X

Pentru a înțelege doctrina globalistă a PSD-PNL-USR trebuie să înțelegem religia antihristică a celor pe care-i urmează de la Bruxelles și Washington

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La sfârșitul anilor 1800 și începutul anilor 1900, lumea occidentală a cunoscut o explozie bruscă de ocultism deschis în rândul elitelor ultra-bogate.  Ascensiunea „teosofiei” era în curs de desfășurare, devenind un fel de modă care, în cele din urmă, va pregăti terenul pentru ceea ce mai târziu va fi numit spiritualism „new age”. Principalul motor al mișcării teosofice a fost un mic grup de academicieni obscuri, condus în parte de o femeie pe nume H.P. Blavatsky. Grupul era obsedat de credința ezoterică, de gnosticism și chiar de satanism.

Blavatsky a co-fondat Societatea Teosofică în New York în 1875, susținând că avea o legătură psihică cu ființe numite „Mahatmas” sau „maeștrii”. Aceste creaturi, a afirmat ea, au ajutat-o să scrie cărțile fundamentale ale Teosofiei, inclusiv „Doctrina secretă”.

Aduc în discuție Teosofia și pe Blavatsky pentru că mișcarea lansată astfel a fost în primul rând una elitistă – Răspândirea ocultismului la începutul anilor 1900 viza în mod special clasele superioare, iar acest lucru a făcut ca mulți lideri politici și lideri financiari să fie implicați în organizații obscure cu mandate secrete. Astfel de grupuri au existat în trecut, de la rozicrucieni și francmasoni până la alchimiștii din Evul Mediu, care își ascundeau credințele oculte în texte codificate. Cu toate acestea, niciodată până acum nu s-au manifestat atât de public.

Spre cinstea lor, primii teosofiști erau în mare parte apolitici (cel puțin în exterior) și au pledat împotriva intruziunii politice în viața oamenilor. Suspectez, totuși, că asta s-a datorat faptului că, la acea vreme, guvernele occidentale se învârteau în jurul valorilor creștine și conservatoare. Pe măsură ce politicienii s-au separat de creștinism, interesul teosofilor pentru controlul guvernului a crescut, iar mișcarea a devenit din ce în ce mai socialistă în practică.

Invariabil, sistemele spirituale menționate se învârteau în jurul zeităților păgâne din trecut, multe dintre ele de origine babiloniană sau egipteană antică. Acestea fiind spuse, există, de asemenea, numeroase mențiuni în teosofie despre o figură în mod special – Lucifer, numit și „Purtătorul de lumină, îngerul luminii, Prometeu (simbolic), balaurul, steaua dimineții și Satana”. Luciferienii moderni vor nega în mod constant că numele „Lucifer” are vreo legătură cu figura biblică a lui Satana, dar vorbim despre o minciună. Blavatsky însăși tratează cele două figuri ca fiind sinonime în „Doctrina secretă”. După cum recunoaște ea însăși în cartea sa:

„Și acum este dovedit că Satana, sau Dragonul Roșu de Foc, „Domnul Fosforului” și Lucifer, sau „Purtătorul de Lumină”, este în noi: este Mintea noastră…”.

Blavatsky, citând texte hermetice în Doctrina secretă, repetă, de asemenea, mantra:

„Satana este zeul planetei noastre și singurul zeu…”

Luciferienii și ocultiștii vor susține, de asemenea, că Biblia creștină menționează doar o singură dată numele „Lucifer” și că cele două figuri nu sunt asociate. Încă o dată, o minciună prin omisiune. Biblia menționează de fapt „purtătorul de lumină”, „îngerul de lumină” și „balaurul” cu referire la Satana în mai multe rânduri, și toate aceste nume sunt folosite de elite pentru a descrie figura pe care o numesc Lucifer.

