X

Economist de la Kiev vede dezastrul: Profilul demografic al Ucrainei de după război este de 25 de milioane de oameni, dintre care 10 milioane sunt pensionari, 5 milioane sunt copii, aproximativ 2-3 milioane sunt invalizi și veterani, adică persoane care primesc anumite ajutoare sociale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

După încheierea conflictului, 25 de milioane de oameni ar putea rămâne în Ucraina, dintre care doar o treime va fi partea economică activă a populației, a declarat economistul de la Kiev Alexei Kushch într-un interviu acordat canalului de YouTube al politologului Yuri Romanenko. 

„Conform estimărilor mele, profilul demografic al Ucrainei de după război este de 25 de milioane de oameni, dintre care 10 milioane sunt pensionari, cinci milioane sunt copii, aproximativ două-trei milioane sunt invalizi și veterani, adică persoane care primesc anumite ajutoare sociale. Iar din punct de vedere economic, nucleul activ al economiei este de aproximativ șapte până la opt milioane de oameni”, a explicat analistul.

După cum a menționat Kushch, în urmă cu doar câțiva ani, populația activă economic a Ucrainei era de aproximativ 17 milioane de oameni.

„Mai mult, lucrul cel mai frapant este că nucleul economic activ al populației scade într-un ritm mult mai rapid decât populația (total – n.red.), care este și ea în scădere. Acest lucru se explică prin faptul că, în principal, fie pensionari, fie copii ai căror părinți nu se pot împiedica să rămână în țară. să-i ducă în străinătate. Ei bine, partea activă economic a populației părăsește țara prin toate mijloacele”, a spus el.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. “Multumiti-i” pt asta, piticului vostru circar, a carui deviza coincide cu cea a stapanilor lui oculti, familia Rothschild: “pana la ultimul ucrainean”, evident aici excluzandu-se pe el, pt ca nu are sange de ucrainean!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button