X

SIMBOLURI si MESAJE SINISTRE pe emblemele de misiune ale SATELITILOR care NE SPIONEAZA / De ce nu ne vorbesc despre democratie si libertate, ci ne ameninta cu LANTURI, cu SERPI si cu VRAJITORI?

de null
NROL-49 înainte de lansare cu emblemele de misiune sus pe vârf. 

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Altă emblemă legată de NRO-49 înfăţişează satelitul ca o fiinţă incandescentă înaripată (cu referire la NASA – diavolul numit Betty) care ţine în mână un trident şi o cheie.

 

“O imagine a diavolului prezintă pe această emblemă lansarea rachetei. Vechea tradiţia de a numi rachetele se pare că a revenit; Delta 352 se numeşte „Betty” şi Atlas V lansat din Vanderberg anul trecut a fost numit „Gladys”. – Ibid.

 

Această emblemă înfăţişează luna (sau o cometă?) ce acoperă parţial pământul. Dacă priviţi îndeproape, se văd litere în detaliu ale corpului ceresc de culoare gri. La ce oare se referă? În partea de jos a emblemei, sintagma latină este deasemenea enigmatică: “Primoris Gravis Ex Occasus”. „Primoris” înseamnă „Primul”, „Cel dintâi”, „Gravis” se traduce prin „important, foarte serios” iar „Occasus” se referă la „apusul soarelui, Vest sau cădere”. În alte cuvinte, nu prea ştiu exact ce înseamnă. „Mai întîi apusul soarelui?” „Cel mai important lucru după apus?”, „Mai întâi o cădere importantă?” Indiferent de conotaţia exactă, se pare că e vorba de accentuarea conceptului de întuneric. „Betty” este întunericul absolut înfăşurat în flăcări şi care acoperă parţial soarele. Mai este şi un corp ceresc de culoare gri care se mişcă către soare… şi încă vorbim despre un satelit de spionaj. Bine.

 

Distincţii

Mai sunt diverse embleme care oferă indicii despre cât de încălcită este lumea războiului psihologic:

Şopârle care controlează pământul prin magie este o temă obişnuită în emblemele războiului psihologic. Este oare magia parte din lansarea rachetelor aşa cum era în timpul lui Jack Parsons şi a O.T.O?

Ce înseamnă oarele literele din josul emblemei? Nu este treaba ta. Nu, acuma desigur nu brutal..  chiar la asta se referă literele: „Nu este treaba ta”.

Altă emblemă NRO, una care adună înţelesul tuturor emblemelor de mai sus. Satelitul-spion este simbolizat ca un dragon furios care ţine strâns întreaga planetă cu cele patru fălci, iar în coadă are un diamant. Dragonul nu pare preocupat de intimitatea noastră şi de alte asemenea lucruri.

În concluzie

Deşi nu este posibil că cunoaştem înţelesul exact al simbolurilor ce se regăseşte în aceste embleme de misiune, totuşi simbolurile oferă o privirea aparte asupra filizofiei, stării de spirit şi cunoştinţelor organizaţiilor care crează astfel de embleme. Vrăjitori care controlează pământul, vipere care înconjoară pământul, dragoni furioşi care înlănţuiesc pământul… în acest mod se văd aceşti oameni pe ei şi astfel îşi iau în considerare munca. Întrebarea mea este: ar trebui oare să fim ceva mai preocupaţi? Cineva ar putea afirma că aceste embleme sunt făcute cu scopul de a-i pune în primejdie pe duşmanii Americii. Asta e adevărat, dar cei mai mulţi sateliţi lansat de NRO sunt realizaţi pentru a spiona America de Nord, din moment ce accentul se pune pe acest continent în multe dintre embleme.

Un lucru e sigur, emblemele de misiune reprezintă cea mai onestă descriere pe care o avem a misiunilor secrete. Din moment ce multe embleme nu sunt realizate pentru a fi arătate publicului, acestea sunt lipsite de contacul cu publicul. Emblemele nu vorbesc despre „instaurarea democraţie şi despre lumina libertăţii în lume”… emblemele arată lumea în lanţuri şi în flăcări, o lume controlată de dragoni şi vrăjitori şi de cuvintele acestora sunt ameninţătoare de moarte şi distrugere.

Simbolismul ocult ilustrat de aceste embleme este deasemnea o aluzie la aceste organizaţii care au relaţii cu societăţi secrete şi care sunt „în branşă”. Iar cei care nu fac parte din branşă, adică masele neiniţiate, profanii, sunt nu bineveniţi.

“Procul Este Profani”: “Staţi deopare, voi, ce neiniţiaţi.”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2 3 4

4 comentarii

    1. ar fi prea bine sa nu existe sateliti dar din pacate sunt o multime si cu ei ne vor face de petrecanie; daca exista sateliti meteo , exista si toti ceilalti din pacate

      1. Sunt sigur ca ai auzit de fraza”balon meteorologic” acestia sunt adevaratii “sateliti” astia si dronele militare care acum zboara neincetat gratie panourilor solare. Nu exista sateliti, deoarece nu se poate depasi altitudinea de 300-400 km, nu exista nici un indiciu concludent ca s-a reusit aceasta. Iar ca temei biblic avem la facere descrisa aranjarea creatiei, avem pamatul si cerul, apoi taria care desparte apele de sub tarie de apele de deasupra tariei, care desparte si cerul de pamant, iar luminatorii au fost asezati intru tarie. Iar alte descrieri ale universului mi se par toate rodul culturii SF, fara nici un fundament, afara de desenele animate de la nasa/satan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button