Așa cum se menționează în Corinteni 11:14 – „Și nu este de mirare, căci însuși Satana se preface în înger de lumină”

Cu alte cuvinte, atunci când orice grup elitist menționează termeni precum „purtător de lumină” sau Lucifer, ei se referă într-adevăr la Satana. Nu este doar o chestiune de discuție arhetipală, ci o parte a religiei lor. Dar, în vremurile noastre moderne, unii ar putea spune „cui îi pasă?”. Totul este doar hoodoo mitic și fantezie, nu-i așa?

Eu le-aș răspunde cu o întrebare:  Credeți că credințele religioase profunde ale oamenilor cu putere financiară și politică contează în modul în care iau decizii? Nu ar ajuta credințele lor să explice de ce fac lucrurile pe care le fac?  Dacă vreți să știți de ce globaliștii sunt implicați într-un război foarte real pentru mințile maselor, nu puteți trece cu vederea motivațiile lor religioase. Ceea ce pare a fi fantezie pentru unii este FOARTE real pentru globaliști.

De exemplu, mulți știu că în clădirea Națiunilor Unite din New York există o bibliotecă ocultă. Dar puțini știu că ea a fost construită de un grup numit Lucifer Publishing Company (schimbat ulterior în Lucis Trust). Lucis Trust citează constant scrierile lui HP Blavatsky ca sursă de inspirație pentru organizația lor. ONU continuă să se asocieze cu Lucis Trust până în prezent. Însăși inima globalismului se învârte în jurul idealurilor luciferiene.

Nu contează ce credem noi doi despre aceste lucruri. Nu contează dacă vedeți astfel de concepte ca fiind metaforice sau simbolice sau imaginare. Ei cred și, prin urmare, trebuie să explorăm ce înseamnă aceste credințe.

Înainte de anii 1800, ocultiștii implicați în luciferianism ar fi fost arși pe rug dacă ar fi fost descoperiți. Încep să mă gândesc că poate a fost de la bun început modul corect de a trata astfel de oameni. Dar, pentru a înțelege de ce, trebuie să privim evoluția religiei și de ce duce inevitabil la relativism moral și autodistrugere socială.

Pentru teozofiști, Lucifer/Satan este un fel de figură eroică. Când susțin că Lucifer „nu este Satana”, ceea ce vor să spună este că versiunea lor de Satana este diferită de versiunea atribuită de creștinism. Cu alte cuvinte, imaginați-vă că un grup de oameni a luat o figură răuvoitoare celebră, cum ar fi Iosif Stalin, și apoi a conceput o istorie complet diferită pentru el, în care este un filantrop neînțeles în loc de un maniac genocidar. În esență, asta este luciferianismul.

În revista teosofică intitulată „Lucifer”, publicată în anii 1880, Blavatsky și grupul ei alocă mai multe pagini încercând să separe termenul Lucifer de Diavol, apărând în același timp mitologia diavolului și zugrăvindu-l ca pe un personaj calomniat de cultura creștină.

În versiunea lor a poveștii Genezei, de exemplu, șarpele era „băiatul bun” care le aducea fructul cunoașterii lui Adam și Evei. Eva este venerată ca o figură rădăcină în teosofie și în feminism (o mișcare pe care teosofiștii au ajutat-o să o creeze), pentru că fără Eva șarpele nu ar fi reușit niciodată să îl determine pe Adam să consume fructul.

Fructul, ca reprezentare a gnozei (cunoașterii), este cheia luciferianismului și a cultului globalist. Așa cum au susținut mulți atei pe care i-am întâlnit în trecut, cunoașterea nu este oare un lucru bun? Și dacă Dumnezeu pedepsește omenirea pentru că a consumat cunoaștere, nu-l face asta un ticălos? Acest argument ignoră tema de bază – Cunoașterea în sine nu este bună sau rea, dar răul prosperă atunci când oamenii încep să venereze cunoașterea în detrimentul a orice altceva. Aplicarea cunoștințelor fără înțelepciune și disciplină morală este periculoasă.

