X

SIMBOLURI si MESAJE SINISTRE pe emblemele de misiune ale SATELITILOR care NE SPIONEAZA / De ce nu ne vorbesc despre democratie si libertate, ci ne ameninta cu LANTURI, cu SERPI si cu VRAJITORI?

de null

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

#7[ Supra Summus] – Deasupra tuturor

Aceasta este emblema pentru satelitul de spionaj NRO.  Aceia care sunt familiari cu acest site vor recunoaşte probabil acest simbol 101 al Iluminaţilor: o piramidă neterminată ce are în vârf Ochiul atot-văzător. Acest Ochi atot-Văzător ne aminteşte de ceva: are nevoie de sateliţi de spionaj pentru a fi atot-cuprinzător.

„LMA” din josul emblemei se referă cel mai probabil la Lockheed Martin Aerospace care este cea mai recentă mega-companie Big Brother care lucrează cu CIA, NRO, NSA şi IRS.

Deasupra Ochiului atot-văzător este scris „Supra Summus” care poate fi tradus „Deasupra tuturor”, care indică un grad exacerbat de mândrie.

Emblema NROL-32

 

Şi alţi sateliţi de spionaj au astfel de embleme

 

#6 [Omul cu două feţe]

Cel de-al 23-lea Detaşament de Operaţiuni Spaţiale (23 SOPS) este o unitate a Forţelor Aeriene SUA localizată în New Boston, Air Force Station in New Hampshire. Emblema acestei misiuni prezintă o figură cu o privire înspăimântătoare care se uită pe furiş asupra Pămîntului cu ochi înfiorători şi care priveşte continentul American în mod straniu. Oricum, acesta nu este cel mai înfiorătoare observaţie din această emblemă. Dacă priviţi mai atent la conturul chipului negru, veţi vedea o altă faţă, cu un un nas arătător şi urechi arătătoare care privesc înspre stânga. Cine este oare acest ciudat? Sintagma „Semper Vigilans” înseamnă „Întotdeauna de veghe”. Cel puţin asta îmi dau seama. Dar în acest context, este în mod sigur înfiorător.

 

#5 [Reţeaua]

 

Aveţi de gând să vă vindeţi proprietăţile şi să renunţaţi la tot pentru a „ieşi din reţea”? Încercaţi să faceţi astfel şi acest cavaler vă poate tăia capul. Ar fi oricum inutil să încercaţi. Priviţi mai aproape această emblemă: nu există „în afara reţelei”. Emblema de fapt înfăţişează „informaţiile din reţea”, adică pe acei teoreticieni nebuni ai conspiraţiei care hoinăresc şi care sunt punctele îngroşate de pe reţea.

Defenders of the Domain este un sub-grup al NSA Information Assurance group şi este format din indivizi „care sunt în prima linie în dezvoltarea strategiei, conceptelor, planificării şi implementării tehnice în domeniul furnizării de informaţii. Aceştia sunt adevăraţii lideri ai lumii Cybersecurity.” În alte cuvinte, ei monitorizează cyberspace folosind cele mai noi tehnologii.

Omul cu sabie poartă un costum al Cavalerilor Templieri, un grup antic al Cruciaţilor care s-a convertit într-o societate secretă. Cavalerul îi reprezintă pe descendenţii Templierilor, Iluminaţii moderni.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2 3 4Pagina următoare

4 comentarii

    1. ar fi prea bine sa nu existe sateliti dar din pacate sunt o multime si cu ei ne vor face de petrecanie; daca exista sateliti meteo , exista si toti ceilalti din pacate

      1. Sunt sigur ca ai auzit de fraza”balon meteorologic” acestia sunt adevaratii “sateliti” astia si dronele militare care acum zboara neincetat gratie panourilor solare. Nu exista sateliti, deoarece nu se poate depasi altitudinea de 300-400 km, nu exista nici un indiciu concludent ca s-a reusit aceasta. Iar ca temei biblic avem la facere descrisa aranjarea creatiei, avem pamatul si cerul, apoi taria care desparte apele de sub tarie de apele de deasupra tariei, care desparte si cerul de pamant, iar luminatorii au fost asezati intru tarie. Iar alte descrieri ale universului mi se par toate rodul culturii SF, fara nici un fundament, afara de desenele animate de la nasa/satan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button