X

INTELIGENTA ARTIFICIALA, programata sa deseneze fete de oameni. Are o singura PROBLEMA: nu deseneaza OAMENI, ci DEMONI!

de null

Aceasta este stirea aparuta in presa romaneasca:

,,Rezultat al proiectului Tensorflow, sprijinit de Google cu scopul dezvoltării tehnologiilor de inteligenţă artificială, Pix2Pix este un website unde poţi transpune portretele desenate de mână în imagini color care se aseamănă cu picturi în ulei realizate de un artist veritabil.

Disponibil şi în varianta edges2cats dedicată portretelor cu pisici, Pix2Pix foloseşte reţele neurale pentru a aproxima feţe umane pe baza reperelor obţinute din simple schiţe desenate de mână. Sistemul are la bază experienţa obţinută prin analizarea a zeci de mii de imagini cu feţe reale, pe care încearcă să le aplice oricărui obiect desenat. Dacă în cazul portretelor bine detaliate rezultatele pot fi de-a dreptul impresionante, desenele simple sunt transpuse picturi abstracte ce par rezultatul consumului de substanţe interzise.

Din păcate, pagina nu permite încărcarea unor desene gata făcute, astfel că nu rămâne decât să desenăm în chenarul indicat.”

Trecand peste cuvintele de lauda la adresa acestui proiect si a rezultatelor lui, facand o cautare pe Google, gasim dovezi ca inteligenta artificiala nu este ceea ce se pretinde a fi, ci este opera directa a Diavolului:

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Luciferianism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Monstruoasa aceasta „inteligenta”artificiala,iar rezultatele se vad,brr…Fereasca Dumnezeu de mintea diabolica creatoare de monstri!

  2. Se realizează „imagini color care se aseamănă cu picturi în ulei realizate de un artist veritabil”?!?! Serios acum… artist veritabil?! De unde și până unde? Sunt niște imagini groaznice din orice punct de vedere.

    E cam proastă inteligența asta, dar e „ce trebuie”… Cu imagini precum acestea vor să ne familiarizeze, să devină ceva obișnuit. Eu zic că va deveni un „trend”… curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.