X

[VIDEO] Incendiu la UNTOLD. Organizatorii au mituit presa ca să nu relateze despre incident, ce s-ar fi putut transforma în Colectiv2

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Stiti de ce nu ati vazut reportaje cu incendiul de pe scena Untold? Fiindca organizatorii au spaguit aproape… intreaga presa nationala si locala clujeana. 

Singurele televiziuni care au relatat gravul incident de securitate au fost Romania Tv si Antena 1, iar din online, Evenimentul Zilei.

In schimb, TVR, Kanald D, Digi 24 si Antena 3 au fost “anulate” de telefoanele date de echipa Untold fix la sefii de la Bucuresti, iar jurnalistii acestor televiziuni au fost redusi la tacere. Li s-a cerut pe ton de stapani celor mai mari televiziuni sa “taie” tot ce inseamna critici despre haosul de la Untold, gen incendii pe scena sau aglomeratie, sau prezenta intregii garnituri de trapperi care furnizeaza generatiei tinere cantece cu versuri ce contin indemn la violenta extrema, injuraturi grele, practici ilegale gen consumul de droguri sau violul.

Am discutat cu unii dintre jurnalistii cenzurati care ni s-au plans ca le-a fost incalcata demnitatea profesionala:

“Cine se cred? De fapt, am vazut cine se cred si ca au si “argumente”. Au sunat la sefii mei si nu a mai aparut nimic critic, doar o penibilitate de informare despre preturi si ce minunat a fost”, ne-a relatat un coleg de breasla.

Tupeul sefilor departamentului de comunicare, sotii Ioana si Edy Chereji, a mers pana intr-acolo incat au sunat jurnalistii “la ordin”, sa le taie “gazul”.

Asa s-a intamplat cu Madalina Vlasceanu de la TVR careia sotii Chereji i-au reprosat cu tupeu ca de ce ia interviuri de la festivalierii nemultumiti care isi vor banii inapoi. Asta tupeu!

Dar piaristii cenzori nu s-au oprit aici: au sunat si la presa locala clujeana platita cu invitatii moca si bani de nimic, si le-au ORDONAT sa scoata articolele critice! De exemplu, i-au comandat jurnalistului Vasile Magradean, altfel un paparici fricos, sa scoata de pe site-ul Cluj24 articolul cu scena care a luat foc. Dar Magradean nu l-a scos.

La Stiri de Pluș nu avea sens sa sune, caci “patronul” era mort de bat aseara!

Interesant este ca anul asta Untold nu a beneficiat de aportul mediatic al greilor de la PRO cu care s-a rupt lantul de iubire, caci Pro ii factura la greu. Astfel ca, pe Pro TV, Untold nici macar nu exista in aceste zile…

Toti justitiarii de la “Romania, te iubesc” sunt la festival. La VIP, pe moca. Aici nu vad coruptia si neregulile care au dus si la Colectiv. Ca aici au invitatie, se distreaza si beau gratuit.

Cat o fi costat insa “linistea” celor de la Antena 3, Digi, Kanal D sau TVR? Se aude ca unii sefi au fost ademeniti cu o excursie moca de lux la Untold Dubai…

Avem insa alta surpriza. Cine credeti ca e paraciosul care i-a dat in gat organizatorilor Untold pe jurnalistii corecti ?

Un angajat al statului, mai precis Andrei Biris, purtatorul de cuvant al ISU Cluj. Cerandu-i-se explicatii despre incendii si absenta masurilor de siguranta, pe care Biris trebuia sa le ofere transparent pentru informarea opiniei publice, acest sclavete a ales sa ii parasca pe jurnalisti la Edy si Ioana Chereji, care au reactionat cu meltenism si au cenzurat materialele acestora.

“Biris e un nesimtit, zici ca e PR-ul Untold, nu PR-ul ISU Cluj. El ne-a parat pe toti”, mi-a spus unul dintre jurnalistii cenzurati.

L-am abordat si noi pe whatsapp pe Biris care, dupa cateva telefoane la care nu i-am raspuns, caci voiam raspunsul in scris, si dupa minute lungi de gandire, ne-a zis ca el nu a dat pe nimeni in primire, doar s-a “consultat cu organizatorii asupra aspectelor semnalate”.

Pai, domnule Ioan Moldovan, sef al ISU Cluj, va cerem oficial schimbarea lui Biris din functia de purtator de cuvant, apoi va rugam si pe dumneavoastra sa va dati demisia!

De la PR-ul Untold, Edy Chereji, nu avem asteptari, s-a facut ca ploua cand l-am intrebat de ce cenzureaza presa critica si a si mintit zicand ca in a doua seara de Untold zicand ca nu au fost incendii, cand tocmai am publicat un video in care se vede clar ca inainte de trupa Imagine Dragons au explodat accidental niste artificii generand pe scena foc si fum.

PS: Gazeta de Cluj, ziar local pe care Untold nu a reusit sa il cumpere, scrie azi ca bannerul publicitar Untold de pe sediul DNA Cluj a fost inalturat. Stati calmi, nu se apuca procurorii de arestat la securistii Untold, e pentru ca a fost presiune publica, altfel ii durea in fundurile alea lenese!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button