X

„Hey #Google” (FIARA) cunoaște toți dumnezeii NEAMURILOR, dar NU știe cine este IISUS HRISTOS

de null

Sfântul proroc David – idolii neamurilor sunt demoni (Ps. 95, 5)

Gepostet von Jillian Blackwell am Sonntag, 21. Januar 2018

Comentariul pertinent al persoanei care a realizat acest video:

” hei #google ” al dispozitivului #googlehome nu știe cine este Iisus?

Foarte interesant. Există cumva o nouă lege… care separă biserica și tehnologia?

Spre edificare: ” New age ” și ” Brahman ” nu sunt persoane fizice, am vrut doar să rămână în concordanță cu linia interogatoriului meu.

Așadar, FIARA se dă de gol cui slujeste  și a cui creație este.

Citiți vă rog și:

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Luciferianism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

  1. Am citit si eu comentariile de la video si am vazut ca aparatul raspunde daca intrebi: „Who is Jesus of Nazareth” (Cine este Iisus din Nazaret), asa ca multi i-au sarit in cap femeii ca face tam-tam degeaba. Ok, e de la sine inteles ca Google nu ar stii la care Iisus te referi daca zici doar „Jesus” (Iisus), dar sa nu stie la cine te referi atunci cand zici „Who is Jesus Christ”? (Cine este Iisus Hristos). De ce stie Google-ul daca zici „Jesus of Nazareth” (Iisus din Nazaret), dar nu stie daca zici „Jesus Christ”?

    1. sunt nemărturisitori ai lui HRISTOS, google la răspunsuri vocale când au făcut funcția aia , au luat de pe wikipedia care e făcută de jidani și nu mărturisesc pe Iisus ca fiind Mesia.

    2. „… termenul Hristos (respectiv Christos) vine de la supranumele lui Iisus, acela de Unsul, în ebraică Messiah, iar în traducere grecească Hristos. Forma aceasta s-a consacrat de timpuriu în limbajul biblic din Răsăritul creştin, dat fiind că Evangheliile (şi alte cărţi ale Noului Testament) au fost scrise în greceşte. Din limba greacă termenul a ajuns în limba latină, în forma Christus.”
      Cum sa-L numeasca, … sa Il re-cunoasca astia drept Mantuitor, Mesia???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.