on Foreign Relations, a lucrat la raportul „The Crisis of Democracy: On the Governability of Democracies”, Comisia Trilaterala, 1976.

Revenind la Foreign Policy, in primăvara anului 1978, după șase ani de parteneriat strâns, Carnegie Endowment for International Peace a devenit proprietarul magazinului.

Carnegie Endowment for International Peace este un think tank fondat in 1910 de Andrew Carnegie, fiind considerat al treilea cel mai influent think tank, dupa Institutul Brookings (Rockefeller) si Chatham House (din Londra).

Andrew Carnegie (1835 – 1919) a fost magnatul Carnegie Steel Company, cumparata in 1901 de J.P. Morgan si transformata in colosul US Steel cu ramificatii pana in Europa centrala. Dupa tranzactie se retrage din afaceri. Tot el este fondatorul din 1910 al institutiilor care ii poarta numele. Presedinte al Carnegie Endowment for International Peace intre 1910 – 1925 a fost Elihu Root (1845 – 1937), un apropiat al lui Andrew Carnegie. Printre personalitatile ce au mai condus respectivele institutii mai enumar: David RockefellerAlger HissJohn Foster DullesDwight D. Eisenhower, fondatorul IBM Thomas J. Watson.

Revenind din nou la Foreign Policy, aceasta a fost cumparata in 2008 de catre The Washington Post Company (acum Graham Holdings Company).

Despre doua dintre analizele Foreign Policy am scris in 2010:

Cica DEZBATERE „FOREIGN POLICY”: Daca am fi protestanti, Romania ar fi mai dezvoltata. ORTODOXIA ne trage in jos …

„FOREIGN POLICY”: „Pe un om care a trăit întreaga viață în interiorul unei peșteri nu-l poți trage brutal la lumină, pentru că va orbi. În special dacă este preot ortodox” …

Washington Post este un cotidian fondat in 1877, o afacere a familiei evreiesti Graham. Pe scurt, cateva detalii despre cativa dintre membrii sai:

– Eugene Isaac Meyer (1875 –  1959) a fost intre altele si Chairman of the Federal Reserve (constructie total evreiasca) din 1930 pana in 1933. Firesc, din moment ce inca din tinerete a lucrat pentru evreii de la Lazard Freres, unde tatal sau a fost partener de afaceri. Si cum le sta bine celor ca el, nu s-a indepartat de sectorul financiar-bancar, devenind in 1946 primul presedinte la BANCA MONDIALA

– Fiica sa, Katharine Meyer Graham (1917 –  2001), a fost o apropiata a familiei Rockefeller. Membra Council on Foreign Relations. Participanta Bilderberg Group. Membra  Comisia Trilaterala

– Daniel Robert „Bob” Graham (1936 – ) membru Council on Foreign Relations. A sustinut acerb, alaturi de Dianne Feinstein si Jay Rockefeller, crearea Director of National Intelligence in 2002, ca urmare a … 9/11, evident. A format in 2002 grupul New Democrat Coalition, impreuna cu Evan Bayh si Joe Lieberman.

– Donald E. Graham (1945 -) chief executive officer si chairman of the board al The Washington Post Company si lead independent director of Facebook‘s board of directors. Participant Bilderberg Group. Fiul lui Katharine Graham.

– Lally Weymouth, nascuta Elizabeth Morris Graham (1943 -), senior editor Newsweek, propietate The Washington Post. Singura fiica a lui Katharine Graham, sora lui Donald Graham, mama lui Katharine Weymouth.

– Philip Leslie Graham (1915 – 1963), evreu si el, copropietar The Washington Post, casatorit cu Katharine Graham. Membru Council on Foreign Relations. Apropiat al lui Douglas Dillon, facand lobby pentru numirea acestuia in functia de Secretary of the Treasury.

Katharine Bouchage Weymouth (1966 -), nepoata lui Katharine Graham.

Newsweek este un magazin fondat in 1933 si lansat in 1935. In 1937 se uneste cu jurnalul Today, fondat in 1932 de catre Averell Harriman si Vincent Astor. Newsweek este cumparat de Washington Post in 1961.

Pentru detalii despre Averell Harriman cititi va rog articolul:

Personalitati si organizatii: familia HARRIMAN, unealta importanta a colosilor Rothschild. Sarcini: transporturi, eugenie, banci, finantarea nazismului

William Vincent Astor (1891-1959), evreu, a fost chairman of the board si principal actionar pana in 1959 al Newsweek.

In octombrie 2013, familia vinde Washington Post catre un holding infiintat de Jeff Bezos, seful Amazon. Personajul este cunoscut ca fiind participant la intrunirile Bilderberg. Despre contractele sale enorme cu CIA, dar si alte detalii, intr-un viitor articol. Pana atunci, cititi va rog:

AMAZON achiziționează WHOLE FOODS pentru a crea un MONOPOL periculos pe PRODUSELE DE SĂNĂTATE care sunt frecvent contaminate cu METALE GRELE

Amazon, Apple, Google, Facebook, companiile care CUMPARA lumea şi vor CONTROLA fiecare aspect al vieţii

AMAZON – Primul magazin din lume fără case de marcat

Cititi va rog si:

Evreul greu GEORGE ROHR stapaneste colosul NEW CENTURY HOLDINGS ce face afaceri in Rusia, Romania si tarile din est. Imperiul detine enorm de multe site-uri, printre care si “CRESTIN ORTODOX”, “ZIARE COM”, “CLOPOTEL RO” (ce ne invata copiii cum e cu sexul anal)

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button