După cum afirmă cu strălucire Dr. Ian Malcolm în filmul Jurassic Park:

„Da, da, dar oamenii voștri de știință erau atât de preocupați să afle dacă pot sau nu pot, încât nu s-au oprit să se gândească dacă ar trebui să o facă.”

Luciferienii recunosc în mod deschis că scopul ideologiei lor este de a urmări cunoașterea până când ființele umane devin zei. Această infatuare cu divinitatea este cea care duce la marele rău; este o iluzie care otrăvește mintea și încurajează un comportament relativ din punct de vedere moral, ca să nu mai vorbim de o sete omniprezentă de putere. Gândiți-vă pentru o clipă la aspectul tehnologic. Luați în considerare numeroasele programe globaliste de extindere a inteligenței artificiale și de realizare a ceea ce ei numesc „transumanism”. Iată un fel de cult al cunoașterii cu implicații terifiante pentru viitor.

Integrarea tehnologiei în statul de supraveghere pentru a domina societatea este destul de rea, dar ce se întâmplă atunci când ființele umane încep să integreze tehnologia în însăși biologia lor? Va șterge acest lucru în cele din urmă orice aparență a ceea ce numim „suflet”? La urma urmei, mașinile nu simt și nici nu se auto-reflectează asupra acțiunilor lor. Ce se întâmplă atunci când oamenii se distorsionează pentru a deveni mai mult ca mașinile? Va deveni transumanismul o mișcare care va sufoca orice iubire și empatie, eliminând busola morală și transformându-ne într-o minte demonică de stup lipsită de gândire individuală?

Globaliștii afirmă că nu există suflet, nu există identitate individuală și nu există busolă morală. Din punctul lor de vedere, nu există nici un pericol de a adopta tehnologia ca o cale spre divinitate, deoarece nu s-ar pierde nimic; și aici vedem adevărata natură a luciferianismului la lucru. O reprezentare perfectă a acestui cancer este purtătorul de cuvânt al Forumului Economic Mondial, Yavul Harari – un om care spune cu voce tare partea tăcută și promovează cu regularitate principiile mai întunecate ale luciferianismului.

Pentru a înțelege ce este luciferianismul, gândiți-vă la el ca la un anti-Dumnezeu; un război împotriva naturii sau un război împotriva stării naturale a umanității deghizat în „iluminare”. Iată motivul pentru care globaliștii încearcă să instituie punctul de vedere extrem de opus oricărei dispoziții naturale. Noțiunea de ființă umană ca o tabula rasa, de care se agață Yuval Harari, este una dintre aceste narațiuni false. Este o filozofie demascată de studii psihologice nesfârșite, precum și de studii antropologice.

De la Carl Jung la Joseph Campbell, la Steven Pinker și nu numai, toate dovezile științifice sugerează că ființele umane au calități și caracteristici psihologice inerente încă de la naștere. Unele dintre acestea sunt unice pentru fiecare persoană, altele sunt arhetipuri și idei universale pe care majoritatea oamenilor le împărtășesc (cum ar fi conștiința și busola morală). Dacă nu am fi avut aceste calități inerente, omenirea ar fi dispărut cu mii de ani în urmă. Încă nu știm de unde provin exact, știm doar că fără ele nu mai suntem oameni.

Există, totuși, un anumit procent de oameni (1% sau mai puțin) care, de fapt, nu au aceste trăsături de caracter înnăscute. Aceștia sunt în general cunoscuți sub numele de psihopați și sociopați, iar comportamentul lor este foarte asemănător cu cel al globaliștilor. Am susținut de mult timp teoria conform căreia cabala globalistă este, de fapt, un cult de psihopați cu funcționare superioară.

Lipsa lor de empatie și de conștiință, setea lor de divinitate și omnipotență, dorința de a obține o supraveghere atotcuprinzătoare a populației, de a ști tot timpul totul despre noi, de a avea un control total asupra mediului și a societății, imaginea narcisistă de sine a unui conducător suprem venerat de mase și iluzia că vor fi capabili să citească gândurile și să prezică viitorul. Vorbim despre fantezii psihopatice, iar ei sunt dispuși să le urmărească prin orice mijloace necesare.

