X

Bateria unui iPhone a provocat al doilea incendiu la un magazin Apple

de null

După ce Apple a instaurat un program de înlocuire a bateriilor la iPhone la ofertă, au fost înregistrate două incendii la locații Apple Store.

Au trecut doar câteva zile de când bateria unui iPhone care a luat foc într-un Apple Store din Zurich a dus la umplerea rapidă cu fum a locației. Într-un timp foarte scurt, magazinul a fost evacuat și au fost chemați pompierii și salvarea pentru remedierea situației. Potențialul incendiu a fost provocat de o baterie de iPhone 6S Plus în timpul procesului de înlocuire.

Acumulatorul a făcut o scânteie și, din păcate, a reușit să-l ardă pe mâini pe angajatul service-ului Apple. Din fericire, focul nu s-a extins în întreaga locație, deoarece angajații magazinului au avut prezența de spirit de arunca o cantitate semnificativă de nisip de quartz peste telefon. Trecând peste rânile înregistrate de cel care manipula telefonul în timpul evenimentului, întregul set de circumstanțe s-ar fi putut reflecta într-un număr mult mai mare de victime, dacă locația nu ar fi fost evacuată la timp. Probleme de sănătate grave ar fi putut fi provocate de fumul otrăvitor emis de baterie.

În mai puțin de 48 de ore, conform publicației Los Provincias, un incendiu similar a izbucnit într-un al doilea Apple Store. De această dată, locația s-a aflat în Valencia, Spania. Deși nu s-au înregistrat victime, magazinul a trebuit evacuat, iar la locația din Calle Colon s-au deplasat echipaje de poliție și pompieri. La fel ca în cazul înregistrat în Zurich, angajații Apple se pare că au fost pregătiți foarte bine pentru un astfel de eveniment. Bateria explozivă care a cauzat situația neplăcută a fost acoperită cu nisip special, la scurt timp după ce a explodat și a generat o cantitatea semnificativă de fum.

În contextul în care tot mai mulți oameni vor încerca să-și schimbe bateria cu 29 de dolari la iPhone-uri vechi care au suferit șocuri grave, este foarte posibil ca situația să se repete.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.