Dar chiar și psihopații au uneori nevoie de un cadru fundamentalist pentru a menține organizarea și a inspira devotament în cadrul unui grup. Este perfect logic ca ei să aleagă luciferianismul ca religie.

Filozofia lor de hedonism „fă ce vrei” ia ideea de libertate și elimină orice responsabilitate – Este o viziune degenerată a libertății, mai degrabă decât o viziune bazată pe principii. Libertatea, cred ei, este doar pentru oameni ca ei; cei dispuși să profaneze tot ce le stă în cale și să răstoarne ordinea naturală.

Ca psihopați, ei sunt lipsiți de conținuturi naturale înnăscute și sunt mai mult roboți decât oameni. Așadar, nu este de mirare că oameni ca Harari susțin că nu există suflet, nu există libertate (pentru tine) și că mașinile sunt capabile de aceeași creativitate ca și oamenii. O persoană goală, fără suflet sau creativitate, va presupune că toți ceilalți oameni sunt goi. O persoană imorală va fi, de asemenea, obligată să dovedească faptul că toți ceilalți sunt la fel de imorali ca și el. Sau va fi obligată să demonstreze că este superioară tuturor celorlalți pentru că și-a îmbrățișat imoralitatea.

Oare elitele chiar cred într-un „diavol” real, cu copite, coarne și furcă? Nu știu. Ceea ce contează, însă, este motorul filosofic al cultului lor. Scopul lor este de a convinge majoritatea populației că nu există bine și nu există rău. Totul este gol. Totul este relativ la cerințele momentului și la cerințele societății. Bineînțeles, ei vor să controleze societatea, așa că atunci totul ar fi cu adevărat relativ la cerințele LOR.

Dacă vreți să vedeți ceva cu adevărat demonic, imaginați-vă o lume în care tot adevărul inerent este abandonat de dragul percepției subiective. O lume care să satisfacă preferințele psihopaților fără niciun imperativ etic. O lume în care scopul justifică întotdeauna mijloacele. Aceasta este calea luciferică și calea globalistă. Și oricât de mult ar nega-o, realitatea convingerilor lor este vizibilă în roadele muncii lor. Oriunde se duc, distrugeri, haos și moarte îi urmează.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Foarte bun articolul si incredibil de realistic! Cunosc cateva persoane de a caror transformare in ultimii ani am ramas consternat. Au devenit practic umanoizi goi pe interior, fara suflet, complet lipsiti de orice forma de empatie sau constiinta. Indiferent pe ce subiect incerc sa abordez asemenea persoana, am senzatia stranie ca stau de vorba cu un ROBOT. Aceiasi persoana, in urma cu 10 ani era un om normal, cu suflet, cu empatie si constiinta. Nu inteleg perfect ce se intampla, dar lucrul acesta ma face sa cred ca Vremea E Aproape! Pastrati-va credinta cu orice pret!

  2. Scopul finalal acestor elite oculte satanice este sa distruga din interior Biserica Ortodoxa, sa interzica Sfanta Liturghie si mai ales Sfanta Impartasanie cu Trupul si Sangele lui Hristos, de care le este atat de teama acestor elite, pt ca atat timp cat aceasta din urma nu va fi interzisa, ei nu isi pot pune in practica cu succes planul malefic de sclavizare si demonizare a oamenilor! A fost un episod prin 2011, cand fostul Președintele Consiliului European, spurcaciunea numita Herman Van Rompuy(seamna foarte bine cu actorul care l-a interpretat pe Imparatul malefic din seria Razboiul Stelelor) i-a chemat pe europarlamentarii romani de-atunci in biroul sau, urland la ei: “cand terminati odata cu ciorile alea negre din Carpati?”, episod confirmat de 2 dintre euroarlamentari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button